Functie reachtruckchauffeur

Een reachtruckchauffeur is een wenselijke werknemer wanneer de stellingen in je magazijn hoog zijn. Deze medewerker stalt de producten op hoge plekken, verzamelt deze en laadt en lost zware vrachten. Hieronder lees je meer over de functie reachtruckchauffeur. Wanneer je een reachtruckchauffeur aanneemt hoeft deze niet over een diploma te beschikken, maar wel over een reachtruckcertificaat. Je kan een potentiële werknemer ook de kans bieden om dit certificaat te behalen. Het gemiddelde brutoloon van een reachtruckchauffeur is €2.237,25 per maand. Hieronder gaan we dieper in wat een een reachtruckchauffeur is en wat hij doet.

Wat is een reachtruckchauffeur?

Een reachtruckchauffeur is een medewerker die met behulp van een reachtruck (zware) goederen (ver)plaatst binnen een magazijn of distributie centrum. De functie van een reachtruck chauffeur bestaat uit: ophalen, wegbrengen en stapelen van zware goederen, plaatsen van voorraden vaak in smalle gangen met hoge stellingen, het inventariseren van het magazijn en het verzekeren van de veiligheid van medewerkers.

Wat is een reachtruck?

Een reachtruck is een voortuig die bedoelt is om zware lasten te heffen en verplaatsen. Vaak worden een heftruck en reachtruck met elkaar verward maar voor beiden moet je een ander certificaat behalen. Je mag dus niet met een reachtruck certificaat een heftruck rijden of andersom. Dat geeft al aan dat er verschil is tussen de twee voortuigen.

Bij een reachtruck is je zitpositie anders dan in een heftruck. Je zit kwartslag gedraaid waardoor je een ander blikveld hebt. Ook mag er met een reachtruck alleen binnen gereden worden. De reach truck word gebruikt om goederen op hogere plekken te stallen of goederen weg te halen. De truck is snel, flexibel en heeft weinig bewegingsruimte nodig. Hierdoor is het gebruik van een reachtruck ideaal binnen bedrijven met smalle en hoge gangen met hoge stellingen.

Een heftruck (vorkheftruck) kan zowel binnen als buiten gereden worden. Op de truck heb je geen aparte zitpositie. Ook heeft een heftruck een contragewicht voor meer stabiliteit. Het gewicht zit aan de achterkant wat moet voorkomen dat de truck niet voorover kantelt bij het tillen van zware ladingen op de vork.

Waar werkt een reachtruckchauffeur?

Dit zijn drie plekken waar een reachtruckchauffeur kan werken:

1. Magazijn

2. Distributiecentrum

3. Opslag

Een reachtruckchauffeur werkt in een magazijn of distributiecentrum. Dit zijn magazijnen van: groothandels, supermarkten, webshops, postorderbedrijven en kledingwinkels. De reachtruck rijd altijd binnen.

Wat doe je als reachtruckchauffeur?

Als reachtruckchauffeur bestuur je een reachtruck waarmee je (zware) goederen vervoert binnen een bedrijf. Je rijd de reachtruck in smalle gangpaden waar je op hoge locaties met de reachtruck moet bereiken om (zware) goederen te (ver)plaatsen.


Je verricht binnen deze functie ook andere taken: dagelijks controleren van de reachtruck op defecten of onregelmatigheden, veilig parkeren van de reachtruck en je zorgt ervoor dat de sleutel correct bewaard wordt.


Welke taken heeft een reachtruckchauffeur?

5 taken die een reachtruck chauffeur vaak uitvoert zijn:

 1. Controleren van de reachtruck op defecten of onregelmatigheden
 2. Ophalen en wegbrengen van zware goederen
 3. Ophalen van bestellingen in het magazijn
 4. Inventariseren van het magazijn
 5. Controleren van veiligheid in het magazijn

Als reachtruck chauffeur is het belangrijk over deze competenties te beschikken:

1. Alert
Je moet op de reachtruck ten alle tijden alert zijn. Je werkt in smalle gangpaden op hoogtes van 6,5 tot 12 meter. Het is dus belangrijk dat veilig een alert te werk gaat voor jezelf, maar ook je collega’s.

2. Oog voor detail
Je werkt met de reachtruck met (zware) goederen. Je houdt in de gaten of goederen die binnen komen of verzonden moeten worden niet beschadigd zijn of andere onregelmatigheden hebben.

3. Teamwerk

Als reachtruck chauffeur werk je samen met een team. Het is dus belangrijk dat je goed weet te communiceren met je collega’s zodat alle logistieke processen volgens plan verlopen.

4. Uithoudingsvermogen

Een reachtruck chauffeur moet vaak op en van de truck klimmen en zware ladingen verplaatsen. Een goed uithoudingsvermogen is belangrijk bij deze functie.

5. Goede coördinatie
Je moet als reachtruck chauffeur ten alle tijden rekening houden met de positie van je truck, andere collega’s en zorgen dat de goederen zo veilig mogelijk worden vervoerd.

Wat is het salaris van een reachtruckchauffeur?

Het gemiddelde bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband van een reachtruckchauffeur is: €2.237,25 en het gemiddelde uurloon is: €12,39 Meer details zoals het weekloon en 4-wekelijks loon, staan in de tabellen en afbeeldingen hieronder. Om een goede berekening van het salaris van een reachtruckchauffeur te maken zijn vier bronnen geraadpleegd: werkzoeken.nl, Indeed.com, Nationale beroepengids en nl.talent.com.

Let op. In deze functie heb je als werknemer vaak nog recht op toeslagen, zoals bij overwerk, avond-, nacht- en weekendwerk en andere toeslagen zoals temperatuurtoeslag. Verder kan het loon kan variëren afhankelijk van ervaring, opleidingsniveau, certificaten, contractvorm en het soort machines waar je mee werkt.

Kanttekening: sinds 1 juli 2023 is het minimumloon gestegen naar €11,51 voor volwassenen van 21 jaar of ouder dit heeft invloed op de berekening van onderstaande gemiddelden en bronnen. De bronnen zijn geraadpleegd op 13 augustus 2023.

  salaris reachtruckchauffeur maandloon bruto
  salaris reachtruckchauffeur 4-wekelijks loon bruto
  salaris reachtruckchauffeur weekloon bruto
  salaris reachtruckchauffeur dagloon bruto
  salaris reachtruckchauffeur uurloon bruto

  Wat verdient een reachtruckchauffeur of reachtruck chauffeur?

  Een reachtruckchauffeur verdient gemiddeld €2.237,25 bruto per maand, met een gemiddeld minimumsalaris van €1.775,00 en gemiddeld maximumsalaris van €2.386,67. Deze berekening is gebaseerd op de salarisindicaties van 4 grote vacaturebanken. 

  Geraadpleegde bronnen Laag salaris Gemiddeld salaris Hoog salaris
  Werkzoeken  €                          1.940,00  €                          2.280,00  €                          2.625,00
  Indeed  €                          2.769,00
  Nationale beroepengids  €                          1.400,00  €                          1.750,00  €                          2.100,00
  nl.talent.com  €                          1.985,00  €                          2.150,00  €                          2.435,00
  Gemiddelde salaris:  €                          1.775,00  €                          2.237,25  €                          2.386,67

  Het gemiddelde salaris van een reachtruckchauffeur: per maand, 4-weken, week, dag en uur. Gebaseerd op de salarisindicatie gemiddelden van 4 grote vacaturebanken.Let op. Ben je 21 jaar of ouder? Sinds 1 juli 2023 is het minimumuurloon gestegen naar “€11,26” bij een werkweek van 40 uur. Ben je tussen de 16 en 21? Bekijk dan het huidige minimumjeugdloon, als 20-jarige is dat bijvoorbeeld €8,93 en als 19-jarige €6,70.

  Gemiddeld Salaris: Laag salaris Gemiddeld salaris Hoog salaris
  Maandloon  €                 1.775,00  €                 2.237,25  €                 2.386,67
  4-wekelijks loon  €                 1.635,04  €                 1.973,34  €                 2.311,63
  Weekloon  €                    408,76  €                    493,34  €                    577,91
  Dagloon  €                      81,75  €                      98,67  €                    115,58
  Uurloon  €                      10,22  €                      12,39  €                      14,55 

  Kan je meer verdienen als reachtruckchauffeur?

  Ja, als je meer wilt verdienen als reachtruckchauffeur kan je bijvoorbeeld in de avond, nacht of het weekend gaan werken. Er zijn diverse soorten toeslagen zoals avond-, nacht- en weekendtoeslagen. Ook als je ervoor kiest om in een koel- of vriescel te werken kan er een zogenaamde warmte- of kou-toeslag gelden. Er zijn ook nog minder voorkomende toeslagen en regels zoals een consignatievergoeding (oproepbaar zijn), uitbetaling van overuren, toeslagen of werken tijdens de feestdagen. Wanneer je doorgroeit naar een andere functie met meer verantwoordelijkheden krijg je ook meer betaald, vaak is de hiervoor benodigde opleiding (intern) mogelijk.

  Wat heb je nodig om reachtruckchauffeur te worden?

  Om te kunnen werken als reachtruckchauffeur heb je meestal geen diploma nodig. Je moet wel een reachtruckcertificaat bezitten (of deze voor je start met je baan behalen). Afhankelijk van de goederen die vervoerd worden, kunnen verdere veiligheidscertificaten nodig zijn. In sommige gevallen kun je zelfs je reachtruckcertificaat behalen op kosten van het bedrijf waar je gaat werken.

  Wat zijn de doorgroeimogelijkheden van een reachtruckchauffeur?

  Reachtruckchauffeurs hebben vaak kans op doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf of organisaties wanneer ze meer kwalificaties behalen. Een reachtruckchauffeur kan een heftruckcertificaat behalen en doorgroeien naar een functie als heftruckchauffeur.

  Ervaren reachtruckchauffeurs komen in aanmerking voor een positie als meewerkend voorman of ploegleider. Deze doorgroeikansen kunnen ze vergroten door leidinggevende vaardigheden en competenties te ontwikkelen.

  Als reachtruckchauffeur kan je doorgroeien naar de volgende functies:

  1. Heftruckchauffeur
  2. Logistiek medewerker
  3. Magazijnmedewerker
  4. Meewerkend voorman
  5. Ploegleider

  Welke andere functies zijn er binnen de logistiek?

  Andere logistieke vacatures zijn bijvoorbeeld: logistiek medewerker, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur en  administratief medewerker.

  Als reachtruckchauffeur werken via ons uitzendbureau? (vacatures voor reachtruckchauffeurs)

  Je kan als reachtruckchauffeur werken via ons uitzendbureau in veel verschillende regio’s in Nederland. Bekijk een aantal vacatures hieronder of bekijk ze allemaal per regio via onze vacaturepagina.

  Salary Filter €
  € Min
  € Max
  Fulltime
  Moerdijk, Noord-Brabant

  Logistiek medewerker met reachtruck certificaat

  Wil jij graag snel starten als logistiek medewerker met reachtruck certificaat in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature ga je aan de slag met het picken van orders op deze prachtige machine. Je functie is lekker allround. Heb je ervaring met een heftruck of reachtruck? top! Je mag de reachtruck, maar ook andere meerdere machines besturen (als je een certificaat hebt/haalt natuurlijk ;)). Voor deze functie is het wel vereist dat je in ieder geval een jaar ervaring hebt met rijden op de reachtruck. Hoe orderpicken werkt? Dat hoeven we jou door je ervaring niet uit te leggen. Misschien heb je al eerder gewerkt via een (logistiek) uitzendbureau of direct bij een logistieke opdrachtgever. In deze functie als logistiek medewerker / reachtruckbestuurder heb je uitzicht op een vast contract, ondertussen kan je intern doorgroeien, in welke functie en tempo? Dat ligt aan je kennis, kunde en eigen ambitie natuurlijk! Zo kan je bijvoorbeeld extra certificaten halen om te kunnen rijden op andere machines, zoals een combitruck of heftruckchauffeur. Daarmee maak je jouw werk nog veel gevarieerder. Maar misschien heb je die certificaten zelfs al? Dat is dan een mooie bonus! Gelukkig zijn er nog genoeg andere dingen waarin je jezelf kan ontwikkelen. Staat de vacature al even open? Relax, want we zijn doorlopend op zoek naar top chauffeurs en uitzendkrachten zoals jij! Vacature als logistiek medewerker / reachtruck chauffeur in Moerdijk Bij de opdrachtgever in Moerdijk ga je als uitzendkracht op een reachtruck rijden in een logistiek magazijn (je hebt alleen ervaring op een heftruck of reachtruck nodig). Jouw taak? Dat is het nauwkeurig en op snelheid verzamelen van orders die de deur uit moeten, natuurlijk is het wel iets meer dan dat. Naast het picken van rondes in het magazijn, check je bijvoorbeeld ook de orders. Laden en lossen? Check. Ben je lekker bezig? Haal je targets en overtref je verwachtingen? Dan krijg je daar natuurlijk ook erkenning voor. Want elke baan in dit magazijn is belangrijk, je zorgt als team samen voor tevreden klanten. Je bent zo iemand die graag 'the new guy', nadat je er al even werkt waarschijnlijk, ook wat handige tips en tricks meegeeft. Rustig en op vriendelijke wijze, zo versterk jij het teamgevoel. Doet iemand anders zijn werk goed? dan zeg jij dat ook. Jij versterkt letterlijk het team(gevoel)! Werken als uitzendkracht bij uitzendbureau Prestatie Als uitzendkracht bij ons uitzendbureau krijg jij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Ons motto is "Jij kiest het doel, wij helpen!" Samen met jou gaan we al tijdens het eerste gesprek in op je toekomstdoelen. Wil je bijvoorbeeld op termijn in vaste dienst komen? Doorgroeien naar een andere functie? Een huisje kopen? Of wat anders? Jij geeft het doel aan en samen met jou kijken we hoe we jou als uitzendbureau kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld door opleidingen, advies, maar hoe het er ook uitziet. We starten altijd met een kort plan van aanpak opstellen. Zo weten we waar jouw ambities liggen en hoe we jou kunnen helpen gericht aan je doelen te werken. Natuurlijk moet je daar zelf ook wat voor doen, maar op deze manier heb je vanaf de start de handvatten en mogelijkheden om dat zo effectief mogelijk te doen. Waarom we dat doen? Omdat we geloven in een band opbouwen met jou als uitzendkracht. Ben jij tevreden? Dan presteer je beter en ga je met meer zin naar het werk. Waarschijnlijk wil je langer met ons werken, toch? Ja, oké, en? Nou, daardoor hoeven wij bijvoorbeeld geen geld uit te geven aan nieuw personeel werven. Dat geld kunnen we mooi weer inzetten om jou te helpen om te groeien. Eigenlijk best logisch als je er zo over nadenkt. Toch? Verder spaar je bij ons altijd gratis en automatisch, mee aan ons unieke creditsysteem. Die credits kan je uitgeven aan fun of scholing. Ook dat is maar net wat bij jouw doelen past 😉 Heb jij al zin om te beginnen en spreekt onze visie jou aan? Solliciteer dan zo even! Onze opdrachtgevers zoeken doorlopen naar allerlei logistieke medewerkers. Waarschijnlijk kun je gewoon in deze functie starten, maar zelfs als deze vacature onverhoopt is ingevuld, hebben we waarschijnlijk nog wel een leuke passende vacature voor je openstaan, welke baan je kiest? Dat bepaal jij zelf natuurlijk! Jouw profiel als reachtruck in Moerdijk
  • Werkervaring in de logistiek is wenselijk, zeker als reachtruck chauffeur
  • Je woont bij voorkeur in Moerdijk en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen)
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • je bent al in het bezit zijn van een heftruck certificaat. Misschien zelfs andere certificaten? Dan scoor je helemaal bonuspunten!

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Volop doorgroei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €2.425,00 tot €2.600,00 p.m. excl. toeslagen. (Salaris per 4 weken uitbetaald is omgerekend: €2.240,00 tot €2.400,00 excl. toeslagen)
  • Automatisch credits sparen met ons unieke creditsysteem, credits kan je uitgeven aan fun of scholing.
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, maar waarschijnlijk zelfs sneller 😉

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2425 - €2600 Per month

  Logistiek medewerker met reachtruck certificaat Wil jij graag snel starten als logistiek medewerker met reachtruck certificaat in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature ga je aan de slag met het p...

  Fulltime
  Dordrecht, Dordrecht, Zuid-Holland

  Reachtruckchauffeur en/of heftruckchauffeur Dordrecht

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan als reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur in Dordrecht? Dan is dit je kans! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van orders met behulp van een reachtruck of heftruck. Kan je rijden met beide? Super! Dat zijn keiharde bonuspunten. Kun je alleen rijden met een heftruck of reachtruck? Dan ben je ook meer dan welkom en kun je zo aan de slag. We zoeken voor beide functies namelijk doorlopend supertalenten zoals jij. Jouw ervaring als heftruck- of reachtruckchauffeur (bij een vorige werkgever of uitzendbureau), zal hier zeker van pas komen. Deze logistieke rol biedt je de mogelijkheid tot een vast contract, maar ben je ambitieus? Dan zijn er ook diverse doorgroeimogelijkheden bij deze opdrachtgever. Je kunt extra certificaten behalen om op andere machines te werken, zoals een combitruck. Dat is geen must, maar fijn als je jouw werk nog wat afwisselender wilt maken. Heb je al aanvullende certificaten? Lekker bezig, dat is mooi meegenomen! Heb je die nog niet? Relax. Er zijn namelijk altijd kansen om je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Mocht de vacature al een tijdje openstaan, geen zorgen! We zijn continu op zoek naar gemotiveerde chauffeurs zoals jij. Let op: er zijn tweede harde eisen voor deze vacature als reach-/heftruckchauffeur. 1. Je beschikt over eigen vervoer. 2. Je hebt ervaring met rijden op een heftruck OF reachtruck (heb je ervaring met rijden op beide trucks? Dikke bonuspunten!)

  Functieomschrijving heftruck- of reachtruckchauffeur in Dordrecht:

  Bij onze klant in Dordrecht zul je als uitzendmedewerker op een van de trucks rijden in een dynamisch magazijn. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het snel en nauwkeurig picken van orders, maar ook voor het controleren van deze orders en het laden en lossen van goederen. Je maakt deel uit van een team waarin iedereen bijdraagt aan een goed resultaat. Ben je sociaal aangelegd? Top! Want in deze chauffeursfunctie voor het magazijn help jij je nieuwe collega's op weg en deelt je kennis met ze. Je erkent de inspanningen van je teamleden en draagt hierdoor bij aan een positieve werksfeer. Dat werkt wel zo lekker, toch?

  Wat doe je in de deze functie als heftruckchauffeur?

  Als heftruckchauffeur los je de zware vrachten en goederen en ben je bezig met het picken van orders. Dat doe je met behulp van een heftruck. Je houdt je bezig met wat hierboven al staat, maar de focus ligt op rijden met een heftruck en orders picken die "laag bij de grond zijn". Niet iedereen kan met een heftruck rijden, daarom zoeken we specifiek naar jou!

  Wat doe je in deze functie als reachtruckchauffeur?

  Als reachtruckchauffeur los je de zware vrachten en goederen en ben je bezig met het picken van orders. Dat doe je met behulp van een reachtruck. Ook hier door je hetzelfde als wat hierboven staat, maar de focus ligt op orders picken en plaatsen die hoog in de stellingen staan. Zoiets kan lang niet iedereen en daarom zoeken we specifiek naar jou 🙂

  Kan ik in deze functie ook met heftruck en reachtruck rijden?

  Zeker! Graag zelfs. Als jij ervaring hebt met het rijden op beide machines en er een certificaat voor hebt mag je direct met beide trucks rijden. Lijkt het jou wel wat om je funtie als heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur afwisselender te maken, maar kan je nog maar rijden met een van deze twee machines? Dan helpen we je graag om ook te leren rijden met de andere truck.

  Werken als heftruckbestuurder of reachtruckchauffeur via uitzendbureau Prestatie:

  Als medewerker van ons uitzendbureau krijg jij alle ondersteuning die je nodig hebt om je persoonlijke doelen te bereiken. Vanaf ons eerste gesprek kijken we samen naar je ambities en hoe we je kunnen helpen deze te realiseren. Je inzet en toewijding worden beloond, niet alleen met waardering, maar ook door te investeren in jouw ontwikkeling. We werken namelijk graag samen met gemotiveerde en betrokken medewerkers zoals jij. Bovendien kun je bij ons gratis credits sparen. Deze kan je uitgeven leuke dingen en activiteiten, maar ook aan opleidingen.

  Jouw profiel als reachtruckchauffeur en/of heftruckchauffeur

  • Werkervaring in de logistiek is wenselijk
  • Ervaring als heftruck of reachtruck chauffeur (met certificaat natuurlijk) is een harde eis
  • Je woont bij voorkeur in Dordrecht en kan makkelijk naar het werk reizen.
  • Harde eis: je beschikt over eigen vervoer om naar het werk te komen
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Uiteraard krijg je een reiskostenvergoeding
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Volop doorgroei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Ben je 21 of ouder? Je start als reachtruckchauffeur met een salaris van €2.425,- tot €2.600,- per 4 weken o.b.v. 40 uur. Per maand is dat €2.240,00 tot €2.400,00 (exclusief toeslagen) let op, als heftruckchauffeur start je met een salaris van €2.300 - €2.500
  • Gratis en automatisch meesparen aan ons unieke creditssysteem. Credits uit te geven aan fun en scholing!
  • Begeleiding en ondersteuning bij het behalen van je toekomstdoelen.
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, maar waarschijnlijk zelfs sneller

  Job Features

  Job CategoryHef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2425 - €2600 Per month

  Reachtruckchauffeur en/of heftruckchauffeur Dordrecht Ben je op zoek naar een uitdagende baan als reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur in Dordrecht? Dan is dit je kans! In deze functie ben je vera...

  Fulltime
  Amsterdam, Noord-Holland

  Logistiek medewerker met reachtruck certificaat Amsterdam

  Wil jij doorgroeien binnen een bedrijf, uitzicht op een vast contract en werken aan je toekomstdoelen? Dan is deze nieuwste vacature voor Logistiek medewerker met een reachtruck certificaat in Amsterdam écht iets voor jou. We zoeken naar jou als jij al vaker op een reachtruck gereden hebt. Minimaal een jaar gewerkt in een distributiecentrum of magazijn? Check! In deze functie ga je als logistiek medewerker rijden op een reachtruck, maar dat is niet het enige wat je doet. Je houdt je o.a. ook bezig met: picken, vracht laden & lossen, goederen in de stellingen plaatsen en controles uitvoeren. Maar zover over de inhoud.. Verder ga jij in deze functie als logistiek medewerker steeds 'wat meer doen'. Zo leer je meer over processen, systemen en werkzaamheden binnen het magazijn. Dat zijn allemaal zaken waarin jij je kan ontwikkelen. Hoe meer je kan? Hoe meer variatie je in je functie krijgt! Relaxt, toch? Oh ja, het vergroot natuurlijk ook het aantal kansen dat je voor jezelf creëert binnen het bedrijf. En.. Ben jij ambitieus? Dan kun je hier echt alle kanten op! We ondersteunen je in de breedste zin van het woord. Denk aan dingen zoals; • Je taalskills boosten (als dat bijvoorbeeld handig is voor de functie die je voor ogen hebt), • Hulp bij het halen van certificaten (je moet al kunnen rijden op een reachtruck, maar misschien wil je jezelf onmisbaar maken door ook op een heftruck te kunnen rijden?) • Advies en begeleiding bij het behalen van je privé en zakelijke doelen, doorgroeien, op termijn voor jezelf beginnen, een huisje kopen, enz. Het enige wat je nu al moet hebben is dus een jaartje ervaring met rijden op de reachtruck. Heb je die niet? Doe dan een open sollicitatie of solliciteer op een van onze andere vele logistieke vacatures. Omdat je eerder als logistiek medewerker hebt gewerkt, hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen wat het verzendgereed/verzendklaar maken van bestellingen betekent. Je weet wat picken, packen, sorteren en andere zaken zijn die je tegenkomt in het magazijn. Jij bent hoofdzakelijk aan het rijden met de reach, maar ook weleens orders aan het picken. Alvast wat anti-stress feitjes voor bij je sollicitatie: • We zoeken meerdere mensen • We zoeken doorlopend chauffeurs • We trainen je en helpen je een reachtruckcertificaat te behalen (als dat een van je doelen is, start dan wel even via een open sollicitatie of andere vacature)

  Waarom je wilt werken via ons uitzendbureau?

  Als je gaat werken via uitzendbureau Prestatie zullen een paar dingetjes je opvallen. Zo staan jouw toekomstdoelen centraal vanaf het eerste gesprek. Waarom? Omdat we jou graag helpen de toekomst te krijgen die jij voor ogen hebt. Dat begint bij weten hoe die eruitziet, toch? Of die toekomst doelen nu privé of carrière doelen zijn, dat maakt ons niks uit. Het gaat om wat jij wilt bereiken! Het is immers JOUW toekomst 😉 "Oké, leuk" denk je nu, maar hoe moet ik me dat voorstellen? Eigenlijk best simpel. Samen met jou maken we bij ons eerste gesprek een kort plan van aanpak. Zo houden we rekening met jouw wensen en behoeften bij de matchmaking, maar ook daarna. We bieden je gericht de kansen en handvatten die jij nodig hebt om je toekomstdoelen te realiseren. Daarnaast kan je natuurlijk advies en coaching krijgen van ons uitzendbureau. Of dat is wat je nodig hebt? Dat hangt volledig af van je doelen en hoe je wilt dat we jou helpen natuurlijk 😉 soms is een opleiding, boost van je taalskills genoeg, andere keren is er meer nodig of simpelweg 'iets anders', wij denken graag mee! Waarom we jou willen helpen? Simpel gezegd: als jij blij bent, dan ben je productiever. Toch? "Ja." En je wilt ook langer blijven werken via een uitzendbureau dat jou helpt je toekomst te bereiken, toch? "Jup" Nou, daar is het antwoord al 🙂 Want waarom zouden we geld investeren in nieuwe medewerkers zoeken, als we ook gewoon een toptalent zoals jou veel blijer kunnen maken? Waardoor jij langer met ons wilt werken en veel meer tevreden bent over je werk. Dat is eigenlijk een simpele win-win, toch? En heb je geen behoeften om te klimmen op de zakelijke ladder? Snappen we ook. In dat geval spaar je lekker mee met ons gratis creditsysteem, die credits kan jij dan uitgeven aan fun zaken! En je hebt natuurlijk gewoon uitzicht op vast, waardoor je op termijn vast in dienst kan komen bij de opdrachtgever, als je dat zelf ook wilt tenminste 😉 Dus wat je ook kiest.. Fun, groei of andere doelen.. "Jij kiest het doel, wij helpen."

  Dit ben jij als logistieke medewerker / reachtruck chauffeur Amsterdam

  Reachtruck rijden is voor jou een piece of cake. Na minimaal een jaar gereden te hebben weet jij te rijden als een pro. Jij parkeert als reachtruckchauffeur met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, waarom? Omdat zo de dag lekker snel voorbij is. We hoeven jou door je ervaring ook niet uit te leggen dat die er pas opzit als alle goederen die vandaag weg moeten, ook écht weg zijn. De binnenkomende goederen? Die staan voor jij en je collega's naar huis naar natuurlijk ook op de plek waar ze horen. Je bent nauwkeurig, proactief, kan makkelijk het overzicht houden en bent flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat ken jij al, daar kom je nu ook in te werken. Dat vindt jij juist relaxt. Daarom werk je ook in de logistiek.

  Hoe ziet mijn werk eruit als magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat in Amsterdam?

  De functie van magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat is allround. Dat is ook de reden dat hij zo beschreven staat. Je bent namelijk voornamelijk 'magazijnmedewerker' en een redelijk deel van de tijd ben je aan het rijden op de reachtruck. Wat hoort er bij je functie als magazijnmedewerker die ook reachtruck rijdt. Nou, de ene keer verzamel je orders, de andere keer ben je bezig met het laden en lossen van containers en op weer een ander moment ben je bezig met de inkomende goederen opslaan. Terwijl je rijdt zet je motor zo nu en dan ff uit 😉 Dan is het tijd om van je stalen ros af te stappen en even te controleren, want snelheid is goed, maar kwaliteit is ook belangrijk! Snel de verkeerde orders bij elkaar picken kan immers iedereen weel, maar wat jou zo goed maakt is dat je het picken van orders snel en foutloos doet! In dit magazijn verschillen je controlebezigheden ook per soort uitgaande goederen, klant en/of transport. Jij checkt of de producten en aantallen wel kloppen. Wist je dat er meerdere vacatures voor heftruckchauffeurs openstonden? Dat is ook logisch, want op bijna alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Wil je dus een extra certificaat halen om op nog meer machines te kunnen rijden? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden, graag zelfs! Een plus voor jou is dat het nóg meer variatie in het werk geeft, en.. Natuurijk dat je jezelf nog meer onmisbaar maakt in het magazijn.

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn. • Uitzicht op een vaste aanstelling. • Een heleboel doorgroeimogelijkheden binnen een succesvolle en groeiende organisatie • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team. • Startsalaris: €2.425,- - €2.600,- per maand, omgerekend per 4-weken uitbetaald €2.240,- - €2.400,- (+ mogelijke toeslagen) o.b.v. 40 uur

  Jouw profiel als magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je bent bereid om in ploegendienst te werken. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende • In het bezit zijn van een reachtruck certificaat en/of al ervaring hebben. • Bij voorkeur woon je in Amsterdam of beschik je over eigen vervoer om daar te komen (liever geen OV i.v.m. vertragingen) Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryHef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2425 - €2600 Per month

  Logistiek medewerker met reachtruck certificaat Amsterdam Wil jij doorgroeien binnen een bedrijf, uitzicht op een vast contract en werken aan je toekomstdoelen? Dan is deze nieuwste vacature voor Logi...

  Reachtruckchauffeur Delft | Prestatie

  €2425 - €2600 Per month
  Fulltime
  Delft, Zuid-Holland

  Solliciteer voor de functie Reachtruckchauffeur in Delft

  Wil jij werken als Reachtruckchauffeur in Delft? Wij hebben de perfecte vacature voor jou. Bij ons krijg je de kans om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving. Begin je avontuur nu!

  Kom jij werken als Reachtruckchauffeur in delft?

  Overweeg je om aan de slag te gaan als Reachtruckchauffeur in delft? Bij ons hebben we de perfecte vacature die op jou wacht. Je krijgt de kans om te werken in een dynamische werkomgeving. Wacht niet langer en begin je avontuur nu!

  Wat ga je doen als Reachtruckchauffeur in delft? (functieomschrijving)

  Als Reachtruckchauffeur kom je te werken in een magazijn in delft, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

  Naar wie zijn we op zoek voor deze Reachtruckchauffeur vacature in Delft?

  Wij zoeken iemand met enige ervaring in het magazijnwerk, bij voorkeur als Reachtruckchauffeur. Maar zelfs als je niet deze specifieke ervaring hebt, maar wel ervaring in de logistieke sector, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

  Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

  Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij delft woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma's.

  Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

  • 4-wekelijkse salaris: €2.240,00 - €2.400,00 exclusief toeslagen. (Per maand €2.425,00 - €2.600,00 exclusief toeslagen) • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling • Soort dienstverband: Ploegendienst • Prettige en informele werksfeer • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken • Doorgroeikansen • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

  Functie-eisen voor de vacature Reachtruckchauffeur

  • Je hebt enige ervaring als Reachtruckchauffeur of een soortgelijk beroep • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende • Je beschikt over eigen vervoer (auto). • Je woont in of dichtbij Delft

  Over werken via ons uitzendbureau:

  Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

  Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

  Als je enthousiast bent geworden en je wilt solliciteren voor de vacature reachtruckchauffeur in delft via ons uitzendbureau, wacht dan niet langer! Gebruik het sollicitatieformulier op onze pagina, mail of bel ons."

  Job Features

  Job CategoryLogistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2425 - €2600 Per month

  Solliciteer voor de functie Reachtruckchauffeur in Delft Wil jij werken als Reachtruckchauffeur in Delft? Wij hebben de perfecte vacature voor jou. Bij ons krijg je de kans om aan de slag te gaan in e...

  Fulltime
  Dordrecht, Zuid-Holland

  Vacature: Reachtruck / heftruck chauffeur in Dordrecht

  Can you do both? Kun jij én rijden op een reachtruck én rijden op een heftruck? Held! Maar ook als je pas op een van de twee machines kan rijden ben je meer dan welkom 😉 geen stress als deze vacature al een paar dagen openstaat. We zoeken namelijk tegelijk naar jou én je toekomstige collega's in Dordrecht. Can you understand this sentence as well? Good! Want dat betekent dat je deze logistieke baan als uitzendkracht vrijwel 'in the pocket' hebt. Al blijf je hier niet voor altijd uitzendkracht, je hebt namelijk.. Volop doorgroei- en ontwikkelkansen. Je hebt uitzicht op een vast contract en krijgt steeds meer variatie in je werk, omdat je onze systemen, processen en activiteiten in het magazijn beter leert kennen. Zo wordt jij een echte allround magazijnmedewerker. Vanuit die basis kan je intern lekker doorgroeien en/of werken naar een vast contract. Kansen genoeg dus om de carrièreladder te beklimmen (in een snel tempo). Ons uitzendbureau en de opdrachtgever waar je komt te werken, investeren graag in jou als individu. Dat doen we onder andere met on the job trainingen, je de mogelijkheid te bieden om certificaten te behalen voor rijdend materieel (denk aan: de heftruck of combitruck en andere apparaten). Liever je taalskills boosten omdat dat goed past bij de functie die je in gedachten hebt? No problem! Ook als jij andere plannen en ideeën hebt helpen wij je graag. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als logistiek medewerker (heftruck en/of reachtruck)

  Je bent als logistiek medewerker al bekend met werken in een logistiek magazijn of distributiecentrum Met een volgeladen reachtruck of heftruck door het magazijn rijden? "You got it!" Beter nog, you got it x2! Jij kan met deze machines makkelijk pallets wegzetten in de stelling (en de orders er natuurlijk ook moeiteloos weer picken). Je houdt ervan om een beetje gas te geven terwijl je rijdt, maar presteert het wel om 'nauwkeurig' te werken. Dat komt omdat je al een goede feeling hebt met logistiek door je eerdere baan. Je weet als geen ander dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook de deur uit zijn. En alle binnenkomende goederen op de juiste plek staan. Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Je bent bereid om in ploegendienst te werken, en bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen van mei tot en met oktober.

  Hoe ziet mijn werk eruit als logistiek medewerker (hef-/reachtruck)?

  Je gaat als heftruckchauffeur en/of reachtruckchauffeur binnen een van onze logistieke afdelingen aan de slag. De werkzaamheden kunnen divers zijn, niet alleen qua machine waar je op rijdt. Jouw werkzaamheden in het magazijn? Die zijn daarom nog nét wat meer gevarieerd dan die van anderen. Je kan dan ook meer, toch? 🙂 Denk o.a. aan; orders picken, containers laden, maar ook vracht laden / lossen en de inkomende goederen opslaan. Controleren van uitgaande goederen? Dat doe je nauwkeurig en snel, waarbij je goed oplet tussen de verschillen per klant en per transport. Je checkt o.a. op de volledigheid en kwaliteit van de bestellingen en orders. Want je houdt er zelf ook niet van om een verkeerde bestelling te ontvangen, toch? 😉 Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Kortom de dagen vliegen voorbij met alle goederen die wij de wereld over sturen.

  Waarom werken via ons logistieke uitzendbureau in Dordrecht?

  Vraag het aan je collega's 😉 We zijn nét ff wat anders in de manier waarop we omgaan met jou. Dat merk je direct in het eerste gesprek al. We hebben het niet alleen over je werk, maar ook over jou, je doelen, je toekomst. Want dat is waar je uiteindelijk voor werkt toch? Voor een huis misschien? De volgende stap te maken in je carrière, een eigen bedrijf te beginnen over een paar jaar of een van de vele andere doelen die je kan hebben. Jij bent immers uniek. Wij kunnen die doelen natuurlijk niet 'voor je realiseren', maar we kunnen je wel degelijk gericht helpen om ze te bereiken. You got our support! Daarom maken we op dag 1 al een kort plan van aanpak, waarin jij aangeeft wat je wensen en behoeften zijn, zodat wij samen met jou bepalen 'hoe we het gaan aanvliegen' en hoe wij je erbij kunnen helpen. Klinkt dat goed? Solliciteer dan via deze vacaturepagina! We kijken ernaar uit je te ontmoeten 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Toegang tot ons eigen fitnesscentrum en bedrijfsborrels en –feesten.
  • Salaris: €2.120,- tot €2.320,- excl. toeslagen per 4-weken bij ervaring van 1+ jaar met heftruck rijden. Salaris: €2.240,- tot €2.400,- per 4 weken bij 1+ jaar ervaring met rijden op de reachtruck. Maandelijks is je loon omgerekend tussen de €2.300,00 en €2.600,00 excl. mogelijke toeslagen die je nog bovenop je loon ontvangt.

  Jouw profiel als allround logistiek medewerker met reachtruckcertificaat

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Wij kennen een hoogseizoen van mei tot en met oktober. In deze maanden wordt er met regelmaat overgewerkt.
  • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre. (wenselijk dus ;))
  • Je woont in Amsterdam of kan er makkelijk komen met je eigen vervoer (liever geen OV i.v.m. vertragingen)
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur spreken we elkaar al, als je de telefoon opneemt natuurlijk 😉 Liever direct bellen? Doen! Daar worden we alleen maar blij van, we maken graag direct tijd voor je. Onze kernwaardes zijn niet voor niets flexibiliteit en zekerheid!

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2600 Per month

  Vacature: Reachtruck / heftruck chauffeur in Dordrecht Can you do both? Kun jij én rijden op een reachtruck én rijden op een heftruck? Held! Maar ook als je pas op een van de twee machines kan rijde...

  Fulltime
  Dordrecht, Zuid-Holland

  Vacature: Magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat in Dordrecht

  Als er prijzen zouden zijn voor magazijnmedewerker van de maand.. Zou jij ze dan winnen? Als je antwoord 'Ja' is. En.. je ook nog eens ervaring hebt met rijden op een reachtruck ? Dan zijn we 100% zeker op zoek naar jou, de reachende magazijn-held! Je krijgt hier volop doorgroei- en ontwikkelkansen. Je krijgt steeds meer variatie in je werk, omdat je onze systemen, processen en activiteiten in het magazijn beter leert kennen. Zo wordt jij een echte allround logistieke medewerker Vanuit die basis kan je intern lekker doorgroeien en/of werken naar een vast contract.Dat biedt jou de kansen om op die ladder te klimmen. Prestatie en de opdrachtgever investeren graag in jouw toekomst en bieden je on the job trainingen en bieden ook mogelijkheden tot het volgen van een taalcursus. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als magazijnmedewerker (reachtruck)

  Je bent al bekend met werken in een logistiek magazijn of distributiecentrum Met een reachtruck geladen met goederen rijden? Dat is voor jou dus geen probleem. Je kan met gemak pallets wegzetten in de stelling (en ze er weer uithalen). Je houdt ervan om een beetje tempo in je werk te hebben én natuurlijk 'nauwkeurig' te werken. Een kenmerkende combinatie voor elke logistieke medewerker natuurlijk 😉 Je weet als geen ander dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook de deur uit zijn. En alle binnenkomende goederen op de juiste plek staan. Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Je bent bereid om in ploegendienst te werken, en bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen van mei tot en met oktober.

  Hoe ziet mijn werk eruit als magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat

  Je gaat binnen een van onze logistieke afdelingen aan de slag. De werkzaamheden kunnen divers zijn. Die van jou nog nét wat meer dan die van anderen, omdat je natuurlijk voor een groot deel van de tijd op de reachtruck rijdt. Denk aan;  orders verzamelen, tot containers laden en de inkomende goederen opslaan. Ook het controleren van uitgaande goederen per klant of per transport op onder andere volledigheid en kwaliteit kunnen tot je werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Kortom de dagen vliegen voorbij met alle goederen die wij de wereld over sturen.

  Waarom werken via ons logistieke uitzendbureau?

  Vraag het aan je collega's 😉 We zijn nét ff wat anders in de manier waarop we omgaan met jou. Dat merk je direct in het eerste gesprek al. We hebben het niet alleen over je werk, maar ook over jou, je doelen, je toekomst. Want dat is waar je uiteindelijk voor werkt toch? Voor een huis misschien? De volgende stap te maken in je carrière, een eigen bedrijf te beginnen over een paar jaar of een van de vele andere doelen die je kan hebben. Jij bent immers uniek. Wij kunnen die doelen natuurlijk niet 'voor je realiseren', maar we kunnen je wel degelijk gericht helpen om ze te bereiken. You got our support! Daarom maken we op dag 1 al een kort plan van aanpak, waarin jij aangeeft wat je wensen en behoeften zijn, zodat wij samen met jou bepalen 'hoe we het gaan aanvliegen' en hoe wij je erbij kunnen helpen. Klinkt dat goed? Solliciteer dan via deze vacaturepagina! We kijken ernaar uit je te ontmoeten 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Toegang tot ons eigen fitnesscentrum en bedrijfsborrels en –feesten.
  • Loon: €2.240,- tot €2.400,- excl. mogelijke toeslagen (per 4-weken uitbetaald). Maandloon: €2.425,00 tot €2.600,00 excl. mogelijke extra toeslagen.

  Jouw profiel als Magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat in Dordrecht

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Wij kennen een hoogseizoen van mei tot en met oktober. In deze maanden wordt er met regelmaat overgewerkt.
  • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre. (wenselijk dus ;))
  • Je woont in Amsterdam of kan er makkelijk komen met je eigen vervoer (liever geen OV i.v.m. vertragingen)
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur spreken we elkaar al, als je de telefoon opneemt natuurlijk 😉 Liever direct bellen? Doen! Daar worden we alleen maar blij van, we maken graag direct tijd voor je. Onze kernwaardes zijn niet voor niets flexibiliteit en zekerheid!

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelGeen ervaring, Junior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2425 - €2600 Per month

  Vacature: Magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat in Dordrecht Als er prijzen zouden zijn voor magazijnmedewerker van de maand.. Zou jij ze dan winnen? Als je antwoord ‘Ja’ is. En.. j...

  Fulltime
  Waddinxveen, Zuid-Holland

  Magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat Waddinxveen

  Pssstt.. Heb jij al ervaring met werken in een magazijn én heb je een reachtruckcertificaat? En woon je in of dichtbij Waddinxveen? Dan zijn we op zoek naar jou!

  In deze functie krijg je volop doorgroeimogelijkheden en heb je uitzicht op vast. Voor onze opdrachtgever in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een logistieke topper, naar jou dus 😉 Kom je uit Den Haag? Dan kan je met de vervoersdienst van logistiek uitzendbureau Prestatie meerijden, eigen vervoer is natuurlijk ook prima en ook met het OV is de reis goed te doen. Voor deze functie als magazijnmedewerker / reachtruckchauffeur vragen we dat je min. 1 jaar ervaring hebt met Reachtruck rijden. Al heb je een grote voorliefde voor rijden met de reachtruck... Want er is meer 😉 Er zijn namelijk tal van andere activiteiten en processen waarin jij je kan ontwikkelen. Je leert met gemak onze systemen kennen en ontwikkel je jezelf met gemak tot alles-in-een logistiek medewerker.

  Waarom jij dat wilt? Het vergroot je kansen om op de zakelijke ladder te klimmen. Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst.

  Je toekomstdoelen staan bij logistiek uitzendbureau Prestatie centraal vanaf dag één, maar dat had je misschien al gelezen op onze website?

  Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroei kansen voor je carrière.

  Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch?

  Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt.

  P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen.

  Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als magazijnmedewerker / reachtruck chauffeur

  Reachtruck rijden? Easy! Toch? Dat komt natuurlijk door jouw ervaring als reachtruckchauffeur. De logistiek is voor jou dan ook een bekende omgeving.

  Jij parkeert met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek.

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze reachtruck vacature heb je wisselende diensten. In Waddinxveen werk je namelijk in ploegendienst en zijn er diverse instaptijden, de range van werktijden is 07:00 t/m 00:00

  Hoe ziet mijn werk als magazijnmedewerker op de reachtruck eruit?

  Het is lekker allround. Logisch ook, want zoals je weet zijn de werkzaamheden binnen de logistiek, best divers. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 per week
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00).
  • Salaris excl. toeslagen: €2.425,00 - €2.600,- per maand. Per 4 weken is je loon: €2.240,00 - €2.400,00
  • Reiskostenvergoeding.

  Jouw profiel als magazijn medewerker (reacher)

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Minimaal 1 jaar ervaring met reachen (als je 25 pallets in een uur weg kan zetten vinden we dat jij al aardig kan rijden).
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende.
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre.
  • Als je ook heftruck kan rijden begin je met bonuspunten tijdens je sollicitatie.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2425 - €2600 Per month

  Magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat Waddinxveen Pssstt.. Heb jij al ervaring met werken in een magazijn én heb je een reachtruckcertificaat? En woon je in of dichtbij Waddinxveen? Dan zijn w...

  Fulltime
  Amsterdam, Noord-Holland

  Combitruckchauffeur Amsterdam

  Heb jij al ervaring met rijden door smalle gangetjes in een magazijn op een combitruck? Dan ben jij dé magazijnracer die we zoeken voor dit logistieke bedrijf in Amsterdam. Waarom? We zoeken iemand die minimaal een jaar ervaring heeft als combitruck chauffeur, heb je ervaring als reachtruckchauffeur of heftruckchauffer? Dan ben je ook meer dan welkom! Elke certificaat extra is een bonuspunt extra. Geen zorgen als je geen bonuspunten verdiend 😉 want we zoeken doorlopen naar meerdere hef-, reach- en combitruckchauffeurs in Amsterdam. Het is wel handig voor jezelf (en je collega's natuurlijk ;)) Dat je in ieder geval Engels kunt spreken, kan je ook nog Nederlands? Bonus! Wil jij morgen al beginnen? Bel ons dan even of solliciteer op de vacature via deze pagina. 

  Over het werken als reachtruck- en heftruckchauffeur in Amsterdam

  Omdat je al eens als logistiek medewerker hebt gewerkt of hef-, reach- of combitruckchauffeur, weet je wel hoe het magazijn werkt. Je hebt al (een beetje) ervaring met bijvoorbeeld: • Controleren van orders en bestellingen • Picken van orders • Packen / inpakken • Sorteren / sorter • Andere taken (denk aan het laden en lossen). Omdat de functie allround is ingestoken ga je verschillende dingen doen. Lekker, wat variatie in je werk dus! Maar.. Hoofdzakelijk gaat het natuurlijk om te rijden op een combitruck (op termijn) of andere truck + het spotten van foutjes (controleren). We zoeken daarom naar jou 'de held van de logistiek', omdat jij je kan vinden in deze eigenschappen: • Proactief (mensen hoeven niet achter je aan te zitten, jij doet het al omdat 'je het fout ziet gaan' of 'al weet wat er moet gebeuren voor het je gevraagd wordt' • Goed overzicht: letterlijk en figuurlijk, bij het controleren van orders bijvoorbeeld, maar ook bij inschatten wat waarheen moet, hoe snel én natuurlijk de afstand tussen je truck en de stellingen 😉 • Werken 'op tempo' (jij kent de logistiek, dus dat behoeft geen uitleg, toch?) • Nauwkeurig (eindklanten worden niet blij van foutjes, jij ook niet als je collega's ze maken. Daarom maak jij ze natuurlijk ook zo min mogelijk ;)) • Je kunt een aardig woordje Engels en bent collegiaal 😉 (Fijn voor 'the new guys' die na je komen, maar ook voor het huidige team natuurlijk)

  Waarom je wilt werken bij dit logistieke bedrijf in Amsterdam?

  Omdat je hier door kunt groeien, je hebt uitzicht op een vast contract en je inzet wordt écht gewaardeerd. Over doorgroeien gesproken.. Wat zijn je doelen? Geef ze ons gerust aan 😉 Ons uitzendbureau + de opdrachtgever zorgen dat jij ze (nog sneller) behaald. Of dat nu is in de vorm van een extra certificaat voor een van de machines, leren efficiënter communiceren of gerichter werken aan doorgroeien? Dat maakt niet uit, jij bepaalt zelf jouw doelen! Wij bieden slechts de handvatten en kansen 😉 In deze functie ga je als logistiek medewerker rijden op een heftruck en reachtruck (misschien eerst pas op een en later ook op de ander), maar dat is niet het enige wat je doet. Je houdt je o.a. ook bezig met: picken, vracht laden & lossen, goederen in de stellingen plaatsen en controles uitvoeren. Maar zover over de inhoud.. Verder ga jij in deze functie aan de slag als een allround logistiek medewerker. Je gaat dus steeds ‘wat meer doen’, het blijft niet bij 'chauffeursactiviteiten' ;). Zo leer je meer over processen, systemen en werkzaamheden binnen het magazijn. Dat zijn allemaal zaken waarin jij je kan ontwikkelen. Hoe meer je kan? Hoe meer variatie je in je functie krijgt! Best relaxt, toch? Oh ja, hoe meer je kan, hoe sneller je doorgroeit binnen dit bedrijf. Dus ben jij ambitieus? Pak dan direct je kans! Wil je liever maar op 1 van de 2 machines rijden? Dan hebben we ook nog tal van andere reachtruck vacatures en heftruck vcatures. Alvast wat anti-stress feitjes voor bij je sollicitatie: • We zoeken meerdere mensen • We zoeken doorlopend chauffeurs • We trainen je en helpen je een reachtruckcertificaat te behalen (als dat een van je doelen is, start dan wel even via een open sollicitatie of andere vacature)

  Waarom je wilt werken via ons uitzendbureau?

  Als je gaat werken via uitzendbureau Prestatie zullen een paar dingetjes je opvallen. Zo staan jouw toekomstdoelen centraal vanaf het eerste gesprek. Waarom? Omdat we jou graag helpen de toekomst te krijgen die jij voor ogen hebt. Dat begint bij weten hoe die eruitziet, toch? Of die toekomst doelen nu privé of carrière doelen zijn, dat maakt ons niks uit. Het gaat om wat jij wilt bereiken! Het is immers JOUW toekomst 😉 “Oké, leuk” denk je nu, maar hoe moet ik me dat voorstellen? Eigenlijk best simpel. Samen met jou maken we bij ons eerste gesprek een kort plan van aanpak. Zo houden we rekening met jouw wensen en behoeften bij de matchmaking, maar ook daarna. We bieden je gericht de kansen en handvatten die jij nodig hebt om je toekomstdoelen te realiseren. Daarnaast kan je natuurlijk advies en coaching krijgen van ons uitzendbureau. Of dat is wat je nodig hebt? Dat hangt volledig af van je doelen en hoe je wilt dat we jou helpen natuurlijk 😉 soms is een opleiding, boost van je taalskills genoeg, andere keren is er meer nodig of simpelweg ‘iets anders’, wij denken graag mee! Waarom we jou willen helpen? Simpel gezegd: als jij blij bent, dan ben je productiever. Toch? “Ja.” En je wilt ook langer blijven werken via een uitzendbureau dat jou helpt je toekomst te bereiken, toch? “Jup” Nou, daar is het antwoord al 🙂 Want waarom zouden we geld investeren in nieuwe medewerkers zoeken, als we ook gewoon een toptalent zoals jou veel blijer kunnen maken? Waardoor jij langer met ons wilt werken en veel meer tevreden bent over je werk. Dat is eigenlijk een simpele win-win, toch? En heb je geen behoeften om te klimmen op de zakelijke ladder? Snappen we ook. In dat geval spaar je lekker mee met ons gratis creditsysteem, die credits kan jij dan uitgeven aan fun zaken! En je hebt natuurlijk gewoon uitzicht op vast, waardoor je op termijn vast in dienst kan komen bij de opdrachtgever, als je dat zelf ook wilt tenminste 😉 Dus wat je ook kiest.. Fun, groei of andere doelen.. “Jij kiest het doel, wij helpen.”

  Dit ben jij als combi-truck chauffeur Amsterdam

  Reachtruck rijden is voor jou een piece of cake. Na minimaal een jaar gereden te hebben weet jij te rijden als een pro. Jij parkeert als reachtruckchauffeur met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, waarom? Omdat zo de dag lekker snel voorbij is. We hoeven jou door je ervaring ook niet uit te leggen dat die er pas opzit als alle goederen die vandaag weg moeten, ook écht weg zijn. De binnenkomende goederen? Die staan voor jij en je collega’s naar huis naar natuurlijk ook op de plek waar ze horen. Je bent nauwkeurig, proactief, kan makkelijk het overzicht houden en bent flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat ken jij al, daar kom je nu ook in te werken. Dat vindt jij juist relaxt. Daarom werk je ook in de logistiek.

  Hoe ziet mijn werk eruit als magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat in Amsterdam?

  De functie van magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat is allround. Dat is ook de reden dat hij zo beschreven staat. Je bent namelijk voornamelijk ‘magazijnmedewerker’ en een redelijk deel van de tijd ben je aan het rijden op de reachtruck. Wat hoort er bij je functie als magazijnmedewerker die ook reachtruck rijdt. Nou, de ene keer verzamel je orders, de andere keer ben je bezig met het laden en lossen van containers en op weer een ander moment ben je bezig met de inkomende goederen opslaan. Terwijl je rijdt zet je motor zo nu en dan ff uit 😉 Dan is het tijd om van je stalen ros af te stappen en even te controleren, want snelheid is goed, maar kwaliteit is ook belangrijk! Snel de verkeerde orders bij elkaar picken kan immers iedereen weel, maar wat jou zo goed maakt is dat je het picken van orders snel en foutloos doet! In dit magazijn verschillen je controlebezigheden ook per soort uitgaande goederen, klant en/of transport. Jij checkt of de producten en aantallen wel kloppen. Wist je dat er meerdere vacatures voor heftruckchauffeurs openstonden? Dat is ook logisch, want op bijna alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Wil je dus een extra certificaat halen om op nog meer machines te kunnen rijden? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden, graag zelfs! Een plus voor jou is dat het nóg meer variatie in het werk geeft, en.. Natuurijk dat je jezelf nog meer onmisbaar maakt in het magazijn.

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn. • Uitzicht op een vaste aanstelling. • Een heleboel doorgroeimogelijkheden binnen een succesvolle en groeiende organisatie • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team. • Maandsalaris: €2.425 - €2.600 afhankelijk van ervaring. Salaris wordt uitbetaald per 4-weken, omgerekend: €2.240 - €2.400 (+ mogelijke toeslagen) o.b.v. 40 uur

  Jouw profiel als magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je bent bereid om in ploegendienst te werken. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende • In het bezit zijn van een reachtruck certificaat en/of al ervaring hebben. • Bij voorkeur woon je in Amsterdam of beschik je over eigen vervoer om daar te komen (liever geen OV i.v.m. vertragingen) Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2425 - €2600 Per month

  Combitruckchauffeur Amsterdam Heb jij al ervaring met rijden door smalle gangetjes in een magazijn op een combitruck? Dan ben jij dé magazijnracer die we zoeken voor dit logistieke bedrijf in Amsterd...

  Fulltime
  Rotterdam, Zuid-Holland

  Reachtruckchauffeur Rotterdam Maasvlakte

  Wil jij als reachtruckchauffeur starten in Rotterdam Maasvlakte?  Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Rotterdam (Maastvlakte) zijn wij op zoek naar een logistieke toppers. Dus kan jij moeiteloos met een reachtruck overweg? En heb jij (al even) ervaring als reachtruck chauffeur? Top! Heb je ook ervaring met heftruck rijden? Dan is dat helemaal super!

  Voor deze specifieke functie vragen we minimaal dat je ervaring hebt met Reachtruck rijden. Er zijn naast het rondrijden overigens heel wat andere activiteiten en processen waar jij je in kan ontwikkelen. Zo leer jij onze systemen kennen en ontwikkel je jezelf met gemak tot een allround medewerker.

  Waarom jij dat wilt? Het vergroot je kansen om op de zakelijke ladder te klimmen. Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst.

  Je toekomstdoelen staan bij logistiek uitzendbureau Prestatie centraal vanaf dag één, maar dat had je misschien al gelezen op onze website?

  Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroeikansen voor je carrière.

  Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch?

  Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt.

  P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen.

  Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als reachtruck chauffeur

  Reachtruck rijden is voor jou een eitje. Je hebt namelijk al ervaring als reachtruckchauffeur. De logistiek is voor jou dan ook een bekende omgeving.

  Jij parkeert met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek.

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze reachtruck vacature heb je wisselende diensten. Waarbij je in de dagploeg van 08:00 tm 17:00 werkt en in de avondploeg van 15:45 tm 00:45.

  Hoe ziet mijn werk eruit als Reachtruckchauffeur?

  Het is allround. Ofwel de werkzaamheden binnen de logistiek, kunnen zoals jij weet, divers zijn. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • Salaris: €2.240,- tot €2.400,- per 4 weken (per maand is je loon €2.400,00 - €2.600,00). (exclusief toeslagen)
  • Gratis en automatisch meesparen aan het unieke creditsysteem van Prestatie (credits uit te geven aan scholing en/of fun)

  Jouw profiel als Reachtruckchauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • Ervaring met het rijden van een reachtruck en/of certificaat hebben.
  Deze functie gaat om Rotterdam Maasvlakte, maar is ook beschikbaar in de Waalhaven (Rotterdam)

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2425 - €2600 Per month

  Reachtruckchauffeur Rotterdam Maasvlakte Wil jij als reachtruckchauffeur starten in Rotterdam Maasvlakte?  Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Rot...

  Fulltime
  Rotterdam, Zuid-Holland

  Duo functie: Heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur Rotterdam

  Ben jij een manusje van alles? Kan jij zowel op de heftruck als reachtruck rijden? Perfect! Dan kan je meteen starten in een tof informeel logistiek magazijn in Rotterdam. PS. Heb je alleen ervaring als heftruckchauffeur of alleen als reachtruckchauffeur? Geen zorgen, we leren jou op beide te rijden 😉

  Voor deze specifieke functie vragen we wel dat je minimaal een jaar ervaring hebt ofwel op de Reachtruck of op de heftruck.

  Dit ben jij als hef- en reachtruckchauffeur

  Reachtruck en/of heftruck rijden is voor jou zoiets als fietsen of autorijden, super easy! Toch? Logisch, want je hebt al zeker een jaartje ervaring als chauffeur van een van deze prachtige stalen logistieke rossen 😉

  Er zit wel een verschilletje in deze werkgever en je vorige, zelfsss als je daar al op beide machines mocht rijden! Je krijgt hier namelijk veel doorgroei kansen én de volledige support om die kansen ook volledig te benutten, die hulp krijg je zowel van ons uitzendbureau als de opdrachtgever!

  Wat voor iemand we zoeken? Jou! als jij tenminste met gemak pallets in de stellingen parkeert en de orders er even moeiteloos weer uitpickt ;). Als reach-/heftruckchauffeur rijdt je veilig, maar houdt je er stiekem wel van om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek.

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze hef-/reachtruck vacature heb je wisselende diensten. Waarbij je in de dagploeg van 08:00 tm 17:00 werkt en in de avondploeg van 15:45 tm 00:45.

  Hoe ziet mijn werk eruit als Reachtruck- en heftruckchauffeur?

  Je rijdt op 2 voertuigen! (Of eerst op een). Je functie is dus al 'allround by default'. Daarnaast zijn de werkzaamheden binnen de logistiek, zoals jij waarschijnlijk wel weet, van zichzelf ook lekker divers. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Op welke truck je ook rijdt, tussendoor controleer je meestal ook orders/bestellingen.

  D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Waarom werken via ons uitzendbureau in Rotterdam?

  We zijn als uitzendbureau nét ff wat anders ingesteld als het gaat om hoe we omgaan met jou. Dat merk je waarschijnlijk direct in het eerste gesprek al. Of jij dat ook zo voelt? Dat is aan jou natuurlijk, maar veel van je (toekomstige) collega’s geven dat tenminste aan ons aan;) Maar, hoe komt dat eigenlijk?  Omdat we het niet alleen over je werk hebben, maar vooral over jou, je doelen, je toekomst. Want dat is waar je uiteindelijk voor werkt toch? Voor een auto of huisje op termijn misschien? De volgende stap te maken in je carrière, een eigen bedrijf te beginnen over een paar jaar of een van de vele andere doelen die je kan hebben. Jij bent immers uniek. Wij kunnen die doelen natuurlijk niet ‘voor je realiseren’, maar we kunnen je wel degelijk gericht helpen om ze te bereiken. You got our support! Daarom maken we op dag 1 al een kort plan van aanpak, waarin jij aangeeft wat je wensen en behoeften zijn, zodat wij samen met jou bepalen ‘hoe we het gaan aanvliegen’ en hoe wij je erbij kunnen helpen. Klinkt dat goed? Solliciteer dan via deze vacaturepagina! We kijken ernaar uit je te ontmoeten 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • €2.120,- tot €2.400,- per 4 weken afhankelijk van ervaring met hef- of reachtruck. Per maand is je salaris: €2.300,- tot €2.600,-. Reachtruckchauffeurs hebben een hoger startsalaris. (exclusief toeslagen)
  • Gratis en automatisch meesparen aan het unieke creditsysteem van Prestatie (credits uit te geven aan scholing en/of fun)

  Jouw profiel als hef-/reachtruckchauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • Minimaal een jaar ervaring met het rijden van een reachtruck OF heftruck. Heb je ervaring met beide? Dan verdien je bonuspunten 😉

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2600 Per month

  Duo functie: Heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur Rotterdam Ben jij een manusje van alles? Kan jij zowel op de heftruck als reachtruck rijden? Perfect! Dan kan je meteen starten in een tof informee...

  Fulltime
  Zoetermeer, Zuid-Holland

  Reachtruck chauffeur Zoetermeer

  Reachtruckchauffeur in Zoetermeer gezocht: Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een logistieke topper. Is rijden met een reachtruck voor jou appeltje eitje? En heb jij al ervaring als reachtruck chauffeur? Top! Heb je ook nog eens ervaring met heftruck rijden? Dan is dat helemaal super! Kom je uit Den Haag? Dan kan je met de vervoersdienst van logistiek uitzendbureau Prestatie meerijden, eigen vervoer is natuurlijk ook prima en ook met het OV is de reis goed te doen. Voor deze functie als reachtruckchauffeur in Zoetermeer, vragen we dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt met Reachtruck rijden. Kan jij al +- 25 pallets per uur wegzetten? Dan kan je volgens onze logistieke standaard al aardig rijden. Er zijn naast het rondrijden overigens heel wat andere activiteiten en processen waar jij je in kan ontwikkelen. Zo leer jij onze systemen kennen en ontwikkel je jezelf met gemak tot een allround medewerker. Waarom jij dat wilt? Het vergroot je kansen om op de zakelijke ladder te klimmen. Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst. Je toekomstdoelen staan centraal vanaf dag één bij ons logistieke uitzendbureau, maar dat had je misschien al gelezen op onze website? Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroei kansen voor je carrière. Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch? Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt. P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen. Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als reachtruck chauffeur in Zoetermeer.

  Reachtruck rijden is voor jou een eitje. Je hebt namelijk al ervaring als reachtruckchauffeur. De logistiek is voor jou dan ook een bekende omgeving. Jij parkeert met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek. Vroeg uit je bed? Dat is geen issue voor jou, want je bent ook op tijd weer klaar toch? In deze functie werk je namelijk van 07:00 tot 16:00.

  Hoe ziet mijn werk als Reachtruckchauffeur in Zoetermeer eruit?

  Als reachtruckchauffeur in Zoetermeer heb je een 'allround functie'.  Je weet al dat de werkzaamheden binnen de logistiek divers zijn. Dat vindt je een van de fijne dingen aan werken in de logistiek, variatie! De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan. Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉 Een aanbod dat je niet kunt weigeren • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn. • Uitzicht op een vaste aanstelling. • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie. • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team. • Aantal uren: 40 per week • Toeslagen afhankelijk van je uren. • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00). • Loon: €2.240,00 - €2.400,00 per 4 weken (per maand €2.425,00 - €2.600,00) Jouw profiel als Reachtruckchauffeur in Zoetermeer • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Minimaal 1 jaar ervaring met reachen (als je 25 pallets in een uur weg kan zetten vinden we dat jij al aardig kan rijden). • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je bent bereid om in ploegendienst te werken. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende. • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding. Woon je in Den Haag? Dan brengen wij je, als je wilt, met ons vervoer naar je werk. • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre. • Als je ook heftruck kan rijden begin je met bonuspunten tijdens je sollicitatie. • Je woont in Zoetermeer en kan makkelijk naar het werk komen of je woont buiten Zoetermeer en beschikt over eigen vervoer (geen OV i.v.m. vertragingen) Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelGeen ervaring, Junior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2425 - €2600 Per month

  Reachtruck chauffeur Zoetermeer Reachtruckchauffeur in Zoetermeer gezocht: Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een...

  Fulltime
  Moerdijk, Noord-Brabant

  Magazijnmedewerker koel-/vriesproducten Moerdijk 

  Wil jij graag orderpicken in een koelcel of vriescel in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature als orderpicker koel-/vriesproducten ga jij een frisse nieuwe start maken. Kan je toevallig ook nog op een heftruck of reachtruck rijden? Dan scoor je bonuspunten bij je job interview. In het magazijn in Moerdijk krijg je genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je kan bijvoorbeeld een certificaat halen voor verschillende rijdend materieel, zo zorg je voor nóg meer variatie in je baan als magazijnmedewerker. Heb je al veel ervaring met rijden op machines zoals een reach- of heftruck? Dan kan je daar meteen mee beginnen. Staat de vacature al even open? Relax we zijn doorlopend op zoek naar top uitzendkrachten zoals jij!

  Dit ben jij als magazijnmedewerker koel/vries in Moerdijk

  Hoe orderpicken in een koelcel of vriescel eruitziet? Dat weet je al wel op basis van ervaring, of... Je kan jezelf er levendig een voorstelling bij maken, omdat je zoiets al gedaan hebt, maar dan bij andere temperaturen. Jij bent een held in het verzamelen van orders op snelheid. Zonder fouten natuurlijk 😉 Dat weet je zeker omdat je het bijvoorbeeld bij je vorige baan al gedaan hebt. Als dat zo is? Dan heb je een streepje voor. Maar los van orders verzamelen heb je natuurlijk wat meer variatie in zo'n groot magazijn. Picken van orders, controleren, verzendgereed maken van bestellingen, laden/lossen, orders in de schappen plaatsen, je collega's even helpen en ja, zelfs zo nu en dan een keer het magazijn vegen. Want je wilt niet dat iemand een ongeluk krijgt door slingerende stukken kartonnen of wieltjes. Dat wil je zelf ook niet, toch? Je hebt dus oog voor de mensen en processen om je heen. Misschien heb je zelfs goede ideeën? Laat ze ons weten! En worden jouw goede ideeën doorgevoerd? Dan krijg JIJ uiteraard de credits die je verdiend! Je focus ligt bij deze job voornamelijk op orderpicken. Omdat je de baan inhoudelijk al kent, hoef je alleen te wennen aan je nieuwe werkomgeving. Dat zijn meestal maar wat kleine dingetjes. Daarom zit je de snelheid van je pickrondes al snel op een hoog niveau. Je weet dat goederen die binnenkomen in het magazijn er ook weer uit moeten, meestal vandaag nog. Je bent een teamplayer die zijn rol goed snapt, net als je collega's. Op die manier zorg je dat de bestellingen snel en goed verzameld en verzonden worden. Zijn alle bestellingen voor die dag de deur uit? Dan is jouw werk ook klaar. Hoe druk het is dat wisselt, maar of het nu even wat rustiger is of topdrukte. Je collega's weten dat ze op je kunnen bouwen. In de avonden werken? Dat vind je geen probleem. Je hebt een flexibele houding als het gaat om werken. Extra werk? Altijd welkom, toch?  Tot slot weet je wel raad met werken in ploegendienst, je bent het waarschijnlijk zelfs gewend. Werken als magazijnmedewerker vriezer / koeling  Bij de opdrachtgever in Moerdijk ga je als uitzendkracht op de koude afdeling van het logistieke magazijn werken, de vriezers en koelingen. Jouw taak? Dat is het nauwkeurig en op snelheid verzamelen van orders die de deur uit moeten, ook in de meest gure temperaturen. Gelukkig heb je beschermende kleding, dus heb je er niet zoveel last van. Je pickt rondes in de koeling of de vriezer, daarna check je ze snel even. Ze mogen niet te lang op kamertemperatuur blijven staan natuurlijk. Daarom let je al goed op bij het picken zelf. Onder jouw taken vallen ook het in ontvangst nemen, laden, lossen en controleren. Daarin bewaar jij goed het overzicht, zodat altijd de juiste aantallen en producten met het transport meegaan. De eindklanten kunnen rekenen op de juiste bestellingen binnenkrijgen, ofwel: ze kunnen rekenen op jouw skills en vaardigheden als picker. Ben je goed in je baan? Dan krijg je daar natuurlijk credits voor. Jouw baan is immers net zo belangrijk als die van een manager, de chauffeur of welke andere logistieke functie ook. Want.. Het logistieke proces? Dat is slechts zo sterk als zijn zwakste schakel. En dat snap ben jij sowieso niet, maar.. Zie jij een nieuwe collega die even moeite heeft met het picken of een andere taak? Dan coach jij hem er zo doorheen. Want hoe sterker je team? Hoe makkelijker jullie de targets halen. Toch? Jij versterkt binnen het magazijn letterlijk het team(gevoel)! Werken als uitzendkracht bij uitzendbureau Prestatie Als logistieke uitzendkracht bij ons uitzendbureau krijg jij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Ons motto is "Jij kiest het doel, wij helpen!" Samen met jou gaan we al tijdens het eerste gesprek in op je toekomstdoelen. Wil je bijvoorbeeld op termijn in vaste dienst komen? Doorgroeien naar een andere functie? Een huisje kopen? Of wat anders? Jij geeft het doel aan en samen met jou kijken we hoe we jou als uitzendbureau kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld door opleidingen, advies, maar hoe het er ook uitziet. We starten altijd met een kort plan van aanpak opstellen. Zo weten we waar jouw ambities liggen en hoe we jou kunnen helpen gericht aan je doelen te werken. Natuurlijk moet je daar zelf ook wat voor doen, maar op deze manier heb je vanaf de start de handvatten en mogelijkheden om dat zo effectief mogelijk te doen. Waarom we dat doen? Omdat we geloven in een band opbouwen met jou als uitzendkracht. Ben jij tevreden? Dan presteer je beter en ga je met meer zin naar het werk. Waarschijnlijk wil je langer met ons werken, toch? Ja, oké, en? Nou, daardoor hoeven wij bijvoorbeeld geen geld uit te geven aan nieuw personeel werven. Dat geld kunnen we mooi weer inzetten om jou te helpen om te groeien. Eigenlijk best logisch als je er zo over nadenkt. Toch? Verder spaar je bij ons altijd gratis en automatisch, mee aan ons unieke creditsysteem. Die credits kan je uitgeven aan fun of scholing. Ook dat is maar net wat bij jouw doelen past 😉 Heb jij al zin om te beginnen en spreekt onze visie jou aan? Solliciteer dan zo even! Onze opdrachtgevers zoeken doorlopen naar allerlei logistieke medewerkers. Waarschijnlijk kun je gewoon in deze functie starten, maar zelfs als deze vacature onverhoopt is ingevuld, hebben we waarschijnlijk nog wel een leuke passende vacature voor je openstaan, welke baan je kiest? Dat bepaal jij zelf natuurlijk! Jouw profiel als magazijnmedewerker op de hoogbouwtruck
  • Werkervaring in de logistiek is wenselijk, zeker als magazijnmedewerker
  • Je woont bij voorkeur in Moerdijk en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen)
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Al in het bezit zijn van een heftruck- / reachtruckcertificaat? Daarmee scoor je bonuspunten!

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Volop doorgroei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €2.300,- tot €2.500,- p.m. excl. toeslagen. Als je al meer dan 1 jaar ervaring hebt met reachtruckrijden, dan start je met €2.425,- tot €2.600,- per maand (exclusief toeslagen).
  • Automatisch meesparen aan ons unieke creditsysteem, credits kan je uitgeven aan fun of scholing.
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, maar waarschijnlijk zelfs sneller 😉

  Job Features

  Job CategoryHef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek, Magazijnmedewerker, Orderpicker, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2600 Per month

  Magazijnmedewerker koel-/vriesproducten Moerdijk  Wil jij graag orderpicken in een koelcel of vriescel in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature als orderpicker koel-/vriesproducten ga jij een fr...

  Fulltime
  Amsterdam, Noord-Holland

  Reachtruck / heftruckchauffeur Amsterdam

  Team reachtruck of team heftruck? Nah, daar doen we niet aan. Waarom kiezen: "you can do both, right?" Jup! Bij dit bedrijf in Amsterdam in ieder geval wel! Als je zowel op de hef- en reachtruck kan rijden dan heb je de hoogste haalbare bonuspunten. De enige 'kers op de taart', zou nog zijn dat je goed Engels én Nederlands kunt. Maar kun je je verstaanbaar maken in het Engels? Dan zit je sowieso al goed 😉 Wij zoeken magazijnhelden, yes, goed gelezen! Meerdere chauffeurs dus! De enige 'eis' is dat je minimaal 1 ervaring hebt met het rijden op een van de twee machines. Ook als jij enkel op een heftruck kan rijden of alleen een reachtruck certificaat hebt is de kans groot dat je dus aangenomen wordt. Je kan sowieso ook via ons het andere certificaat halen, dus.. Wil jij morgen al beginnen? Bel ons dan even of solliciteer op de vacature via deze pagina. 

  Over het werken als reachtruck- en heftruckchauffeur in Amsterdam

  Omdat je eerder als logistiek medewerker hebt gewerkt, hoeven we je inhoudelijk niet veel uit te leggen over wat bijvoorbeeld het verzendgereed/verzendklaar maken van bestellingen betekent. Je weet wat picken, packen, sorteren en andere functies zijn die je tegenkomt in een logistiek magazijn. Wat jij hier gaat doen? Dat is hoofdzakelijk rijden met de hef- of reachtruck, maar natuurlijk help je ook weleens mee met orders picken. In alles wat je doet ben je natuurlijk lekker snel, net als je collega's, voor jou hebben we daarom een extra taak: controleren. Want hoe nauwkeurig jij en je collega's ook werken, er kan altijd een foutje doorglippen. Wij zoeken naar iemand zoals jij die die foutjes er zo uithaalt. Wil jij doorgroeien binnen een logistiek bedrijf? Top! Bij deze opdrachtgever heb je namelijk uitzicht op een vast contract. Je krijgt in tussentijd alle ruimte om te werken aan je toekomstdoelen. Daar helpen zowel de opdrachtgever als ons uitzendbureau jou bij. Geef dus vooral aan wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld als je een certificaat al hebt, dan helpen wij je het andere ook te behalen. Wil je effectiever communiceren? Of alvast laten zien dat je ambitieus bent en bonuspunten scoren? Dan kan je ook je taalkskills bij ons plussen (vraag naar de gratis app) Ook als je andere doelen hebt helpen wij je graag, bijvoorbeeld wanneer je over een paar jaar voor jezelf wat wilt opzetten (zoals een bedrijf). In deze functie ga je als logistiek medewerker rijden op een heftruck en reachtruck (misschien eerst pas op een en later ook op de ander), maar dat is niet het enige wat je doet. Je houdt je o.a. ook bezig met: picken, vracht laden & lossen, goederen in de stellingen plaatsen en controles uitvoeren. Maar zover over de inhoud.. Verder ga jij in deze functie aan de slag als een allround logistiek medewerker. Je gaat dus steeds ‘wat meer doen’, het blijft niet bij 'chauffeursactiviteiten' ;). Zo leer je meer over processen, systemen en werkzaamheden binnen het magazijn. Dat zijn allemaal zaken waarin jij je kan ontwikkelen. Hoe meer je kan? Hoe meer variatie je in je functie krijgt! Best relaxt, toch? Oh ja, hoe meer je kan, hoe sneller je doorgroeit binnen dit bedrijf. Dus ben jij ambitieus? Pak dan direct je kans! Wil je liever maar op 1 van de 2 machines rijden? Dan hebben we ook nog tal van andere reachtruck vacatures en heftruck vcatures. Alvast wat anti-stress feitjes voor bij je sollicitatie: • We zoeken meerdere mensen • We zoeken doorlopend chauffeurs • We trainen je en helpen je een reachtruckcertificaat te behalen (als dat een van je doelen is, start dan wel even via een open sollicitatie of andere vacature)

  Waarom je wilt werken via ons uitzendbureau?

  Als je gaat werken via uitzendbureau Prestatie zullen een paar dingetjes je opvallen. Zo staan jouw toekomstdoelen centraal vanaf het eerste gesprek. Waarom? Omdat we jou graag helpen de toekomst te krijgen die jij voor ogen hebt. Dat begint bij weten hoe die eruitziet, toch? Of die toekomst doelen nu privé of carrière doelen zijn, dat maakt ons niks uit. Het gaat om wat jij wilt bereiken! Het is immers JOUW toekomst 😉 “Oké, leuk” denk je nu, maar hoe moet ik me dat voorstellen? Eigenlijk best simpel. Samen met jou maken we bij ons eerste gesprek een kort plan van aanpak. Zo houden we rekening met jouw wensen en behoeften bij de matchmaking, maar ook daarna. We bieden je gericht de kansen en handvatten die jij nodig hebt om je toekomstdoelen te realiseren. Daarnaast kan je natuurlijk advies en coaching krijgen van ons uitzendbureau. Of dat is wat je nodig hebt? Dat hangt volledig af van je doelen en hoe je wilt dat we jou helpen natuurlijk 😉 soms is een opleiding, boost van je taalskills genoeg, andere keren is er meer nodig of simpelweg ‘iets anders’, wij denken graag mee! Waarom we jou willen helpen? Simpel gezegd: als jij blij bent, dan ben je productiever. Toch? “Ja.” En je wilt ook langer blijven werken via een uitzendbureau dat jou helpt je toekomst te bereiken, toch? “Jup” Nou, daar is het antwoord al 🙂 Want waarom zouden we geld investeren in nieuwe medewerkers zoeken, als we ook gewoon een toptalent zoals jou veel blijer kunnen maken? Waardoor jij langer met ons wilt werken en veel meer tevreden bent over je werk. Dat is eigenlijk een simpele win-win, toch? En heb je geen behoeften om te klimmen op de zakelijke ladder? Snappen we ook. In dat geval spaar je lekker mee met ons gratis creditsysteem, die credits kan jij dan uitgeven aan fun zaken! En je hebt natuurlijk gewoon uitzicht op vast, waardoor je op termijn vast in dienst kan komen bij de opdrachtgever, als je dat zelf ook wilt tenminste 😉 Dus wat je ook kiest.. Fun, groei of andere doelen.. “Jij kiest het doel, wij helpen.”

  Dit ben jij als heftruck- / reachtruck chauffeur Amsterdam

  Reachtruck rijden is voor jou een piece of cake. Na minimaal een jaar gereden te hebben weet jij te rijden als een pro. Jij parkeert als reachtruckchauffeur met gemak pallets in de stellingen. Je houdt ervan om een beetje gas te geven, waarom? Omdat zo de dag lekker snel voorbij is. We hoeven jou door je ervaring ook niet uit te leggen dat die er pas opzit als alle goederen die vandaag weg moeten, ook écht weg zijn. De binnenkomende goederen? Die staan voor jij en je collega’s naar huis naar natuurlijk ook op de plek waar ze horen. Je bent nauwkeurig, proactief, kan makkelijk het overzicht houden en bent flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat ken jij al, daar kom je nu ook in te werken. Dat vindt jij juist relaxt. Daarom werk je ook in de logistiek.

  Hoe ziet mijn werk eruit als magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat in Amsterdam?

  De functie van magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat is allround. Dat is ook de reden dat hij zo beschreven staat. Je bent namelijk voornamelijk ‘magazijnmedewerker’ en een redelijk deel van de tijd ben je aan het rijden op de reachtruck. Wat hoort er bij je functie als magazijnmedewerker die ook reachtruck rijdt. Nou, de ene keer verzamel je orders, de andere keer ben je bezig met het laden en lossen van containers en op weer een ander moment ben je bezig met de inkomende goederen opslaan. Terwijl je rijdt zet je motor zo nu en dan ff uit 😉 Dan is het tijd om van je stalen ros af te stappen en even te controleren, want snelheid is goed, maar kwaliteit is ook belangrijk! Snel de verkeerde orders bij elkaar picken kan immers iedereen weel, maar wat jou zo goed maakt is dat je het picken van orders snel en foutloos doet! In dit magazijn verschillen je controlebezigheden ook per soort uitgaande goederen, klant en/of transport. Jij checkt of de producten en aantallen wel kloppen. Wist je dat er meerdere vacatures voor heftruckchauffeurs openstonden? Dat is ook logisch, want op bijna alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Wil je dus een extra certificaat halen om op nog meer machines te kunnen rijden? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden, graag zelfs! Een plus voor jou is dat het nóg meer variatie in het werk geeft, en.. Natuurijk dat je jezelf nog meer onmisbaar maakt in het magazijn.

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn. • Uitzicht op een vaste aanstelling. • Een heleboel doorgroeimogelijkheden binnen een succesvolle en groeiende organisatie • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team. • Salaris: €2.425,- tot €2.600,- per maand excl. toeslagen. Per 4 weken uitbetaald: €2.240,- - €2.400,- o.b.v. 40 uur

  Jouw profiel als magazijnmedewerker met reachtruckcertificaat

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je bent bereid om in ploegendienst te werken. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende • In het bezit zijn van een reachtruck certificaat en/of al ervaring hebben. • Bij voorkeur woon je in Amsterdam of beschik je over eigen vervoer om daar te komen (liever geen OV i.v.m. vertragingen) Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2425 - €2600 Per month

  Reachtruck / heftruckchauffeur Amsterdam Team reachtruck of team heftruck? Nah, daar doen we niet aan. Waarom kiezen: “you can do both, right?” Jup! Bij dit bedrijf in Amsterdam in ieder g...

  Waddinxveen, Zuid-Holland

  Logistiek medewerker met reachtruckcertificaat Waddinxveen

  Pssstt.. Heb jij al ervaring met werken in een magazijn als logistiek medewerker? Én heb je een reachtruckcertificaat? En woon je in of dichtbij Waddinxveen? Dan zijn we op zoek naar jou!

  In deze functie als logistiek medewerker krijg je volop doorgroeimogelijkheden en heb je uitzicht op vast. Let op: het is wel belangrijk dat jij je certificaat al een jaartje hebt. Kom je uit Den Haag? Dan kan je met de vervoersdienst van logistiek uitzendbureau Prestatie meerijden, eigen vervoer is natuurlijk ook prima en ook met het OV is de reis goed te doen. Al heb je een grote voorliefde voor rijden met de reachtruck, wat je ook volop mag natuurlijk... Want er is meer 😉 Er zijn namelijk tal van andere activiteiten en processen waarin jij je kan ontwikkelen. Je leert met gemak onze systemen kennen en ontwikkel je jezelf met gemak tot alles-in-een logistiek medewerker.

  Waarom jij dat wilt? Het vergroot je kansen om op de zakelijke ladder te klimmen. Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren namelijk graag in jouw toekomst.

  Je toekomstdoelen staan bij logistiek uitzendbureau Prestatie centraal vanaf dag één, maar dat had je misschien al gelezen op onze website?

  Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen, de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroei kansen voor je carrière.

  Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch?

  Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee – en bieden de handvatten die je nodig hebt.

  P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen.

  Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als magazijnmedewerker / reachtruck chauffeur

  Reachtruck rijden? Dat doe je graag, het liefst met een beetje gas erop! Toch? Dat is ook makkelijk voor jou om te doen, op een veilige manier natuurlijk 😉 Logisch, want jij hebt al ervaring als reachtruckchauffeur. De logistiek? Dat is voor jou dan ook een bekende omgeving, of je die ervaring nu hebt opgedaan in een magazijn of distributiecentrum? Dat maakt niet uit 😉

  Dus..

  Parkeer jij met gemak elke pallet? Is iets in en uit een stelling halen met zo'n prachtmachine voor jou een simpele routine? Solliciteer dan snel. Door je ervaring in de logistiek weet jij zo ongeveer al wat er moet gebeuren voor je er bent. Kijk, dat is pas ervaring! Dat je werkdag pas voorbij is als alle goederen weg zijn? Dat ken je wel van je vorige werk. En de binnenkomende goederen? Ook die gaan natuurlijk de deur uit voor jij en je team dat doen 😉

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze reachtruck vacature heb je wisselende diensten. In Waddinxveen werk je namelijk in ploegendienst en zijn er diverse instaptijden, de range van werktijden is 07:00 t/m 00:00

  Hoe ziet mijn werk als logistiek medewerker op de reachtruck eruit?

  Je werk als logistiek medewerker is behoorlijk allround. Logisch ook, want zoals je weet zijn de werkzaamheden binnen de logistiek, best divers. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 per week (uurloon max. €15,12 excl. toeslagen)
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00).
  • Loon: €2.240,00 - €2.400,00 per 4 weken exclusief toeslagen (Salaris per maand €2.425,00 - €2.600,00 excl. toeslag).
  • Als je uit Den Haag komt kan je met het vervoer van ons logistieke uitzendbureau meerijden. Woon je ergens anders of wil je liever reizen met eigen vervoer of het OV? Dat is natuurlijk ook prima en uiteraard krijg je daar een reiskostenvergoeding voor.

  Jouw profiel als magazijn medewerker (reacher)

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Minimaal 1 jaar ervaring met reachen (als je 25 pallets in een uur weg kan zetten vinden we dat jij al aardig kan rijden).
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende.
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre.
  • Als je ook heftruck kan rijden begin je met bonuspunten tijdens je sollicitatie.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2425 - €2600 Per month

  Logistiek medewerker met reachtruckcertificaat Waddinxveen Pssstt.. Heb jij al ervaring met werken in een magazijn als logistiek medewerker? Én heb je een reachtruckcertificaat? En woon je in of dich...

  Fulltime
  Rotterdam, Zuid-Holland

  Logistiek medewerker met reachtruck certificaat Rotterdam

  Wil jij als logistiek medewerker starten in Rotterdam in een functie waarin je zowel rijdt op reachtruck, als regelmatig je benen kan strekken 😉 Dan is deze functie als logistiek medewerker met reachtruck certificaat perfect voor jou.

  Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Rotterdam naar jou, dé logistieke topper natuurlijk! Kan jij makkelijke me een reachtruck manoeuvreren door de smalste gangen van het magazijn? Top! En.. Heb je als bonus ook ervaring met heftruck rijden? Dan is dat helemaal super! (Maar dat hoeft niet natuurlijk ;)) Voor deze specifieke functie vragen we wel dat je minimaal een jaar ervaring hebt met Reachtruck rijden.

  Dit ben jij als logistiek medewerker (met reachtruckcertificaat)

  Reachtruck rijden is voor jou zoiets als fietsen of autorijden, super simpel! Dat komt natuurlijk door jouw ervaring als reachtruckchauffeur. De logistiek is voor jou dan ook een bekende omgeving. Wat het verschil is met je vorige werk?

  Dat is waarschijnlijk dat je hier een heleboel doorgroeikansen krijg en de support om die kansen ook volledig te benutten, die hulp krijg je zowel van ons uitzendbureau als de opdrachtgever!

  Wat voor iemand we zoeken? Jou, als jij tenminste met gemak pallets in de stellingen parkeert en de orders er even moeiteloos weer uitpickt ;). Als reachtruckchauffeur rijdt je veilig, maar houdt je er stiekem wel van om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek.

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze reachtruck vacature heb je wisselende diensten. Waarbij je in de dagploeg van 08:00 tm 17:00 werkt en in de avondploeg van 15:45 tm 00:45.

  Hoe ziet mijn werk eruit als Reachtruckchauffeur?

  Het is allround. Ofwel de werkzaamheden binnen de logistiek, kunnen zoals jij weet, divers zijn. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Waarom werken via ons uitzendbureau in Rotterdam?

  We zijn als uitzendbureau nét ff wat anders ingesteld als het gaat om hoe we omgaan met jou. Dat merk je waarschijnlijk direct in het eerste gesprek al. Of jij dat ook zo voelt? Dat is aan jou natuurlijk, maar veel van je (toekomstige) collega’s geven dat tenminste aan ons aan;) Maar, hoe komt dat eigenlijk?  Omdat we het niet alleen over je werk hebben, maar vooral over jou, je doelen, je toekomst. Want dat is waar je uiteindelijk voor werkt toch? Voor een auto of huisje op termijn misschien? De volgende stap te maken in je carrière, een eigen bedrijf te beginnen over een paar jaar of een van de vele andere doelen die je kan hebben. Jij bent immers uniek. Wij kunnen die doelen natuurlijk niet ‘voor je realiseren’, maar we kunnen je wel degelijk gericht helpen om ze te bereiken. You got our support! Daarom maken we op dag 1 al een kort plan van aanpak, waarin jij aangeeft wat je wensen en behoeften zijn, zodat wij samen met jou bepalen ‘hoe we het gaan aanvliegen’ en hoe wij je erbij kunnen helpen. Klinkt dat goed? Solliciteer dan via deze vacaturepagina! We kijken ernaar uit je te ontmoeten 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 (uurloon: €13,50)
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • €2.160,- per 4 weken (per maand €2.253,33). (exclusief toeslagen)
  • Gratis en automatisch meesparen aan het unieke creditsysteem van Prestatie (credits uit te geven aan scholing en/of fun)

  Jouw profiel als Reachtruckchauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • Ervaring met het rijden van een reachtruck en/of certificaat hebben.
  Deze functie gaat om Rotterdam Maasvlakte, maar is ook beschikbaar in de Waalhaven (Rotterdam)

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2160 Per month

  Logistiek medewerker met reachtruck certificaat Rotterdam Wil jij als logistiek medewerker starten in Rotterdam in een functie waarin je zowel rijdt op reachtruck, als regelmatig je benen kan strekken...

  Email Applications CSV

  ×

  Enter an email address, separate multiple emails by ",".