Uitzendbureau regio Moerdijk.
Presteren zit in ons DNA.

Jaren ervaring

FTE's

Bereikbaar

Uitzendbureau moerdijk - op zoek naar logistieke uitzendkrachten?

De regio moerdijk staat bekend als een logistieke hotspot, is jouw logistieke bedrijf daar gevestigd? Dan is het logisch dat je wilt samenwerken met een uitzendbureau. Op deze pagina lees je wat ons logistieke uitzendbureau uniek maakt in Moerdijk.

Door ons logistieke netwerk en ruim 18 jaar ervaring ben je verzekerd van de juiste én snelle invulling van jouw openstaande vacatures in Moerdijk.

Wij bieden jouw logistieke bedrijf flexibiliteit en zekerheid in elke vorm van onze dienstverlening. Ook bij spoedjes, pieken en dalen staan wij voor je klaar.

Uitzendbureau voor moerdijk nodig?

In Moerdijk vestigen zich alle grote logistieke dienstverleners van nationale en internationale allure. Waarom is Moerdijk een top locatie voor de logistiek ?

 1. Strategische locatie: Moerdijk ligt uitstekend gepositioneerd tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen.
 2. Multimodaal transport: Moerdijk heeft uitstekende wegverbindingen, spoorverbindingen en waterverbindingen. Er is onder andere een rechtstreekse spoorlijn naar Rotterdam.
 3. Het is een van de ruimste industrieterreinen van Nederland. Daarnaast zijn er veel specialistische faciliteiten zoals Koel- en vrieshuizen, gevaarlijke stoffen opslag en containerterminals.
 4. De regio West-Brabant heeft relatief veel aanbod van logistiek personeel.

Ben je op zoek naar logistiek personeel, dan kan Prestatie Personeelsdiensten helpen. 

 1. Medewerkers expeditie in een koel- of vrieshuis. 
 2. Controleur.
 3. Orderverzamelaar / orderpicker.
 4. Logistiek medewerker.
 5. Productiemedewerker.

 

Moerdijk is vanuit Zevenbergen en Klundert redelijk goed te bereiken met de fiets.

Verder kan je vanuit steden als Rotterdam, Dordrecht en Breda de bus nemen of de trein naar Lage Zwaluwe.

Een uitzendbureau met vervoer voor de uitzendkracht is een goede oplossing om het terrein beter bereikbaar te maken.

Prestatie Personeelsdiensten kan zowel lokaal logistiek personeel zoeken als vanuit Dordrecht of Rotterdam. Daarvoor gebruiken wij onze eigen auto’s en bussen.

Uitzendbureau Moerdijk Vacatures

Deze pagina is zoals je al wel zag bedoeld voor werkgevers in de regio Moerdijk en niet gericht op het vinden van een nieuwe baan in Moerdijk.

Ben je als kandidaat op zoek naar jouw droombaan in de logistiek?

Check dan snel onze vacaturepagina voor Moerdijk of het blok hieronder met openstaande vacatures in Moerdijk.

Salary Filter €
€ Min
€ Max
Fulltime
Moerdijk, Noord-Brabant
Posted 1 week ago

Controleur droog (droogwaren) Moerdijk

Bewaar jij met het gemakt het overzicht en heb je oog voor detail? En heb je al ervaring in de logistiek? Dan is deze functie voor Controleur droog (droogwaren)  in Amsterdam echt wat voor jou. Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor een internationaal handelsbedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar logistieke toppers. Voor deze functie vragen we dat je ervaring hebt met het controleren en ontvangen van geleverde goederen. Met een totale oppervlakte van meer dan 140.000 m2 zijn er heel wat activiteiten en processen waar jij in kan ontwikkelen. Naast je bezighouden met de uitgaande goederen, leer je onze systemen kennen en ontwikkelt je tot een allround medewerker. Dat biedt jou de kansen om op die ladder te klimmen. Prestatie en de opdrachtgever investeren graag in jouw toekomst en bieden je on the job trainingen en bieden ook mogelijkheden tot het volgen van diverse trainingen. Jij kiest het doel, wij helpen.

Dit ben jij als controleur droogwaren

Logistiek is voor jou een bekende omgeving. Je staat voor de kwaliteit van jouw werk, kan overzicht bewaken en hebt ervaring met het verzendgereed maken van goederen. Je bent vooral bezig met de goederen die 'de deur uit moeten'. Je weet als geen ander dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Je bent bereid om in ploegendienst te werken, en bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen van mei tot en met oktober.

Hoe ziet mijn werk eruit als Controleur droog

Je gaat binnen een van onze logistieke afdelingen aan de slag. De werkzaamheden kunnen divers zijn. Van orders verzamelen, tot het verzendgereed maken van verzamelde goederen. Jij hebt oog voor detail en bent de eerste schakel die bepalend is voor de kwaliteit die het magazijn binnenkomt. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Kortom de dagen vliegen voorbij met alle goederen die wij de wereld over sturen.

Over werken via uitzendbureau Prestatie

Als uitzendkracht werken via uitzendbureau Prestatie? Dat werkt net even wat anders dan bij de meeste uitzendbureaus. Hoezo? Op dag 1, gesprek 1 zelfs, praten we over je doelen en je toekomst. Jij weet waar jij naartoe wilt, wij zijn er om je te helpen 😉 Op basis van jouw doelen stellen we samen een kort plan van aanpak samen, lekker actiegericht natuurlijk 😉 Zo weet je zeker dat je je toekomst niet uit het oog verliest. Bijvoorbeeld doorgroeien binnen het bedrijf waar je gaat werken, in vaste dienst komen of sparen voor een huisje. Over werken via uitzendbureau Prestatie.   Een aanbod dat je niet kunt weigeren
 • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
 • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
 • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Toegang tot ons eigen fitnesscentrum en bedrijfsborrels en –feesten.
 • €2.000,- loon per 4 weken.

Jouw profiel als Controleur

 • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
 • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
 • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
 • Wij kennen een hoogseizoen van mei tot en met oktober. In deze maanden wordt er met regelmaat overgewerkt.
In het bezit zijn van een hefruckcertificaat is een pre. Heb je geen vervoer? Afhankelijk van waar je woont haalt Prestatie jou op. Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Job Features

Job CategoryControleur, Logistiek
Job LevelGeen ervaring, Junior, Medior, Senior
Job IndustryLogistiek
Salary€2000 Per 4-weeks

Controleur droog (droogwaren) Moerdijk Bewaar jij met het gemakt het overzicht en heb je oog voor detail? En heb je al ervaring in de logistiek? Dan is deze functie voor Controleur droog (droogwaren)...

Fulltime
Moerdijk, Noord-Brabant
Posted 1 week ago

Vacature lader en losser Moerdijk

Voor deze vacature in Moerdijk zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker voor het laden en losse die zich bezighoudt met de binnenkomende en uitgaande goederen. In deze functie ben jij voornamelijk bezig met de binnenkomende en uitgaande vrachten.

Klinkt dat als iets voor jou? Top! Deze vacature past extra goed als je een beetje ambitieus bent en nog graag verder wilt groeien binnen een bedrijf. En jouw doel tijdens het werk? Dat is dus (intern) doorgroeien! Die kansen geeft onze opdrachtgever en ons uitzendbureau jou volop!

Wie zoeken als logistiek medewerker (lader en losser) in Moerdijk?

Jij bent bij het laden en lossen op je heftruck bezig met de binnenkomende en uitgaande vrachten, het is handig als je iemand bent die vooral op zoek is naar ‘een beetje meer’ in je functie. Variatie in je werk? Check. Er zijn namelijk tal van dingen waar jij je mee kan en mag bemoeien. Graag zelfs! Deze functie is net wat meer dan alleen vrachten binnenhalen en meegeven. Misschien is de vacature, op termijn dan, het beste uit te leggen als: "een allround logistiek medewerker, die heel vaak en graag op de heftruck zit". Klinkt dat goed? Lees dan snel verder.

Er is ruimte voor jouw ideeën, maar soms is het even te druk op de werkvloer bij de opdrachtgever. Dan maar geen waardevolle input leveren? Natuurlijk wel! Want zelfs als het bij de opdrachtgever even druk is horen wij je ideeën graag. Wij koppelen jouw ideeën dan vervolgens terug aan de opdrachtgever als er wel even ruimte voor is. Voor elk goed idee dat je aandraagt krijg JIJ 100% van de credits natuurlijk. Want het zijn immers jouw ideeën!

Je kan jezelf in deze functie als heftruck chauffeur binnenkomende en uitgaande goederen, o.a. doorontwikkelen tot een allround medewerker. Je leert verschillende activiteiten en processen beheersen. Ben jij zo iemand bent die zich snel nieuwe dingen eigen maakt? Dan val je al snel op bij het management. Zij - en wij als uitzendbureau - erkennen je potentieel natuurlijk. Daarom krijg je ook alle kansen die daarbij horen. Zo groei jij op het tempo dat je wilt (intern) steeds verder door. En bij meer certificaten? Daar hoort vaak ook meer loon bij, dat is ook mooi meegenomen.

Liever niet doorgroeien, maar gewoon lekker op de heftruck blijven rijden zonder teveel extra's? We snappen je. Dat kan ook prima! Het gaat er vooral om dat jij (het werk) doet dat je leuk vindt. Ook dan heb je gewoon uitzicht op vast, want heftruckchauffeurs die zo goed kunnen rijden als jij? Die zijn zeldzaam natuurlijk!

Maak je jezelf zorgen over je sollicitatie? Dat is niet nodig. Bij ons gaat het erom “Dat jij een klik met ons voelt - en wij met jou.” Heb je een gezonde dosis ambitie en wil je hard werken? Dan kan je zelfs zonder papiertje een goede baan krijgen bij ons. Of.. Stapsgewijs naar de baan die jij wilt toegroeien. Als jij zorgt voor een goede inzet, dan zorgen wij voor de certificaten en begeleiding die je nodig hebt.

Over het werken via uitzendbureau Prestatie

Werken via uitzendbureau Prestatie is net wat anders dan andere uitzendbureaus. Want zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren graag in jou. Dat is logisch, want veel van onze medewerkers gaan na een paar jaar in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Sommige uitzendkrachten starten voor zichzelf, anderen komen zelfs weer bij Prestatie zelf (intern) werken, ook leuk! 😉 Wil jij nog meer variatie in je werk of doorgroeien? Kies dan bijvoorbeeld voor: • Een training op locatie. • Een certificaat halen (bijv. voor de reachtruck of combitruck). • Je taal een boost geven m.b.v. een taalcursus om effectiever te communiceren. Blijkt dat je hart niet in de logistiek ligt? Of heb je andere doelen voor over een paar jaar? Ook dan helpen wij je graag. Daar beginnen we direct op dag 1 mee. We kijken samen wat je nodig hebt om dit doel te bereiken. Daarop baseren we een actieplan. Of dit nu gaat over een certificaat te halen, door te groeien in je baan als heftruckchauffeur of juist een andere richting? Dat maakt niet uit. Zo verlies jij de toekomst die je voor ogen hebt nooit uit het oog. Onze slogan is dan ook: “Jij kiest het doel, wij helpen.” Voor je denkt: “Dit klinkt te mooi om waar te zijn, dan zal het wel..” vraag ik je te stoppen met denken. Want ik ga hieronder eerlijk schetsen wat je mag verwachten. Werken als Heftruck chauffeur (afdeling laden) Werken als heftruck chauffeur is leuk, dat vooropgesteld, maar je moet het bijvoorbeeld niet erg vinden in ploegendienst te werken - en je bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen (mei t/m oktober). Flexibel zijn in werkuren? Dat is voor jou geen probleem.

En..

Er kan er maar één de winnaar zijn. Ben jij een ervaren heftruckchauffeur? Dan is de kans groter dat jij gekozen wordt. Wil je ook op een reachtruck leren rijden? Of beter nog.. Ben je ook al een reachtruckchauffeur? Dan scoor je twee plussen in één keer. Als containers laden jou niet onbekend is dan is dat super, maar.. Dit is slechts een van de criteria, so don’t worry. Zelfs als je jouw heftruckcertificaat pas net hebt maak je een goede kans. Als heftruck chauffeur doe je bij deze opdrachtgever namelijk meer, je voert o.a. zaken in op de computer. Ben je dus goed met computers en administratie? Dan heb je al een streepje voor. En misschien een open deur, maar nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn belangrijk. Een opdrachtgever wil immers niet de verkeerde containers binnenhalen of wegsturen. Maar dat spreekt voor jou voor zich. Presteren? Dat zit bij jou in het bloed, zowel op de heftruck als op de rest van de werkvloer. Je werkt containers op automatische piloot - en in een lekker tempo - de deur uit. Zo’n workflow geeft jou voldoening - en wij zien dat jij je best ervoor doet. Daarom belonen we je - en niet alleen met een leuk salaris. Je spaart namelijk ook gratis mee met ons creditsysteem. Waarbij je credits kan uitgeven aan een opleiding OF juist aan leuke dingen. Jij kiest wat past bij jouw doel 😉

Als bovenstaande jou juist als muziek in de oren klinkt, lees dan snel verder.

Wat doe ik als Heftruck chauffeur (laden en lossen)?

Je start binnen een van de logistieke afdelingen (voornamelijk bij de afdeling laden). Het werk dat je doet? Dat loopt uiteen. Je verzamelt orders, laadt containers en slaat goederen op. Daarbij controleer je de kwaliteit en hoeveelheid. En.. Je zorgt dat de containers op de juist plek staan natuurlijk.

Alle producten die binnenkomen en eruit gaan controleren? Check. Van a naar b op je heftruck rond racen met zware goederen? Check. Ff snel een praatje maken met de chauffeurs? Check. Een aanbod dat je niet kunt weigeren
 • Bij doelen die je wilt bereiken bieden wij waar mogelijk ondersteuning.
 • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
 • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Heftruckchauffeur salaris €1.920,- per 4 weken (mogelijk toeslagen). (omgerekend €2.064 per maand)
 • Gratis meesparen aan het unieke Prestatie creditsysteem. Credits kan je uitgeven aan fun of scholing!

Jouw profiel als Heftruck chauffeur (laad- en losperron)

 • Een aantal jaar relevante werkervaring in de logistiek.
 • Je wordt blij van variatie in je werk en doet graag meer dan alleen rijden.
 • Je bent ambitieus en wilt intern doorgroeien en/of werken aan je eigen toekomstplan.
 • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
 • Je bent bereid om als heftruck chauffeur in ploegendienst te werken.
 • Je woont bij voorkeur in Moerdijk en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen).
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende en/of wilt je hier verder in ontwikkelen (je krijgt onze hulp uiteraard).
 • In het bezit zijn van een heftruck certificaat is een pré.
Weet je niet zeker of je wilt werken als heftruck chauffeur, maar overweeg je wel vacatures zoals heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, controleur, expediteur, CS combitruckchauffeur of een van de vele andere leuke logistieke vacatures? Stuur ons gewoon een mailtje of bel ons.

Wij maken altijd tijd voor je. In die tijd bespreken we hoe jij kan werken aan de toekomst die je voor ogen hebt - en hoe wij je daarbij kunnen helpen. O.b.v. dit gesprek kunnen we een baan voor je zoeken, als jij dat wilt tenminste.

Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Job Features

Job CategoryHef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
Job LevelJunior, Medior
Job IndustryLogistiek
Salary€1920 Per 4-weeks

Vacature lader en losser Moerdijk Voor deze vacature in Moerdijk zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker voor het laden en losse die zich bezighoudt met de binnenkomende en uitgaande goederen. I...

Op zoek naar logistieke uitzendkrachten in Moerdijk? Wij helpen je met ruim 18 jaar ervaring binnen de logistiek graag op weg. 

Wat maakt ons logistieke uitzendbureau uniek t.o.v. andere uitzendbureaus?

We leveren personeel en advies in de vorm van:

Voordelen van ons logistieke uitzendbureau

Prestatie is een logistiek uitzendbureau voor en door de logistiek. We weten wat er speelt in de logistieke sector en wat er speelt bij onze klanten.

Wat maakt uitzendbureau Prestatie uniek in de regio Amsterdam?

1. Een logistiek uitzendbureau dat jouw taal spreekt.

Wil jij meer weten waarom dat een voordeel is? Lees dan onze blog :een uitzendbureau dat jouw taal spreekt en waarde toevoegt”. 

2. We ontzorgen onze klanten en medewerkers met vervoer. 

Veel medewerkers maken gebruik van de vervoersdienst van uitzendbureau Prestatie, welke ze rechtstreeks brengt bij jou als werkgever.

Niet alleen weten we zo zeker dat onze medewerkers op tijd bij jou op locatie zijn. Het scheelt ook nog veel met uitdagingen rondom bereikbaarheid.

3. Wij kennen de pieken en dalen (logistieke seizoenen)

Als uitzendbureau zijn we volledig gefocust op logistieke bedrijven. We kennen alle pijntjes, uitdagingen en daarom ook de meeste oplossingen. 

In de kern gaat het om een tekort aan personeel in een bepaalde periode, of die nu kort of lang is, op te vangen. 

We zorgen samen dat je hier al tijdig op voorbereid bent, maar ook dat we bij (onverwachtse) extra vraag snel extra personeel leveren aan jouw bedrijf.

Wat maakt ons logistieke uitzendbureau uniek t.o.v. andere uitzendbureaus?

eUitzendbureau motiveert medewerkers onder andere m.b.v. een creditsysteem, biedt mogelijkheden om taalvaardigheden te verbeteren en helpt kandidaten te werken aan hun persoonlijke – en carrière – doelstellingen. Hiermee wordt direct gestart vanaf dag 1. 

Onze slogan is dan ook “Jij kiest het doel, wij helpen”. Dit geldt zowel voor jou als werkgever als voor de uitzendkrachten.

Deze unieke betrokkenheid versterkt de band met het personeel en verhoogt de medewerkerstevredenheid. Medewerkerstevredenheid resulteert op zijn beurt onder andere in betere prestaties en langer in dienst willen blijven. Zo maken we van ‘tijdelijk werk’, ‘langdurig werk’. Wat door te berekenen is in diverse – vaak ‘onzichtbare kosten’ – die hierdoor bespaard worden.

Als opdrachtgever helpen wij je o.b.v. kennis en ervaring graag deze positieve effecten verder te versterken.

Flexibiliteit en zekerheid. Uit ons interne klantenonderzoek wordt “flexibiliteit” en “zekerheid” benadrukt als positief onderscheidend vermogen, onder te verdelen in de snelheid van communicatie en schakelen in de dienstverlening zelf.

Je mag van ons dus ook snelle antwoorden verwachten en een betrouwbare partner als het gaat om spoedjes, piekseizoenen en jouw unieke situatie.

Groot logistiek netwerk en ruime ervaring in de logistiek. Waardoor het selecteren van het beste personeel voor jouw bedrijf sneller, beter en effectiever gerealiseerd wordt.

Logistieke medewerkers nodig in Moerdijk?

Of je bedrijf nu gelegen is in Moerdijk centrum, het haven- en industriegebeid of juist tegen of in Zevenberg of Klundert, ons uitzendbureau staat voor je klaar. helpen je graag! Wij zorgen dat het juiste personeel op tijd bij jou binnen staat.

Welke logistieke functies kan ik door jullie uitzendbureau laten invullen?


Wij kunnen voor jouw logistieke bedrijf vrijwel elke functie m.b.t. logistiek personeel invullen. Het maakt niet uit of het nu gaat om havenwerk, productiewerk of magazijnwerk.

We maken wel een tweedeling in ‘doorlopende vacatures’, waarvoor we snel mensen kunnen werven als ‘nieuwe vacatures’, waarbij wellicht meer toelichting en overleg nodig is.

Openstaande vacatures in Amsterdam die we snel kunnen invullen.

Omdat we diverse opdrachtgevers hebben in de omgeving van Amsterdam, komen er per week doorlopend genoeg geschikte kandidaten voor onze vacatures binnen. Vacatures die bij jou wellicht ook openstaan? Het snel en goed invullen van deze logistieke vacatures is onze core business.

Prestatie Personeelsdiensten is al jaren actief in Amsterdam en omstreken bij diverse bekende logistieke bedrijven.  Functies die we wegzetten zijn in de totale breedte van magazijnlogistiek.

 

Denk aan functies zoals:

 • Container lossers en laders
 • Magazijnmedewerkers
 • Logistiek medewerkers
 • Controleurs
 • Orderpickers
 • Inpakkers
 • Sorteerders
 • Medewerker retourlogistiek

Dit is slechts een greep uit de veelgevraagde uitzendmedewerkers in Moerdijk. We leveren natuurlijk nog volop andere uitzendkrachten, zoals; Heftruckchauffeurs, Reachtruckchauffeurs, combitruck chauffeurs en ga zo maar door.  Geef ons vooral aan naar welke uitzendkrachten jij op zoek bent.

 

Wil jij jouw logistieke vacatures snel en goed ingevuld hebben? 

Heb je nog openstaande logistieke vacatures in Moerdijk (of daar dichtbij)? Of wil je meer informatie over: payrolling, detachering of een van de andere  diensten van ons uitzendbureau?

Als je belt of mailt plannen we meteen een vrijblijvende afspraak. Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we direct voor je aan de slag!

Zo heb jij binnen no-time de juiste logistieke uitzendkrachten bij jou in het magazijn rondlopen (of rijden). Zo draait je logistieke proces altijd op volle toeren.

.

Veelgestelde vragen

Leveren jullie personeel in heel Moerdijk?

Jazeker, uitzendbureau Prestatie levert logistiek personeel in heel Moerdijk en omliggende steden en dorpen. Het maakt dus niet uit of of jouw logistieke bedrijf in het centrum of daarbuiten is gevestigd.

Hoe weet ik als opdrachtgever zeker of jullie uitzendbureau de juiste keuze is?

Uitzendbureau Prestatie is gespecialiseerd in logistieke diensten en het leveren van logistieke uitzendkrachten. Ben je op zoek naar logistiek personeel in Moerdijk en heb je drie of meer openstaande vacatures? Zoals bijvoorbeeld: magazijnmedewerkers, pickers, packers, heftruckchauffeurs of (allround) logistiek medewerkers? Dan kan je het beste voor ons logistieke uitzendbureau kiezen. Wij gaan graag met je in gesprek over onze unieke werkwijze. Op basis daarvan kies jij of wij inderdaad hét uitzendbureau zijn waar je mee in zee wilt gaan.

Wanneer kan ik beter niet voor jullie uitzendbureau kiezen?

Ben je als bedrijf op zoek naar non-logistieke uitzendkrachten, zoals IT/ICT of juridische medewekers of zorgpersoneel? Dan kan je het beste voor een ander uitzendbureau kiezen. Onze focus ligt volledig op de logistiek. Ook wanneer je minder dan 3 openstaande vacatures hebt, kan je het beste voor een van de andere uitzendbureaus bij jou in de buurt kiezen.

Kunnen jullie ook ZZP’ers leveren in de regio Moerdijk?

Ja. Wij leveren in Moerdijk ZZP-ers voor: de logistieke sector, de bouw en installatiewerkzaamheden.

Leveren jullie ook ploegendienst medewerkers in Amsterdam?

Ja, uiteraard. Ploegendienst is kenmerkend aan de logistiek. Dus als je als bedrijf zoekt naar logistieke medewerkers die ploegendienst of 2-ploegendienst werken is dat bij uitzendbureau Prestatie gewoon mogelijk.

Leveren jullie ook uitzendkrachten buiten Moerdijk?

Ja, we leveren op elke locatie in Moerdijk, maar ook omliggende regio’s en steden, zoals Zevenbergen, Wagenberg, Terheijden en Made, maar ook verder naar beneden in Noord Brabant, bijvoorbeeld Veghel. Of juist verder naar boven in: Den Haag, Utrecht, Amstelveen en hoofddorp. Goed om te weten: Als logistiek uitzendbureau ligt onze focus op Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant, maar we breiden steeds verder uit door Nederland.

Klinkt goed, ik wil graag even kennismaken met jullie!

Super! Wij ook met jou. We horen graag wat jouw uitdagingen zijn – en wat jouw doelen zijn of die van de organisatie. Zo weet je zeker dat we je op de beste manier helpen. 

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".