Functie reachtruckchauffeur

Een reachtruckchauffeur is een wenselijke werknemer wanneer de stellingen in je magazijn hoog zijn. Deze medewerker stalt de producten op hoge plekken, verzamelt deze en laadt en lost zware vrachten. Hieronder lees je meer over de functie reachtruckchauffeur. Wanneer je een reachtruckchauffeur aanneemt hoeft deze niet over een diploma te beschikken, maar wel over een reachtruckcertificaat. Je kan een potentiële werknemer ook de kans bieden om dit certificaat te behalen. Het gemiddelde brutoloon van een reachtruckchauffeur is €2.237,25 per maand. Hieronder gaan we dieper in wat een een reachtruckchauffeur is en wat hij doet.

Wat is een reachtruckchauffeur?

Een reachtruckchauffeur is een medewerker die met behulp van een reachtruck (zware) goederen (ver)plaatst binnen een magazijn of distributie centrum. De functie van een reachtruck chauffeur bestaat uit: ophalen, wegbrengen en stapelen van zware goederen, plaatsen van voorraden vaak in smalle gangen met hoge stellingen, het inventariseren van het magazijn en het verzekeren van de veiligheid van medewerkers.

Wat is een reachtruck?

Een reachtruck is een voortuig die bedoelt is om zware lasten te heffen en verplaatsen. Vaak worden een heftruck en reachtruck met elkaar verward maar voor beiden moet je een ander certificaat behalen. Je mag dus niet met een reachtruck certificaat een heftruck rijden of andersom. Dat geeft al aan dat er verschil is tussen de twee voortuigen.

Bij een reachtruck is je zitpositie anders dan in een heftruck. Je zit kwartslag gedraaid waardoor je een ander blikveld hebt. Ook mag er met een reachtruck alleen binnen gereden worden. De reach truck word gebruikt om goederen op hogere plekken te stallen of goederen weg te halen. De truck is snel, flexibel en heeft weinig bewegingsruimte nodig. Hierdoor is het gebruik van een reachtruck ideaal binnen bedrijven met smalle en hoge gangen met hoge stellingen.

Een heftruck (vorkheftruck) kan zowel binnen als buiten gereden worden. Op de truck heb je geen aparte zitpositie. Ook heeft een heftruck een contragewicht voor meer stabiliteit. Het gewicht zit aan de achterkant wat moet voorkomen dat de truck niet voorover kantelt bij het tillen van zware ladingen op de vork.

Waar werkt een reachtruckchauffeur?

Dit zijn drie plekken waar een reachtruckchauffeur kan werken:

1. Magazijn

2. Distributiecentrum

3. Opslag

Een reachtruckchauffeur werkt in een magazijn of distributiecentrum. Dit zijn magazijnen van: groothandels, supermarkten, webshops, postorderbedrijven en kledingwinkels. De reachtruck rijd altijd binnen.

Wat doe je als reachtruckchauffeur?

Als reachtruckchauffeur bestuur je een reachtruck waarmee je (zware) goederen vervoert binnen een bedrijf. Je rijd de reachtruck in smalle gangpaden waar je op hoge locaties met de reachtruck moet bereiken om (zware) goederen te (ver)plaatsen.


Je verricht binnen deze functie ook andere taken: dagelijks controleren van de reachtruck op defecten of onregelmatigheden, veilig parkeren van de reachtruck en je zorgt ervoor dat de sleutel correct bewaard wordt.


Welke taken heeft een reachtruckchauffeur?

5 taken die een reachtruck chauffeur vaak uitvoert zijn:

 1. Controleren van de reachtruck op defecten of onregelmatigheden
 2. Ophalen en wegbrengen van zware goederen
 3. Ophalen van bestellingen in het magazijn
 4. Inventariseren van het magazijn
 5. Controleren van veiligheid in het magazijn

Als reachtruck chauffeur is het belangrijk over deze competenties te beschikken:

1. Alert
Je moet op de reachtruck ten alle tijden alert zijn. Je werkt in smalle gangpaden op hoogtes van 6,5 tot 12 meter. Het is dus belangrijk dat veilig een alert te werk gaat voor jezelf, maar ook je collega’s.

2. Oog voor detail
Je werkt met de reachtruck met (zware) goederen. Je houdt in de gaten of goederen die binnen komen of verzonden moeten worden niet beschadigd zijn of andere onregelmatigheden hebben.

3. Teamwerk

Als reachtruck chauffeur werk je samen met een team. Het is dus belangrijk dat je goed weet te communiceren met je collega’s zodat alle logistieke processen volgens plan verlopen.

4. Uithoudingsvermogen

Een reachtruck chauffeur moet vaak op en van de truck klimmen en zware ladingen verplaatsen. Een goed uithoudingsvermogen is belangrijk bij deze functie.

5. Goede coördinatie
Je moet als reachtruck chauffeur ten alle tijden rekening houden met de positie van je truck, andere collega’s en zorgen dat de goederen zo veilig mogelijk worden vervoerd.

Wat is het salaris van een reachtruckchauffeur?

Het gemiddelde bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband van een reachtruckchauffeur is: €2.237,25 en het gemiddelde uurloon is: €12,39 Meer details zoals het weekloon en 4-wekelijks loon, staan in de tabellen en afbeeldingen hieronder. Om een goede berekening van het salaris van een reachtruckchauffeur te maken zijn vier bronnen geraadpleegd: werkzoeken.nl, Indeed.com, Nationale beroepengids en nl.talent.com.

Let op. In deze functie heb je als werknemer vaak nog recht op toeslagen, zoals bij overwerk, avond-, nacht- en weekendwerk en andere toeslagen zoals temperatuurtoeslag. Verder kan het loon kan variëren afhankelijk van ervaring, opleidingsniveau, certificaten, contractvorm en het soort machines waar je mee werkt.

Kanttekening: sinds 1 juli 2023 is het minimumloon gestegen naar €11,51 voor volwassenen van 21 jaar of ouder dit heeft invloed op de berekening van onderstaande gemiddelden en bronnen. De bronnen zijn geraadpleegd op 13 augustus 2023.

  salaris reachtruckchauffeur maandloon bruto
  salaris reachtruckchauffeur 4-wekelijks loon bruto
  salaris reachtruckchauffeur weekloon bruto
  salaris reachtruckchauffeur dagloon bruto
  salaris reachtruckchauffeur uurloon bruto

  Wat verdient een reachtruckchauffeur of reachtruck chauffeur?

  Een reachtruckchauffeur verdient gemiddeld €2.237,25 bruto per maand, met een gemiddeld minimumsalaris van €1.775,00 en gemiddeld maximumsalaris van €2.386,67. Deze berekening is gebaseerd op de salarisindicaties van 4 grote vacaturebanken. 

  Geraadpleegde bronnen Laag salaris Gemiddeld salaris Hoog salaris
  Werkzoeken  €                          1.940,00  €                          2.280,00  €                          2.625,00
  Indeed  €                          2.769,00
  Nationale beroepengids  €                          1.400,00  €                          1.750,00  €                          2.100,00
  nl.talent.com  €                          1.985,00  €                          2.150,00  €                          2.435,00
  Gemiddelde salaris:  €                          1.775,00  €                          2.237,25  €                          2.386,67

  Het gemiddelde salaris van een reachtruckchauffeur: per maand, 4-weken, week, dag en uur. Gebaseerd op de salarisindicatie gemiddelden van 4 grote vacaturebanken.Let op. Ben je 21 jaar of ouder? Sinds 1 juli 2023 is het minimumuurloon gestegen naar “€11,26” bij een werkweek van 40 uur. Ben je tussen de 16 en 21? Bekijk dan het huidige minimumjeugdloon, als 20-jarige is dat bijvoorbeeld €8,93 en als 19-jarige €6,70.

  Gemiddeld Salaris: Laag salaris Gemiddeld salaris Hoog salaris
  Maandloon  €                 1.775,00  €                 2.237,25  €                 2.386,67
  4-wekelijks loon  €                 1.635,04  €                 1.973,34  €                 2.311,63
  Weekloon  €                    408,76  €                    493,34  €                    577,91
  Dagloon  €                      81,75  €                      98,67  €                    115,58
  Uurloon  €                      10,22  €                      12,39  €                      14,55 

  Kan je meer verdienen als reachtruckchauffeur?

  Ja, als je meer wilt verdienen als reachtruckchauffeur kan je bijvoorbeeld in de avond, nacht of het weekend gaan werken. Er zijn diverse soorten toeslagen zoals avond-, nacht- en weekendtoeslagen. Ook als je ervoor kiest om in een koel- of vriescel te werken kan er een zogenaamde warmte- of kou-toeslag gelden. Er zijn ook nog minder voorkomende toeslagen en regels zoals een consignatievergoeding (oproepbaar zijn), uitbetaling van overuren, toeslagen of werken tijdens de feestdagen. Wanneer je doorgroeit naar een andere functie met meer verantwoordelijkheden krijg je ook meer betaald, vaak is de hiervoor benodigde opleiding (intern) mogelijk.

  Wat heb je nodig om reachtruckchauffeur te worden?

  Om te kunnen werken als reachtruckchauffeur heb je meestal geen diploma nodig. Je moet wel een reachtruckcertificaat bezitten (of deze voor je start met je baan behalen). Afhankelijk van de goederen die vervoerd worden, kunnen verdere veiligheidscertificaten nodig zijn. In sommige gevallen kun je zelfs je reachtruckcertificaat behalen op kosten van het bedrijf waar je gaat werken.

  Wat zijn de doorgroeimogelijkheden van een reachtruckchauffeur?

  Reachtruckchauffeurs hebben vaak kans op doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf of organisaties wanneer ze meer kwalificaties behalen. Een reachtruckchauffeur kan een heftruckcertificaat behalen en doorgroeien naar een functie als heftruckchauffeur.

  Ervaren reachtruckchauffeurs komen in aanmerking voor een positie als meewerkend voorman of ploegleider. Deze doorgroeikansen kunnen ze vergroten door leidinggevende vaardigheden en competenties te ontwikkelen.

  Als reachtruckchauffeur kan je doorgroeien naar de volgende functies:

  1. Heftruckchauffeur
  2. Logistiek medewerker
  3. Magazijnmedewerker
  4. Meewerkend voorman
  5. Ploegleider

  Welke andere functies zijn er binnen de logistiek?

  Andere logistieke vacatures zijn bijvoorbeeld: logistiek medewerker, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur en  administratief medewerker.

  Als reachtruckchauffeur werken via ons uitzendbureau? (vacatures voor reachtruckchauffeurs)

  Je kan als reachtruckchauffeur werken via ons uitzendbureau in veel verschillende regio’s in Nederland. Bekijk een aantal vacatures hieronder of bekijk ze allemaal per regio via onze vacaturepagina.

  Salary Filter €
  € Min
  € Max
  Zoetermeer, Zuid-Holland

  Logistiek medewerker met reachtruck certificaat in Zoetermeer

  Logistiek medewerker die al kan rijden met een reachtruckcertificaat gezocht: Ben jij een goede chauffeur? Heb je al ervaring in een warehouse of distributiecentrum? En ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Top! Want voor een opdrachtgever in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een logistieke topper. Top! Heb je naast het besturen van een reachtruck ook nog ervaring met een heftruck? Dan heb je een +2 bij je sollicitatie 😉 Kom je uit Den Haag? Dan kan je met de vervoersdienst van logistiek uitzendbureau Prestatie meerijden, eigen vervoer is natuurlijk ook prima en ook met het OV is de reis goed te doen. Voor deze functie als reachtruckchauffeur in Zoetermeer, vragen we dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt met Reachtruck rijden. Kan jij al +- 25 pallets per uur wegzetten? Dan kan je volgens onze logistieke standaard al aardig rijden. Er zijn naast het rondrijden overigens heel wat andere activiteiten en processen waar jij je in kan ontwikkelen. Zo leer jij onze systemen kennen en ontwikkel je jezelf met gemak tot een allround medewerker. Waarom jij dat wilt? Het vergroot je kansen om op de zakelijke ladder te klimmen. Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst. Je toekomstdoelen staan centraal vanaf dag één bij ons logistieke uitzendbureau, maar dat had je misschien al gelezen op onze website? Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroei kansen voor je carrière. Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch? Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt. P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen. Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als logistiek medewerker met reachtruck certificaat in Zoetermeer.

  Reachtruck rijden is voor jou als logistiek medewerker een eitje. Je hebt namelijk al ervaring als reachtruckchauffeur. De logistiek is voor jou dan ook een bekende omgeving. Jij parkeert met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek. Vroeg uit je bed? Dat is geen issue voor jou, want je bent ook op tijd weer klaar toch? In deze functie werk je namelijk van 07:00 tot 16:00.

  Hoe ziet mijn werk als logistiek magazijnmedewerker in Zoetermeer eruit?

  Als magazijnmedewerker in Zoetermeer heb je een 'allround functie', in deze functie rijd jij voornamelijk op de reachtruck natuurlijk. Maar..  Je weet uit ervarining natuurlijk dat de werkzaamheden binnen een logistiek magazijn divers zijn. Dat vindt je een van de fijne dingen aan werken in de logistiek, variatie! De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan. Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉 Een aanbod dat je niet kunt weigeren • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn. • Uitzicht op een vaste aanstelling. • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie. • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team. • Aantal uren: 40 per week (uurloon: €14,49) • Toeslagen afhankelijk van je uren. • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00). • Loon: €2.318,40 per 4 weken (per maand €2.511,60). Jouw profiel als Reachtruckchauffeur in Zoetermeer • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Minimaal 1 jaar ervaring met reachen (als je 25 pallets in een uur weg kan zetten vinden we dat jij al aardig kan rijden). • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je bent bereid om in ploegendienst te werken. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende. • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding. Woon je in Den Haag? Dan brengen wij je, als je wilt, met ons vervoer naar je werk. • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre. • Als je ook heftruck kan rijden begin je met bonuspunten tijdens je sollicitatie. • Je woont in Zoetermeer en kan makkelijk naar het werk komen of je woont buiten Zoetermeer en beschikt over eigen vervoer (geen OV i.v.m. vertragingen) Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2318.40 Per 4-weeks

  Logistiek medewerker met reachtruck certificaat in Zoetermeer Logistiek medewerker die al kan rijden met een reachtruckcertificaat gezocht: Ben jij een goede chauffeur? Heb je al ervaring in een wareh...

  Fulltime
  Zoetermeer, Zuid-Holland

  Magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat Zoetermeer

  Magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat in Zoetermeer gezocht: Heb jij al ervaring een logistiek magazijn als magazijnmedewerker? En zoek jij naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een logistieke topper die over een reachtruck certificaat beschikt. Is rijden met een reachtruck voor jou appeltje eitje? En heb jij al ervaring als reachtruck chauffeur? Top! Heb je ook nog eens ervaring met heftruck rijden? Dan is dat helemaal super! Kom je uit Den Haag? Dan kan je met de vervoersdienst van logistiek uitzendbureau Prestatie meerijden, eigen vervoer is natuurlijk ook prima en ook met het OV is de reis goed te doen. Kom je niet uit Den Haag? Dan is eigen vervoer belangrijk. Voor deze functie als reachtruckchauffeur in Zoetermeer, vragen we dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt met Reachtruck rijden. Kan jij al +- 25 pallets per uur wegzetten? Dan kan je volgens onze logistieke standaard al aardig rijden. Er zijn naast het rondrijden overigens heel wat andere activiteiten en processen waar jij je in kan ontwikkelen. Zo leer jij onze systemen kennen en ontwikkel je jezelf met gemak tot een allround medewerker. Waarom jij dat wilt? Het vergroot je kansen om op de zakelijke ladder te klimmen. Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst. Je toekomstdoelen staan centraal vanaf dag één bij ons logistieke uitzendbureau, maar dat had je misschien al gelezen op onze website? Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroei kansen voor je carrière. Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch? Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt. P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen. Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als magazijnmedewerker in Zoetermeer.

  Je weet precies hoe een magazijn er aan de binnenkant uitziet, rondrijden op een reachtruck? Dat is voor jou een eitje. Je hebt namelijk al ervaring met rijden op zo'n prachtige machine. Jij parkeert met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek. Vroeg uit je bed? Dat is geen issue voor jou, want je bent ook op tijd weer klaar toch? In deze functie werk je namelijk van 07:00 tot 16:00.

  Hoe ziet mijn werk als Reachtruckchauffeur in Zoetermeer eruit?

  Als reachtruckchauffeur in Zoetermeer heb je een 'allround functie'.  Je weet al dat de werkzaamheden binnen de logistiek divers zijn. Dat vindt je een van de fijne dingen aan werken in de logistiek, variatie! De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan. Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉 Een aanbod dat je niet kunt weigeren • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn. • Uitzicht op een vaste aanstelling. • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie. • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team. • Aantal uren: 40 per week (uurloon: €14,49) • Toeslagen afhankelijk van je uren. • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00). • Loon: €2.318,40 per 4 weken (per maand €2.511,60). Jouw profiel als Reachtruckchauffeur in Zoetermeer • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Minimaal 1 jaar ervaring met reachen (als je 25 pallets in een uur weg kan zetten vinden we dat jij al aardig kan rijden). • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je bent bereid om in ploegendienst te werken. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende. • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding. Woon je in Den Haag? Dan brengen wij je, als je wilt, met ons vervoer naar je werk. • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre. • Als je ook heftruck kan rijden begin je met bonuspunten tijdens je sollicitatie. • Je woont in Zoetermeer en kan makkelijk naar het werk komen of je woont buiten Zoetermeer en beschikt over eigen vervoer (geen OV i.v.m. vertragingen) Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2318.40 Per 4-weeks

  Magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat Zoetermeer Magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat in Zoetermeer gezocht: Heb jij al ervaring een logistiek magazijn als magazijnmedewerker? En zoek j...

  Fulltime
  Zoeterwoude, Zuid-Holland

  Combitruck chauffeur Zoetermeer

  Combitruck chauffeur in Zoetermeer gezocht: Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een logistieke topper. Is rijden met een combi-truck voor jou easy going? En heb jij al ervaring als chauffeur in een magazijn of distributiecentrum, bijvoorbeeld op een heftruck, reachtruck of combitruck? En het belangrijkste, kan je natuurlijk ook een beetje rijden 😉 Solliciteer dan snel op deze functie, als je al ervaring hebt in de logistieke sector en op een van deze prachtige machines komt het helemaal goed. Kom je uit Den Haag? Dan kan je met de vervoersdienst van logistiek uitzendbureau Prestatie meerijden, eigen vervoer is natuurlijk ook prima en ook met het OV is de reis goed te doen. Voor deze functie als combitruck chauffeur in Zoetermeer, vragen we dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt met combitruck rijden. Er zijn naast het rondrijden overigens heel wat andere activiteiten en processen waar jij je in kan ontwikkelen. Zo leer jij onze systemen kennen en ontwikkel je jezelf met gemak tot een allround medewerker. Waarom jij dat wilt? Het vergroot je kansen om op de zakelijke ladder te klimmen. Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst. Je toekomstdoelen staan centraal vanaf dag één bij ons logistieke uitzendbureau, maar dat had je misschien al gelezen op onze website? Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroei kansen voor je carrière. Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch? Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt. P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen. Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als combitruck chauffeur in Zoetermeer.

  Combitruck rijden is voor jou een eitje. Je hebt namelijk al ervaring als combitruckchauffeur. De logistiek is voor jou dan ook een bekende omgeving. Jij parkeert met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek. Vroeg uit je bed? Dat is geen issue voor jou, want je bent ook op tijd weer klaar toch? In deze functie werk je namelijk van 07:00 tot 16:00.

  Hoe ziet mijn werk als combitruckchauffeur in Zoetermeer eruit?

  Als combitruckchauffeur in Zoetermeer heb je een 'allround functie'.  Je weet al dat de werkzaamheden binnen de logistiek divers zijn. Dat vindt je een van de fijne dingen aan werken in de logistiek, variatie! De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan. Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld: combitrucks, reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden of heftruck rijden? Maar wil je wel graag een combitruck leren besturen? Dan helpen wij je graag, we geloven direct in jouw capaciteiten 😉 Een aanbod dat je niet kunt weigeren • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn. • Uitzicht op een vaste aanstelling. • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie. • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team. • Aantal uren: 40 per week (uurloon: €14,49) • Toeslagen afhankelijk van je uren. • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00). • Loon: €2.318,40 per 4 weken (per maand €2.511,60). Jouw profiel als combitruckchauffeur in Zoetermeer • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Minimaal 1 jaar ervaring met reachen (als je 25 pallets in een uur weg kan zetten vinden we dat jij al aardig kan rijden). • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je bent bereid om in ploegendienst te werken. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende. • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding. Woon je in Den Haag? Dan brengen wij je, als je wilt, met ons vervoer naar je werk. • In het bezit zijn van een combitruckcertificaat is een pre. • Als je ook heftruck kan rijden begin je met bonuspunten tijdens je sollicitatie. • Je woont in Zoetermeer en kan makkelijk naar het werk komen of je woont buiten Zoetermeer en beschikt over eigen vervoer (geen OV i.v.m. vertragingen) Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2318.40 Per Year

  Combitruck chauffeur Zoetermeer Combitruck chauffeur in Zoetermeer gezocht: Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer zijn wij op zoek naar ee...

  Waddinxveen, Zuid-Holland

  Logistiek medewerker met reachtruckcertificaat Waddinxveen

  Pssstt.. Heb jij al ervaring met werken in een magazijn als logistiek medewerker? Én heb je een reachtruckcertificaat? En woon je in of dichtbij Waddinxveen? Dan zijn we op zoek naar jou!

  In deze functie als logistiek medewerker krijg je volop doorgroeimogelijkheden en heb je uitzicht op vast. Let op: het is wel belangrijk dat jij je certificaat al een jaartje hebt. Kom je uit Den Haag? Dan kan je met de vervoersdienst van logistiek uitzendbureau Prestatie meerijden, eigen vervoer is natuurlijk ook prima en ook met het OV is de reis goed te doen. Al heb je een grote voorliefde voor rijden met de reachtruck, wat je ook volop mag natuurlijk... Want er is meer 😉 Er zijn namelijk tal van andere activiteiten en processen waarin jij je kan ontwikkelen. Je leert met gemak onze systemen kennen en ontwikkel je jezelf met gemak tot alles-in-een logistiek medewerker.

  Waarom jij dat wilt? Het vergroot je kansen om op de zakelijke ladder te klimmen. Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst.

  Je toekomstdoelen staan bij logistiek uitzendbureau Prestatie centraal vanaf dag één, maar dat had je misschien al gelezen op onze website?

  Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroei kansen voor je carrière.

  Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch?

  Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt.

  P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen.

  Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als magazijnmedewerker / reachtruck chauffeur

  Reachtruck rijden? Dat doe je graag, het liefst met een beetje gas erop! Toch? Dat is ook makkelijk voor jou om te doen, op een veilige manier natuurlijk 😉 Logisch, want jij hebt al ervaring als reachtruckchauffeur. De logistiek? Dat is voor jou dan ook een bekende omgeving, of je die ervaring nu hebt opgedaan in een magazijn of distributiecentrum? Dat maakt niet uit 😉

  Dus..

  Parkeer jij met gemak elke pallet? Is iets in en uit een stelling halen met zo'n prachtmachine voor jou een simpele routine? Solliciteer dan snel. Door je ervaring in de logistiek weet jij zo ongeveer al wat er moet gebeuren voor je er bent. Kijk, dat is pas ervaring! Dat je werkdag pas voorbij is als alle goederen weg zijn? Dat ken je wel van je vorige werk. En de binnenkomende goederen? Ook die gaan natuurlijk de deur uit voor jij en je team dat doen 😉

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze reachtruck vacature heb je wisselende diensten. In Waddinxveen werk je namelijk in ploegendienst en zijn er diverse instaptijden, de range van werktijden is 07:00 t/m 00:00

  Hoe ziet mijn werk als logistiek medewerker op de reachtruck eruit?

  Je werk als logistiek medewerker is behoorlijk allround. Logisch ook, want zoals je weet zijn de werkzaamheden binnen de logistiek, best divers. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 per week (uurloon: €14,49)
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00).
  • €2.318,40 per 4 weken (per maand €2.511,60).
  • Als je uit Den Haag komt kan je met het vervoer van ons logistieke uitzendbureau meerijden. Woon je ergens anders of wil je liever reizen met eigen vervoer of het OV? Dat is natuurlijk ook prima en uiteraard krijg je daar een reiskostenvergoeding voor.

  Jouw profiel als magazijn medewerker (reacher)

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Minimaal 1 jaar ervaring met reachen (als je 25 pallets in een uur weg kan zetten vinden we dat jij al aardig kan rijden).
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende.
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre.
  • Als je ook heftruck kan rijden begin je met bonuspunten tijdens je sollicitatie.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2318.40 Per 4-weeks

  Logistiek medewerker met reachtruckcertificaat Waddinxveen Pssstt.. Heb jij al ervaring met werken in een magazijn als logistiek medewerker? Én heb je een reachtruckcertificaat? En woon je in of dich...

  Fulltime
  Rotterdam, Zuid-Holland

  Reachtruckchauffeur Rotterdam Maasvlakte

  Wil jij als reachtruckchauffeur starten in Rotterdam Maasvlakte?  Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Rotterdam (Maastvlakte) zijn wij op zoek naar een logistieke toppers. Dus kan jij moeiteloos met een reachtruck overweg? En heb jij (al even) ervaring als reachtruck chauffeur? Top! Heb je ook ervaring met heftruck rijden? Dan is dat helemaal super!

  Voor deze specifieke functie vragen we minimaal dat je ervaring hebt met Reachtruck rijden. Er zijn naast het rondrijden overigens heel wat andere activiteiten en processen waar jij je in kan ontwikkelen. Zo leer jij onze systemen kennen en ontwikkel je jezelf met gemak tot een allround medewerker.

  Waarom jij dat wilt? Het vergroot je kansen om op de zakelijke ladder te klimmen. Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst.

  Je toekomstdoelen staan bij logistiek uitzendbureau Prestatie centraal vanaf dag één, maar dat had je misschien al gelezen op onze website?

  Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroeikansen voor je carrière.

  Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch?

  Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt.

  P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen.

  Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als reachtruck chauffeur

  Reachtruck rijden is voor jou een eitje. Je hebt namelijk al ervaring als reachtruckchauffeur. De logistiek is voor jou dan ook een bekende omgeving.

  Jij parkeert met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek.

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze reachtruck vacature heb je wisselende diensten. Waarbij je in de dagploeg van 08:00 tm 17:00 werkt en in de avondploeg van 15:45 tm 00:45.

  Hoe ziet mijn werk eruit als Reachtruckchauffeur?

  Het is allround. Ofwel de werkzaamheden binnen de logistiek, kunnen zoals jij weet, divers zijn. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 (uurloon: €13,50)
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • €2.160,- per 4 weken (per maand €2.253,33). (exclusief toeslagen)
  • Gratis en automatisch meesparen aan het unieke creditsysteem van Prestatie (credits uit te geven aan scholing en/of fun)

  Jouw profiel als Reachtruckchauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • Ervaring met het rijden van een reachtruck en/of certificaat hebben.
  Deze functie gaat om Rotterdam Maasvlakte, maar is ook beschikbaar in de Waalhaven (Rotterdam)

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2160 Per 4-weeks

  Reachtruckchauffeur Rotterdam Maasvlakte Wil jij als reachtruckchauffeur starten in Rotterdam Maasvlakte?  Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Rot...

  Fulltime
  Rotterdam, Zuid-Holland

  Duo functie: Heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur Rotterdam

  Ben jij een manusje van alles? Kan jij zowel op de heftruck als reachtruck rijden? Perfect! Dan kan je meteen starten in een tof informeel logistiek magazijn in Rotterdam. PS. Heb je alleen ervaring als heftruckchauffeur of alleen als reachtruckchauffeur? Geen zorgen, we leren jou op beide te rijden 😉

  Voor deze specifieke functie vragen we wel dat je minimaal een jaar ervaring hebt ofwel op de Reachtruck of op de heftruck.

  Dit ben jij als hef- en reachtruckchauffeur

  Reachtruck en/of heftruck rijden is voor jou zoiets als fietsen of autorijden, super easy! Toch? Logisch, want je hebt al zeker een jaartje ervaring als chauffeur van een van deze prachtige stalen logistieke rossen 😉

  Er zit wel een verschilletje in deze werkgever en je vorige, zelfsss als je daar al op beide machines mocht rijden! Je krijgt hier namelijk veel doorgroei kansen én de volledige support om die kansen ook volledig te benutten, die hulp krijg je zowel van ons uitzendbureau als de opdrachtgever!

  Wat voor iemand we zoeken? Jou! als jij tenminste met gemak pallets in de stellingen parkeert en de orders er even moeiteloos weer uitpickt ;). Als reach-/heftruckchauffeur rijdt je veilig, maar houdt je er stiekem wel van om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek.

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze hef-/reachtruck vacature heb je wisselende diensten. Waarbij je in de dagploeg van 08:00 tm 17:00 werkt en in de avondploeg van 15:45 tm 00:45.

  Hoe ziet mijn werk eruit als Reachtruck- en heftruckchauffeur?

  Je rijdt op 2 voertuigen! (Of eerst op een). Je functie is dus al 'allround by default'. Daarnaast zijn de werkzaamheden binnen de logistiek, zoals jij waarschijnlijk wel weet, van zichzelf ook lekker divers. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Op welke truck je ook rijdt, tussendoor controleer je meestal ook orders/bestellingen.

  D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Waarom werken via ons uitzendbureau in Rotterdam?

  We zijn als uitzendbureau nét ff wat anders ingesteld als het gaat om hoe we omgaan met jou. Dat merk je waarschijnlijk direct in het eerste gesprek al. Of jij dat ook zo voelt? Dat is aan jou natuurlijk, maar veel van je (toekomstige) collega’s geven dat tenminste aan ons aan;) Maar, hoe komt dat eigenlijk?  Omdat we het niet alleen over je werk hebben, maar vooral over jou, je doelen, je toekomst. Want dat is waar je uiteindelijk voor werkt toch? Voor een auto of huisje op termijn misschien? De volgende stap te maken in je carrière, een eigen bedrijf te beginnen over een paar jaar of een van de vele andere doelen die je kan hebben. Jij bent immers uniek. Wij kunnen die doelen natuurlijk niet ‘voor je realiseren’, maar we kunnen je wel degelijk gericht helpen om ze te bereiken. You got our support! Daarom maken we op dag 1 al een kort plan van aanpak, waarin jij aangeeft wat je wensen en behoeften zijn, zodat wij samen met jou bepalen ‘hoe we het gaan aanvliegen’ en hoe wij je erbij kunnen helpen. Klinkt dat goed? Solliciteer dan via deze vacaturepagina! We kijken ernaar uit je te ontmoeten 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 (uurloon: €13,50)
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • €2.160,- per 4 weken (per maand €2.253,33). (exclusief toeslagen)
  • Gratis en automatisch meesparen aan het unieke creditsysteem van Prestatie (credits uit te geven aan scholing en/of fun)

  Jouw profiel als hef-/reachtruckchauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • Minimaal een jaar ervaring met het rijden van een reachtruck OF heftruck. Heb je ervaring met beide? Dan verdien je bonuspunten 😉

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2160 Per 4-weeks

  Duo functie: Heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur Rotterdam Ben jij een manusje van alles? Kan jij zowel op de heftruck als reachtruck rijden? Perfect! Dan kan je meteen starten in een tof informee...

  Moerdijk, Noord-Brabant

  Vacature: Reachtruckchauffeur Moerdijk

  Want to “reach” for the stars? Dat kan je bij deze opdrachtgever in Moerdijk zeker doen! Als reachtruckchauffeur 😉 lekker vanuit je verwarmde cabine werken aan je toekomstdoelen? Check, heerlijk!
  De kou van de vriescel waar je in rijdt? Daar voel jij dus vrij weinig van 😉 En weet je wat echt relaxt is? Dat je hier vanaf dag 1 gezien wordt als een medewerker van het bedrijf, niet als ‘een uitzendkracht’.
  Logisch ook, want na 6 tot 12 maanden kan je bij deze opdrachtgever al op contract.
  Reach your goals! Yes!
  In dit magazijn komen er namelijk volop kansen voor jou voorbij. Dus welke ‘pick’ jij? En nee.. Dit is niet overdreven. Nu denk jij waarschijnlijk “Ja, sure, hoezo kan dat dan?”
  Simpel.
  Dat komt door de bedrijfscultuur waar je in komt te werken. Bij deze opdrachtgever wordt gekeken naar jou als persoon én naar jouw prestaties (en je verbetering daarin, zoals: snelheid, nauwkeurigheid en kennis). Gaan die vooruit? Dan wordt je hiervoor extra beloond op basis van je inzet en prestaties.
  Aangezien dat jij altijd je best doet op je werk, weinig ziek bent (waar je overigens ook een bonus voor krijgt) én net een stapje meer doet. Tik jij een-voor-een de extra’s binnen die je bovenop je loon kan krijgen.
  Daarnaast groei je door jouw inzet vrijwel op de automatische piloot door naar een beter loon en wellicht een nóg leukere functie. Klinkt goed, toch?
  Dat is ook zo. Want doorgroeien = meer verdienen, en dat is extra lekker dus aan het einde van elke 4 weken.
  Waarin je wilt doorgroeien? Dat bepaal je zelf, er zijn tal van functies beschikbaar. Zowel de werkgever zelf als ons uitzendbureau kijkt daarbij naar wat JIJ wilt bereiken. (Daarover lees je verder naar onder op deze vacaturepagina nog meer)

  Over de functie als reachtruck chauffeur in Moerdijk

  Je gaat als reachtruck chauffeur werken in een high-tech magazijn wat van een écht familiebedrijf is, een die al meer dan 20 jaar bestaat, een relaxte platte organisatie waar iedereen in het Engels met elkaar spreekt.
  Dat is ook de reden dat je Engels moet kunnen spreken voor deze vacature 😉
  Die taalvaardigheid maakt het voor jou makkelijk om het team en de directie te leren kennen, de organisatie is zo plat dat je hen namelijk ook regelmatig tegenkomt.
  By the way, can you also speak Dutch? That’s a plus!
  Is een van deze twee talen nog een beetje tricky? Geen zorgen. Laat het ons weten en we bieden je graag een gratis taal app aan. Daarmee boost je in no-time je taalskills naar the next-level.
  Je gaat in deze functie heel veel pallets wegrijden en wegzetten, daarnaast werk je met een scanner. Dus nauwkeurigheid en een kleine beetje tech-kennis is welkom. (Je weet in ieder geval minimaal hoe je zelf apps installeert op je telefoon ;))
  Voor deze vacature moet je wel met een reachtruck kunnen rijden. Elk jaar ervaring is +1 bonuspunt bij je sollicitatie 😉
  Kan je rijden, maar kan je je certificaat niet meer vinden? Geen probleem. Je krijgt dan even een training en hebt hem zo weer terug!
  Maar.. Het is wel belangrijk dat je ervaring hebt op een reachtruck, want het is een magazijn met enige moeilijkheidsgraad. Zonder ervaring als reacher is de kans op een ‘domino effect’, te groot 😉
  Gelukkig hoef jij je daar door jouw geen zorgen om te maken, want je werkt immers al een paar jaartjes als reacher in een magazijn.
  Anything else?
  Zekers! We houden wel van goede ideeën, zowel de opdrachtgever als wij zelf. Dus draag ze vooral aan! Net als jij en wij, wil deze opdrachtgever namelijk dingen nét even anders en beter doen dan anderen. Zo gaan we samen voor maximaal werkgeluk en innovatie.
  De opdrachtgever weet dat werken in een koelmagazijn niet altijd ‘just a breeze’ is. Daarom krijg je ook ijskoud extraatje, €8,- per dag, dat is dus weer €160,- extra “pegels” per 4 weken.
  “Is er nog meer wat ik moet weten?”
  Niet écht. Naast dat het vooral gaat om wat JIJ wilt bereiken. Weet je van jezelf dat je ambitieus bent en graag wat extra doet? Dan is dit dé plek waar je wilt werken. Ja, je start met een startsalaris (+ bonussen), maar jij begrijpt hoe het ‘carrière spelletje’ werkt. Jij doet je best, de werkgever doet zijn best. Right? Precies!
  Daarom groei je dus al snel in loon en sta je binnen 6 of 12 maanden dus al op contract bij de werkgever!
  Dus behoor jij tot ‘de ambitieuzen’ onder ons? Dan is dit DÉ locatie waar je wilt gaan werken.

  Over de functie als reachtruckchauffeur vries in Moerdijk?

  Zware dozen? You lift them with ease. Al til je het meeste met je reachtruck natuurlijk 😉
  Vaak in een vriezer rondrijden? Dat maakt jou niet zo uit, je zit voor het gros van de tijd toch in je verwarmde cabine. De enige uitzondering is als je net even gepickt hebt en wat dozen moeten pakken, gelukkig draag je dan beschermende kleding. En.. Zit je natuurlijk weer snel terug in jouw cabine 😉
  En af en toe je collega’s helpen met orders picken op je reachtruck? Geen probleem, misschien heb je zelfs al een heftruckcertificaat of kun je rijden met elektrische pompwagen. (Dan ben al magazijnmedewerker van de maand vóór je überhaupt binnen bent geweest ;))

  Als reachtruckchauffeur (koeling) werken via uitzendbureau Prestatie?

  We hebben veel reachtruck chauffeur vacatures openstaan, maar dit is misschien wel de leukste. In ieder geval ‘de coolste’. Maar ja, die hebben andere uitzendbureaus vast ook. Dus ja, waarom dan werken bij Prestatie. Toch?
  Die gedachte snappen we. Daarom kiezen wij er bewust voor om de ‘uitzend-game’ te veranderen. (Een goede stap tegelijk, want we willen het goed doen voor je), maar dat hoef je niet te geloven van ons zelf natuurlijk..
  De meest gehoorde reactie van uitzendkrachten zoals jij bij sollicitaties is namelijk: ‘wauw, dit is echt een hele andere sollicitatie dan bij andere uitzendbureaus’.
  Waarom je mede-Prestatie teamleden die reactie geven? Omdat we, vinden wij, ook écht anders te werk gaan. Of jij dat zo voelt, dat is geheel aan jou natuurlijk.
  Maar.. Hoe dan?
  Jouw wensen, behoeften en doelen staan bij ons uitzendbureau letterlijk vanaf dag 1 centraal. In ons eerste gesprek met jou gaan we in op JOUW doelen. Wat wil je bereikt hebben over 3,4 of 5 jaar?
  Hoe ziet je ideale toekomst eruit? En wat heb je van ons nodig om dat te bereiken?
  Op basis van jouw input maken we een kort plan van aanpak. Zo weet je zeker dat je jouw doelen over een paar jaar ook echt bereikt. Jij bent daarin sturend natuurlijk, maar wij bieden je ondersteuning, advies, certificaten, wat je ook nodig hebt, bij elke stap! Zo werken we samen aan jouw toekomst realiseren.
  Klinkt dat als een fijne aanpak die bij ook goed bij jou past? Mooi. Dan kunnen we het vast goed met elkaar vinden 😉
  P.S. je spaart ook nog automatisch en gratis mee aan ons unieke credit systeem. Deze credits kan je uitgeven aan fun of scholing. En draag je vrienden, familie of kennissen aan? Dan kun je ook met gemak nog €300,- extra p.p. verdienen, als ze goed, serieus en langer bij ons blijven werken natuurlijk 😉 volg ons dus vooral op Facebook en deel onze posts, zo verdien je zo’n leuke extra moeiteloos.

  What’s in it for you?

  • Startsalaris: €13.50 per uur (per 4 weken €2.160,-) Excl. toeslagen
  • Koudetoeslag: voor mensen die min of meer continue in de koeling werken à €8,- per dag (€160,- per 4 weken o.b.v. 40 uur p/w)
  • Ben je minder vaak ziek? Dan krijg je een “Minder ziek bonus”.
  • Beschermende kleding natuurlijk 😉
  • Na 6 tot 12 maanden al op contract (als je goed je werkt doet natuurlijk ;))
  • Doorgroeikansen en loonsverhogingen o.b.v. jouw inzet en ambitie.
  • Vanaf dag 1: je mag op alle borrels en feestjes komen
  • Kerstpakket, lekker!
  • Vanaf dag 1 ben je een medewerker van het bedrijf ondanks dat je voor het uitzendbureau werkt
  • Gratis meesparen aan het uniek credit systeem van Prestatie, credits uit te geven aan fun en scholing.
  • Op termijn in overleg iets eerder starten of juist een avonddienst? Dat is vaak mogelijk.
  • Gratis taal app indien je jouw taalkskills wilt boosten.
  • Referral bonus van €300,- + evt. extra’s bij het aandragen van nieuwe collega’s die goed presteren en langer dan 6 maanden blijven werken.
  • Fulltime baan

  Wat moet je kunnen voor deze vacature?

  • De Engelse taal moet je redelijk beheersen.
  • Een beetje of goed Nederlands is een pré (ofwel: wenselijk).
  • Je moet minimaal ervaring hebben met rijden op een reachtruck.
  • Op tijd komen natuurlijk 🙂
  • Geen skill, maar wel handig. Als je ambitie hebt kan je hier flinke stappen maken in korte tijd
  • Geen skill, maar als je buiten Moerdijk woont moet je beschikken over eigen vervoer (geen OV i.v.m. vertragingen)

  Job Features

  Job CategoryLogistiek, Reachtruckchauffeur
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2160 Per 4-weeks

  Vacature: Reachtruckchauffeur Moerdijk Want to “reach” for the stars? Dat kan je bij deze opdrachtgever in Moerdijk zeker doen! Als reachtruckchauffeur 😉 lekker vanuit je verwarmde cabine werke...

  Fulltime
  Rotterdam

  Reachtruckchauffeur Rotterdam

  Reachtruckchauffeur in Rotterdam gezocht: Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een logistieke toppers. Dus kan jij moeiteloos met een reachtruck overweg? En heb jij (al even) ervaring als reachtruck chauffeur? Top! Heb je ook ervaring met heftruck rijden? Dan is dat helemaal super!

  Voor deze specifieke functie vragen we minimaal dat je ervaring hebt met Reachtruck rijden. Er zijn naast het rondrijden overigens heel wat andere activiteiten en processen waar jij je in kan ontwikkelen. Zo leer jij onze systemen kennen en ontwikkel je jezelf met gemak tot een allround medewerker.

  Waarom jij dat wilt? Het vergroot je kansen om op de zakelijke ladder te klimmen. Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst.

  Je toekomstdoelen staan bij logistiek uitzendbureau Prestatie centraal vanaf dag één, maar dat had je misschien al gelezen op onze website?

  Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroeikansen voor je carrière.

  Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch?

  Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt.

  P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen.

  Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als reachtruck chauffeur

  Reachtruck rijden is voor jou een eitje. Je hebt namelijk al ervaring als reachtruckchauffeur. De logistiek is voor jou dan ook een bekende omgeving.

  Jij parkeert met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek.

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze reachtruck vacature heb je wisselende diensten. Waarbij je in de dagploeg van 08:00 tm 17:00 werkt en in de avondploeg van 15:45 tm 00:45.

  Hoe ziet mijn werk eruit als Reachtruckchauffeur?

  Het is allround. Ofwel de werkzaamheden binnen de logistiek, kunnen zoals jij weet, divers zijn. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 (uurloon: €13,-)
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • €2.080,- per 4 weken (per maand €2.253,33).

  Jouw profiel als Reachtruckchauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.

  In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre.

  Het bedrijf heeft nu twee locaties, een in Ridderkerk en een in Rotterdam. Juli gaan ze naar een splinternieuw magazijn in Heinenoord.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2080 Per 4-weeks

  Reachtruckchauffeur Rotterdam Reachtruckchauffeur in Rotterdam gezocht: Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een log...

  Fulltime
  Rotterdam, Zuid-Holland

  Logistiek medewerker met reachtruck certificaat Rotterdam

  Wil jij als logistiek medewerker starten in Rotterdam in een functie waarin je zowel rijdt op reachtruck, als regelmatig je benen kan strekken 😉 Dan is deze functie als logistiek medewerker met reachtruck certificaat perfect voor jou.

  Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Rotterdam naar jou, dé logistieke topper natuurlijk! Kan jij makkelijke me een reachtruck manoeuvreren door de smalste gangen van het magazijn? Top! En.. Heb je als bonus ook ervaring met heftruck rijden? Dan is dat helemaal super! (Maar dat hoeft niet natuurlijk ;)) Voor deze specifieke functie vragen we wel dat je minimaal een jaar ervaring hebt met Reachtruck rijden.

  Dit ben jij als logistiek medewerker (met reachtruckcertificaat)

  Reachtruck rijden is voor jou zoiets als fietsen of autorijden, super simpel! Dat komt natuurlijk door jouw ervaring als reachtruckchauffeur. De logistiek is voor jou dan ook een bekende omgeving. Wat het verschil is met je vorige werk?

  Dat is waarschijnlijk dat je hier een heleboel doorgroeikansen krijg en de support om die kansen ook volledig te benutten, die hulp krijg je zowel van ons uitzendbureau als de opdrachtgever!

  Wat voor iemand we zoeken? Jou, als jij tenminste met gemak pallets in de stellingen parkeert en de orders er even moeiteloos weer uitpickt ;). Als reachtruckchauffeur rijdt je veilig, maar houdt je er stiekem wel van om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek.

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze reachtruck vacature heb je wisselende diensten. Waarbij je in de dagploeg van 08:00 tm 17:00 werkt en in de avondploeg van 15:45 tm 00:45.

  Hoe ziet mijn werk eruit als Reachtruckchauffeur?

  Het is allround. Ofwel de werkzaamheden binnen de logistiek, kunnen zoals jij weet, divers zijn. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Waarom werken via ons uitzendbureau in Rotterdam?

  We zijn als uitzendbureau nét ff wat anders ingesteld als het gaat om hoe we omgaan met jou. Dat merk je waarschijnlijk direct in het eerste gesprek al. Of jij dat ook zo voelt? Dat is aan jou natuurlijk, maar veel van je (toekomstige) collega’s geven dat tenminste aan ons aan;) Maar, hoe komt dat eigenlijk?  Omdat we het niet alleen over je werk hebben, maar vooral over jou, je doelen, je toekomst. Want dat is waar je uiteindelijk voor werkt toch? Voor een auto of huisje op termijn misschien? De volgende stap te maken in je carrière, een eigen bedrijf te beginnen over een paar jaar of een van de vele andere doelen die je kan hebben. Jij bent immers uniek. Wij kunnen die doelen natuurlijk niet ‘voor je realiseren’, maar we kunnen je wel degelijk gericht helpen om ze te bereiken. You got our support! Daarom maken we op dag 1 al een kort plan van aanpak, waarin jij aangeeft wat je wensen en behoeften zijn, zodat wij samen met jou bepalen ‘hoe we het gaan aanvliegen’ en hoe wij je erbij kunnen helpen. Klinkt dat goed? Solliciteer dan via deze vacaturepagina! We kijken ernaar uit je te ontmoeten 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 (uurloon: €13,50)
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • €2.160,- per 4 weken (per maand €2.253,33). (exclusief toeslagen)
  • Gratis en automatisch meesparen aan het unieke creditsysteem van Prestatie (credits uit te geven aan scholing en/of fun)

  Jouw profiel als Reachtruckchauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • Ervaring met het rijden van een reachtruck en/of certificaat hebben.
  Deze functie gaat om Rotterdam Maasvlakte, maar is ook beschikbaar in de Waalhaven (Rotterdam)

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2160 Per 4-weeks

  Logistiek medewerker met reachtruck certificaat Rotterdam Wil jij als logistiek medewerker starten in Rotterdam in een functie waarin je zowel rijdt op reachtruck, als regelmatig je benen kan strekken...

  Reachtruck chauffeur Amsterdam | Prestatie

  €2080 - €2232 Per 4-weeks
  Fulltime
  Amsterdam, Noord-Holland

  Vacature: Reachtruck chauffeur Amsterdam

  Een toffe nieuwe vacature voor Reachtruck chauffeur in Amsterdam. Iets voor jou? Het is een functie waarbinnen jij je volop kan doorontwikkelen. Je krijgt de support van zowel ons uitzendbureau als de opdrachtgever zelf daarvoor. We zijn niet op zoek naar een chauffeur, maar naar meederde 'reachers'. Dus ook als de vacature al even openstaat is de kans groot dat je direct kan beginnen.

  Wat fijn is: als jij al (ruime) ervaring hebt als reachtruckchauffeur. We zoeken in ieder geval iemand die al een beetje gewend is om te rijden. Doe je dat al langer? Dan scoor jij flinke bonuspunten tijdens je sollicitatie gesprek. Heb je helemaal geen ervaring met een reachtruck? Dan staan er gelukkig nog een heleboel andere nieuwe vacatures voor je open 😉 Binnen de functie van reachtruckchauffeur zit je niet alleen maar op je reachtruck. Het magazijn waar je in komt te werken is groot. Daarom zijn er tal van andere processen, taken en functies waar je van kan proeven. Op die manier ontwikkel je jezelf tot een 'manusje van alles', ofwel een allround logistiek medewerker. Dat gaat hier haast vanzelf. Doordat je meer kan krijg je nóg meer kans om door te groeien. Ons uitzendbureau helpt je daar graag bij, maar de werkgever natuurlijk ook 😉

  Waarom werken via uitzendbureau Prestatie?

  Jouw toekomstdoelen zijn leidend vanaf de eerste keer dat je op gesprek komt. Jij geeft ze aan, samen maken we vervolgens een kort plan en daarna ondersteunen wij je bij jouw doelen te behalen. Of dat nu privé of carrière doelen zijn, dat maakt ons niets uit. Het gaat om wat jij wilt! "Oké, makkelijk gezegd" denk je nu, maar hoe ga ik daar écht iets van merken? Laten we dat even toelichten. Je kan natuurlijk advies en coaching krijgen het hangt er maar net vanaf wat je doelen zijn en wat er nodig is, maar je kan ook trainingen op locatie krijgen (bijv. om heftruck of reachtruck certificaat te behalen) of een (online) taalcursus te volgen, waardoor je jouw taal naar het volgende level boost. Zo vergroot jij je in- en externe doorgroei kansen bij de opdrachtgever.

  Waarom we jou helpen? Simpel. Wij geloven dat jij een gezonde basis nodig hebt, een van waaruit je kan groeien.  Ben jij blij over de samenwerking met ons uitzendbureau? Dan ga je vaak met meer plezier naar je werk en blijf je langer bij ons werken. En dat is voor iedereen fijn. Voor jou omdat je blijer bent en sneller uitzicht hebt op vast en doorgroei, voor de opdrachtgever omdat jij langer bij hem blijft en voor ons uitzendbureau omdat we veel liever willen dat jij lang met ons wilt samenwerken in plaats van een 'vervangende jou' te zoeken, want zo'n topkracht als jij? Die is er niet natuurlijk 😉

  Natuurlijk gaat niet iedereen voor een vaste baan bij de opdrachtgever waar hij werkt. Dus heb jij doelen zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen? Maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee - en bieden vervolgens de handvatten die je daarbij nodig hebt!

  P.s. Wil je gewoon lekker werken - en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen.

  Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als reachtruck chauffeur

  Reachtruck rijden is voor jou een piece of cake. Na minimaal een jaar gereden te hebben weet jij te rijden als een pro.

  Jij parkeert als reachtruckchauffeur met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, waarom? Omdat zo de dag lekker snel voorbij is. We hoeven jou door je ervaring ook niet uit te leggen dat die er pas opzit als alle goederen die vandaag weg moeten, ook écht weg zijn. De binnenkomende goederen? Die staan voor jij en je collega's naar huis naar natuurlijk ook op de plek waar ze horen.

  Je bent nauwkeurig, proactief, kan makkelijk het overzicht houden en bent flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat ken jij al, daar kom je nu ook in te werken. Dat vindt jij juist relaxt. Daarom werk je ook in de logistiek.

  Hoe ziet mijn werk eruit als Reachtruckchauffeur in Amsterdam?

  Het is allround. Ofwel de werkzaamheden binnen de logistiek, kunnen zoals jij weet, divers zijn. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers - en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie?
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • €2.080,- startsalaris, na 2 maanden: €2.232,- per 4-weken (+ mogelijke toeslagen) o.b.v. 40 uur

  Jouw profiel als Reachtruck chauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • In het bezit zijn van een reachtruck certificaat en/of al ervaring hebben.
  • Bij voorkeur woon je in Amsterdam of beschik je over eigen vervoer om daar te komen (liever geen OV i.v.m. vertragingen)

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2080 - €2232 Per 4-weeks

  Vacature: Reachtruck chauffeur Amsterdam Een toffe nieuwe vacature voor Reachtruck chauffeur in Amsterdam. Iets voor jou? Het is een functie waarbinnen jij je volop kan doorontwikkelen. Je krijgt de s...

  Dordrecht

  Vacature Reachtruckchauffeur Dordrecht (voorraadbeheer)

  Reachtruckchauffeur inslag of voorraadbeheer: Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor een internationaal handelsbedrijf in Dordrecht zijn wij op zoek naar logistieke toppers. Voor deze functie vragen we minimaal dat je ervaring hebt met Reachtruck rijden. Met een totale oppervlakte van meer dan 140.000 m2 zijn er heel wat activiteiten en processen waar jij in kan ontwikkelen. Je leert onze systemen kennen en ontwikkelt je tot een allround medewerker. Dat biedt jou de kansen om op die ladder te klimmen. Prestatie en de opdrachtgever investeren graag in jouw toekomst en bieden je on the job trainingen en bieden ook mogelijkheden tot het volgen van een taalcursus. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als reachtruckchauffeur

  Logistiek is voor jou een bekende omgeving. Je weet hoe het is om op een reachtruck te rijden en kan met gemak pallets wegzetten in de stelling. Je houdt ervan om door te werken. Je weet als geen ander dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook de deur uit zijn. En alle binnenkomende goederen op de juiste plek staan. Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Je bent bereid om in ploegendienst te werken, en bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen van mei tot en met oktober.

  Hoe ziet mijn werk eruit als Reachtruckchauffeur in Dordrecht?

  Je gaat binnen een van onze logistieke afdelingen (inslag of voorraadbeheer) aan de slag. De werkzaamheden kunnen divers zijn. Van orders verzamelen, tot containers laden en de inkomende goederen opslaan. Ook het controleren van uitgaande goederen per klant of per transport op onder andere volledigheid en kwaliteit kunnen tot je werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Kortom de dagen vliegen voorbij met alle goederen die wij de wereld over sturen.

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Toegang tot ons eigen fitnesscentrum en bedrijfsborrels en –feesten.
  • €2.080,- tot €2.160,- per 4-weken.
  • €13,00 per uur (exclusief toeslagen)

  Jouw profiel als Reachtruckchauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Wij kennen een hoogseizoen van mei tot en met oktober. In deze maanden wordt er met regelmaat overgewerkt.
  In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre. Heb je geen vervoer? Afhankelijk van waar je woont haalt Prestatie jou op. Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2080 - €2160 Per 4-weeks

  Vacature Reachtruckchauffeur Dordrecht (voorraadbeheer) Reachtruckchauffeur inslag of voorraadbeheer: Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor een internationaal handelsbedri...

  Fulltime
  Moerdijk, Noord-Brabant

  Logistiek medewerker met reachtruck certificaat

  Wil jij graag snel starten als logistiek medewerker met reachtruck certificaat in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature ga je aan de slag met het picken van orders op deze prachtige machine. Je functie is lekker allround. Heb je ervaring met een heftruck of reachtruck? top! Je mag de reachtruck, maar ook andere meerdere machines besturen (als je een certificaat hebt/haalt natuurlijk ;)). Voor deze functie is het wel vereist dat je in ieder geval een jaar ervaring hebt met rijden op de reachtruck. Hoe orderpicken werkt? Dat hoeven we jou door je ervaring niet uit te leggen. Misschien heb je al eerder gewerkt via een (logistiek) uitzendbureau of direct bij een logistieke opdrachtgever. In deze functie als logistiek medewerker / reachtruckbestuurder heb je uitzicht op een vast contract, ondertussen kan je intern doorgroeien, in welke functie en tempo? Dat ligt aan je kennis, kunde en eigen ambitie natuurlijk! Zo kan je bijvoorbeeld extra certificaten halen om te kunnen rijden op andere machines, zoals een combitruck of heftruckchauffeur. Daarmee maak je jouw werk nog veel gevarieerder. Maar misschien heb je die certificaten zelfs al? Dat is dan een mooie bonus! Gelukkig zijn er nog genoeg andere dingen waarin je jezelf kan ontwikkelen. Staat de vacature al even open? Relax, want we zijn doorlopend op zoek naar top chauffeurs en uitzendkrachten zoals jij! Vacature als logistiek medewerker / reachtruck chauffeur in Moerdijk Bij de opdrachtgever in Moerdijk ga je als uitzendkracht op een reachtruck rijden in een logistiek magazijn (je hebt alleen ervaring op een heftruck of reachtruck nodig). Jouw taak? Dat is het nauwkeurig en op snelheid verzamelen van orders die de deur uit moeten, natuurlijk is het wel iets meer dan dat. Naast het picken van rondes in het magazijn, check je bijvoorbeeld ook de orders. Laden en lossen? Check. Ben je lekker bezig? Haal je targets en overtref je verwachtingen? Dan krijg je daar natuurlijk ook erkenning voor. Want elke baan in dit magazijn is belangrijk, je zorgt als team samen voor tevreden klanten. Je bent zo iemand die graag 'the new guy', nadat je er al even werkt waarschijnlijk, ook wat handige tips en tricks meegeeft. Rustig en op vriendelijke wijze, zo versterk jij het teamgevoel. Doet iemand anders zijn werk goed? dan zeg jij dat ook. Jij versterkt letterlijk het team(gevoel)! Werken als uitzendkracht bij uitzendbureau Prestatie Als uitzendkracht bij ons uitzendbureau krijg jij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Ons motto is "Jij kiest het doel, wij helpen!" Samen met jou gaan we al tijdens het eerste gesprek in op je toekomstdoelen. Wil je bijvoorbeeld op termijn in vaste dienst komen? Doorgroeien naar een andere functie? Een huisje kopen? Of wat anders? Jij geeft het doel aan en samen met jou kijken we hoe we jou als uitzendbureau kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld door opleidingen, advies, maar hoe het er ook uitziet. We starten altijd met een kort plan van aanpak opstellen. Zo weten we waar jouw ambities liggen en hoe we jou kunnen helpen gericht aan je doelen te werken. Natuurlijk moet je daar zelf ook wat voor doen, maar op deze manier heb je vanaf de start de handvatten en mogelijkheden om dat zo effectief mogelijk te doen. Waarom we dat doen? Omdat we geloven in een band opbouwen met jou als uitzendkracht. Ben jij tevreden? Dan presteer je beter en ga je met meer zin naar het werk. Waarschijnlijk wil je langer met ons werken, toch? Ja, oké, en? Nou, daardoor hoeven wij bijvoorbeeld geen geld uit te geven aan nieuw personeel werven. Dat geld kunnen we mooi weer inzetten om jou te helpen om te groeien. Eigenlijk best logisch als je er zo over nadenkt. Toch? Verder spaar je bij ons altijd gratis en automatisch, mee aan ons unieke creditsysteem. Die credits kan je uitgeven aan fun of scholing. Ook dat is maar net wat bij jouw doelen past 😉 Heb jij al zin om te beginnen en spreekt onze visie jou aan? Solliciteer dan zo even! Onze opdrachtgevers zoeken doorlopen naar allerlei logistieke medewerkers. Waarschijnlijk kun je gewoon in deze functie starten, maar zelfs als deze vacature onverhoopt is ingevuld, hebben we waarschijnlijk nog wel een leuke passende vacature voor je openstaan, welke baan je kiest? Dat bepaal jij zelf natuurlijk! Jouw profiel als reachtruck in Moerdijk
  • Werkervaring in de logistiek is wenselijk, zeker als reachtruck chauffeur
  • Je woont bij voorkeur in Moerdijk en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen)
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • je bent al in het bezit zijn van een heftruck certificaat. Misschien zelfs andere certificaten? Dan scoor je helemaal bonuspunten!

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Volop doorgroei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €13,50 p.u. excl. toeslagen. ( €2.160,- per 4 weken o.b.v. 40 uur - €2.322,- per maand )
  • Automatisch credits sparen met ons unieke creditsysteem, credits kan je uitgeven aan fun of scholing.
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, maar waarschijnlijk zelfs sneller 😉

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2160 Per 4-weeks

  Logistiek medewerker met reachtruck certificaat Wil jij graag snel starten als logistiek medewerker met reachtruck certificaat in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature ga je aan de slag met het p...

  Fulltime
  Rotterdam, Zuid-Holland

  Reachtruckchauffeur Rotterdam Waalhaven

  Wil jij als reachtruckchauffeur starten in Rotterdam Waalhaven?  Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Rotterdam (Waalhaven) zijn wij op zoek naar een logistieke toppers. Dus kan jij moeiteloos met een reachtruck overweg? En heb jij (al even) ervaring als reachtruck chauffeur? Top! Heb je ook ervaring met heftruck rijden? Dan is dat helemaal super!

  Voor deze specifieke functie vragen we minimaal dat je ervaring hebt met Reachtruck rijden. Er zijn naast het rondrijden overigens heel wat andere activiteiten en processen waar jij je in kan ontwikkelen. Zo leer jij onze systemen kennen en ontwikkel je jezelf met gemak tot een allround medewerker.

  Waarom jij dat wilt? Het vergroot je kansen om op de zakelijke ladder te klimmen. Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst.

  Je toekomstdoelen staan bij logistiek uitzendbureau Prestatie centraal vanaf dag één, maar dat had je misschien al gelezen op onze website?

  Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroeikansen voor je carrière.

  Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch?

  Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt.

  P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen.

  Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als reachtruck chauffeur

  Reachtruck rijden is voor jou een eitje. Je hebt namelijk al ervaring als reachtruckchauffeur. De logistiek is voor jou dan ook een bekende omgeving.

  Jij parkeert met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek.

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze reachtruck vacature heb je wisselende diensten. Waarbij je in de dagploeg van 08:00 tm 17:00 werkt en in de avondploeg van 15:45 tm 00:45.

  Hoe ziet mijn werk eruit als Reachtruckchauffeur?

  Het is allround. Ofwel de werkzaamheden binnen de logistiek, kunnen zoals jij weet, divers zijn. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 (uurloon: €13,50)
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • €2.160,- per 4 weken (per maand €2.253,33). (exclusief toeslagen)
  • Gratis en automatisch meesparen aan het unieke creditsysteem van Prestatie (credits uit te geven aan scholing en/of fun)

  Jouw profiel als Reachtruckchauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre.
  Deze functie gaat om Rotterdam Waalhaven, maar is ook beschikbaar in de Maasvlakte (Rotterdam)

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2160 Per 4-weeks

  Reachtruckchauffeur Rotterdam Waalhaven Wil jij als reachtruckchauffeur starten in Rotterdam Waalhaven?  Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Rotte...

  Double or single?

  Begin snel als hef- en/of reachtruckchauffeur in Zoetermeer!

  Ben jij een echte alleskunner? Dan is deze functie echt wat voor jou! We zoeken naar een (ervaren) heftruckchauffeur en/of reachtruckchauffeur. Kan je beide? Bonus! Een enkel certificaat is al genoeg. Als je met een van beide kan rijden en denkt dat je makkelijk de ander ook zou kunnen besturen (als je ervoor traint), dan hebben wij namelijk vertrouwen in jou! En onze opdrachtgever in Zoetermeer natuurlijk ook 😉 In deze functie krijg jij zoals je van ons gewend bent uitzicht op vast én volop doorgroeimogelijkheden. Kom je uit Den Haag? Dan kan je met de vervoersdienst van logistiek uitzendbureau Prestatie meerijden, eigen vervoer is natuurlijk ook prima en ook met het OV is de reis goed te doen. Voor deze functie als reach- en/of hetruckchauffeur in Zoetermeer, vragen we dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt met een van beide machines. Ervaring in de logistiek? Die heb je dus sowieso al 😉 Je bent natuurlijk niet alleen aan het rijden, dus je leert vanzelf ook onze systemen kennen. Zo ontwikkel jij je met gemak tot een allround logistiek medewerker. Waarom dat belangrijk is? Het vergroot je doorgroeikansen natuurlijk! Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst en carrierekansen. Je toekomstdoelen staan daarom centraal vanaf dag één bij ons logistieke uitzendbureau. Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroei kansen voor je carrière. Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch? Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt. P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen. Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als reach- en/of heftruckchauffeur in Zoetermeer.

  Rijden in een magazijn of distributiecentrum kent voor jou weinig uitdagingen. Logisch, want jij bent iemand met aanleg én (inmiddels) ervaring natuurlijk. Daarom pick en plaats je met groot gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek. Vroeg uit je bed? Dat is geen issue voor jou, want je bent ook op tijd weer klaar toch? In deze functie werk je namelijk van 07:00 tot 16:00.

  Hoe ziet mijn werk als Reachtruckchauffeur in Zoetermeer eruit?

  Als reachtruckchauffeur in Zoetermeer heb je een 'allround functie'.  Je weet al dat de werkzaamheden binnen de logistiek divers zijn. Dat vindt je een van de fijne dingen aan werken in de logistiek, variatie! De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan. Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉 Een aanbod dat je niet kunt weigeren • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn. • Uitzicht op een vaste aanstelling. • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie. • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team. • Aantal uren: 40 per week (uurloon: €14,49) • Toeslagen afhankelijk van je uren. • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00). • Loon: €2.318,40 per 4 weken (per maand €2.511,60). Jouw profiel als Reachtruckchauffeur in Zoetermeer • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Minimaal 1 jaar ervaring met reachen (als je 25 pallets in een uur weg kan zetten vinden we dat jij al aardig kan rijden). • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je bent bereid om in ploegendienst te werken. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende. • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding. Woon je in Den Haag? Dan brengen wij je, als je wilt, met ons vervoer naar je werk. • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre. • Als je ook heftruck kan rijden begin je met bonuspunten tijdens je sollicitatie. • Je woont in Zoetermeer en kan makkelijk naar het werk komen of je woont buiten Zoetermeer en beschikt over eigen vervoer (geen OV i.v.m. vertragingen) Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2318.40 Per Year

  Double or single? Begin snel als hef- en/of reachtruckchauffeur in Zoetermeer! Ben jij een echte alleskunner? Dan is deze functie echt wat voor jou! We zoeken naar een (ervaren) heftruckchauffeur en/o...

  Fulltime
  Waddinxveen, Zuid-Holland

  Reachtruckchauffeur / Heftruckchauffeur Waddinxveen

  Reachtruckchauffeur / Heftruckchauffeur in Waddinxveen gezocht. Heb jij al ervaring op een van deze prachtige machines voor minimaal een jaar? Dan zijn we hard op zoek naar jou 😉

  In de functie als reachtruckchauffeur / heftruckchauffeur krijg jij volop doorgroeimogelijkheden. Ben jij dé logistieke medewerker die op elk soort rijdend materieel kan en wil rijden? Dan is dit echt een functie voor jou. Let op, minimaal 1 certificaat hebben voor een machine is wel een vereiste voor de functie, op meer machines leren rijden? We got you, we trainen je graag. 😉 Kom je uit Den Haag? Dan kan je met de vervoersdienst van logistiek uitzendbureau Prestatie meerijden, eigen vervoer is natuurlijk ook prima en ook met het OV is de reis goed te doen. Voor deze functie als reachtruckchauffeur of reachtruckchauffeur vragen we dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt met een van beide trucks. Maar.. De functie is nog wat meer dan leuke machines besturen, gelukkig, variatie dus! Je ontwikkelt je in diverse activiteiten en processen binnen het magazijn. Daardoor ontwikkel jij je als allround medewerker.

  Waarom jij dat wilt? Het vergroot je kansen om op de zakelijke ladder te klimmen. Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst.

  Je toekomstdoelen staan bij logistiek uitzendbureau Prestatie centraal vanaf dag één, maar dat had je misschien al gelezen op onze website?

  Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroei kansen voor je carrière.

  Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch?

  Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt.

  P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen.

  Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als reachtruck chauffeur

  Reachtruck rijden is voor jou een eitje. Je hebt namelijk al ervaring als reachtruckchauffeur. De logistiek is voor jou dan ook een bekende omgeving.

  Jij parkeert met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek.

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze reachtruck vacature heb je wisselende diensten. In Waddinxveen werk je namelijk in ploegendienst en zijn er diverse instaptijden, de range van werktijden is 07:00 t/m 00:00

  Hoe ziet mijn werk als Reachtruckchauffeur / Heftruckchauffeur eruit?

  Het is allround en niet alleen doordat je rijdt op verschillende trucks. Ofwel de werkzaamheden binnen de logistiek, kunnen zoals jij weet, divers zijn. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 per week (uurloon: €14,49)
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00).
  • €2.318,40 per 4 weken (per maand €2.511,60).
  • Als je uit Den Haag komt kan je met het vervoer van ons logistieke uitzendbureau meerijden. Woon je ergens anders of wil je liever reizen met eigen vervoer of het OV? Dat is natuurlijk ook prima en uiteraard krijg je daar een reiskostenvergoeding voor.

  Jouw profiel als Reachtruckchauffeur / heftruckchauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Minimaal 1 jaar ervaring met reachen (als je 25 pallets in een uur weg kan zetten vinden we dat jij al aardig kan rijden).
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende.
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre.
  • Als je ook heftruck kan rijden begin je met bonuspunten tijdens je sollicitatie.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2318.40 Per 4-weeks

  Reachtruckchauffeur / Heftruckchauffeur Waddinxveen Reachtruckchauffeur / Heftruckchauffeur in Waddinxveen gezocht. Heb jij al ervaring op een van deze prachtige machines voor minimaal een jaar? Dan z...

  Email Applications CSV

  ×

  Enter an email address, separate multiple emails by ",".