Uitzendbureau regio Rotterdam.
Presteren zit in ons DNA.

Jaren ervaring

FTE's

Bereikbaar

header image min

Uitzendbureau in regio Rotterdam - Flexibiliteit en zekerheid staan centraal

Uitzendbureau Prestatie Personeelsdiensten is actief in Rotterdam (zowel in de stadsregio als de Maasvlakte) en nabijgelegen regio’s zoals Delft, Den Haag en Dordrecht. 

pegasus blurb2 icon1

Uitzendbureau met een oog voor logistiek

pegasus blurb2 icon2

Beknopte uitleg van waar we voor staan

pegasus blurb2 icon3

Diensten die je bedrijf snel en flexibel vooruithelpen

pegasus blurb2 icon4

Onze klantgerichte aanpak met aandacht voor cijfers

Door ons logistieke netwerk en ruim 18 jaar ervaring ben je verzekerd van de juiste én snelle invulling van jouw openstaande vacatures.

Wij bieden jouw logistieke bedrijf flexibiliteit en zekerheid in elke vorm van onze dienstverlening. Ook bij spoedjes, pieken en dalen staan wij voor je klaar.

Uitzendbureau Rotterdam vacatures

Deze pagina is zoals je al wel zag bedoeld voor werkgevers in de regio Rotterdam en niet gericht op het vinden van een nieuwe baan in Rotterdam.

Ben je als kandidaat op zoek naar jouw droombaan in de logistiek? Check dan snel onze vacaturepagina voor Rotterdam of het blok hieronder met openstaande vacatures in Rotterdam. 

Uitzendbureau voor de Rotterdamse haven – Maasvlakte nodig?

Rotterdam is met de grootste haven van Europa een centrum voor logistieke bedrijvigheid.

Prestatie Personeelsdiensten is al jaren actief in Rotterdam en omstreken bij diverse bekende logistieke bedrijven. Functies die we wegzetten zijn in de totale breedte van magazijn- en havenlogistiek.

[sjbdivi_job_listing jobpost_search_bg=”#00A6D4″ jobpost_card_bg=”#EBF6F8″ jobpost_icons_color=”#00A6D4″ jobpost_pagination_color=”#2C384D” jobpost_pagination_current_color=”#EBF6F8″ jobpost_pagination_bg_color=”#00A6D4″ jobpost_pagination_current_bg_color=”#2C384D” get_jobpost_category=”48,42,65,25,51,43,61,54,66″ get_jobpost_location=”45″ _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” jobpost_main_heading_text_color=”#00A6D4″ jobpost_job_company_details_text_color=”#00A6D4″ jobpost_job_desc_text_color=”#2C384D” custom_button=”on” button_text_color=”#EBF6F8″ button_bg_color=”#2C384D” global_colors_info=”{}”][/sjbdivi_job_listing]

Op zoek naar logistieke uitzendkrachten in Rotterdam? Wij helpen je met ruim 18 jaar ervaring binnen de logistiek graag op weg. 

Welke diensten biedt uitzendbureau Prestatie in Rotterdam aan?

We leveren personeel en advies in de vorm van:

Voordelen van ons logistieke uitzendbureau

Prestatie is een logistiek uitzendbureau voor en door de logistiek. We weten wat er speelt in de logistieke sector en wat er speelt bij onze klanten.

Wat maakt uitzendbureau Prestatie uniek in de regio Rotterdam?

1. We ontzorgen onze medewerkers en klanten met vervoer.

Niet alleen weten we zo zeker dat onze medewerkers op tijd op locatie zijn. Het scheelt ook nog veel met uitdagingen rondom bereikbaarheid.

In de praktijk zien we bijvoorbeeld dat het lastig is om op de Maasvlakte te komen. Voor uitzendbureau Prestatie is de Maasvlakte een prima locatie om te leveren. Onze mensen komen daar dus ook.

2. Bestaande werving van personeel in Rotterdam en nabijgelegen regio’s.

Doordat er al personeel geworven wordt voor verschillende delen in Rotterdam, maar ook de omgeving komen er maandelijks geschikte kandidaten voor uw bedrijf binnen die direct geplaatst kunnen worden.
Bij spoed en/of afwijkende functieprofielen zetten wij uiteraard extra hulpmiddelen in.

Wat maakt ons logistieke uitzendbureau uniek t.o.v. andere uitzendbureaus?

Prestatie motiveert medewerkers m.b.v. een creditsysteem, biedt mogelijkheden om taalvaardigheden te verbeteren en helpt kandidaten te werken aan hun persoonlijke – en carrière – doelstellingen.  Onze slogan is dan ook “Jij kiest het doel, wij helpen”. Dit geldt zowel voor jou als werkgever als voor de uitzendkrachten.

Deze unieke betrokkenheid versterkt de band met het personeel en verhoogt de medewerkerstevredenheid. Medewerkerstevredenheid resulteert op zijn beurt onder andere in betere prestaties en langer in dienst willen blijven. Zo maken we van ‘tijdelijk werk’, ‘langdurig werk’. Wat door te berekenen is in diverse – vaak ‘onzichtbare kosten’ – die hierdoor bespaard worden.

Als opdrachtgever helpen wij je o.b.v. kennis en ervaring graag deze positieve effecten verder te versterken.

Flexibiliteit en zekerheid. Uit ons interne klantenonderzoek wordt “flexibiliteit” en “zekerheid” benadrukt als positief onderscheidend vermogen, onder te verdelen in de snelheid van communicatie en schakelen in dienstverlening zelf.

Je mag van ons dus ook snelle antwoorden verwachten en een betrouwbare partner als het gaat om spoedjes, piekseizoenen en jouw unieke situatie.

Groot logistiek netwerk en ruime ervaring in de logistiek. Waardoor het selecteren van het beste personeel voor jouw bedrijf sneller, beter en effectiever gerealiseerd wordt.

Zijn er nog bepaalde voorwaarden als ik jullie uitzendbureau wil inschakelen?

Als uitzendbureau hanteren we voor Rotterdam 2 criteria:
1. Minimale afname van 3 mensen.
2. Minimaal 8 uur werk per dag (per persoon per locatie).

Logistieke medewerkers nodig in Rotterdam?

Of je bedrijf nu gelegen is aan de haven, moeilijk te bereiken is of centraal gelegen in Rotterdam, wij zorgen dat het juiste personeel op tijd bij jou binnen staat.
Welke logistieke functies kan ik door jullie uitzendbureau laten invullen?
Wij kunnen voor jouw logistieke bedrijf vrijwel elke functie m.b.t. logistiek personeel invullen. Het maakt niet uit of het nu gaat om havenwerk, productiewerk of magazijnwerk. We maken wel een tweedeling in ‘doorlopende vacatures’, waarvoor we snel mensen kunnen werven als ‘nieuwe vacatures’, waarbij wellicht meer toelichting en overleg nodig is.

Openstaande vacatures in Rotterdam die we snel kunnen invullen.

Omdat we diverse opdrachtgevers hebben in de omgeving van Rotterdam komen er doorlopend geschikte kandidaten voor onze vacatures binnen. Vacatures in Rotterdam die bij jou wellicht ook openstaan. Het snel en goed invullen van deze logistieke vacatures is onze core business.

Functies in Rotterdam die we snel kunnen invullen zijn o.a.:

• Container lossers en laders
• Magazijnmedewerkers
• Heftruckchauffeurs
• Reachtruckchauffeurs (reachstackerchauffeurs)
• Orderpickers
• Inpakkers
• Algemeen logistiek medewerkers
• Supervisors
• Warehousemanagers
• Expediteurs*
• Customer service (CS)**
• Logistiek administratief medewerkers
• Logistieke planners en transportplanners
• Havenmedewerker

*De functies CS en expediteur worden door elkaar gebruikt. Ze zijn binnen de logistieke sector redelijk gelijk. Qua connotatie is Expediteur iemand met meer expertise op logistiek in brede zin van het woord, maar zeker ook in de transport. (Zowel: weg, zee als lucht).

**CS is daarentegen meer georiënteerd op klanten helpen. Uiteindelijk doen ze voor een groot deel hetzelfde, dit is afhankelijk van het type bedrijf. Bij grote logistieke bedrijven is de CS vaak de dame die de telefoon opneemt voor vragen m.b.t. je pakketje. Daar zit geen expediteur type.

 

Openstaande vacatures in Rotterdam die we in overleg invullen.

De logistieke setting in Rotterdam is natuurlijk uniek. Dat ligt o.a. aan het kenmerkende havenwerk, maar wordt verder versterkt door trends zoals e-commerce en globalisering. Daardoor is de vraag naar specifieke logistieke functies ook anders dan bijvoorbeeld Dordrecht of Veghel.

Onderstaande functies invullen is niet onder onze core business, maar ligt hier de behoefte van jouw bedrijf? Dan overleggen we samen graag samen met jou hoe we deze openstaande vacatures optimaal en snel invullen.

1. Vrachtwagenchauffeurs.
2. Kraanmachinisten. (Specialistische opleiding en certificering vereist)
3. Assistent-terminal operators.
4. Assistent-spoorwegoperatoren.
5. Functies die (in)direct samenhangen met logistiek.

Veelgestelde vragen

Leveren jullie personeel in heel Rotterdam?

Ja, we leveren personeel in heel Rotterdam. Het maakt niet uit of het gaat om de haven, Rotterdam-Zuid, Capelle aan de Ijssel, het centrum of welke andere regio dan ook binnen Rotterdam. Ook in de metropoolregio Rotterdam Den Haag en daarbuiten leveren wij uitzendkrachten. Zoals in Delft, Amsterdam en Dordrecht. 

Hoe weet ik als opdrachtgever zeker of jullie uitzendbureau de juiste keuze is?

Uitzendbureau Prestatie is gespecialiseerd in logistieke diensten en het leveren van logistieke uitzendkrachten. Ben je op zoek naar logistiek personeel in Rotterdam en heb je drie of meer openstaande vacatures? Zoals bijvoorbeeld: havenmedewerkers, heftruckchauffeurs of logistiek medewerkers? Dan kan je het beste voor ons logistieke uitzendbureau kiezen. Wij gaan graag met je in gesprek over onze unieke werkwijze. Op basis daarvan kies jij of wij inderdaad hét uitzendbureau zijn waar je mee in zee wilt gaan.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar IT en ICT personeel, dan kan je het beste voor een ander uitzendbureau kiezen. Ook wanneer je minder dan 3 openstaande vacatures hebt, kan je het beste voor een van de andere uitzendbureaus bij jou in de buurt kiezen.

Kunnen jullie ook ZZP’ers leveren in de regio Rotterdam?

Ja. Zowel binnen de logistiek, bouw als installatiewerkzaamheden kunnen wij ZZP-ers bemiddelen voor jouw opdracht of bedrijf in Rotterdam.

Klinkt goed, ik wil graag even kennismaken met jullie!

Super! Wij ook met jou. We horen graag wat jouw uitdagingen zijn – en wat jouw doelen zijn of die van de organisatie. Zo weet je zeker dat we je op de beste manier helpen. 

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".