Uitzendbureau regio Moerdijk.
Presteren zit in ons DNA.

Jaren ervaring

FTE's

Bereikbaar

header image min

Uitzendbureau moerdijk - op zoek naar logistieke uitzendkrachten?

De regio moerdijk staat bekend als een logistieke hotspot, is jouw logistieke bedrijf daar gevestigd? Dan is het logisch dat je wilt samenwerken met een uitzendbureau. Op deze pagina lees je wat ons logistieke uitzendbureau uniek maakt in Moerdijk.

Door ons logistieke netwerk en ruim 18 jaar ervaring ben je verzekerd van de juiste én snelle invulling van jouw openstaande vacatures in Moerdijk.

Wij bieden jouw logistieke bedrijf flexibiliteit en zekerheid in elke vorm van onze dienstverlening. Ook bij spoedjes, pieken en dalen staan wij voor je klaar.

Uitzendbureau voor moerdijk nodig?

In Moerdijk vestigen zich alle grote logistieke dienstverleners van nationale en internationale allure. Waarom is Moerdijk een top locatie voor de logistiek ?

 1. Strategische locatie: Moerdijk ligt uitstekend gepositioneerd tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen.
 2. Multimodaal transport: Moerdijk heeft uitstekende wegverbindingen, spoorverbindingen en waterverbindingen. Er is onder andere een rechtstreekse spoorlijn naar Rotterdam.
 3. Het is een van de ruimste industrieterreinen van Nederland. Daarnaast zijn er veel specialistische faciliteiten zoals Koel- en vrieshuizen, gevaarlijke stoffen opslag en containerterminals.
 4. De regio West-Brabant heeft relatief veel aanbod van logistiek personeel.

Ben je op zoek naar logistiek personeel, dan kan Prestatie Personeelsdiensten helpen. 

 1. Medewerkers expeditie in een koel- of vrieshuis. 
 2. Controleur.
 3. Orderverzamelaar / orderpicker.
 4. Logistiek medewerker.
 5. Productiemedewerker.

 

Moerdijk is vanuit Zevenbergen en Klundert redelijk goed te bereiken met de fiets.

Verder kan je vanuit steden als Rotterdam, Dordrecht en Breda de bus nemen of de trein naar Lage Zwaluwe.

Een uitzendbureau met vervoer voor de uitzendkracht is een goede oplossing om het terrein beter bereikbaar te maken.

Prestatie Personeelsdiensten kan zowel lokaal logistiek personeel zoeken als vanuit Dordrecht of Rotterdam. Daarvoor gebruiken wij onze eigen auto’s en bussen.

Uitzendbureau Moerdijk Vacatures

Deze pagina is zoals je al wel zag bedoeld voor werkgevers in de regio Moerdijk en niet gericht op het vinden van een nieuwe baan in Moerdijk.

Ben je als kandidaat op zoek naar jouw droombaan in de logistiek?

Check dan snel onze vacaturepagina voor Moerdijk of het blok hieronder met openstaande vacatures in Moerdijk.

[sjbdivi_job_listing jobpost_search_bg=”#00A6D4″ jobpost_card_bg=”#EBF6F8″ jobpost_icons_color=”#00A6D4″ jobpost_pagination_color=”#2C384D” jobpost_pagination_current_color=”#EBF6F8″ jobpost_pagination_bg_color=”#00A6D4″ jobpost_pagination_current_bg_color=”#2C384D” get_jobpost_category=”48,42,65,25,51,43,61,54,66,67″ get_jobpost_location=”68″ _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” jobpost_main_heading_text_color=”#00A6D4″ jobpost_job_company_details_text_color=”#00A6D4″ jobpost_job_desc_text_color=”#2C384D” custom_button=”on” button_text_color=”#EBF6F8″ button_bg_color=”#2C384D” global_colors_info=”{}”][/sjbdivi_job_listing]

Op zoek naar logistieke uitzendkrachten in Moerdijk? Wij helpen je met ruim 18 jaar ervaring binnen de logistiek graag op weg. 

Wat maakt ons logistieke uitzendbureau uniek t.o.v. andere uitzendbureaus?

We leveren personeel en advies in de vorm van:

Voordelen van ons logistieke uitzendbureau

Prestatie is een logistiek uitzendbureau voor en door de logistiek. We weten wat er speelt in de logistieke sector en wat er speelt bij onze klanten.

Wat maakt uitzendbureau Prestatie uniek in de regio Amsterdam?

1. Een logistiek uitzendbureau dat jouw taal spreekt.

Wil jij meer weten waarom dat een voordeel is? Lees dan onze blog :een uitzendbureau dat jouw taal spreekt en waarde toevoegt”. 

2. We ontzorgen onze klanten en medewerkers met vervoer. 

Veel medewerkers maken gebruik van de vervoersdienst van uitzendbureau Prestatie, welke ze rechtstreeks brengt bij jou als werkgever.

Niet alleen weten we zo zeker dat onze medewerkers op tijd bij jou op locatie zijn. Het scheelt ook nog veel met uitdagingen rondom bereikbaarheid.

3. Wij kennen de pieken en dalen (logistieke seizoenen)

Als uitzendbureau zijn we volledig gefocust op logistieke bedrijven. We kennen alle pijntjes, uitdagingen en daarom ook de meeste oplossingen. 

In de kern gaat het om een tekort aan personeel in een bepaalde periode, of die nu kort of lang is, op te vangen. 

We zorgen samen dat je hier al tijdig op voorbereid bent, maar ook dat we bij (onverwachtse) extra vraag snel extra personeel leveren aan jouw bedrijf.

Wat maakt ons logistieke uitzendbureau uniek t.o.v. andere uitzendbureaus?

eUitzendbureau motiveert medewerkers onder andere m.b.v. een creditsysteem, biedt mogelijkheden om taalvaardigheden te verbeteren en helpt kandidaten te werken aan hun persoonlijke – en carrière – doelstellingen. Hiermee wordt direct gestart vanaf dag 1. 

Onze slogan is dan ook “Jij kiest het doel, wij helpen”. Dit geldt zowel voor jou als werkgever als voor de uitzendkrachten.

Deze unieke betrokkenheid versterkt de band met het personeel en verhoogt de medewerkerstevredenheid. Medewerkerstevredenheid resulteert op zijn beurt onder andere in betere prestaties en langer in dienst willen blijven. Zo maken we van ‘tijdelijk werk’, ‘langdurig werk’. Wat door te berekenen is in diverse – vaak ‘onzichtbare kosten’ – die hierdoor bespaard worden.

Als opdrachtgever helpen wij je o.b.v. kennis en ervaring graag deze positieve effecten verder te versterken.

Flexibiliteit en zekerheid. Uit ons interne klantenonderzoek wordt “flexibiliteit” en “zekerheid” benadrukt als positief onderscheidend vermogen, onder te verdelen in de snelheid van communicatie en schakelen in de dienstverlening zelf.

Je mag van ons dus ook snelle antwoorden verwachten en een betrouwbare partner als het gaat om spoedjes, piekseizoenen en jouw unieke situatie.

Groot logistiek netwerk en ruime ervaring in de logistiek. Waardoor het selecteren van het beste personeel voor jouw bedrijf sneller, beter en effectiever gerealiseerd wordt.

Logistieke medewerkers nodig in Moerdijk?

Of je bedrijf nu gelegen is in Moerdijk centrum, het haven- en industriegebeid of juist tegen of in Zevenberg of Klundert, ons uitzendbureau staat voor je klaar. helpen je graag! Wij zorgen dat het juiste personeel op tijd bij jou binnen staat.

Welke logistieke functies kan ik door jullie uitzendbureau laten invullen?


Wij kunnen voor jouw logistieke bedrijf vrijwel elke functie m.b.t. logistiek personeel invullen. Het maakt niet uit of het nu gaat om havenwerk, productiewerk of magazijnwerk.

We maken wel een tweedeling in ‘doorlopende vacatures’, waarvoor we snel mensen kunnen werven als ‘nieuwe vacatures’, waarbij wellicht meer toelichting en overleg nodig is.

Openstaande vacatures in Amsterdam die we snel kunnen invullen.

Omdat we diverse opdrachtgevers hebben in de omgeving van Amsterdam, komen er per week doorlopend genoeg geschikte kandidaten voor onze vacatures binnen. Vacatures die bij jou wellicht ook openstaan? Het snel en goed invullen van deze logistieke vacatures is onze core business.

Prestatie Personeelsdiensten is al jaren actief in Amsterdam en omstreken bij diverse bekende logistieke bedrijven.  Functies die we wegzetten zijn in de totale breedte van magazijnlogistiek.

 

Denk aan functies zoals:

 • Container lossers en laders
 • Magazijnmedewerkers
 • Logistiek medewerkers
 • Controleurs
 • Orderpickers
 • Inpakkers
 • Sorteerders
 • Medewerker retourlogistiek

Dit is slechts een greep uit de veelgevraagde uitzendmedewerkers in Moerdijk. We leveren natuurlijk nog volop andere uitzendkrachten, zoals; Heftruckchauffeurs, Reachtruckchauffeurs, combitruck chauffeurs en ga zo maar door.  Geef ons vooral aan naar welke uitzendkrachten jij op zoek bent.

 

Wil jij jouw logistieke vacatures snel en goed ingevuld hebben? 

Heb je nog openstaande logistieke vacatures in Moerdijk (of daar dichtbij)? Of wil je meer informatie over: payrolling, detachering of een van de andere  diensten van ons uitzendbureau?

Als je belt of mailt plannen we meteen een vrijblijvende afspraak. Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we direct voor je aan de slag!

Zo heb jij binnen no-time de juiste logistieke uitzendkrachten bij jou in het magazijn rondlopen (of rijden). Zo draait je logistieke proces altijd op volle toeren.

.

Veelgestelde vragen

Leveren jullie personeel in heel Moerdijk?

Jazeker, uitzendbureau Prestatie levert logistiek personeel in heel Moerdijk en omliggende steden en dorpen. Het maakt dus niet uit of of jouw logistieke bedrijf in het centrum of daarbuiten is gevestigd.

Hoe weet ik als opdrachtgever zeker of jullie uitzendbureau de juiste keuze is?

Uitzendbureau Prestatie is gespecialiseerd in logistieke diensten en het leveren van logistieke uitzendkrachten. Ben je op zoek naar logistiek personeel in Moerdijk en heb je drie of meer openstaande vacatures? Zoals bijvoorbeeld: magazijnmedewerkers, pickers, packers, heftruckchauffeurs of (allround) logistiek medewerkers? Dan kan je het beste voor ons logistieke uitzendbureau kiezen. Wij gaan graag met je in gesprek over onze unieke werkwijze. Op basis daarvan kies jij of wij inderdaad hét uitzendbureau zijn waar je mee in zee wilt gaan.

Wanneer kan ik beter niet voor jullie uitzendbureau kiezen?

Ben je als bedrijf op zoek naar non-logistieke uitzendkrachten, zoals IT/ICT of juridische medewekers of zorgpersoneel? Dan kan je het beste voor een ander uitzendbureau kiezen. Onze focus ligt volledig op de logistiek. Ook wanneer je minder dan 3 openstaande vacatures hebt, kan je het beste voor een van de andere uitzendbureaus bij jou in de buurt kiezen.

Kunnen jullie ook ZZP’ers leveren in de regio Moerdijk?

Ja. Wij leveren in Moerdijk ZZP-ers voor: de logistieke sector, de bouw en installatiewerkzaamheden.

Leveren jullie ook ploegendienst medewerkers in Amsterdam?

Ja, uiteraard. Ploegendienst is kenmerkend aan de logistiek. Dus als je als bedrijf zoekt naar logistieke medewerkers die ploegendienst of 2-ploegendienst werken is dat bij uitzendbureau Prestatie gewoon mogelijk.

Leveren jullie ook uitzendkrachten buiten Moerdijk?

Ja, we leveren op elke locatie in Moerdijk, maar ook omliggende regio’s en steden, zoals Zevenbergen, Wagenberg, Terheijden en Made, maar ook verder naar beneden in Noord Brabant, bijvoorbeeld Veghel. Of juist verder naar boven in: Den Haag, Utrecht, Amstelveen en hoofddorp. Goed om te weten: Als logistiek uitzendbureau ligt onze focus op Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant, maar we breiden steeds verder uit door Nederland.

Klinkt goed, ik wil graag even kennismaken met jullie!

Super! Wij ook met jou. We horen graag wat jouw uitdagingen zijn – en wat jouw doelen zijn of die van de organisatie. Zo weet je zeker dat we je op de beste manier helpen. 

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".