Uitzendbureau bouw: uitzendkrachten en ZZP-bemiddeling

 • Uitzendkrachten / ZZP’ers in de bouwsector en installatietechniek.
 • Geen kopzorgen over administratie, werving en selectie.
 • Geen werkgeversrisico  en ‘geregel’ bij verzuim en ziekte. 

Of bel: 070 303 0032

detachering logistiek uitzendbureau prestatie

Detachering

Logistiek personeel op detacheerbasis nodig?

Lees meer

logistiek personeel op payroll basis kijkt blij

Payroll / payrolling

Logistiek personeel op payroll basis?

Lees meer

heftruckchauffeur zzp bemiddeling

ZZP bemiddeling

Logistiek personeel op ZZP-basis nodig?

Lees meer

logistiek personeel trainen klein groepje

Opleiden logistiek personeel

Personeel praktijkgericht laten opleiden?

Lees meer

logistiek advies door gespecialiseerd uitzendbureau voor de logistiek

Logistiek advies

Logistiek advies over processen, personeel en nog veel meer!

Lees meer

payroll diensten 1

Logistieke diensten

Snel al onze logistieke diensten bekijken?

Check ze hier

Handige logistieke blogs

Uitzendbureau bouw; snel flexibel personeel of een ZZP’er voor al je bouw projecten

Als uitzendbureau bouw en installatietechniek weten we dat de behoefte aan personeel binnen de bouwsector flink schommelt. Daarom leveren we niet alleen snel flexibel personeel en uitzendkrachten aan bouwbedrijven, maar bemiddelen we ook ZZP’ers binnen de bouw en installatie. Zo heb jij snel de juiste vakman voor elke klus, maar ook als ZZP’er kan je bij ons solliciteren of opgenomen worden in onze database. Hieronder zetten we een paar situaties en vormen uiteen waarin je graag met ons bouw uitzendbureau wilt samenwerken.

Solliciteren als uitzendkracht bouw of ZZP vakman?

Ben jij een bouwvakker, timmerman, schilder, dakdekker, stukadoor of andere ZZP vakman in de bouw? Heb je wisselend gaten in je agenda die je liever ingevuld ziet? Solliciteer als uitzendkracht of als ZZP’er bij bouw uitzendbureau Prestatie! Wij slaan wanneer je wilt jouw gegevens voor langere tijd op in onze database. Omdat projecten in de bouwsector vaak snel ingevuld moeten worden bellen en mailen we onze database met uitzendkrachten en ZZP’ers vaak eerst.

Doorlopend uitzendkrachten gezocht zoals schilder, bouwvakker en elektricien

Solliciteren als schilder, bouwvakker of andere vakman binnen de bouw- en installatietechniek? Solliciteer dan bij bouw uitzendbureau Prestatie. Ook als er geen vacatures op de website openstaan kunnen we je vaak zo koppelen aan bouwbedrijven.

Als bouw ZZP’er opgenomen worden in onze database?

Zoek je als ZZP’er in de bouw regelmatig naar nieuwe projecten en opdrachten? Schrijf je in bij uitzendbureau Prestatie. Wanneer er opdrachten beschikbaar zijn laten wij je direct wat weten.

Als ZZP’er personeel inhuren bij ons bouw uitzendbureau?

Als ZZP’er groeien of grotere projecten aannemen? Dat kan met ons uitzendbureau bouw en installatietechniek! Wij leveren snel de juiste extra vakman om mee samen te werken. Doordat jij snel de juiste vakmensen ter beschikking hebt kan je (steeds) grotere bouwprojecten aannemen. Hierdoor kan je jouw onderneming laten groeien.

Als werkvoorbereider, projectleider of bouwbedrijf snel personeel nodig?

Je bent bezig met de voorbereiding of uitvoering van de (personeels)planning voor je project. Je ziet meteen dat er extra personeel nodig is, maar waar werf je snel goede uitzendkrachten, vakmannen of payroll of ZZP’ers? Dat kan allemaal bij Prestatie! Wij denken graag met je mee welke vorm het beste past. Of het nu gaat een om klein of groot bouwproject of een samenwerking waarin we regelmatig personeel leveren, ons bouw uitzendbureau staat voor je klaar.

Met zoveel bouwbedrijven In Nederland zijn er ook uiteenlopende en specifieke behoefte, misschien herken je dat wel? Neem gerust contact op voor uitzendkrachten en ZZP’ers voor specifieke of speciale projecten rondom duurzaam bouwen, zonnepanelen leggen, elektrotechniek, techniek, infrastructuur, riolering, beton storten of een van je andere specifieke bouwprojecten. 

Andere zaken nodig gerelateerd aan de bouw op personeel?

Uitzendbureau bouw ZZP, uitzendkrachten én meer!

Als uitzendbureau voor de bouw leveren we ZZP’ers, uitzendkrachten, maar ook een heleboel meer! Zo bieden we naast uitzenden van uitzendkrachten extra diensten rondom het opleiden van personeel, loonadministratie en payrolling. Ook voor de beste logistieke uitzendkrachten om bijvoorbeeld je bouwmaterialen te vervoeren, verplaatsen en verwerken. Bij je projecten uitzendmedewerkers in de groenvoorziening nodig? Check! Ook voor personeel in tal van andere sectoren kan je bij ons terecht. We doen achter de schermen nog meer dan op onze website zichtbaar is en denken altijd met je mee. De kernwaarden van ons bouw uitzendbureau zijn niet voor niets: flexibiliteit & zekerheid. 

 

bouw uitzendbureau ZZP inhuren Nederland
Een scherp tarief. Onze organisatie is lean, relatief lage kosten met zo min mogelijk opsmuk. We investeren wel in persoonlijk contact. Ons tarief is daarom  lager dan bij het gemiddelde uitzendbureau.

Uitzendbureau bouw; welke uitzendkrachten en ZZP’ers bemiddelen we zoal?

 • Bouwvakker
 • Timmerman
 • Schilder
 • Dakdekker
 • Stukadoor
 • Vakman
 • Bouwkundige
 • Werkvoorbereider
 • Projectleider
 • Toezichthouder
 • Monteur
 • Meubelmaker
 • Glazenwasser
 • Handyman
 • Bemiddelaar
 • Elektricien
 • Heftruckchauffeur
 • Reachtruckchauffeur
 • Logistiek medewerker
 • Allround bouw medewerker

In welke sectoren en branches is uitzendbureau Prestatie actief?

Logistiek uitzendbureau

We leveren uitzendkrachten voor o.a.
• Magazijn en distributiecentra
• Retail en winkels
• Havenwerk (Sea freight)
• Vliegvelden (Air freight)
• Administratie en customer service

Uitzendbureau groenvoorziening

We leveren uitzendkrachten voor o.a.
• Groensector
• Groenprojecten

Uitzendbureau bouw

Met een focus op ZZP-bemiddeling voor o.a.
• Bouw en infra
• Installatie en elektra

Naast deze sectoren breiden we momenteel onder andere uit naar beroepen die gerelateerd zijn aan customer services,  administratie, IT en ICT. 

Uitzendbureau technisch personeel

We leveren als technisch uitzendbureau uitzendkrachten aan o.a.
• Installatietechniek bedrijven
• Aannemers en bouwbedrijven
• Elektrotechniek bedrijven
• ZZP specialisten die willen samenwerken
• Bedrijven gericht op verduurzaming

Snel de vakman in huis die jij nodig hebt.

Vandaag nog contact opnemen over de mogelijkheden van uitzenden?

Uitzendbureau bouw Prestatie; voor werkgevers en werkzoekenden

Prestatie is hét uitzendbureau bouw en installatietechniek. We helpen je snel aan personeel als werkgever in de bouwsector, maar ook snel aan een baan als vakman in de bouw.

Waar levert jullie uitzendbureau bouw Prestatie personeelsdienten zoal personeel?

Wij leveren personeel in de vorm van uitzendkrachten, detachering, payroll en ZZP-bemiddeling door heel Nederland. Dit zijn enkele bekende plaatsen waar vaak om bouw personeel gevraagd wordt: Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Hoogeveen, Limburg, Aalsmeer, Eindhoven, Workum, Drenthe, Velserbroek, Drachten, Diemen, Heerenveen, Nijmegen, Apeldoorn, Dordrecht, Delft, Zwolle, Zoetermeer, Arnhem, Leeuwarden en Ede.

Vragen over uitzenden

Wat zijn de kosten van het inhuren van logistieke uitzendkrachten via een uitzendbureau?

Wij werken met een transparante factor. Gewoon Bruto uurloon van de medewerker x factor. Daarnaast vragen we een mobiliteitsbijdrage per medewerker per dag. De factor wordt bepaald door een aantal zaken. De belangrijkste zijn het aantal mensen die je afneemt en in welke branche je werkt.. De mobiliteitsbijdrage is afhankelijk van de afstand.

Hoe worden logistieke uitzendkrachten gescreend en getraind door uitzendbureaus?

Bij Prestatie hebben we een unieke aanpak. We zetten in op het begeleiden van de medewerker als hij voor ons aan het werk is én daarna. Jij kiest het doel, wij helpen is ons motto richting tegen medewerkers. Naast het beoordelen van het cv hebben we altijd een intake op locatie. Tijdens deze beoordeling lichten we uitgebreid onze aanpak toe. We kijken naar de mens achter de kandidaat, we doen uiteraard ook een paspoort screening. Voor diverse werkgevers verzorgen wij ook het hele proces van VOG aanvraag, kunnen we  mensen opleiden en certificeren voor reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur, ondersteunen we gedeeltelijk of geheel het onboarding proces en nog veel meer. Prestatie Personeelsdiensten is ABU en SNA (NEN 4400-1) gecertificeerd.

Hoe kan een logistiek uitzendbureau helpen bij het opvangen van piekmomenten en seizoensdrukte?

Ieder bedrijf heeft zo zijn specifieke situatie waarbij pieken en dalen in min of meerdere mate voorkomen. Een uitzendbureau kan daarbij helpen doordat ze continue bezig zijn met werven en selecteren van mensen. Of het nu tijdelijk is of voor een langere periode. Naast het goed kunnen werven en selecteren is snelheid van communicatie, snelheid van schakelen en voldoende bereikbaar zijn voor zowel werkgevers als uitzendkrachten van groot belang. Prestatie is 24/7 bereikbaar voor vragen,  is in staat om op de dag van aanvraag vaak nog mensen te leveren, en weet dat een aanvraag, probleem niet een dag kan blijven liggen. We zijn een uitzendbureau met een logistiek DNA en weten dus wat er nodig is.

Kan een logistiek uitzendbureau helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit in mijn logistieke operatie?

Het antwoord is absoluut. Onze slogan is niet voor niets flexibiliteit met zekerheid. Wij vangen jouw pieken op maar schalen ook af bij dalen. Die doorloop van kosten heb je dus niet als je de mensen zelf in dienst zou hebben. Wij zijn een uitzendbureau voor en door de logistiek en hebben dus kennen van logistieke processen. Uitzendbureau Prestatie kan helpen bij de onboarding van personeel, zodat ze zich sneller comfortabel voelen in het proces. Daarnaast bieden wij ook nog logistiek advies waarbij bijvoorbeeld jouw magazijn optimaler ingericht kan worden, we kunnen een quickscan doen om met een andere blik naar jouw organisatie te kijken,  jouw mensen te trainen, een logistieke planning op te zetten en nog veel meer. In de logistieke zaken waarin je behoefte ligt kunnen we je vaak ondersteunen, denk bijvoorbeeld aan het opzetten van activity based costing.

Wat zijn de meest voorkomende functies en rollen voor logistieke uitzendkrachten?

Prestatie levert alle voorkomende logistieke functies. Veel voorkomende zijn logistiek medewerker, containergooier, losser / lader, orderpicker, inpakker, controleur, allround logistiek medewerker, reachtruchchauffeur, heftruckchauffeur, voorraadbeheerder, supervisor / teamleider. Ook logistiek administratieve functies als expediteur, customer service medewerker, inslagmedewerker en douane declarant bieden wij aan.

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".