Uitzendbureau regio Rotterdam.
Presteren zit in ons DNA.

Jaren ervaring

FTE's

Bereikbaar

Uitzendbureau in regio Rotterdam - Flexibiliteit en zekerheid staan centraal

Uitzendbureau Prestatie Personeelsdiensten is actief in Rotterdam (zowel in de stadsregio als de Maasvlakte) en nabijgelegen regio’s zoals Delft, Den Haag en Dordrecht. 

Uitzendbureau met een oog voor logistiek

Beknopte uitleg van waar we voor staan

Diensten die je bedrijf snel en flexibel vooruithelpen

Onze klantgerichte aanpak met aandacht voor cijfers

Door ons logistieke netwerk en ruim 18 jaar ervaring ben je verzekerd van de juiste én snelle invulling van jouw openstaande vacatures.

Wij bieden jouw logistieke bedrijf flexibiliteit en zekerheid in elke vorm van onze dienstverlening. Ook bij spoedjes, pieken en dalen staan wij voor je klaar.

Uitzendbureau Rotterdam vacatures

Deze pagina is zoals je al wel zag bedoeld voor werkgevers in de regio Rotterdam en niet gericht op het vinden van een nieuwe baan in Rotterdam.

Ben je als kandidaat op zoek naar jouw droombaan in de logistiek? Check dan snel onze vacaturepagina voor Rotterdam of het blok hieronder met openstaande vacatures in Rotterdam. 

Uitzendbureau voor de Rotterdamse haven – Maasvlakte nodig?

Rotterdam is met de grootste haven van Europa een centrum voor logistieke bedrijvigheid.

Prestatie Personeelsdiensten is al jaren actief in Rotterdam en omstreken bij diverse bekende logistieke bedrijven. Functies die we wegzetten zijn in de totale breedte van magazijn- en havenlogistiek.

Salary Filter €
€ Min
€ Max
Fulltime
Rotterdam, Rotterdam, Zuid-Holland
Posted 1 week ago

Vacature heftruck chauffeur Rotterdam

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime heftruck chauffeur. En dat ben jij natuurlijk, toch? Jij vindt het super tof om op een heftruck te rijden. Je bent ambitieus. En jouw doel tijdens het werk? Dat is dus (intern) doorgroeien! Die kansen geeft onze opdrachtgever en ons uitzendbureau jou volop!

Wie ben jij als heftruck chauffeur?

Jij bent als heftruck chauffeur altijd op zoek naar ‘een beetje meer’ in je functie. Variatie in je werk? Ja, graag! Die variatie en ruimte krijg je dan ook bij onze opdrachtgever. Er zijn namelijk tal van dingen waar jij je mee kan en mag bemoeien. Graag zelfs!

En is het even te druk op de werkvloer bij de opdrachtgever? Waardoor er geen tijd is voor je waardevolle input? Dan horen wij je ideeën graag. Wij koppelen jouw ideeën dan terug. Daarvoor krijg jij 100% de credits natuurlijk. Want het zijn jouw ideeën!

Je kan jezelf in deze functie als heftruck chauffeur, o.a. doorontwikkelen tot een allround medewerker. Je leert verschillende activiteiten en processen beheersen, waarin jij natuurlijk uitblinkt. Daardoor val je al snel op bij het management. Zij - en wij - erkennen je potentieel en geven je de daarbij behorende kansen. Zo kan jij steeds verder groeien binnen je baan (en loon dus ;)). Op die manier beklim jij de zakelijke ladder op je eigen tempo, passend bij je ambitie?

En vind je het gewoon veel fijner om op een heftruck te blijven rijden zonder teveel poespas? Dan kan dat natuurlijk ook, je hebt gewoon uitzicht op een vast contract als je jouw baan goed doet. Maar daar hoeven we bij jou gelukkig niet aan te twijfelen natuurlijk 😉

Hoe ver je wilt klimmen op de ladder? Dat bepaal jij natuurlijk 😉 

Wat is het aller-allerbelangrijkste bij jouw sollicitatie als heftruck chauffeur? “Dat jij een klik met ons voelt - en wij met jou.” Heb je een gezonde dosis ambitie en wil je hard werken? Dan kan je zelfs zonder papiertje een goede baan krijgen bij ons. Of.. Stapsgewijs naar de baan die jij wilt toegroeien. Jij zorgt voor de inzet, wij voor de certificaten en begeleiding.

Werken bij uitzendbureau Prestatie

Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren graag in jou. Dat is logisch, want veel van onze medewerkers gaan na een paar jaar in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Sommigen starten voor zichzelf en weer anderen komen zelfs bij Prestatie zelf werken 😉 Dus wil je nog meer variatie in je werk of doorgroeien? Kies dan bijvoorbeeld voor: • Een training op locatie. • Een certificaat halen (bijv. voor de reachtruck, als je graag reachtruck wilt leren rijden). • Je taal een boost geven m.b.v. een taalcursus om effectiever te communiceren. Blijkt dat je hart niet in de logistiek ligt? Of heb je andere doelen voor over een paar jaar? Ook dan helpt ons uitzendbureau je daarbij. Daar beginnen we direct op dag 1 mee. We kijken samen wat je nodig hebt om dit doel te bereiken. Daarop baseren we een actieplan. Of dit nu gaat over een certificaat te halen, door te groeien in je baan als heftruckchauffeur of juist een andere richting? Dat maakt niet uit. Zo verlies jij de toekomst die je voor ogen hebt nooit uit het oog. Onze slogan is dan ook: “Jij kiest het doel, wij helpen.” Voor je denkt: “Dit klinkt te mooi om waar te zijn, dan zal het wel..” vraag ik je te stoppen met denken. Want ik ga hieronder eerlijk schetsen wat je mag verwachten. Werken als Heftruck chauffeur Werken als heftruck chauffeur is leuk, dat vooropgesteld, maar je moet het bijvoorbeeld niet erg vinden in ploegendienst te werken - en je bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen (mei t/m oktober). Flexibel zijn in werkuren? Dat is voor jou geen probleem.

En..

Er kan er maar één de winnaar zijn. Ben jij een ervaren heftruckchauffeur? Dan is de kans groter dat jij gekozen wordt. Wil je ook op een reachtruck leren rijden? Of beter nog.. Ben je ook al een reachtruckchauffeur? Dan scoor je twee plussen in één keer. Als containers laden en lossen jou niet onbekend is dan is dat super, maar.. Dit is slechts een van de criteria, so don’t worry. Zelfs als je jouw heftruckcertificaat pas net hebt maak je een goede kans. Als heftruck chauffeur doe je bij deze opdrachtgever namelijk meer, je voert o.a. zaken in op de computer. Ben je dus goed met computers en administratie? Dan heb je al een streepje voor. En misschien een open deur, maar nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn belangrijk. Een opdrachtgever wil immers niet de verkeerde containers binnenhalen of wegsturen. Maar dat spreekt voor jou voor zich. Presteren? Dat zit bij jou in het bloed, zowel op de heftruck als op de rest van de werkvloer. Je werkt containers op automatische piloot - en in een lekker tempo - de deur uit. Zo’n workflow geeft jou voldoening - en wij zien dat jij je best ervoor doet. Daarom belonen we je - en niet alleen met een leuk salaris. Je spaart namelijk ook gratis mee met ons creditsysteem. Waarbij je credits kan uitgeven aan een opleiding OF juist aan leuke dingen. Jij kiest wat past bij jouw doel 😉

Als bovenstaande jou juist als muziek in de oren klinkt, lees dan snel verder.

Wat doe ik als Heftruck chauffeur?

Als heftruckchauffeur start je binnen een van de logistieke afdelingen. Het werk dat je doet? Dat loopt uiteen. Je verzamelt orders, laadt en lost containers en slaat goederen op. Daarbij controleer je de kwaliteit en hoeveelheid. En.. Je zorgt dat de containers op de juist plek staan natuurlijk.

Alle producten die binnenkomen en eruit gaan controleren? Check. Van a naar b op je heftruck rond racen met zware goederen? Check. Ff snel een praatje maken met de chauffeurs? Check. Een aanbod dat je niet kunt weigeren
 • Bij doelen die je wilt bereiken bieden wij waar mogelijk ondersteuning.
 • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
 • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Heftruckchauffeur salaris €2.000,- per 4 weken (mogelijk toeslagen). (omgerekend €2.150 per maand)
 • Gratis meesparen aan het unieke Prestatie creditsysteem. Credits kan je uitgeven aan fun of scholing!

Jouw profiel als Heftruck chauffeur

 • Een aantal jaar relevante werkervaring in de logistiek.
 • Je wordt blij van variatie in je werk en doet graag meer dan alleen rijden.
 • Je bent ambitieus en wilt intern doorgroeien en/of werken aan je eigen toekomstplan.
 • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
 • Je bent bereid om als heftruck chauffeur in ploegendienst te werken.
 • Je woont bij voorkeur in Amsterdam en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen).
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende en/of wilt je hier verder in ontwikkelen (je krijgt onze hulp uiteraard).
 • In het bezit zijn van een heftruck certificaat is een pré.

Heb je geen vervoer? Afhankelijk van waar je woont haalt Prestatie jou op. Wij rijden vaak vanuit Den Haag naar onze opdrachtgevers.

Weet je niet zeker of je wilt werken als heftruck chauffeur, maar overweeg je wel vacatures zoals heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, controleur, expediteur, CS combitruckchauffeur of een van de vele andere leuke logistieke vacatures? Stuur ons gewoon een mailtje of bel ons.

Wij maken altijd tijd voor je. In die tijd bespreken we hoe jij kan werken aan de toekomst die je voor ogen hebt - en hoe wij je daarbij kunnen helpen. O.b.v. dit gesprek kunnen we een baan voor je zoeken, als jij dat wilt tenminste.

Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Job Features

Job CategoryHef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
Job LevelJunior, Medior, Senior
Job IndustryLogistiek
Salary€2000 Per 4-weeks

Vacature heftruck chauffeur Rotterdam Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime heftruck chauffeur. En dat ben jij natuurlijk, toch? Jij vindt het super tof om op een hef...

Fulltime
Rotterdam, Rotterdam
Posted 1 week ago

Controleur droog (droogwaren) Rotterdam

Bewaar jij met het gemakt het overzicht en heb je oog voor detail? En heb je al ervaring in de logistiek? Dan is deze functie voor Controleur droog (droogwaren) in Rotterdam echt wat voor jou. Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor een internationaal handelsbedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar logistieke toppers. Voor deze functie vragen we dat je ervaring hebt met het controleren en ontvangen van geleverde goederen. Met een totale oppervlakte van meer dan 140.000 m2 zijn er heel wat activiteiten en processen waar jij in kan ontwikkelen. Naast je bezighouden met de uitgaande goederen, leer je onze systemen kennen en ontwikkelt je tot een allround medewerker. Dat biedt jou de kansen om op die ladder te klimmen. Prestatie en de opdrachtgever investeren graag in jouw toekomst en bieden je on the job trainingen en bieden ook mogelijkheden tot het volgen van diverse trainingen. Jij kiest het doel, wij helpen.

Dit ben jij als controleur droogwaren in Rotterdam

Logistiek is voor jou een bekende omgeving. Je staat voor de kwaliteit van jouw werk, kan overzicht bewaken en hebt ervaring met het verzendgereed maken van goederen. Je bent vooral bezig met de goederen die 'de deur uit moeten'. Je weet als geen ander dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Je bent bereid om in ploegendienst te werken, en bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen van mei tot en met oktober.

Hoe ziet mijn werk eruit als Controleur droog

Je gaat binnen een van onze logistieke afdelingen aan de slag. De werkzaamheden kunnen divers zijn. Van orders verzamelen, tot het verzendgereed maken van verzamelde goederen. Jij hebt oog voor detail en bent de eerste schakel die bepalend is voor de kwaliteit die het magazijn binnenkomt. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Kortom de dagen vliegen voorbij met alle goederen die wij de wereld over sturen.

Over werken via uitzendbureau Prestatie

Als uitzendkracht werken via uitzendbureau Prestatie? Dat werkt net even wat anders dan bij de meeste uitzendbureaus. Hoezo? Op dag 1, gesprek 1 zelfs, praten we over je doelen en je toekomst. Jij weet waar jij naartoe wilt, wij zijn er om je te helpen 😉 Op basis van jouw doelen stellen we samen een kort plan van aanpak samen, lekker actiegericht natuurlijk 😉 Zo weet je zeker dat je je toekomst niet uit het oog verliest. Bijvoorbeeld doorgroeien binnen het bedrijf waar je gaat werken, in vaste dienst komen of sparen voor een huisje. Over werken via uitzendbureau Prestatie.   Een aanbod dat je niet kunt weigeren
 • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
 • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
 • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • €1920,- - €2.000,- loon per 4 weken.

Jouw profiel als Controleur

 • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
 • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
 • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
 • Je woont in Rotterdam of beschikt over eigen vervoer om daar makkelijk te komen (Liever geen OV i.v.m. vertragingen)
 • In het bezit zijn van een hefruck- of reachtruckcertificaat is een pre. (bonuspunten dus, maar geen noodzaak ;))
Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Job Features

Job CategoryControleur, Logistiek
Job LevelGeen ervaring, Junior, Medior
Job IndustryLogistiek
Salary€1920 - €2000 Per Year

Controleur droog (droogwaren) Rotterdam Bewaar jij met het gemakt het overzicht en heb je oog voor detail? En heb je al ervaring in de logistiek? Dan is deze functie voor Controleur droog (droogwaren)...

Op zoek naar logistieke uitzendkrachten in Rotterdam? Wij helpen je met ruim 18 jaar ervaring binnen de logistiek graag op weg. 

Welke diensten biedt uitzendbureau Prestatie in Rotterdam aan?

We leveren personeel en advies in de vorm van:

Voordelen van ons logistieke uitzendbureau

Prestatie is een logistiek uitzendbureau voor en door de logistiek. We weten wat er speelt in de logistieke sector en wat er speelt bij onze klanten.

Wat maakt uitzendbureau Prestatie uniek in de regio Rotterdam?

1. We ontzorgen onze medewerkers en klanten met vervoer.

Niet alleen weten we zo zeker dat onze medewerkers op tijd op locatie zijn. Het scheelt ook nog veel met uitdagingen rondom bereikbaarheid.

In de praktijk zien we bijvoorbeeld dat het lastig is om op de Maasvlakte te komen. Voor uitzendbureau Prestatie is de Maasvlakte een prima locatie om te leveren. Onze mensen komen daar dus ook.

2. Bestaande werving van personeel in Rotterdam en nabijgelegen regio’s.

Doordat er al personeel geworven wordt voor verschillende delen in Rotterdam, maar ook de omgeving komen er maandelijks geschikte kandidaten voor uw bedrijf binnen die direct geplaatst kunnen worden.
Bij spoed en/of afwijkende functieprofielen zetten wij uiteraard extra hulpmiddelen in.

Wat maakt ons logistieke uitzendbureau uniek t.o.v. andere uitzendbureaus?

Prestatie motiveert medewerkers m.b.v. een creditsysteem, biedt mogelijkheden om taalvaardigheden te verbeteren en helpt kandidaten te werken aan hun persoonlijke – en carrière – doelstellingen.  Onze slogan is dan ook “Jij kiest het doel, wij helpen”. Dit geldt zowel voor jou als werkgever als voor de uitzendkrachten.

Deze unieke betrokkenheid versterkt de band met het personeel en verhoogt de medewerkerstevredenheid. Medewerkerstevredenheid resulteert op zijn beurt onder andere in betere prestaties en langer in dienst willen blijven. Zo maken we van ‘tijdelijk werk’, ‘langdurig werk’. Wat door te berekenen is in diverse – vaak ‘onzichtbare kosten’ – die hierdoor bespaard worden.

Als opdrachtgever helpen wij je o.b.v. kennis en ervaring graag deze positieve effecten verder te versterken.

Flexibiliteit en zekerheid. Uit ons interne klantenonderzoek wordt “flexibiliteit” en “zekerheid” benadrukt als positief onderscheidend vermogen, onder te verdelen in de snelheid van communicatie en schakelen in dienstverlening zelf.

Je mag van ons dus ook snelle antwoorden verwachten en een betrouwbare partner als het gaat om spoedjes, piekseizoenen en jouw unieke situatie.

Groot logistiek netwerk en ruime ervaring in de logistiek. Waardoor het selecteren van het beste personeel voor jouw bedrijf sneller, beter en effectiever gerealiseerd wordt.

Zijn er nog bepaalde voorwaarden als ik jullie uitzendbureau wil inschakelen?

Als uitzendbureau hanteren we voor Rotterdam 2 criteria:
1. Minimale afname van 3 mensen.
2. Minimaal 8 uur werk per dag (per persoon per locatie).

Logistieke medewerkers nodig in Rotterdam?

Of je bedrijf nu gelegen is aan de haven, moeilijk te bereiken is of centraal gelegen in Rotterdam, wij zorgen dat het juiste personeel op tijd bij jou binnen staat.
Welke logistieke functies kan ik door jullie uitzendbureau laten invullen?
Wij kunnen voor jouw logistieke bedrijf vrijwel elke functie m.b.t. logistiek personeel invullen. Het maakt niet uit of het nu gaat om havenwerk, productiewerk of magazijnwerk. We maken wel een tweedeling in ‘doorlopende vacatures’, waarvoor we snel mensen kunnen werven als ‘nieuwe vacatures’, waarbij wellicht meer toelichting en overleg nodig is.

Openstaande vacatures in Rotterdam die we snel kunnen invullen.

Omdat we diverse opdrachtgevers hebben in de omgeving van Rotterdam komen er doorlopend geschikte kandidaten voor onze vacatures binnen. Vacatures die bij jou wellicht ook openstaan. Het snel en goed invullen van deze logistieke vacatures is onze core business.

Functies in Rotterdam die we snel kunnen invullen zijn o.a.:

• Container lossers en laders
• Magazijnmedewerkers
• Heftruckchauffeurs
• Reachtruckchauffeurs (reachstackerchauffeurs)
• Orderpickers
• Inpakkers
• Algemeen logistiek medewerkers
• Supervisors
• Warehousemanagers
• Expediteurs*
• Customer service (CS)**
• Logistiek administratief medewerkers
• Logistieke planners en transportplanners
• Havenmedewerker

*De functies CS en expediteur worden door elkaar gebruikt. Ze zijn binnen de logistieke sector redelijk gelijk. Qua connotatie is Expediteur iemand met meer expertise op logistiek in brede zin van het woord, maar zeker ook in de transport. (Zowel: weg, zee als lucht).

**CS is daarentegen meer georiënteerd op klanten helpen. Uiteindelijk doen ze voor een groot deel hetzelfde, dit is afhankelijk van het type bedrijf. Bij grote logistieke bedrijven is de CS vaak de dame die de telefoon opneemt voor vragen m.b.t. je pakketje. Daar zit geen expediteur type.

 

Openstaande vacatures in Rotterdam die we in overleg invullen.

De logistieke setting in Rotterdam is natuurlijk uniek. Dat ligt o.a. aan het kenmerkende havenwerk, maar wordt verder versterkt door trends zoals e-commerce en globalisering. Daardoor is de vraag naar specifieke logistieke functies ook anders dan bijvoorbeeld Dordrecht of Veghel.

Onderstaande functies invullen is niet onder onze core business, maar ligt hier de behoefte van jouw bedrijf? Dan overleggen we samen graag samen met jou hoe we deze openstaande vacatures optimaal en snel invullen.

1. Vrachtwagenchauffeurs.
2. Kraanmachinisten. (Specialistische opleiding en certificering vereist)
3. Assistent-terminal operators.
4. Assistent-spoorwegoperatoren.
5. Functies die (in)direct samenhangen met logistiek.

Veelgestelde vragen

Leveren jullie personeel in heel Rotterdam?

Ja, we leveren personeel in heel Rotterdam. Het maakt niet uit of het gaat om de haven, Rotterdam-Zuid, Capelle aan de Ijssel, het centrum of welke andere regio dan ook binnen Rotterdam. Ook in de metropoolregio Rotterdam Den Haag en daarbuiten leveren wij uitzendkrachten. Zoals in Delft, Amsterdam en Dordrecht. 

Hoe weet ik als opdrachtgever zeker of jullie uitzendbureau de juiste keuze is?

Uitzendbureau Prestatie is gespecialiseerd in logistieke diensten en het leveren van logistieke uitzendkrachten. Ben je op zoek naar logistiek personeel in Rotterdam en heb je drie of meer openstaande vacatures? Zoals bijvoorbeeld: havenmedewerkers, heftruckchauffeurs of logistiek medewerkers? Dan kan je het beste voor ons logistieke uitzendbureau kiezen. Wij gaan graag met je in gesprek over onze unieke werkwijze. Op basis daarvan kies jij of wij inderdaad hét uitzendbureau zijn waar je mee in zee wilt gaan.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar IT en ICT personeel, dan kan je het beste voor een ander uitzendbureau kiezen. Ook wanneer je minder dan 3 openstaande vacatures hebt, kan je het beste voor een van de andere uitzendbureaus bij jou in de buurt kiezen.

Kunnen jullie ook ZZP’ers leveren in de regio Rotterdam?

Ja. Zowel binnen de logistiek, bouw als installatiewerkzaamheden kunnen wij ZZP-ers bemiddelen voor jouw opdracht of bedrijf in Rotterdam.

Klinkt goed, ik wil graag even kennismaken met jullie!

Super! Wij ook met jou. We horen graag wat jouw uitdagingen zijn – en wat jouw doelen zijn of die van de organisatie. Zo weet je zeker dat we je op de beste manier helpen. 

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".