Werk gezocht?

Prestatie heeft al werk gezocht én gevonden. Jij hoeft alleen te kiezen welke baan jij leuk vindt. Heb je concrete doelen zoals: promotie, vaste baan, opleiding, enz? Stem ze met ons af. Wij helpen je doel te bereiken!

“Super tevreden met Presentatie Personeelsdiensten B.V. Stuk voor Stuk vriendelijke mensen.”

Abdi Said

Hef- en reachtruck chauffeur

“Een van de beste uitzendbureaus van Den Haag. Het betaalt altijd precies en is betrouwbaar.”

Ottilia Sárdi

Logistieke medewerker

I am working together with Prestatie since 2016 and all i can say is that they were always there for me.”

Szekely Raymond

Coördinator

In 9 stappen helpt ons uitzendbureau je jouw zakelijke en persoonlijke doelen te bereiken.

Wil je jouw doelen al bespreken?

Werken en leren bij prestatie waar werk jij naartoe 1
Werken en leren icoon werken aan je toekomst Tekengebied 1

Stap 1

Direct werken (en leren)?

Volg jouw werk roadmap!

Je bezoekt de website van ons uitzendbureau. Dus je hebt je eerste stap gezet naar een nieuwe baan – en een nieuwe toekomst al gezet, super!

Neem je contact op? Dan gaan we direct voor je aan de slag. We leggen hieronder uit hoe wij er voor zorgen dat je direct aan het werk kan, maar ook hoe wij samen aan jouw toekomst kunnen werken.

Je mag ook nu al een afspraak maken of onze openstaande vacatures in – en rondom – Den Haag bekijken.

Schrijf je in

bij uitzendbureau Prestatie

Klik hier om je in te schrijven bij ons uitzendbureau. Jouw gegevens worden direct verwerkt in ons systeem, zodat je bij ons bekend staat als kandidaat.

Liever langskomen op ons kantoor in Den Haag? Je bent altijd welkom! Het beste kan je jezelf melden tussen 12.00 en 15.00. Zo weet je 100% zeker dat we alle tijd voor je hebben.

P.s. Ook op zondag zijn we open van 14.00 tot 16.00 uur.

Werken en leren schrijf je in Tekengebied 1

Stap 2

diana tour timeline image2
Werken en leren icoon intake uitzendbureau Tekengebied 1

Stap 3

Intake bij ons op kantoor?

Wij leren je graag persoonlijk kennen!

Tijdens ons gesprek nemen we deze zaken met je door:

 • Wie ben jij en wie zijn wij?
 • Wat is je werkervaring?
 • Wat wil je graag doen en hoe kunnen wij helpen?
 • Welk soort contract krijg jij als je start en waar heb jij recht op?
 • Hoe ziet je eerste werkdag er uit?
 • Hoe kom je op het werk?
 • Wie is je aanspreekpunt?
 • (Evt.) Advies en hulp bij het vinden van huisvesting.  
 • (Evt.) Hulp bij het regelen van administratieve zaken die nodig zijn om aan de slag te gaan.
 • Uitleg over wat je verdient en wanneer je salaris krijgt.
 • Duidelijkheid over je loonstrook en hoe je jouw persoonlijke- en werkdoelen met Prestatie bereikt.

Matching met werkgever

Wat is de beste werkgever voor jou?

We weten nu wat jij allemaal kan en wat je graag wil. Wij hebben veel opdrachtgevers in de logistiek en productie. Vaak kunnen we je direct matchen met een van onze opdrachtgevers. We leggen je alles uit over; het bedrijf, de cultuur, het soort werk, de mogelijkheden en het bijbehorende salaris.

Spreekt het jou aan? Dan stellen we je voor als werknemer. Soms wil de opdrachtgever vooraf nog even kennismaken.  Dat is voor jou gelijk de mogelijkheid om het werk te zien. Zijn jij en de opdrachtgever een match voor elkaar? Dan gaan we snel aan de slag!

Werken en leren bij prestatie solliciteren bij je nieuwe baan
Werken en leren icoon match uitzendbureau met kandidaat Tekengebied 1

Stap 4

Werken en leren bij prestatie aangenomen
Werken en leren icoon contract getekend

Stap 5

Gefeliciteerd met je contract!

Tijd om te werken (aan je toekomst).

Gefeliciteerd! You got the job! We gaan de papieren in orde maken. Voor dat je start maken wij een contract op. Daarin staan alle afspraken vastgelegd die we met jou zijn overeengekomen. Zoals? Denk aan: salaris, waar je werkt en de duur van je contract geldig. We nemen het contract even met je door. Eenmaal thuis nog vragen? Bel ons gerust of bekijk onze werk FAQ. Daarin staat ook uitleg over het fase systeem.

We hebben onze eigen prestatie app daarin sturen we jou je contract. Heb je geen smartphone? Dan krijg je een papieren contract. Let op: Voor je bij de werkgever aan de slag gaat moet het contract getekend zijn.

Je eerste werkdag?

Natuurlijk is alles geregeld.

Alles is geregeld en je kan vandaag nog starten bij onze opdrachtgevers. Inmiddels heb je al contact gehad met je coördinator. Die kan je altijd bereiken als je vragen hebt.

Wij leggen je uit bij wie je je moet melden op je eerste werkdag. Geen eigen vervoer? Relax! Wij zorgen dat een busje of auto je ophaalt. We spreken met jou een duidelijke ophaalplek af. Dat is één plek waar een of meerdere collega’s wachten om opgehaald te worden.

Zorg wel dat je op tijd bent. De chauffeur moet nl. direct door om op tijd bij de opdrachtgever te zijn. Is er iets gebeurd? Meldt dit dan altijd z.sm. bij jouw coördinator.

Succes!

Werken en leren bij prestatie werkdag 1
Werken en leren icoon eerste werkdag bij werkgever Tekengebied 1

Stap 6

Werken en leren bij prestatie na eerste werkweek contact
Werken en leren icoon evaluatie na week 1 Tekengebied 1

Stap 7

Je eerste werkweek zit er op!

Hoe vond je het?

Je hebt je eerste week erop zitten. Gefeliciteerd! We hopen dat je je op je plek voelt. Waarom nemen we na je eerste werkweek contact met je op?

Omdat we willen weten hoe het gaat met je. Hoe voel je je? Hoe is het gegaan? Kunnen we je nog ergens mee helpen? Vind je het werk leuk?

En heb je vragen en/of opmerkingen? Dan denken we graag met je mee. Zit je eerder ergens mee? Neem dan contact op met je coördinator. Je kan natuurlijk ook even naar kantoor komen voor een gesprek. Prestatie staat altijd voor je klaar! Of je nu net begint of al jaren voor ons werkt!

Je eerste salaris

Hoorraay, It's PAYDAY!

Lekker gewerkt? Dat wordt beloond natuurlijk! Elke 4 weken ontvang je jouw salaris. De dagen waarop het geld gestort wordt? Die hebben we met jou gedeeld in het gesprek. Wij sturen je ook een loonstrookje. Het is belangrijk die altijd goed door te nemen.

Hebben we onverhoopt de uren niet juist doorgekregen van de opdrachtgever? Of hebben we zelf ergens een foutje gemaakt? Laat het ons weten. We begrijpen dat het vervelend is dus lossen het meteen voor je op.

Moeite met jouw loonstrook lezen? Kom dan even langs en we leggen het je graag nog een keer uit.

Werken en leren bij prestatie uitbetalen salaris
Werken en leren icoon loonstrookje krijgen Tekengebied 1

Stap 8

Werken en leren bij prestatie kies je doelen
Werken en leren icoon doorgroeien op het werk

Stap 9

Jij kiest het doel, wij helpen!

Dat is onze belofte aan jou.

We hebben tijdens de intake al gesproken over de doelen die je jezelf gesteld hebt. Misschien is het voor jou nog niet zo duidelijk en ben je nog zoekende. Geen probleem!

Weet je al wel wat je wilt bereiken? Dan kan jij vandaag al stappen nemen om daar naartoe te groeien. We stellen samen met jou een groeiplan op.

Welke stappen nemen we samen om je doel te behalen? Wil je de Engelse of Nederlandse taal leren? Bijvoorbeeld om je kansen te vergroten bij een promotie? Wil je leren een heftruck of reachtruck te rijden? Zodat je meer kan verdienen? Of wil je op termijn graag op kantoor werken? Wat je wilt? Dat weet jij het beste!

Jij kiest het doel, en wij helpen!

Dus laten we snel samen aan de slag gaan om jouw toekomst te bespreken en in realistische stappen daar naartoe te werken!

Direct aan de slag bij uitzendbureau Prestatie?

Als je direct aan de slag wilt bij ons uitzendbureau kan je ons het beste bellen. We nemen altijd de telefoon op, écht altijd. 24/7 dat is slechts een van de puntjes die ons net wat anders maakt dan andere uitzendbureaus.

Wij begrijpen dat je doelen hebt waar je naartoe werkt. Veel van onze medewerkers groeien door of komen aan het einde van hun contract in vaste dienst. Vooruitzicht op vast werk? Dat heb je bij ons dus altijd.  En wil je jezelf bij- of omscholen? Geen probleem, we helpen je graag! Bij ons uitzendbureau staat jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling namelijk centraal, want jij bent onze kracht!

Wat betekent fase A, fase B of fase C op mijn contract?

Prestatie Personeelsdiensten is lid van de ABU, de bond voor uitzendbureaus. De Abu hanteert in het fase systeem Fase A, Fase B en Fase C. De fase zegt iets over het contract wat je hebt. Het fase systeem is bedoeld voor meer zekerheid naarmate je als uitzendkracht langer werkt voor een uitzendbureau. Het zegt dus iets over je contract. Lees hier de volledige uitleg over fasensysteem.

Wat ga ik verdienen?

Wat je verdient hangt af van de opdrachtgever waar je werkt en de functie die je daar hebt. Wij bevestigen jouw loon als we je matchen met de opdrachtgever.

Je salaris leggen we ook vast in een uitzendbevestiging. Zo is het altijd duidelijk wat je krijgt.

Het uurloon wat je te horen krijgt is een bruto loon. Dit betekent dat er nog belasting af moet en andere zaken. Wat je overhoudt is het nettoloon. Dat is het geld wat op je bankrekening komt.

Prestatie kan een indicatie afgeven over je nettoloon. Houdt er rekening mee dat deze altijd afhangt van jouw persoonlijke situatie.

Nederland hanteert een minimumloon. Voor een overzicht van het wettelijk minimumloon (WML) per leeftijd klik hier.

Krijg ik reiskostenvergoeding als ik eigen vervoer heb?

Absoluut, de hoogte van jouw reiskosten hangt af van waar je woont, waar je werkt op dat moment en de vergoeding die de werkgever daarvoor heeft vastgesteld. Bel of mail ons voor jouw situatie. Dan rekenen we het graag voor je uit.

Kan ik een voorschot krijgen?

Prestatie Personeelsdiensten werkt met 4-wekelijkse verloning. Een voorschot kan je aanvragen via de Prestatie app. Aanvragen dienen altijd tijdig aangevraagd te worden.

Specifiek betekent dit: voor vrijdagochtend 05:00 moet de aanvraag binnen zijn. Op vrijdag beoordelen we de voorschotten. Diezelfde dag wordt het voorschot over gemaakt.

Snel naar de pagina die je zoekt.

$

Werk zoeken

Alles over werk zoeken

$

Solliciteren

Alles over solliciteren

$

Sollicitatie tips

Alle sollicitatie tips

$

Vacatures

Logistieke vacatures

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".