Werken met logistieke ZZP-ers, maar liever geen kopzorgen over administratie?

Uitzendbureau Prestatie: ZZP Bemiddeling en Detachering voor Vacatures in Techniek en Bouw

 • Minder tijd en geld kwijt aan administratie.
 • Logistieke  ZZP’er nodig? Meet our network!
 • Super scherp tarief voor ZZP bemiddeling.

Of bel: 070 303 0032

Uitzendkrachten nodig 1

Uitzenden

Logistiek personeel op uitzendbasis nodig?

Lees meer

detachering logistiek uitzendbureau prestatie

Detachering

Logistiek personeel op detacheerbasis nodig?

Lees meer

logistiek personeel op payroll basis kijkt blij

Payroll / payrolling

Logistiek personeel op payroll basis?

Lees meer

logistiek personeel trainen klein groepje

Opleiden logistiek personeel

Personeel praktijkgericht laten opleiden?

Lees meer

logistiek advies door gespecialiseerd uitzendbureau voor de logistiek

Logistiek advies

Logistiek advies over processen, personeel en nog veel meer!

Lees meer

payroll diensten 1

Logistieke diensten

Snel al onze logistieke diensten bekijken?

Check ze hier

Handige logistieke blogs

Geen kopzorgen meer over de administratie van ZZP-ers die jij inhuurt?

Maak jij als ondernemer gebruik van verschillende zzp-ers, maar heb je last van de veelheid aan verschillende facturen, fouten in de uren administratie waardoor je ZZP-ers ook nog eens te laat betaald krijgen? Dan is het bemiddelingsmodel van ons logistiek uitzendbureau wat voor jou. 

Jij onderhandelt zelf over de prijs met de ZZP-er. Wij zitten daar niet tussen. We rekenen je alleen een  superscherp tarief voor de administratieve afhandeling.

Wat werkt het bemiddelingsmodel bij Prestatie in?

Jij huurt een ZZP-er in en meldt die bij ons aan. De zzp-er registreert in een online omgeving zijn gegevens. Jij hebt zelf ook toegang tot een online omgeving. Wij registreren het afgesproken uurtarief tussen de ZZP en jou. De zzp-er registreert de uurtjes die hij gewerkt heeft, en jij kan die online accorderen. 

Zodra alles akkoord is maken wij namens de zzp-er een factuur aan jou als opdrachtgever. De factuur wordt zowel naar jou, voor je administratie, als de ZZP-er gestuurd voor zijn of haar boekhouding. Wij betalen de ZZP-er en jij betaalt aan ons het factuurbedrag van de zzp-er.

Daarnaast maken wij een factuur naar jou voor de services die we voor je verrichten.

Naast het overnemen van de administratie hebben wij ook een uitgebreid netwerk van zzp-ers die we kunnen bemiddelen. We werken hierbij volgens exact hetzelfde model. Het enige verschil is dat wij de kandidaat bij jou aandragen. 

logistieke zzp chauffeur en andere chauffeur werkkrachten

Waarom zzp-ers bemiddelen via Prestatie?

 • 100% correcte facturen
 • Minder tijd en geld kwijt aan de administratie van zzp-ers
 • Een uitgebreid netwerk van freelancers die we aan jou kunnen voorstellen
 • De ZZP-er krijgt altijd op tijd betaald
 • De ZZP-er is minder tijd kwijt aan zijn administratie
 • Alles inzichtelijk via een online portaal
 • Een superscherp tarief

Wil jij eigenlijk helemaal afstappen van werken met ZZP-ers? Maar.. Wil je wel het gemak van de werving van personeel of het overnemen van administratie en risico’s? Wij zijn specialist op het gebied van uitzenden en payrolling.

Je kan bij ons terecht voor écht alles wat te maken heeft met logistiek personeel. Van opleiden tot het leveren van mankracht in elke vorm én alle randzaken daaromheen.

Hoe pakken we het bemiddelen aan?

We helpen je graag.
We helpen je graag.

1. Wil jij tevreden ZZP-ers en minder kopzorgen rondom je administratie?

Wil jij tevreden ZZP-ers en minder kopzorgen rondom je administratie? Dan kunnen wij zeker wat voor jou betekenen. Allereerst willen we jouw bedrijf leren kennen. Wat is je core business? Waar heb je behoefte aan? Waar ligt je zorg of uitdaging? Wij kijken graag samen met jou of we de juist match voor je bedrijf zijn.

Ons netwerk tot jouw beschikking.
Ons netwerk tot jouw beschikking.

2. Duidelijkheid over kosten.

Onze eerste afspraak was een succes en jij wil natuurlijk weten wat het kost? Wij hebben de tools, de kennis en het volume om een super efficiënt proces te hanteren. Daar kan je vaak zelf niet tegenop. Het resultaat is minder zorgen en minder kosten. Daarnaast hebben we natuurlijk een uitgebreid logistiek ZZP netwerk waar jij uit kan putten.

En heb je nog andere vragen rondom logistiek of personeel? Dan kan je altijd bij ons terecht.
En heb je nog andere vragen rondom logistiek of personeel? Dan kan je altijd bij ons terecht.

3. We zijn het met elkaar eens. Top, we gaan snel aan de slag.

Wij zijn het met elkaar eens geworden en kunnen aan de slag. Juridisch moeten we wel alles even netjes met elkaar vastleggen. Daarvoor stellen wij een bemiddelingsovereenkomst op met jou en met de ZZP-er. Jij hebt zelf een overeenkomst van de opdracht met de ZZP-er gemaakt.

Ready? Set. Go!
Ready? Set. Go!

4. Iedere ZZP-er binnen 24 uur voor je geactiveerd.

We zijn er helemaal klaar voor. Wij kunnen iedere ZZP-er binnen 24 uur nadat jij de afspraken met de ZZP-er rond hebt activeren. 

Nazorg: wij staan 24/7 voor je klaar, ook als het project is afgerond.

Klaar met je kopzorgen rondom ZZP administratie?

Wil je zo contact opnemen over de mogelijkheden van onze ZZP bemiddeling?

ZZP Bemiddeling en Ondersteuning bij Uitzendbureau Prestatie

Bij Uitzendbureau Prestatie, dé specialist in ZZP bemiddeling en detachering, verbinden we vakbekwame zzp’ers uit Nederland in de bouw, techniek en installatietechniek met vooraanstaande opdrachtgevers. Onze benadering garandeert transparantie, juridische zekerheid en optimale ondersteuning bij het vinden van geschikte opdrachten en op maat gemaakte overeenkomsten, wat ons het toonaangevende bemiddelingsbureau in de branche maakt.

De rol van een ZZP bemiddelaar

Een ZZP bemiddelingsbureau speelt een belangrijke rol in het moderne arbeidslandschap. Het bureau vormt de brug tussen zelfstandige professionals en bedrijven. Een ZZP-intermediair bureau, vaak gezien als een bemiddelaar, zorgt voor:

 • Transparantie: Het waarborgen van openheid in processen en vergoedingen. Dit voor zowel opdrachtgevers als zzp’ers. Dat houdt in dat alle afspraken helder zijn en vastgelegd worden in documenten. Deze inhoud wordt voor beide partijen toegankelijk gemaakt.
 • Certificering en kwaliteit: Het bureau staat garant voor de kwaliteit van de diensten door middel van certificering. Dit bewijst dat ze voldoen aan de hoge eisen gesteld door de sector en de wetgeving.

Verschillen tussen ZZP-bemiddeling en detachering

Het verschil tussen deze twee vormen van werk bemiddeling ligt voornamelijk in de relatie met de werkende professional. ZZP bemiddeling biedt zowel de opdrachtgever als de zzp’er aanzienlijke voordelen:

Voordelen voor Opdrachtgevers:

 • Flexibiliteit in het inhuren van talent.
 • Minder administratieve lasten, aangezien bureaucratie rondom contracten en sociale zekerheidsbijdragen door het bemiddelingsbureau wordt beheerd.
 • Toegang tot een brede pool van gespecialiseerde zelfstandigen.

ZZP bemiddelingsbureaus versus detacheringsbureaus:

 • Bemiddelingsbureaus richten zich op het verbinden van zelfstandigen met projecten die bij hun vaardigheden passen, terwijl detachering meer gericht is op tijdelijke werkzaamheden binnen één bedrijf.
 • Detachering kan soms leiden tot langdurige projecten waarbij de zzp’er voor een bepaalde periode bijna exclusief voor één opdrachtgever werkt, terwijl bij bemiddeling de zzp’er zijn of haar onafhankelijkheid behoudt en diverse projecten kan uitvoeren.

Het kiezen van de juiste vorm van samenwerking tussen een zzp’er en een opdrachtgever is fundamenteel. ZZP bemiddeling legt de nadruk op onafhankelijkheid en specialisatie, terwijl detachering stabiliteit en continu werk kan bieden. Bij het maken van deze keuze moeten zowel het bemiddelingsbureau als de zzp’er, transparantie en communicatie hoog in het vaandel dragen. Hierdoor ontstaat er een vruchtbare samenwerking die kan leiden tot succesvolle projecten, met respect voor ieders behoeften en verwachtingen.

Voordelen van ZZP bemiddeling via Prestatie

Toegang tot een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers

ZZP bemiddeling via Prestatie biedt zelfstandige professionals een unieke kans om zich te verbinden met een breed scala aan opdrachtgevers. Dit wordt mogelijk gemaakt door:

Hoe utzendbureau Prestatie de match maakt:

Door gebruik te maken van geavanceerde matchingsalgoritmes en een grondige kennis van de sector, zorgt Uitzendbureau Prestatie voor een perfecte koppeling tussen ZZP’ers en projecten die passen bij hun vaardigheden en voorkeuren.

De rol van feedback in het verbeteren van de bemiddeling:

Feedback van zowel zzp’ers als opdrachtgevers speelt een grote rol bij het verfijnen van het bemiddelingsproces, waardoor elke match effectiever wordt dan de vorige.

Juridische ondersteuning en contractmanagement

Het belang van duidelijke contracten in ZZP bemiddeling:

Met deskundige juridische steun zorgt Prestatie ervoor dat alle contracten duidelijk zijn en eerlijke voorwaarden bevatten, waardoor zzp’ers beschermd zijn tegen onvoorziene omstandigheden.

Privacy waarborgen bij bemiddeling:

De privacy en gegevensbescherming van zelfstandige professionals staan altijd voorop, met strikte naleving van relevante wetgeving en beste praktijken.

Slotgedachte

ZZP bemiddeling via Prestatie is meer dan alleen een dienst; het is een partnerschap dat zelfstandigen helpt te groeien en te bloeien in hun vakgebied. Met toegang tot een uitgebreid netwerk, juridische ondersteuning, en een toewijding aan succes, biedt Prestatie een ongeëvenaarde service voor iedereen die op zoek is naar flexibiliteit en groei als ZZP’er.

Door de samenwerking met Prestatie kunnen zelfstandige professionals zich concentreren op wat ze het beste doen, terwijl ze gerust kunnen zijn dat de bemiddeling en ondersteuning van topkwaliteit zijn. Van het vinden van de juiste opdrachten tot het navigeren door contracten, Prestatie staat klaar om ZZP’ers naar succes te leiden.

Het Selectieproces van ZZP’ers bij Prestatie

Bij het selecteren van ZZP’ers draait alles om het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en zelfstandige professional. Dit proces is cruciaal voor het waarborgen van kwaliteit en transparantie. Hieronder volgt een gedetailleerde uiteenzetting van dit proces, waarbij de nadruk ligt op criteria, kwaliteitseisen, certificering, referenties, en de duidelijkheid van communicatie.

Criteria en kwaliteitseisen bij ZZP Selectie

Wanneer we ZZP’ers selecteren voor prestaties, focussen we op diverse belangrijke punten:

 • Expertise en ervaring: De geschiktheid van de ZZP’er binnen het gewenste vakgebied, zoals techniek, bouw of installatietechniek, en de mate van ervaring.
 • Certificering en referenties: Het belang hiervan kan niet worden onderschat. Certificaten bewijzen bekwaamheid en referenties bieden inzicht in eerdere prestaties.

Het belang van certificering en referenties

Certificering toont aan dat een ZZP’er voldoet aan specifieke branche-eisen, wat essentieel is voor opdrachten in bijvoorbeeld de bouw of installatietechniek. Referenties geven daarnaast een beeld van de werkethiek en de tevredenheid van eerdere opdrachtgevers.

Transparantie en duidelijkheid in het Selectieproces

Een open communicatiekanaal is cruciaal voor zowel de ZZP’er als de bemiddelaar. Hierbij komen de volgende aspecten kijken:

 • Duidelijke Voorwaarden: Zorg ervoor dat alle verwachtingen, vergoedingen en duur van de opdracht helder zijn voordat de samenwerking officieel wordt.
 • Communicatie met ZZP’ers tijdens het bemiddelingsproces
 • Regelmatige updates over de status van de sollicitatie.
 • Heldere feedback en eventuele vervolgstappen na een sollicitatiegesprek.

Door in elke fase van het selectieproces transparantie en helderheid te bieden, bouwen we aan een vertrouwensrelatie met zowel zzp’ers als opdrachtgevers. Dit verhoogt de kans op succesvolle en langdurige samenwerkingen.

In de zoektocht naar de juiste zzp’er speelt ook de bemiddelaar een grote rol. Met expertise in bemiddeling en een diepgaand begrip van specifieke branches, zoals de logistiek, installatietechniek en de bouw, kunnen zij als geen ander de perfecte match maken. Hun rol als ZZP bemiddelingsbureau gaat verder dan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod; zij zorgen ook voor helderheid over contractuele afspraken en ondersteunen waar nodig bij de naleving van relevante wet- en regelgeving.

Door deze benadering niet alleen in onze werkwijze te integreren maar ook prominent op onze website uit te dragen, hopen we een nieuwe standaard te zetten in de wereld van ZZP-bemiddeling. Een standaard waarbij kwaliteit, transparantie, en duidelijkheid voorop staan.

Het selecteren van ZZP’ers is dus een zorgvuldig proces, gericht op het creëren van waarde voor alle betrokken partijen. Of het nu gaat om het voldoen aan de eisen van de opdrachtgever, het respecteren van de wensen en behoeften van de ZZP’er, of het navigeren van het complexe landschap van certificeringen en wetgeving, elk aspect is van cruciaal belang voor het succes van de bemiddeling.

Veelgestelde vragen (FAQ’s):

Welke diensten bieden we aan voor ZZP-bemiddeling in Nederland?
We bieden uitgebreide ZZP-bemiddeling, waaronder werving, contractbeheer en naleving van wetgeving, met focus op sectoren zoals de logistiek, bouw, installatietechniek en schilders.

Hoe kunnen onze wervingsdiensten zelfstandige professionals in de bouw- en installatietechnieksectoren helpen?
Onze gespecialiseerde wervingsstrategieën zorgen ervoor dat zelfstandigen geschikte opdrachten vinden in vakgebieden zoals bouw en installatietechniek, wat de perfecte match tussen ZZP’ers en projecten mogelijk maakt.

Wat is de rol van een bemiddelaar bij ZZP-bemiddeling?
Een bemiddelaar fungeert als tussenpersoon om ZZP’ers efficiënt met opdrachten te verbinden, waarbij beide partijen voldoen aan de huidige wet- en regelgeving en sociale zekerheidsbijdragen.

Hoe ondersteunt onze website ZZP’ers die beginnen in Nederland?
Onze website biedt een kennisbank met bronnen over het starten als ZZP’er, inclusief informatie over contracten, wetgeving, de belastingdienst en hoe opdrachten veilig te stellen in verschillende branches.

Bieden we privacygarantie in ons wervingsproces?
Ja, we hechten prioriteit aan privacy in ons wervingsproces en zorgen ervoor dat alle persoonlijke informatie en gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld en in overeenstemming zijn met de privacywetgeving.

Kunnen zelfstandigen via onze diensten begeleiding ontvangen over sociale zekerheidsbijdragen?
Absoluut, we bieden begeleiding over sociale zekerheidsbijdragen, met duidelijkheid over wat zelfstandigen kunnen verwachten, plus hoe ze deze bijdragen effectief kunnen beheren.

Wat voor soort contracten kunnen zelfstandigen verwachten als ze met ons samenwerken?
Zelfstandigen kunnen duidelijke, eerlijke contracten verwachten die duur, werkzaamheden, vergoeding en andere essentiële voorwaarden uiteenzetten, waardoor transparantie en wederzijds begrip worden gewaarborgd.

Hoe blijven we op de hoogte van de nieuwste wetgeving die van invloed is op ZZP-bemiddeling?
We blijven op de hoogte van de nieuwste wetswijzigingen die van invloed zijn op ZZP-bemiddeling en zorgen ervoor dat zowel cliënten als ZZP’ers goed geïnformeerd worden over hun implicaties.

Wat onderscheidt onze benadering van ZZP-bemiddeling in sectoren zoals techniek en bouw?
Onze benadering is afgestemd op specifieke branches zoals techniek en bouw, met de focus op het creëren van de juiste tussenkomst tussen ervaren zelfstandigen en opdrachten die aansluiten bij hun expertise.

Op welke manieren kunnen zelfstandigen profiteren van onze detacheringsbureau-diensten?
Onze detacheringsbureau-diensten bieden zelfstandigen kansen voor parttime of fulltime opdrachten binnen hun expertisegebied, rekening houdend met persoonlijke voorkeuren en carrièredoelstellingen.

Hoe kunnen potentiële klanten met ons beginnen te werken?
Potentiële klanten kunnen beginnen door een offerteaanvraag in te dienen via onze website. Dit stelt ons in staat hun behoeften beter te begrijpen en hen te koppelen aan geschikte ZZP’ers.

Welke adviezen bieden we aan ZZP’ers met betrekking tot omgang met de belastingdienst?
We bieden advies over het navigeren door interacties met de belastingdienst, inclusief tips over belastingverplichtingen, aftrekposten en hoe financiën effectief te beheren als zelfstandige professional.

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".