Ondanks krapte op de arbeidsmarkt snel het juiste flexpersoneel? Kies:

Uitzenden

  • Supersnel je personeelstekort opgelost.
  • Geen kopzorgen over administratie, werving en selectie.
  • Geen werkgeversrisico  en ‘geregel’ bij verzuim en ziekte. 

Of bel: 070 303 0032

detachering logistiek uitzendbureau prestatie

Detachering

Logistiek personeel op detacheerbasis nodig?

Lees meer

logistiek personeel op payroll basis kijkt blij

Payroll / payrolling

Logistiek personeel op payroll basis?

Lees meer

heftruckchauffeur zzp bemiddeling

ZZP bemiddeling

Logistiek personeel op ZZP-basis nodig?

Lees meer

logistiek personeel trainen klein groepje

Opleiden logistiek personeel

Personeel praktijkgericht laten opleiden?

Lees meer

logistiek advies door gespecialiseerd uitzendbureau voor de logistiek

Logistiek advies

Logistiek advies over processen, personeel en nog veel meer!

Lees meer

payroll diensten 1

Logistieke diensten

Snel al onze logistieke diensten bekijken?

Check ze hier

Handige logistieke blogs

Heb jij vanavond of morgenochtend mensen nodig? Kies uitzenden en bel direct.

Wij gaan het regelen. “Huh?” “Heeft jullie logistieke uitzendbureau geen last van krapte op de arbeidsmarkt dan?” Natuurlijk merken wij dat ook. Maar wij komen zelf uit de logistiek. Wij zien ons als verlengstuk van jouw team en zetten alles op alles om een oplossing te bieden.

Dat is natuurlijk niet de enige reden waarom wij de juiste match kunnen zijn voor jouw logistieke proces. Welke andere redenen er zijn? Wij  leggen ze je graag uit. Maar het is eerst goed om te weten wat uitzenden nu precies is én waarom je daar gebruik van zou willen maken.

Wat is uitzenden?

“Bij uitzenden maakt het uitzendbureau een match tussen jou als werkgever en een flexkracht. De werving en selectie wordt daarbij afgestemd op jouw proces en omstandigheden als bedrijf. Jij stuurt de medewerker(s) zelf aan, natuurlijk kan het uitzendbureau je daar bij ondersteunen. Het uitzendbureau is de juridische werkgever. Zij betalen de medewerker en begeleiden hem of haar in hun loopbaan. Ze nemen de risico’s en begeleiding over bij ziekte. In feite regelen zij alles, zolang jij dat wilt. Samen met het uitzendbureau begeleidt jij de medewerker, zodat deze optimaal ingezet kan worden voor korte of langere termijn.” 

Let op: de bovenstaande definitie en activiteiten die horen bij uitzenden kunnen verschillen per uitzendbureau en branche. Prestatie is een logistiek uitzendbureau met een sterke visie en richt zich volledig op de logistiek.

Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen karakteristieken. Wellicht heb je te maken met seizoenen, of heb je een extreme eindejaarspiek. Misschien is jouw bedrijfsvoering juist heel erg steady maar is jouw bedrijf gevoelig voor economische schommelingen / marktomstandigheden. Allemaal redenen waarom je in min of meerdere mate gebruik wil maken van flexibele arbeid.

logistiek personeel met pompwagen in magazijn loopt door gang prestatie personeelsdiensten

Wat zijn de voordelen van uitzenden?

1. Snel de juiste kandidaat. We leveren supersnel de juiste match.

We kunnen super snel de juiste match met een flexwerker voor je maken. Waarom? Door ons uitgebreide netwerk, onze kennis van de logistiek en omdat we als logistiek uitzendbureau zijn ingesteld om snel te schakelen.

Onze begeleiding van medewerkers, kandidaten aanbieden – en handvatten geven – om taalvaardigheden te ontwikkelen, onze rijdend materieel opleidingen, ons unieke creditsysteem.. Het zijn allemaal redenen waarom wij snel talent bij jou op de werkvloer kunnen aanbrengen.

2. Maximale flexibiliteit voor je logistieke afdeling of organisatie.

Je betaalt alleen de uren die je afneemt. Daarmee kan je dus tegenwind en seizoenspatronen opvangen. Daarnaast natuurlijk de schommelingen m.b.t. activiteiten zoals value-added services of los geladen containers, die je vandaag en morgen wel hebt en de dag erna niet.

3. Gemak staat centraal bij uitzenden.

Geen urenadministratie, geen verloning,  geen marketing, geen werving en selectie. Kortom: geen gedoe. Jij deelt de vacature met ons uitzendbureau, wij doen de rest.

4. Geen werkgeversrisico en gedoe.

Neem afscheid van werkgeversrisico’s en gedoe zoals: doorbetaling bij ziekte en verzuim en de daarbij behorende begeleiding. Bij uitzenden is het onze verantwoordelijkheid als uitzendbureau, dus wij regelen alles. Wij regelen daarnaast ook de afdracht van heffingen en premies

Wat is de betekenis van uitzenden volgens Prestatie als logistiek specialist?

Flexibiliteit, daadkracht en toewijding: Dat roept iedereen, maar..

Hoe merk je dat bij ons? We leveren maatwerk in de matching, we reageren supersnel op jouw aanvragen, fouten maken gebeurt, maar hoe snel los je ze op? Je kan ons altijd bellen, in de avond of bij een calamiteit in de nacht… Het gebeurt en dan is het fijn dat je een partner hebt die schakelt, die er gewoon staat. Wij zijn vaak bij jou over de vloer of werken inhouse. Zo weten we wat er speelt.

Kennis van de logistiek. Ons DNA is logistiek…

Van zelf containers lossen tot eindverantwoording over grote DC’s. Dat leer je niet uit een boekje. Het is bijna met de paplepel ingegoten. Dat geeft je zekerheid dat wij dezelfde taal spreken.

Wij weten - nog voordat jij het weet - of de mensen bij jou op locatie zijn:

Voor dag en dauw staan onze coördinatoren in contact met de uitzendkrachten. We schakelen als er iemand onverwachts ziek is. Ook dat geeft zekerheid.

Een persoonlijke aanpak naar de uitzendkracht: gericht bouwen aan hun toekomst.

Wij zijn enorm trots dat honderden van onze uitzendkrachten een vaste baan hebben bemachtigd of als ZZP-er aan de slag zijn gegaan.

We hebben een stukje bijgedragen aan taalbeheersing of iets in hun leven kunnen veranderen door ze hulp te bieden toen ze het wat moeilijker hadden.

Daarnaast zorgen we voor vervoer als zij niet zelf kunnen rijden, en bieden we ondersteuning bij allerhande regelzaken.

P.s. We leiden gericht op vanuit praktijkervaring. Op onze opleidingspagina lees je onze visie m.b.t. het effectief opleiden van logistiek personeel.

Een scherp tarief. Onze organisatie is lean, relatief lage kosten met zo min mogelijk opsmuk. We investeren wel in persoonlijk contact. Ons tarief is dus echt lager dan bij het gemiddelde uitzendbureau.

Hoe pakken we het aan?

Voor onze 1e afspraak?
Voor onze 1e afspraak?

1. Even samenkomen.

Misschien hebben we je net geholpen met een noodsituatie en hebben we het traject versneld afgerond. Of heb je op dit moment die noodzaak. Bel dan nu.
Of misschien ben je gewoon bezig met jouw setup voor volgend jaar of ontevreden over je huidige bureau? Hoe dan ook, de basis is dat we bij elkaar willen komen.
We werken in een mensen business en je wil elkaar gewoon even in de ogen aankijken. Wij willen jouw proces begrijpen en zien. Wij vernemen graag waar je behoefte ligt en welke services je van ons uitzendbureau wilt afnemen.
We hebben natuurlijk mooie verhalen gedeeld en iets verteld over hoe we werken op de website. Maar.. Jij wilt natuurlijk ook een indruk krijgen van ons. Ons verhaal horen en kijken of wij de juiste match voor jou zijn.
Zoals beloofd ontvang je hem.
Zoals beloofd ontvang je hem.

Een scherpe offerte.

De offerte voor het uizenden is zoals gezegd scherp. Jij bepaalt het salaris , de toeslagen en alle andere extra’s waar de uitzendkracht recht op heeft. Wij werken met een omrekentarief die je vermenigvuldigt met het uurloon. Hoe hoog die is? Dat hangt af van allerhande zaken.
a. Hoeveel mensen neem je tegelijkertijd af?
b. Welk functies wil je invullen?
c. Welke mate van flexibiliteit ben je naar op zoek?

d. Wat is de afstand tot jouw locatie?

Samen scheppen we de duidelijkheid waar jij naar op zoek bent.

We zijn trots je te mogen verwelkomen als klant.
We zijn trots je te mogen verwelkomen als klant.

3. Start van een duurzame relatie.

Ben jij akkoord? Daar zijn we trots op. De eerste indruk en het tarief zijn goed. Maar nu begint het pas. Wij moeten waarmaken wat we geroepen hebben. Wij zijn overtuigd dat wij samen met jou een duurzame relatie kunnen bouwen. Gewoon omdat het zo gegaan is bij al onze klanten. Degene met wie we al 20 jaar samenwerken, en degene die pas net een paar maanden aan de slag zijn met ons.

En zicht op bijzonderheden.
En zicht op bijzonderheden.

4. Akkoord op de offerte.

We willen graag even een akkoord van jou op de offerte. We vragen je alle bijzonderheden vast te leggen in het inlenersbeloning formulier. Wij dienen ons aan de regels te houden en hebben hier een gezamenlijke verantwoordelijkheid in. Wijzigingen dienen daarom altijd aan ons doorgegeven te worden.

We stemmen met elkaar alles af omtrent de communicatie. Wat vind jij prettig en wat werkt voor jou?

Over het algemeen hanteren wij de volgende zaken:

a. Hoe wil je het matchingsproces vormgeven? Nemen wij dat volledig over? Wil je nog CV’s zien of de sollicitant zelf spreken? Geen enkel probleem. We richten het in zoals jij het wil.

b. Weekplanning: we werken graag met een forecast voor de week erna. Die is niet zwart / wit, maar het geeft wel een indicatie. Wij weten ook dat je geen garanties hebt over wanneer die container komt of het rework wat je moet gaan doen.

c. De dagplanning ontvangen we graag rond 12 uur. Uiteraard nemen wij je opdrachten ook nog aan in de middag of in de avond, maar.. Hoe sneller we het weten? Hoe beter. Zeker voor meer flexibele functies als containerjongens en vasmedewerkers, leveren wij graag dezelfde mensen. Als je tijdig de planning doorgeeft kunnen wij daarvoor zorgen.

d. Uurtjes van de afgelopen week? Die ontvangen we graag voor 10 uur op maandag. We hebben daarvoor een klantportaal. We kunnen ook een kloksysteem ophangen zodat jij ontzorgt wordt. Heb je een eigen kloksysteem en leg je daar ook de uitzendkrachten in vast? Geen problemen. Die data kunnen wij als upload voor ons systeem gebruiken.
De basiszaken zijn gedeeld en vastgelegd.
De basiszaken zijn gedeeld en vastgelegd.

5. Basiszaken zijn geregeld.

De basiszaken zijn gedeeld en vastgelegd. Allemaal niet erg spannend en snel geregeld. We kunnen nu aan de slag met het leveren van mensen. Afhankelijk van de omvang stemmen we met elkaar een planning af over: hoe en wanneer we starten.

We melden de namen van te voren. Gaat er een security proces aan vooraf (of achteraf)? Geen probleem. Wij nemen het proces over van VOG’s aanvragen. We introduceren nieuwe kandidaten altijd zelf.

De eerste dagen lopen we zelf mee. Voor ons is het dan nog niet klaar dan. Dagelijks hebben we contact over de mail of bellen we, maar we komen (in afstemming) ook regelmatig bij je langs.

Hoe lopen de zaken? Wat kan beter? Heb je nog nieuwe vacatures?  Voor ons is het heel normaal dat we regelmatig evalueren.

 

Overtuigd van uitzenden via Prestatie?

Ben jij overtuigd van onze aanpak m.b.t. uitzenden? Ben je op zoek naar goed opgeleid en gecertificeerd personeel? ZZP-ers? Of toch liever payrollen? Geen probleem, wij bieden het allemaal. Ook als je op dit moment liever nog snel wat vragen wilt stellen, per mail of telefoon vóór je een meeting overweegt, staan wij voor je klaar.

Supersnel het personeel in huis dat jij nodig hebt.

Vandaag nog contact opnemen over de mogelijkheden van uitzenden?

Vragen over uitzenden

Wat zijn de kosten van het inhuren van logistieke uitzendkrachten via een uitzendbureau?

Wij werken met een transparante factor. Gewoon Bruto uurloon van de medewerker x factor. Daarnaast vragen we een mobiliteitsbijdrage per medewerker per dag. De factor wordt bepaald door een aantal zaken. De belangrijkste zijn het aantal mensen die je afneemt en in welke branche je werkt.. De mobiliteitsbijdrage is afhankelijk van de afstand.

Hoe worden logistieke uitzendkrachten gescreend en getraind door uitzendbureaus?

Bij Prestatie hebben we een unieke aanpak. We zetten in op het begeleiden van de medewerker als hij voor ons aan het werk is én daarna. Jij kiest het doel, wij helpen is ons motto richting tegen medewerkers. Naast het beoordelen van het cv hebben we altijd een intake op locatie. Tijdens deze beoordeling lichten we uitgebreid onze aanpak toe. We kijken naar de mens achter de kandidaat, we doen uiteraard ook een paspoort screening. Voor diverse werkgevers verzorgen wij ook het hele proces van VOG aanvraag, kunnen we  mensen opleiden en certificeren voor reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur, ondersteunen we gedeeltelijk of geheel het onboarding proces en nog veel meer. Prestatie Personeelsdiensten is ABU en SNA (NEN 4400-1) gecertificeerd.

Hoe kan een logistiek uitzendbureau helpen bij het opvangen van piekmomenten en seizoensdrukte?

Ieder bedrijf heeft zo zijn specifieke situatie waarbij pieken en dalen in min of meerdere mate voorkomen. Een uitzendbureau kan daarbij helpen doordat ze continue bezig zijn met werven en selecteren van mensen. Of het nu tijdelijk is of voor een langere periode. Naast het goed kunnen werven en selecteren is snelheid van communicatie, snelheid van schakelen en voldoende bereikbaar zijn voor zowel werkgevers als uitzendkrachten van groot belang. Prestatie is 24/7 bereikbaar voor vragen,  is in staat om op de dag van aanvraag vaak nog mensen te leveren, en weet dat een aanvraag, probleem niet een dag kan blijven liggen. We zijn een uitzendbureau met een logistiek DNA en weten dus wat er nodig is.

Kan een logistiek uitzendbureau helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit in mijn logistieke operatie?

Het antwoord is absoluut. Onze slogan is niet voor niets flexibiliteit met zekerheid. Wij vangen jouw pieken op maar schalen ook af bij dalen. Die doorloop van kosten heb je dus niet als je de mensen zelf in dienst zou hebben. Wij zijn een uitzendbureau voor en door de logistiek en hebben dus kennen van logistieke processen. Uitzendbureau Prestatie kan helpen bij de onboarding van personeel, zodat ze zich sneller comfortabel voelen in het proces. Daarnaast bieden wij ook nog logistiek advies waarbij bijvoorbeeld jouw magazijn optimaler ingericht kan worden, we kunnen een quickscan doen om met een andere blik naar jouw organisatie te kijken,  jouw mensen te trainen, een logistieke planning op te zetten en nog veel meer. In de logistieke zaken waarin je behoefte ligt kunnen we je vaak ondersteunen, denk bijvoorbeeld aan het opzetten van activity based costing.

Wat zijn de meest voorkomende functies en rollen voor logistieke uitzendkrachten?

Prestatie levert alle voorkomende logistieke functies. Veel voorkomende zijn logistiek medewerker, containergooier, losser / lader, orderpicker, inpakker, controleur, allround logistiek medewerker, reachtruchchauffeur, heftruckchauffeur, voorraadbeheerder, supervisor / teamleider. Ook logistiek administratieve functies als expediteur, customer service medewerker, inslagmedewerker en douane declarant bieden wij aan.

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".