Werk zoeken

Lees hier alles over werk zoeken. Check alle tips over wat er komt kijken bij het zoeken naar werk zoals: solliciteren, je sollicitatiegesprek voorbereiden, je CV en motivatiebrief maken en andere zaken gerelateerd aan werkzoeken! Ben je actief aan het zoeken naar werk? Check hier dan ook de beste vacatures, banen en werk bij jou in de buurt.

Werk zoeken bij jou in de buurt.

Werk zoeken..
Hoe doe je dat eigenlijk?
Waar zoek je naar werk?
Waar let je op als je zoekt naar een potentiële werkgever.
Hoe weet je of die nieuwe baan nou leuk is of niet?

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt rondom werk zoeken. Zelfs als je niet zoekt naar callcenter vacatures of logistieke vacatures, maar wilt leren een eigen brief te schrijven voor je sollicitatie of de voorbereiding van een persoonlijk gesprek goed wilt aanpakken.

Ik zoek werk

Je zoekt naar werk. Deze en de andere pagina’s uit onze ultieme sollicitatiegids helpen je daarbij.

We leggen je stap-voor-stap alles uit. We beginnen bij het voorbereiden van werk zoeken, maar behandelen ook zaken zoals je CV en motivatiebrief maken. We eindigen bij: het sollicitatiegesprek.

Het tweede deel van de gids gaat over werken bij ons uitzendbureau, handig als je wilt weten hoe wij werken OF als je al bij ons werkt 😉

Van a t/m z voorbereid op jouw droombaan

Stap-voor-stap naar werk zoeken en solliciteren

Naar werk zoeken en solliciteren? Dat vindt niet iedereen even leuk. We kunnen het dan wel niet leuker maken, maar makkelijker? Dat zeker wel!

1. Voorbereiding en tips

Alles weten over het voorbereiden van werk zoeken? Klik op de titel.

1.2 Baan zoeken

Begin bij de belangrijkste vraag: “Waarom wil ik eigenlijk werken?” Wat zoek je in een baan, waar wil je werken en hoe solliciteer je? Klik voor meer info op de titel.

1.3 logistieke vacatures

“Is werken in de logistiek iets voor mij?” Wat voor soort logistieke vacatures zijn er? Hier check je of logistiek werk wat voor jou is. Klik op de titel voor meer info.

1.4 Hulp bij werk zoeken

Wie kan je helpen bij het zoeken naar werk? Een gemeente bijvoorbeeld. Ook wij kunnen je helpen als je zoekt naar een logistieke baan. Lees meer door te klikken op de titel.

Werk zoeken per vakgebied in plaatsen bij jou in de buurt 

Je kan deze tips gebruiken waar je ook woont. Ben je jezelf al aan het oriënteren op een baan? Dan zoek je waarschijnlijk naar werk bij jou in de buurt.

Je moet immers elke dag heen en terug reizen.Toch? Daarom wil je misschien eerst weten in welke regio’s wij actief zijn.

Kies voor uitzendbureau Prestatie als je logistiek werk zoekt in de regio:

  • Den Haag
  • Dordrecht
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Waddinxveen
  • Zuid-Holland
  • Noord Brabant
  • Werk in de buurt van andere regio’s

We zijn inmiddels actief in tientallen regio’s. Bekijk alle vacatures in Nederland .

 

We helpen je een baan te vinden en daarnaast ook verder te leren, als dat jouw doel is tenminste. Verder helpen we je m.b.v. een plan om door te groeien.

Bijvoorbeeld gericht op: meer verdienen, promotie maken en andere zaken.

Wil jij werken? Stuur ons dan een mail of bel ons en maak een afspraak. Zorg ervoor dat je jouw CV vooraf naar ons stuurt, dat versnelt het proces.

Bij Prestatie kan je zoeken naar vacatures in de logistiek:

• Heftruckchauffeur
• Reachtruckchauffeur
• Controleur
• Orderpicker / orderverzamelaar
• Allround logistieke medewerker

Stop met werk zoeken.

Laat het werk vanaf nu naar jou toekomen. Check de 4 opties.

Vragen over werk zoeken

Waar werk zoeken?

Via de vacaturebank van Prestatie Personeelsdiensten vind je volop logistieke banen. Bekijk alle openstaande logistieke vacatures, zoals: heftruckchauffeur, controleur, reachtruckchauffeur, orderpicker en allround logistiek medewerker.

Onze vacatures zijn gericht op de regio’s: Den Haag, Amsterdam Dordrecht, Rotterdam, Utrecht, Waddinxveen en andere plekken in Zuid-Holland. Het gros van de vacatures bestaat uit fulltime banen (40 uur).

Veel van onze vacatures betreffen ploegendienst.

Voor banen buiten de logistiek kun je; Indeed, Nationale vacaturebank, Jooble of andere vacaturebank gebruiken.

Waar zoeken ze mensen om te werken?

Bij uitzendbureau prestatie zoeken ze mensen om te werken. Hoofdzakelijk in de regio’s; Zuid-Holland, Dordrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en omgeving. Uitzendbureau prestatie zoekt mensen die willen werken in de logistiek. Dus zoek je een vacature in Den Haag of Dordrecht? Neem dan snel een kijkje in onze vacaturebank of op onze social media.

Zoeken naar logistieke vacatures.

Ben je aan het zoeken naar vacatures? Dan kan je natuurlijk Indeed, Nationale vacaturebank of een van de andere vacaturebanken gebruiken. Zoek je specifiek naar logistieke vacatures zoals: orderpicker, packer, allround logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur of controleur? Bezoek dan onze logistieke vacaturebank. Hier vind je o.a. banen in de regio’s; Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Den Haag en Zuid-Holland.
Logistiek werk zoeken Rotterdam.

Zoek je werk in Rotterdam of omgeving? Bekijk de vacaturebank van Prestatie en solliciteer op een van de openstaande vacatures in Rotterdam. Zie je geen openstaande vacature? Mail of bel ons dan. We hebben regelmatig logistieke vacatures die nog niet in de vacaturebank staan, maar al wel beschikbaar zijn.

Werk zoeken in Nederland

Zoek je werk in Nederland? Bekijk hier alle vacatures in Nederland. Hoewel het gaan om banen in Nederland is het vaak niet nodig om als sollicitant Nederlands te spreken. Bij beroepen in een magazijn, banen in de transportsector en veel andere posities op de arbeidsmarkt is Nederlands spreken en schrijven slechts een wens of niet noodzakelijk. Je vindt deze vacatures ook op onze vacaturesite.

Logistiek werk zoeken Dordrecht.

Zoek je naar werk in Dordrecht? Bekijk de vacaturebank van Prestatie Personeelsdiensten BV. Solliciteer op een van de openstaande logistieke vacatures in Dordrecht en omgeving. Veel van onze klanten zijn in de regio Dordrecht gevestigd. Mail ons gerust als je geen openstaande vacature ziet. De kans is groot dat we je zo voor een logistieke functie kunnen plaatsen.

Werk zoeken Den Haag.

Werken aan het zoeken in Den Haag? Neem contact op met uitzendbureau Prestatie of bekijk onze vacaturebank. Als je wilt werken in Den Haag hebben wij vaak logistieke vacatures voor je openstaan. Naast de vacatures in Den Haag vind je o.a. vacatures in; Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Waddinxveen en in – en rondom – Zuid-Holland. Wij bieden, als je Woont in Den Haag, zelfs vervoer van – en naar – de opdrachtgever toe.

Werk zoeken Waddinxveen.

Ben je naar werk aan het zoeken in Waddinxveen? Dan kunnen wij je misschien wel bij onze opdrachtgevers plaatsen – voor een van de logistieke vacatures – in Waddinxveen. Bekijk onze volledige vacaturebank voor alle openstaande logistieke vacatures.

Handig als je wilt werken in; Waddinxveen, Rotterdam, Dordrecht of Zuid-Holland. Zie je geen openstaande vacature? Mail of bel ons dan. De kans is groot dat we je bij een van opdrachtgevers kunnen plaatsen voor een logistieke functie.

Hoe moet ik werk zoeken?

Werk zoek je door: een vacaturebank te bekijken, een oproep te plaatsen op social media (bijv. LinkedIn), een banenmarkt te bezoeken, je CV te uploaden bij vacaturebanken OF door je in te schrijven bij een uitzendbureau, zoals: Prestatie Personeelsdiensten.

Zoek werk in een specifieke provincie of gemeente

Werk zoeken bij jou in de buurt? Bekijk hier alle vacatures per provincie, gemeente en plaats

Snel naar de pagina die je zoekt.

$

Werk zoeken

Alles over werk zoeken

$

Solliciteren

Alles over solliciteren

$

Sollicitatie tips

Alle sollicitatie tips

$

Vacatures

Logistieke vacatures

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".