Functie: Orderpicker

Kies je voor een baan als orderpicker? Dan ga je werken in een magazijn of distributiecentrum. Gemiddeld verdien je zo’n €2.079,50 (€12,09 per uur). Je bent in je functie vooral bezig met het picken van orders, ofwel orders verzamelen voor een interne of externe klant. Intern omdat voorraden misschien een andere plek moeten krijgen, extern omdat bestellingen met de vrachtwagen mee moeten naar een klant. Naast het orderpicken zelf kunnen je taken uiteenlopen, dit is afhankelijk van het bedrijf waar je werkt. In je functie kan je bijvoorbeeld lopend orders moeten verzamelen of met behulp van een heftruck of reachtruck. Het is jouw verantwoordelijkheid dat het orders soepel, snel en correct bij elkaar verzameld worden. 

Wat is een orderpicker?

Een orderpicker is een medewerker die verantwoordelijk is voor alle binnenkomende en uitgaande orders van een magazijn of distributiecentrum. Voor zijn kerntaak: “order picken”, krijgt de werknemer een lijstje (pakbon of digitaal). Op deze lijst staat zijn opdracht met te verzamelen goederen of producten. De werknemer verzamelt aan de hand van zijn ‘pick-ronde’ of ‘pick-opdracht’ voorraden uit (de stellingen van) het magazijn. De verzamelde order met producten of goederen dient voor in- of extern gebruik. Bijvoorbeeld om te verzenden naar naar een klant of interne herlocatie. De orderpicker plaatst daarom de verzamelde goederen op een specifieke plek. Zo zorgt hij dat de goederenstroom en het logistieke proces binnen het magazijn optimaal verloopt. 

Wat is de verantwoordelijkheid van een orderpicker?

In algemene zin is de orderpicker verantwoordelijk voor: het soepel laten verlopen van het logistieke proces en het correct afhandelen van orders binnen een bedrijf. In zijn functie zorgt hij er hoofdzakelijk voor dat de bestellingen van een (in- of externe) klant goed worden samengesteld. Dit wordt ook wel: orders picken of order picken genoemd. Het takenpakket van een order picker en de middelen waarmee hij zijn werkzaamheden verricht, verschillen per branche en zelfs per bedrijf. Daardoor varieert ook de verantwoordelijkheid per functie en inherent daaraan de vraag naar specifieke vaardigheden, kennis en certificaten voor deze functie.

Hoe pickt een orderpicker orders?

Het picken van orders doet de medewerker meestal lopend bij pakketjes (met een kar, container of pompwagen), maar dit kan hij ook doen met behulp van rijdend materieel, zoals: een elektrische pompwagen, hef-, combi- of reachtruck. Deze rijdende hulpmiddelen worden bijvoorbeeld ingezet door de orderpicker wanneer hij zware goederen, pallets of speciale containers moet verplaatsen.

Wat doet een orderpicker nog meer dan orders verzamelen?

Naast het picken van orders registreert de orderverzamelaar ook vaak binnenkomende en uitgaande orders. Dit doet hij vaak met behulp van een scanner (om barcodes of tags te scannen). De medewerker controleert de hoeveelheden goederen die het magazijn binnen komen of verlaten, maar ook de kwaliteit van de producten. Naar aanleiding van deze controles meldt beschadigingen en andere onregelmatigheden, zoals manco’s, bij zijn teamleider of leidinggevende.

Waar werkt een orderpicker?

Een orderpicker werkt in een magazijn of distributiecentrum. Om heel specifiek te zijn werkt een orderverzamelaar in opslagruimtes, magazijnen en distributiecentra van: retailers, groothandels, supermarkten, webshops (e-commerce magazijn), postorderbedrijven (depots) en kledingwinkels. De taken en beschrijving van de functie lopen wel uiteen per branche. Ook bij een loods of opslagterrein (haven- en spoorwerk) werken orderpickers. Echter voert een order picker op dit soort locaties over het algemeen veel specifiekere activiteiten uit. Denk bij deze werkzaamheden aan het rijden met een reachstacker truck of andere zware transportmiddelen. Er wordt daarom binnen haven- en spoorwerk meestal gevraagd om specifieke “functieprofielen”, zoals “reachstacker chauffeur”.

Wat doe je als orderpicker?

Als orderpicker werk je op één locatie. Als order picker verzamel je de benodigde goederen voor een verzending. Dit wordt orderpicken genoemd. In deze functie verricht je ook andere werkzaamheden: je ontvangt vrachten, pakt pakketten en bestellingen in, controleert de kwaliteit van producten (die verzonden worden of binnen komen) en geeft beschadigingen door.

Als orderverzamelaar werk je vaak in teamverband. Je werkt samen met collega’s die dezelfde functie uitoefenen, maar ook magazijn medewerkers. Een logistiek medewerker, teamlead, of teamleider geeft leiding aan je team.

Welke taken heeft een orderpicker?

11 werkzaamheden die een

1. Uitpakken binnenkomende goederen en pakketten
2. Sorteren van binnenkomende goederen en voorraden
3. Afhandelen van orders en bestellingen
4. Controleren van orders en producten op kwaliteit
5. Maken van meldingen over fouten (zoals veiligheid en manco’s)
6. Maken van meldingen over beschadigingen of andere onregelmatigheden
7. Orde houden in het magazijn (schone en veilige werkvloer)
8. Inventariseren van voorraden
9. Aanvullen van voorraden
10. Maken van adreslabels (verzendlabels)
11. Invullen van import- en exportdocumenten (pakbon en transportdocumenten)

  salaris orderpicker maandloon

  Wat is het salaris van een orderpicker of orderverzamelaar?

  Het gemiddelde bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband van een orderpicker is: €2.079,50 en het gemiddelde uurloon is: €12,07 Meer details zoals weekloon en 4-wekelijks loon, staan in de tabellen hieronder. Om een goede berekening van het salaris van een orderverzamelaar te maken zijn vier bronnen geraadpleegd: Indeed.com, werkzoeken.nl, nationale beroepengids en nl.talent.com.

  Let op. In deze functie heb je als medewerker vaak nog recht op toeslagen, zoals bij overwerk, avond-, nacht- en weekendwerk en andere toeslagen zoals temperatuurtoeslag. Verder kan het loon kan variëren afhankelijk van ervaring, opleidingsniveau, certificaten, contractvorm en het soort machines waar je mee werkt.

  Kanttekening: sinds 1 juli 2023 is het minimumloon gestegen naar €11,51 voor volwassenen van 21 jaar of ouder dit heeft invloed op de berekening van onderstaande gemiddelden en bronnen.

   

  Gemiddelde bruto maandsalaris van een orderpicker bij 40 uur per week

  Bron
  Laag salaris
  Gemiddeld salaris
  Hoog salaris

  1. Indeed

  € 2524

  2. Werkzoeken

  € 1745

  € 2050

  € 2360

  3. Nationale beroepengids

  € 1500

  € 1750

  € 2000

  4. nl.talent.com

  € 1849

  € 1994

  € 2298

  Gemiddelde

  € 1698

  € 2079,50

  € 2219,33


  Wat verdient een orderpicker of orderverzamelaar?

  Het gemiddelde salaris van een orderpicker, per maand, 4-weken, week, dag en uur. Gebaseerd op de salarisindicatie gemiddelden van 4 grote vacaturebanken.

  Laag

  Gemiddeld

  Hoog

  Per maand

  € 1698

  € 2079,50

  € 2219,33

  Per 4 weken

  € 1579,53

  € 1934,42

  € 2064,49

  Per week

  394,88

  € 483,60

  € 516,12

  Per dag

  € 78,98

  € 96,72

  € 103,22

  Per uur

  € 9,87*

  € 12,09

  € 12,90


  *Let op. Ben je 21 jaar of ouder? Sinds 1 juli 2023 is het minimumuurloon gestegen naar “€11,26” bij een werkweek van 40 uur. Ben je tussen de 16 en 21? Bekijk dan het huidige minimumjeugdloon, als 20-jarige is dat bijvoorbeeld €8,93 en als 19-jarige €6,70.

  Kan je meer verdienen als orderpicker?

  Ja, als je meer wilt verdienen als orderpicker kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om in de avond, nacht of het weekend te gaan werken. Er zijn diverse soorten toeslagen zoals avond-, nacht- en weekendtoeslagen. Ook als je ervoor kiest om in een koel- of vriescel te werken kan er een zogenaamde warmte- of kou-toeslag van toepassing zijn. Er zijn ook nog minder voorkomende toeslagen en regels zoals een consignatievergoeding (oproepbaar zijn), overuren toeslagen of werken tijdens de feestdagen.

  Wat heb je nodig om aan de slag te kunnen gaan als orderpicker?

  Voor de functie orderpicker is werkervaring of opleiding geen vereiste. Je bent flexibel, werkt met oog voor detail en bent stressbestendig. Werk je als orderverzamelaar met een heftruck, reachtruck of combinatietruck? Dan moet je wel over de certificaten voor de truck waar je mee gaat rijden beschikken. Vaak kan je een certificaat behalen bij de opdrachtgever of via je werkgever bij een externe opleider.

  Welke competenties en vaardigheden heb je nodig als orderpicker?

  4 competenties en vaardigheden die vaak gevraagd worden voor de functie orderpicker zijn:

  1. Accuratesse en overzicht.
   Als orderverzamelaar is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en oog voor detail hebt. Je zorgt ervoor dat de juiste goederen worden verzameld voor verzending en controleert de kwaliteit van producten die binnen komen en verzonden worden.
  2. Stressbestendigheid en flexibiliteit.
   Je werkt volgens het plan van je leidinggevende. Hier zit een tijdbestek aan vast. Het is belangrijk dat je jouw hoofd koel houdt en met deadlines van verzendingen weet om te gaan.
  3. Plannen en organiseren.
   Je plant op zo’n manier dat de taken die jij binnen je functie moet uitvoeren zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Je weet waar je prioriteiten liggen en komt je afspraken na.
  4. Zelfstandigheid (en teamspirit).
   Je werkt samen met andere collega’s, maar ook veel alleen. Het is belangrijk dat je zowel in teamverband als alleen weet te werken.

  Welke doorgroeimogelijkheden heb je als orderpicker?

  Als orderpicker heb je genoeg mogelijkheden om door te groeien binnen de transport- en logistieksector.

  Als orderverzamelaar kan je doorgroeien naar de volgende functies:

  • Reachtruckchauffeur
  • Productie operator
  • heftruckchauffeur
  • voorraadbeheerder
  • logistiek medewerker
  • logistiek bediende
  • chef logistiek

  Welke andere functies zijn er binnen de logistiek?

  1. Logistiek medewerker
  2. Inpakmedewerker (packer)
  3. Medewerker voorraadbeheer
  4. Expediteur
  5. (Douane)declarant
  6. Lader/losser
  7. Heftruckchauffeur
  8. Reachtruckchauffeur
  9. Logistiek coördinator
  10. Logistiek manager
  11. Logistiek supervisor
  12. Logistiek teamleider
  13. Magazijnmedewerker

  Werken als orderpicker via ons uitzendbureau? (vacatures orderpicker)

  Je kan als orderpicker werken via ons uitzendbureau in veel verschillende regio’s in Nederland. Bekijk een aantal vacatures hieronder of bekijk ze allemaal per regio via onze vacaturepagina.

  Salary Filter €
  € Min
  € Max
  Total Jobs: 59 in Orderpicker
  Fulltime
  Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland
  Posted 18 uur ago

  Vacature Orderpicker in de regio Berkel en Rodenrijs

  Ben je geïnteresseerd in een baan als Orderpicker in het levendige Berkel en Rodenrijs? Wij bieden de perfecte vacature voor jou. Bij ons krijg je de kans om aan de slag te gaan in een inspirerende werkomgeving. Start je nieuwe uitdaging nu!

  Werken als Orderpicker in regio Berkel en Rodenrijs?

  Overweeg je om te werken als Orderpicker in Berkel en Rodenrijs? Ons uitzendbureau heeft de perfecte vacature voor jou. Je krijgt de kans om te werken in een dynamische werkomgeving. Wacht niet langer en begin je avontuur nu!

  Wat ga je doen als Orderpicker in Berkel en Rodenrijs? (functieomschrijving)

  Als Orderpicker ga je werken in een magazijn in Berkel en Rodenrijs, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

  Naar wie zijn we op zoek voor deze Orderpicker vacature in Berkel en Rodenrijs?

  Wij zoeken een orderpicker met enige ervaring in het magazijnwerk, bij voorkeur als Orderpicker zelf. Zelfs als je niet deze specifieke ervaring hebt, maar wel ervaring in de logistieke sector, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel zijn en bij voorkeur ook ambitieus. Dat is handig voor je doorgroeimogelijkheden. Het is belangrijk dat je in ieder geval openstaat voor werken in ploegendiensten. Tot slot is het belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

  Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature

  Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Berkel en Rodenrijs woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma's.

  Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

  • 4-wekelijkse salaris: €2.120,00 - €2.320,00 exclusief toeslagen. (Loon per maand: €2.300,00 - €2.500,00 exclusief toeslagen)
  • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Soort dienstverband: Ploegendienst
  • Prettige en informele werksfeer
  • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
  • Doorgroeikansen
  • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

  Functie-eisen voor de vacature Orderpicker

  • Je hebt enige ervaring als Orderpicker of een soortgelijk beroep
  • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
  • Je woont in of dichtbij Berkel en Rodenrijs

  Over werken via ons uitzendbureau:

  Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons sta jij al kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken graag actief met je mee. Ons doel is jou te helpen je privé- of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

  Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

  Als je gemotiveerd bent en je wilt solliciteren voor de functie van Orderpicker in Berkel en Rodenrijs via ons uitzendbureau, aarzel dan niet langer! Maak gebruik van het sollicitatieformulier op onze website, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

  Job Features

  Job CategoryLogistiek, Orderpicker
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2500 Per month

  Vacature Orderpicker in de regio Berkel en Rodenrijs Ben je geïnteresseerd in een baan als Orderpicker in het levendige Berkel en Rodenrijs? Wij bieden de perfecte vacature voor jou. Bij ons krijg je...

  Fulltime
  Moerdijk, Noord-Brabant
  Posted 18 uur ago

  Magazijnmedewerker koel-/vriesproducten Moerdijk 

  Wil jij graag orderpicken in een koelcel of vriescel in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature als orderpicker koel-/vriesproducten ga jij een frisse nieuwe start maken. Kan je toevallig ook nog op een heftruck of reachtruck rijden? Dan scoor je bonuspunten bij je job interview. In het magazijn in Moerdijk krijg je genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je kan bijvoorbeeld een certificaat halen voor verschillende rijdend materieel, zo zorg je voor nóg meer variatie in je baan als magazijnmedewerker. Heb je al veel ervaring met rijden op machines zoals een reach- of heftruck? Dan kan je daar meteen mee beginnen. Staat de vacature al even open? Relax we zijn doorlopend op zoek naar top uitzendkrachten zoals jij!

  Dit ben jij als magazijnmedewerker koel/vries in Moerdijk

  Hoe orderpicken in een koelcel of vriescel eruitziet? Dat weet je al wel op basis van ervaring, of... Je kan jezelf er levendig een voorstelling bij maken, omdat je zoiets al gedaan hebt, maar dan bij andere temperaturen. Jij bent een held in het verzamelen van orders op snelheid. Zonder fouten natuurlijk 😉 Dat weet je zeker omdat je het bijvoorbeeld bij je vorige baan al gedaan hebt. Als dat zo is? Dan heb je een streepje voor. Maar los van orders verzamelen heb je natuurlijk wat meer variatie in zo'n groot magazijn. Picken van orders, controleren, verzendgereed maken van bestellingen, laden/lossen, orders in de schappen plaatsen, je collega's even helpen en ja, zelfs zo nu en dan een keer het magazijn vegen. Want je wilt niet dat iemand een ongeluk krijgt door slingerende stukken kartonnen of wieltjes. Dat wil je zelf ook niet, toch? Je hebt dus oog voor de mensen en processen om je heen. Misschien heb je zelfs goede ideeën? Laat ze ons weten! En worden jouw goede ideeën doorgevoerd? Dan krijg JIJ uiteraard de credits die je verdiend! Je focus ligt bij deze job voornamelijk op orderpicken. Omdat je de baan inhoudelijk al kent, hoef je alleen te wennen aan je nieuwe werkomgeving. Dat zijn meestal maar wat kleine dingetjes. Daarom zit je de snelheid van je pickrondes al snel op een hoog niveau. Je weet dat goederen die binnenkomen in het magazijn er ook weer uit moeten, meestal vandaag nog. Je bent een teamplayer die zijn rol goed snapt, net als je collega's. Op die manier zorg je dat de bestellingen snel en goed verzameld en verzonden worden. Zijn alle bestellingen voor die dag de deur uit? Dan is jouw werk ook klaar. Hoe druk het is dat wisselt, maar of het nu even wat rustiger is of topdrukte. Je collega's weten dat ze op je kunnen bouwen. In de avonden werken? Dat vind je geen probleem. Je hebt een flexibele houding als het gaat om werken. Extra werk? Altijd welkom, toch?  Tot slot weet je wel raad met werken in ploegendienst, je bent het waarschijnlijk zelfs gewend. Werken als magazijnmedewerker vriezer / koeling  Bij de opdrachtgever in Moerdijk ga je als uitzendkracht op de koude afdeling van het logistieke magazijn werken, de vriezers en koelingen. Jouw taak? Dat is het nauwkeurig en op snelheid verzamelen van orders die de deur uit moeten, ook in de meest gure temperaturen. Gelukkig heb je beschermende kleding, dus heb je er niet zoveel last van. Je pickt rondes in de koeling of de vriezer, daarna check je ze snel even. Ze mogen niet te lang op kamertemperatuur blijven staan natuurlijk. Daarom let je al goed op bij het picken zelf. Onder jouw taken vallen ook het in ontvangst nemen, laden, lossen en controleren. Daarin bewaar jij goed het overzicht, zodat altijd de juiste aantallen en producten met het transport meegaan. De eindklanten kunnen rekenen op de juiste bestellingen binnenkrijgen, ofwel: ze kunnen rekenen op jouw skills en vaardigheden als picker. Ben je goed in je baan? Dan krijg je daar natuurlijk credits voor. Jouw baan is immers net zo belangrijk als die van een manager, de chauffeur of welke andere logistieke functie ook. Want.. Het logistieke proces? Dat is slechts zo sterk als zijn zwakste schakel. En dat snap ben jij sowieso niet, maar.. Zie jij een nieuwe collega die even moeite heeft met het picken of een andere taak? Dan coach jij hem er zo doorheen. Want hoe sterker je team? Hoe makkelijker jullie de targets halen. Toch? Jij versterkt binnen het magazijn letterlijk het team(gevoel)! Werken als uitzendkracht bij uitzendbureau Prestatie Als logistieke uitzendkracht bij ons uitzendbureau krijg jij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Ons motto is "Jij kiest het doel, wij helpen!" Samen met jou gaan we al tijdens het eerste gesprek in op je toekomstdoelen. Wil je bijvoorbeeld op termijn in vaste dienst komen? Doorgroeien naar een andere functie? Een huisje kopen? Of wat anders? Jij geeft het doel aan en samen met jou kijken we hoe we jou als uitzendbureau kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld door opleidingen, advies, maar hoe het er ook uitziet. We starten altijd met een kort plan van aanpak opstellen. Zo weten we waar jouw ambities liggen en hoe we jou kunnen helpen gericht aan je doelen te werken. Natuurlijk moet je daar zelf ook wat voor doen, maar op deze manier heb je vanaf de start de handvatten en mogelijkheden om dat zo effectief mogelijk te doen. Waarom we dat doen? Omdat we geloven in een band opbouwen met jou als uitzendkracht. Ben jij tevreden? Dan presteer je beter en ga je met meer zin naar het werk. Waarschijnlijk wil je langer met ons werken, toch? Ja, oké, en? Nou, daardoor hoeven wij bijvoorbeeld geen geld uit te geven aan nieuw personeel werven. Dat geld kunnen we mooi weer inzetten om jou te helpen om te groeien. Eigenlijk best logisch als je er zo over nadenkt. Toch? Verder spaar je bij ons altijd gratis en automatisch, mee aan ons unieke creditsysteem. Die credits kan je uitgeven aan fun of scholing. Ook dat is maar net wat bij jouw doelen past 😉 Heb jij al zin om te beginnen en spreekt onze visie jou aan? Solliciteer dan zo even! Onze opdrachtgevers zoeken doorlopen naar allerlei logistieke medewerkers. Waarschijnlijk kun je gewoon in deze functie starten, maar zelfs als deze vacature onverhoopt is ingevuld, hebben we waarschijnlijk nog wel een leuke passende vacature voor je openstaan, welke baan je kiest? Dat bepaal jij zelf natuurlijk! Jouw profiel als magazijnmedewerker op de hoogbouwtruck
  • Werkervaring in de logistiek is wenselijk, zeker als magazijnmedewerker
  • Je woont bij voorkeur in Moerdijk en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen)
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Al in het bezit zijn van een heftruck- / reachtruckcertificaat? Daarmee scoor je bonuspunten!

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Volop doorgroei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €2.300,- tot €2.500,- p.m. excl. toeslagen. Als je al meer dan 1 jaar ervaring hebt met reachtruckrijden, dan start je met €2.425,- tot €2.600,- per maand (exclusief toeslagen).
  • Automatisch meesparen aan ons unieke creditsysteem, credits kan je uitgeven aan fun of scholing.
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, maar waarschijnlijk zelfs sneller 😉

  Job Features

  Job CategoryHef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek, Magazijnmedewerker, Orderpicker, Reachtruckchauffeur
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2600 Per month

  Magazijnmedewerker koel-/vriesproducten Moerdijk  Wil jij graag orderpicken in een koelcel of vriescel in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature als orderpicker koel-/vriesproducten ga jij een fr...

  Zoetermeer, Zuid-Holland
  Posted 18 uur ago

  Magazijnmedewerker Zoetermeer

  Woon jij in Zoetermeer OF er vlakbij en beschik jij over eigen vervoer? Dan is de vacature als magazijnmedewerker in Zoetermeer misschien wel écht iets voor jou. Bij deze opdrachtgever van ons uitzendbureau krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Je werkt in ploegendienst en tijdens je shifts leer je allerlei nieuwe systemen, werkzaamheden en processen kennen. Je kan natuurlijk magazijnmedewerker blijven, maar wil je graag hogerop komen? Dan staan wij voor je klaar om je daarbij te helpen. Kies bijvoorbeeld voor een taalcursus / taalapp. Zo boost je jouw skills en maak je het makkelijker met collega's in andere talen te spreken of ze misschien op termijn aan te sturen? Ook voor het halen van certificaten, zoals die voor een reachtruck of heftruck helpen wij je graag. Door jouw snelheid en extra skills maak jij jezelf al snel onmisbaar bij het bedrijf waar je werkt.

  Dit ben jij als magazijnmedewerker in Zoetermeer

  Je woont in Zoetermeer en houdt van fietsen en kan makkelijk bij je werk komen. Of je woont buiten Zoetermeer en kan er makkelijk komen met de auto die je hebt. Je hebt al ervaring als logistiek medewerker of picker, misschien in een e-commerce magazijn? Vleesfabriek of ander logistiek distrubtiecentrum? Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer bonuspunten je scoort bij je sollicitatiegesprek. Heb je dan ook nog eens certificaten voor bijvoorbeeld een heftruck? Dan krijg je mega-bonuspunten. Omdat je al ervaring hebt is het voor jou makkelijk: snel, goed en efficiënt te picken. Orders controleren? Dat is geen probleem voor jou, je hoeft hooguit nog even te wennen aan de nieuwe systemen en werkwijze in dit magazijn. Werkzaamheden als magazijn medewerker in Zoetermeer Als magazijn medewerker ga je op uitzendbasis binnen een logistieke afdeling werken. Jouw rol? Dat is het snel verzamelen van je orders, het liefst volledig foutloos natuurlijk 😉 Maar iedereen maakt weleens een foutje natuurlijk, daarom is controleren ook een belangrijke taak in je rol. Meestal je eigen orders, maar soms ook die van anderen. Verder ben je natuurlijk bezig met laden en lossen, maar hoe dat werkt? Dat weet je natuurlijk van je vorige baan. Het is belangrijk dat de juiste goederen meegaan en dat je goed oplet of de juiste aantallen binnenkomen. Zo sta jij garant voor een goede doorstroom van de goederen en dat zorgt voor tevreden klanten! Niet iedereen hoeft in het magazijn op een heftruck te rijden, maar heb jij al ervaring met het rijden op zo'n truck of een andere? Dan is dat heel erg wenselijk! Het gros van je collega's rijdt namelijk ook op een heftruck of reachtruck. Werken via ons uitzendbureau in Zoetermeer Je kan via ons uitzendbureau werken in Zoetermeer en andere regio's, maar waarom zou je dat willen? Tot nu toe heb je alleen gelezen over 'wat wij van jou wensen', maar wat zijn jouw wensen en behoeften? Dat is veel belangrijker. Daarom hebben we daar bij ons uitzendbureau de volledige aandacht voor. Hoe we dat doen? Door op dag 1 al met je in gesprek te gaan over JOUW doelen. Wat wil je bereikt hebben over 3,4 of 5 jaar? Bijvoorbeeld een vaste baan? Opslag of een andere functie? Sparen om een huis te kopen? En hoe kunnen wij jou daar bij helpen? Dat is waar we samen met jou een kort plan van aanpak voor maken, geen uitgebreid document, maar wel een actiegericht plan. Op die manier kan jij werken aan je doelen. Wij kunnen je bij elke stap handvatten en ondersteuning bieden. Zo werken we samen gericht aan de toekomst die JIJ voor ogen hebt. Als onderdeel daarvan kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een taal app, je heftruck certificaat behalen, een on the job training volgen, gerichter werken aan doorgroeien en nog veel meer. Tot slot spaar je bij ons ook nog automatisch mee in het unieke creditsysteem van Prestatie. Die credits kan jij uitgeven aan scholing of aan fun natuurlijk! Ook dat is maar net wat past bij jouw wensen en behoeften! Want to 'pick' this job already? Jouw profiel als orderpicker / magazijnmedewerker
  • Een aantal jaartjes werkervaring in de logistiek is wenselijk zeker als picker / orderverzamelaar
  • Je woont bij voorkeur in Zoetermeer en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen). Uiteraard krijg je een reiskostenvergoeding.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende.
  • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre.
  • Als je ook heftruck kan rijden scoor je bonuspunten tijdens je sollicitatie.

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 per week
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00).
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met een salaris van €2.300,00 tot maximaal €2.600,00 afhankelijk van je ervaring met rijden op een heftruck of reachtruck.
  • Automatisch en gratis credits sparen via ons unieke creditsysteem. Deze credits kan je uitgeven aan fun en opleidingen.
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryHef- en reachtruck, Kantoor / warehouse, Logistiek, Orderpicker
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2600 Per month

  Magazijnmedewerker Zoetermeer Woon jij in Zoetermeer OF er vlakbij en beschik jij over eigen vervoer? Dan is de vacature als magazijnmedewerker in Zoetermeer misschien wel écht iets voor jou. Bij dez...

  Fulltime
  Zoetermeer, Zuid-Holland
  Posted 18 uur ago

  Orderpicker 2-ploegendienst Zoetermeer

  Op zoek naar een van de beste logistieke vacatures in Zoetermeer? Dan is werken bij de opdrachtgever van ons uitzendbureau in Zoetermeer écht wat voor jou! Je gaat werken als orderpicker in een 2-ploegendienst, wisselende starttijden dus! Dat vindt je net als de variatie in je werk wel zo fijn. In deze functie heb je vooruitzicht op een vast contract en in tussentijd krijg je volop kansen om jezelf door te ontwikkelen. Lees snel verder! Belangrijk. Het is handig als jij een een reachtruck of heftruckcertificaat hebt gehaald. Het liefst heb je ook al enige ervaring met erop rijden, elk jaar extra ervaring is een bonuspunt. Heb je nog geen ervaring? Geen zorgen, we leren het je. Het is wel belangrijk dat je in dat geval in ieder geval al ervaring hebt binnen een logistiek magazijn of distributiecentrum. Kortom: we zoeken naar iemand met ervaring als logistiek medewerker, picker of een andere magazijnmedewerker functie. Nog niet zo veel ervaring? Geen zorgen, we zoeken naar meerdere logistieke medewerkers! Wat moet ik kunnen voor deze functie? Dat je aardig want energie hebt? Dat is wel zo handig, je moet op een lekker tempo namelijk orders kunnen picken. Het liefst doe jij dat vanaf de start al als heftruckchauffeur. Je kan goed inschatten hoeveel ruimte er in de wandelgangen en schappen zijn, op die manier plaats je snel, fout- en schadeloos orders in de stellingen en haal je ze er weer uit. Je bent niet van het afwachten, maar bent proactief in je werk. "You get things done!" En daar kunnen je collega's op rekenen. In je werktijden ben je flexibel, extra uurtjes en verschillende starttijden? Ja, graag! Het woord ploegendienst? Dat ken jij al lang 😉 Tot slot ben je een teamspeler. Je kan jezelf verstaanbaar maken in het Nederlands en Engels, kan je het vloeiend spreken? Bonuspunten! Maar dat is geen must. Je leert het vanzelf en het is vooral handig voor jezelf en natuurlijk een ook beetje voor je collega's. In je functie leer je werken met nieuwe systemen, processen en krijg je allround taken. Die pak je snel op omdat je al ervaring hebt als magazijnmedewerker, 'dat ene dingetje dat je nog niet weet'? Dat leggen je collega's of wij je graag uit!

  Wat doe je als orderpicker? 

  Orders picken uit het magazijn! Je zorgt dat ze snel binnengehaald worden, maar ook dat ze gepickt en verzendgereed gemaakt worden. Pickrondes? Die controleer je vaak zelf. De werkgever kan daarbij op de kwaliteit van je controle vertrouwen. Dat heb jij al in no-time bewezen natuurlijk. Doordat jij je werk goed en snel doet, krijgt de klant op tijd de juiste bestelling binnen. En dat verdiend een compliment! Orders picken in een groot magazijn doe je overigens niet alleen zelf. Je werkt samen met je collega's, ze rijden allemaal rond op een hef- en reachtruck. Daar is ruimte genoeg voor! Maar genoeg over wat we van jou vragen, laten we het hebben over wat wij JOU kunnen bieden! Want er mag best iets tegenover staan, naast een leuk salaris dan 😉 Werken via ons uitzendbureau in Zoetermeer Je kan via ons uitzendbureau werken in Zoetermeer en andere regio's, maar waarom zou je dat willen? Tot nu toe heb je alleen gelezen over 'wat wij van jou wensen', maar wat zijn jouw wensen en behoeften? Dat is veel belangrijker. Daarom hebben we daar bij ons uitzendbureau de volledige aandacht voor. Hoe we dat doen? Door op dag 1 al met je in gesprek te gaan over JOUW doelen. Wat wil je bereikt hebben over 3,4 of 5 jaar? Bijvoorbeeld een vaste baan? Opslag of een andere functie? Sparen om een huis te kopen? En hoe kunnen wij jou daar bij helpen? Dat is waar we samen met jou een kort plan van aanpak voor maken, geen uitgebreid document, maar wel een actiegericht plan. Op die manier kan jij werken aan je doelen. Wij kunnen je bij elke stap handvatten en ondersteuning bieden. Zo werken we samen gericht aan de toekomst die JIJ voor ogen hebt. Als onderdeel daarvan kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een taal app, je heftruck certificaat behalen, een on the job training volgen, gerichter werken aan doorgroeien en nog veel meer. in de tussentijd zien we je regelmatig en laten je even weten hoe het gaat, niet alleen als het ff wat minder gaat, maar juist ook wanneer je lekker bezig bent! Tot slot spaar je bij ons ook nog automatisch mee in het unieke creditsysteem van Prestatie. Die credits kan jij uitgeven aan scholing of aan fun natuurlijk! Ook dat is maar net wat past bij jouw wensen en behoeften! Want to 'pick' this job already? Jouw profiel als orderpicker in vriesmagazijn
  • Een aantal jaartjes werkervaring in de logistiek is wenselijk zeker als logistiek medewerker / orderverzamelaar
  • Je woont bij voorkeur in Zoetermeer en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen). Uiteraard krijg je een reiskostenvergoeding.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende.
  • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre.
  • Als je ook heftruck kan rijden scoor je bonuspunten tijdens je sollicitatie.

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 per week
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00).
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €2.300,00 tot €2.500,00 per maand. exclusief mogelijke toeslagen die je bovenop je loon ontvangt.
  • Automatisch en gratis credits sparen via ons unieke creditsysteem. Deze credits kan je uitgeven aan fun en opleidingen.
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryHef- en reachtruck, Logistiek, Orderpicker
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2500 Per month

  Orderpicker 2-ploegendienst Zoetermeer Op zoek naar een van de beste logistieke vacatures in Zoetermeer? Dan is werken bij de opdrachtgever van ons uitzendbureau in Zoetermeer écht wat voor jou! Je g...

  Fulltime
  Moerdijk, Noord-Brabant
  Posted 18 uur ago

  Orderpicker vacature Moerdijk (2-ploegendienst)

  Wil jij graag orderpicken in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature als orderpicker in Moerdijk ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen van orders. Dat is natuurlijk een leuk baantje, maar.. Bij onze opdrachtgever in Moerdijk is er meer mogelijk. Zo krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en te werken aan je toekomst. Bijvoorbeeld meer certificaten behalen en je functie meer allround te maken. Je kan bijvoorbeeld leren op een heftruck of reachtruck te rijden. In deze functie werk je een 2-ploegendienst, dat betekent dat je op verschillende tijden start). Staat deze vacature al een paar dagen open? Geen stress. Solliciteren loont, want we zijn doorlopend op zoek naar uitzendkrachten zoals jou!

  Dit ben jij als orderpicker in Moerdijk

  Jij weet al wat orderpicken inhoud. Bijvoorbeeld omdat je het bij je vorige baan ook al gedaan hebt of te maken had met logistiek. Je komt na je sollicitatie in een logistiek magazijn te werken. Jij hebt oog voor alle dingen die om je heen gebeuren, misschien heb je zelfs goede ideeën. Verder is het typerend aan jou dat je nauwkeurig, maar snel werkt. Als we dat nu aan jouw (ex)collega's zouden vragen, dan zouden zei je ook zo omschrijven. Je focus ligt op orderpicken, je bent al snel gewend aan dit nieuwe magazijn. Daardoor gaat de snelheid van je pickrondes ook elke keer een beetje omhoog. Je zit al snel aan je maximale snelheid. Je weet dat de goederen die binnenkomen niet voor altijd in het magazijn blijven. Het liefst staan de producten er zo kort mogelijk! Samen met je collega's van het magazijn zorg je er daarom voor dat alle goederen die die dag 'eruit moeten', ook echt het gebouw hebben verlaten voor jij dat doet. Als het écht nodig is geef je daarom even gas bij en kunnen je collega's op je bouwen. Je vindt werken in de avond wel relaxt, in je werktijden ben je flexibel. Extra werken? Ja, graag! Even wat extra centen op de bank is wel zo lekker. Toch? Het woord ploegendienst? Daar ben je al bekend mee, misschien zelfs van je vorige baan? Werken als logistiek medewerker in Moerdijk Bij de opdrachtgever in Moerdijk ga je als uitzendkracht op een een logistieke afdeling werken. Jouw taak? Dat is het nauwkeurig en op snelheid verzamelen van orders die de deur uit moeten, natuurlijk is het wel iets meer dan dat. Je pickt rondes in het magazijn, maar daarna check je ook even of je jouw orders wel goed gepickt hebt natuurlijk. Ook het in ontvangst nemen, laden, lossen en controleren is jou niet onbekend. Zo zorg je dat de juiste aantallen en producten binnenkomen én de deur uitgaan. Op die manier krijgen de klanten van de opdrachtgever ook écht wat ze besteld hebben. Wel zo fijn, toch? Ben je goed in je baan? Dan krijg je daar natuurlijk ook waardering voor. Elke baan in dit magazijn is belangrijk, net zo belangrijk als die van een manager, een chauffeur of welke andere functie dan ook. Want.. Het logistieke proces? Dat is slechts zo sterk als zijn zwakste schakel. En dat snap jij helemaal. Dus zie jij een collega die even moeite heeft met het picken of een andere taak? Dan zorg je er als team voor dat de targets toch gehaald worden? Misschien door hem even snel wat tips te geven, zodat je collega weer doorkan. Jij versterkt letterlijk het team(gevoel)! Werken als uitzendkracht bij uitzendbureau Prestatie Als logistieke uitzendkracht bij ons uitzendbureau krijg jij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Ons motto is "Jij kiest het doel, wij helpen!" Samen met jou gaan we al tijdens het eerste gesprek in op je toekomstdoelen. Wil je bijvoorbeeld op termijn in vaste dienst komen? Doorgroeien naar een andere functie? Een huisje kopen? Of wat anders? Jij geeft het doel aan en samen met jou kijken we hoe we jou als uitzendbureau kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld door opleidingen, advies, maar hoe het er ook uitziet. We starten altijd met een kort plan van aanpak opstellen. Zo weten we waar jouw ambities liggen en hoe we jou kunnen helpen gericht aan je doelen te werken. Natuurlijk moet je daar zelf ook wat voor doen, maar op deze manier heb je vanaf de start de handvatten en mogelijkheden om dat zo effectief mogelijk te doen. Waarom we dat doen? Omdat we geloven in een band opbouwen met jou als uitzendkracht. Ben jij tevreden? Dan presteer je beter en ga je met meer zin naar het werk. Waarschijnlijk wil je langer met ons werken, toch? Ja, oké, en? Nou, daardoor hoeven wij bijvoorbeeld geen geld uit te geven aan nieuw personeel werven. Dat geld kunnen we mooi weer inzetten om jou te helpen om te groeien. Eigenlijk best logisch als je er zo over nadenkt. Toch? Verder spaar je bij ons altijd gratis en automatisch, mee aan ons unieke creditsysteem. Die credits kan je uitgeven aan fun of scholing. Ook dat is maar net wat bij jouw doelen past 😉 Heb jij al zin om te beginnen en spreekt onze visie jou aan? Solliciteer dan zo even! Onze opdrachtgevers zoeken doorlopen naar allerlei logistieke medewerkers. Waarschijnlijk kun je gewoon in deze functie starten, maar zelfs als deze vacature onverhoopt is ingevuld, hebben we waarschijnlijk nog wel een leuke passende vacature voor je openstaan, welke baan je kiest? Dat bepaal jij zelf natuurlijk! Jouw profiel als magazijnmedewerker in Moerdijk
  • Werkervaring in de logistiek is wenselijk, zeker als magazijnmedewerker
  • Je woont bij voorkeur in Moerdijk en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen)
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Al in het bezit zijn van een heftruck- / reachtruckcertificaat? Daarmee scoor je bonuspunten!

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Volop doorgroei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €2.300,-  tot €2.500,- per maand excl. toeslagen. (€2.120,- tot €2.320,- per 4 weken)
  • Automatisch meesparen aan ons unieke creditsysteem, credits kan je uitgeven aan fun of scholing.
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, maar waarschijnlijk zelfs sneller 😉

  Job Features

  Job CategoryKantoor / warehouse, Logistiek, Orderpicker
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2500 Per month

  Orderpicker vacature Moerdijk (2-ploegendienst) Wil jij graag orderpicken in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature als orderpicker in Moerdijk ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen van ord...

  Fulltime
  Hazeldonk, Noord-Brabant
  Posted 18 uur ago

  Orderpicker Hazeldonk (magazijnmedewerker)

  Heb jij al vaker gereden met een elektrische pallettruck? En wil je het liefst morgen al beginnen met werken in Hazeldonk? Bel dan nu of solliciteer via deze pagina op de vacature als orderpicker. De leukste én tevens een van de best betaalde logistieke vacatures in Hazelfdonk. Lees dan snel verder!  (Or scroll down if you want to read the English version of this vacancy) In deze vacature voor orderpicker ga je orders picken met behulp van een RF scanner. Waarschijnlijk ken je deze scanners wel, maar zo niet? Dan leer je dat zo. Een RF scanner is een mobiele computer die barcodes scant. Jouw 'scans' komen daardoor direct in het ERP- of WMS-systeem terecht. Heb je er nog geen ervaring mee? Geen stress, het is geen rocket science gelukkig, maar.. Het is dus handig als je wel een klein beetje overweg kan met een computer of technische apparatuur 😉 Over apparatuur gesproken.. Je komt te werken in een gloednieuw, hypermodern magazijn in Hazeldonk! Een mooie bonus van werken in deze high-tech omgeving is dat je moeiteloos bijdraagt aan het milieu. En niet alleen omdat er bespaard wordt op een heleboel overbodige papiertjes printen 😉

  Wat voor orderpicker zoeken we voor onze opdrachtgever in Hazeldonk?

  Je komt te werken in een écht familiebedrijf wat al meer dan 25 jaar bestaat, een hele platte organisatie dus. Omdat je in direct contact staat met iedereen en ze graag een band met je opbouwen, moet je minimaal wel 'een aardig woordje Engels kunnen'. Dat praat wel zo makkelijk. Toch? Kan je daarnaast ook goed Nederlands spreken? Dan heb je meteen bonuspunten te pakken bij je sollicitatie! Is een van die twee talen nog een beetje lastig? Geen zorgen, informeer dan vooral even naar onze gratis taal app. Dan boost je in no-time je taalskills naar het volgende niveau. Verder is het standaard wensenpakket van toepassing bij deze vacature als orderpicker. Uh, wat dan? Een lekker tempo in je pickrondes natuurlijk, nauwkeurig zijn in je werk en collegiaal zijn. Je werkt in de logistieke immers als een team! En oh ja, een elektrische pompwagen is tof, maar het is wel fijn als je daarmee schadeloos kan rijden natuurlijk. Maar daar gaan we natuurlijk vanuit 😉 Anything else? Yup! Deze opdrachtgever waardeert jou om wie JIJ bent, niet alleen je werkskills. De directie? Die kom je dus ook regelmatig tegen, ze staan namelijk dicht bij de mensen. Jouw ideeën? Die horen ze graag én wij als uitzendbureau ook. Er is immers altijd ruimte voor verbetering en innovatie. Deze opdrachtgever snapt ook dat kou niet fijn is, daarom krijg je ook extra's en worden er zoveel mogelijk maatregelen getroffen zodat jij daar zo min mogelijk last van hebt. Als orderpicker zoeken we naar iemand die steeds een stapje meer wil, steeds een beetje beter - en sneller - werk wil leveren. Een uitzendkracht die uitzicht wil op een vast contract. Dus ben jij zo iemand die deze efforts graag levert? Die altijd ff net een stapje meer doet dan zijn collega's? Dan wordt dat bij de opdrachtgever gezien en extra beloond! Hoe dat werkt? Je start met een 'startsalaris', maar groeit binnen het magazijn (en de organisatie) zowel qua loon als functie. Dat doe je volledig op basis van jouw ambitie én de prestaties die je neerzet. Dus behoor jij tot 'de amibitieuzen' onder ons? Dan is dit DÉ locatie waar je wilt gaan werken. 

  Over de functie als orderpicker vries in Hazeldonk?

  Zware dozen tillen? Dat doe je moeiteloos dankzij jouw (voormalige) gym lifestyle. Misschien trainde je zelfs buiten? Dat zou handig zijn, want dit is namelijk de 'koelste functie' in het magazijn. Jij staat namelijk volcontinu in de vriezer. Ben je al eens op skivakantie geweest of heb je boodschappen gedaan in een gure winter? Dan weet je wat je mag verwachten, maar.. Gelukkig krijg jij in deze functie een super koud-werende outfit aan. Dat is dan weer een meevaller toch? En over meevallers gesproken.. Waar je collega's het dan lekker warm mogen hebben in hun verwarmde cabines.. Zit jij er aan het einde van elke vier weken een stuk warmer bij 😉 Dit is namelijk de best betaalde functie van het magazijn. Alle vacatures betalen evenveel, maar jij krijgt extra "kou toeslagen", een "vries toeslag" om specifiek te zijn. Die toeslag is €12,50 per dag, keer 5 dagen werk, keer 4 weken dus.. Dat is weer een mooie +€250,- bovenop je loon. (Omgerekend per maand dus zelfs nog meer.)

  Als orderpicker (koeling) werken via uitzendbureau Prestatie

  De meest gehoorde reactie van uitzendkrachten zoals jij bij sollicitaties is, 'wauw, dit is echt heel anders dan bij andere uitzendbureaus', maar dat mag jij zelf natuurlijk beoordelen 😉 Waarom je (toekomstige) collega's die reactie geven? Omdat we ook écht anders te werk gaan. Oh ja, hoe dan? Jouw wensen, behoeften en doelen staan hier letterlijk vanaf dag 1 centraal. In ons eerste gesprek met jou gaan we in op JOUW doelen. Wat wil je bereikt hebben over 3,4 of 5 jaar? Hoe ziet je ideale toekomst eruit? En wat heb je van ons nodig om dat te bereiken? Op basis van jouw input maken we een kort plan van aanpak. Zo weet je zeker dat je jouw doelen over een paar jaar ook echt bereikt. Jij bent daarin sturend natuurlijk, maar wij bieden je ondersteuning, advies, certificaten, wat je ook nodig hebt, bij elke stap! Zo werken we samen aan jouw toekomst realiseren. Klinkt dat als een fijne aanpak die bij ook goed bij jou past? Mooi. Dan kunnen we het vast goed met elkaar vinden 😉 P.S. je spaart ook nog automatisch en gratis mee aan ons unieke credit systeem. Deze credits kan je uitgeven aan fun of scholing. En draag je vrienden, familie of kennissen aan? Dan kun je ook met gemak nog €300,- extra p.p. verdienen, als ze goed, serieus en langer bij ons blijven werken natuurlijk 😉 volg ons dus vooral op Facebook en deel onze posts, zo verdien je zo'n leuke extra moeiteloos.

  What's in it for you?

  Startsalaris: €2.300,00 - €2.500,00  (per 4 weken €2.120,- - €2.320,-) Excl. toeslagenVriestoeslag: voor mensen die min of meer continue in de vriescel werken à €12.50 per dag (€250,- per 4 weken o.b.v. 40 uur p/w/) • Ben je minder vaak ziek? Dan krijg je een "Minder ziek bonus". • Beschermende kleding natuurlijk 😉 • Na 6 tot 12 maanden al op contract (als je goed je werkt doet natuurlijk ;)) • Doorgroeikansen en loonsverhogingen o.b.v. jouw inzet en ambitie. • Vanaf dag 1: je mag op alle borrels en feestjes komen • Kerstpakket, lekker! • Vanaf dag 1 ben je een medewerker van het bedrijf ondanks dat je voor het uitzendbureau werkt • Gratis meesparen aan het uniek credit systeem van Prestatie, credits uit te geven aan fun en scholing. • Op termijn in overleg iets eerder starten of juist een avonddienst? Dat is vaak mogelijk. • Gratis taal app indien je jouw taalkskills wilt boosten. • Referral bonus van €300,- + evt. extra's bij het aandragen van nieuwe collega's die goed presteren en langer dan 6 maanden blijven werken.

  Wat moet je kunnen?

  • De Engelse taal moet je redelijk beheersen. • Een beetje of goed Nederlands is een pré (wenselijk). • Bij voorkeur al wat ervaring binnen de logistiek (magazijn, distributiecentra of ander logistieke bedrijf) • Bij voorkeur al kunnen rijden met een elektrische pompwagen (ept), maar anders leren we het je zo 😉 • Geen echte skill, maar als je buiten Hazeldonk woont moet je beschikken over eigen vervoer (geen OV i.v.m. vertragingen) • Op tijd komen natuurlijk 😉 ____________________________ Note: this text is automatically translated from our original version above.

  Order Picker Hazeldonk (Warehouse Worker)

  Have you driven an electric pallet truck before, and would you like to start working in Hazeldonk as soon as tomorrow? If so, call now or apply for the order picker position via this page. This is one of the most enjoyable and best-paid logistics jobs in Hazeldonk. Read on for more information! In this order picker position, you'll pick orders using an RF scanner. You're probably familiar with these scanners, but if not, you'll learn quickly. An RF scanner is a mobile computer that scans barcodes. Your 'scans' are directly entered into the ERP or WMS system. If you have no experience with this, don't worry, it's not rocket science! However, it's helpful if you have some basic computer or technical equipment skills 😉 Speaking of equipment... You'll be working in a brand new, state-of-the-art warehouse in Hazeldonk! A great bonus of working in this high-tech environment is that you effortlessly contribute to the environment, and not only because you save on printing countless unnecessary papers 😉

  What kind of order picker are we looking for at our Hazeldonk client?

  You'll be working at a genuine family-owned company that has existed for more than 25 years, with a very flat organization. Because you'll be in direct contact with everyone and they want to build a relationship with you, you should be able to speak at least 'some decent English.' It just makes communication easier. If you can also speak Dutch well, you'll earn extra points during your application! Is one of the two languages still a bit difficult? Don't worry, feel free to inquire about our free language app. It will boost your language skills to the next level in no time. The standard requirements apply to this order picker position. Uh, what does that mean? Of course, you should maintain a good pace in your picking rounds, be accurate in your work, and be a team player. After all, you work as a team in logistics! And yes, an electric pallet truck is cool, but it's essential to be able to drive it without causing damage. But we trust you can do that 😉 Anything else? Yes! This client appreciates you for who YOU are, not just your work skills. The management? You'll encounter them regularly, as they're close to the people. Your ideas? They love to hear them, as do we, the temp agency. There's always room for improvement and innovation. This client also understands that cold isn't pleasant, so they provide extra perks and take as many measures as possible to minimize your discomfort. As an order picker, we're looking for someone who wants to continuously improve, delivering better and faster work. A temp worker who aims for a permanent contract. If you're someone who gladly makes extra efforts and always goes the extra mile compared to your colleagues, the client will notice and reward you accordingly! How does that work? You'll start with a 'starting salary,' but you'll grow within the warehouse (and organization) in terms of both pay and position. This is entirely based on your ambition and the performance you deliver. So, if you're among the ambitious, this is THE location where you want to work.

  About the position as an order picker in the freezer section in Hazeldonk:

  Lifting heavy boxes? You can do it effortlessly, thanks to your (former) gym lifestyle. Maybe you even trained outdoors? That would be helpful, as this is the 'coolest job' in the warehouse. You'll be working in the freezer section full-time. Have you ever been on a ski vacation or shopped during a freezing winter? Then you know what to expect, but... Fortunately, you'll be provided with super cold-resistant clothing in this role. That's a nice perk, right? And speaking of perks... While your colleagues enjoy the warmth of their heated cabins, you'll be much warmer at the end of every four weeks 😉 This is the highest paying position in the warehouse. All positions pay the same base salary, but you'll receive additional "cold allowances," specifically a "freezer allowance" of €12.50 per day, multiplied by five working days, then multiplied by four weeks. That's an extra €250 on top of your salary (even more when calculated monthly).

  As an order picker (cooling) working through the temp agency Performance:

  The most common reaction from temp workers like you during applications is, 'Wow, this is really different from other temp agencies,' but you can judge that for yourself 😉 Why do your (future) colleagues give that reaction? Because we genuinely work differently. Oh yeah, how so? From day one, your wishes, needs, and goals are our priority. In our first conversation with you, we focus on YOUR goals. What do you want to achieve in 3, 4, or 5 years? What does your ideal future look like? And what do you need from us to reach that? Based on your input, we create a short action plan. This ensures that you'll achieve your goals within a few years. Of course, you're the one steering the process, but we offer support, advice, certificates, and anything else you need at every step! We work together to realize your future. Does that sound like a great approach that also fits you well? Great! We'll probably get along just fine 😉 P.S. You also automatically and freely save up for our unique credit system. You can spend these credits on fun activities or education. And if you refer friends, family, or acquaintances, you can easily earn an extra €300 per person, as long as they work seriously and stay with us for at least six months 😉 So, follow us on Facebook and share our posts to effortlessly earn a nice bonus.

  What's in it for you?

  • Starting salary: €2.300,- - €2.500,- Excl. allowances • Freezer allowance: for those who work more or less continuously in the freezer room at €12.50 per day (€250 every four weeks based on 40 hours p/w) • Less frequent sickness? You'll receive a "Less Sick Bonus." • Protective clothing, of course 😉 • Contract after 6 to 12 months (if you do your job well, of course ;)) • Opportunities for growth and salary increases based on your commitment and ambition. • From day 1: you're invited to all parties and gatherings • Christmas package, nice! • From day 1, you're considered an employee of the company even though you work for the temp agency • Free participation in Performance's unique credit system, credits to be spent on fun and education. • In the long run, starting earlier or working an evening shift by mutual agreement is often possible. • Free language app if you want to boost your language skills. • Referral bonus of €300 + possible extras for referring new colleagues who perform well and stay for more than six months.

  What should you be able to do?

  • You must have a reasonable command of the English language. • Some or good Dutch language skills are a plus (desirable). • Preferably have some experience in logistics (warehouse, distribution center, or other logistics company) • Preferably be able to drive an electric pallet truck (EPT), but we'll teach you if necessary 😉 • Not a real skill, but if you live outside Hazeldonk, you must have your own transportation (no public transport due to delays) • Be punctual, of course 😉 Give us a call, send an email to vacature@prestatie.eu or apply directly via this page.  

  Job Features

  Job CategoryLogistiek, Orderpicker
  Job LevelGeen ervaring, Junior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2500 Per month

  Orderpicker Hazeldonk (magazijnmedewerker) Heb jij al vaker gereden met een elektrische pallettruck? En wil je het liefst morgen al beginnen met werken in Hazeldonk? Bel dan nu of solliciteer via deze...

  Fulltime
  Moerdijk, Noord-Brabant
  Posted 18 uur ago

  Orderpicker Moerdijk (magazijnmedewerker)

  Heb jij al vaker gereden met een elektrische pallettruck? En wil je het liefst morgen al beginnen met werken in Moerdijk? Bel dan nu of solliciteer via deze pagina op de vacature als orderpicker. De leukste én tevens een van de best betaalde logistieke vacatures in Moerdijk. Lees dan snel verder!  In deze vacature voor orderpicker ga je orders picken met behulp van een RF scanner. Waarschijnlijk ken je deze scanners wel, maar zo niet? Dan leer je dat zo. Een RF scanner is een mobiele computer die barcodes scant. Jouw 'scans' komen daardoor direct in het ERP- of WMS-systeem terecht. Heb je er nog geen ervaring mee? Geen stress, het is geen rocket science gelukkig, maar.. Het is dus handig als je wel een klein beetje overweg kan met een computer of technische apparatuur 😉 Over apparatuur gesproken.. Je komt te werken in een gloednieuw, hypermodern magazijn in Moerdijk! Een mooie bonus van werken in deze high-tech omgeving is dat je moeiteloos bijdraagt aan het milieu. En niet alleen omdat er bespaard wordt op een heleboel overbodige papiertjes printen 😉

  Wat voor orderpicker zoeken we voor onze opdrachtgever in Moerdijk?

  Je komt te werken in een écht familiebedrijf wat al meer dan 25 jaar bestaat, een hele platte organisatie dus. Omdat je in direct contact staat met iedereen en ze graag een band met je opbouwen, moet je minimaal wel 'een aardig woordje Engels kunnen'. Dat praat wel zo makkelijk. Toch? Kan je daarnaast ook goed Nederlands spreken? Dan heb je meteen bonuspunten te pakken bij je sollicitatie! Is een van die twee talen nog een beetje lastig? Geen zorgen, informeer dan vooral even naar onze gratis taal app. Dan boost je in no-time je taalskills naar het volgende niveau. Verder is het standaard wensenpakket van toepassing bij deze vacature als orderpicker. Uh, wat dan? Een lekker tempo in je pickrondes natuurlijk, nauwkeurig zijn in je werk en collegiaal zijn. Je werkt in de logistieke immers als een team! En oh ja, een elektrische pompwagen is tof, maar het is wel fijn als je daarmee schadeloos kan rijden natuurlijk. Maar daar gaan we natuurlijk vanuit 😉 Anything else? Yup! Deze opdrachtgever waardeert jou om wie JIJ bent, niet alleen je werkskills. De directie? Die kom je dus ook regelmatig tegen, ze staan namelijk dicht bij de mensen. Jouw ideeën? Die horen ze graag én wij als uitzendbureau ook. Er is immers altijd ruimte voor verbetering en innovatie. Deze opdrachtgever snapt ook dat kou niet fijn is, daarom krijg je ook extra's en worden er zoveel mogelijk maatregelen getroffen zodat jij daar zo min mogelijk last van hebt. Als orderpicker zoeken we naar iemand die steeds een stapje meer wil, steeds een beetje beter - en sneller - werk wil leveren. Een uitzendkracht die uitzicht wil op een vast contract. Dus ben jij zo iemand die deze efforts graag levert? Die altijd ff net een stapje meer doet dan zijn collega's? Dan wordt dat bij de opdrachtgever gezien en extra beloond! Hoe dat werkt? Je start met een 'startsalaris', maar groeit binnen het magazijn (en de organisatie) zowel qua loon als functie. Dat doe je volledig op basis van jouw ambitie én de prestaties die je neerzet. Dus behoor jij tot 'de amibitieuzen' onder ons? Dan is dit DÉ locatie waar je wilt gaan werken. 

  Over de functie als orderpicker vries in Moerdijk?

  Zware dozen tillen? Dat doe je moeiteloos dankzij jouw (voormalige) gym lifestyle. Misschien trainde je zelfs buiten? Dat zou handig zijn, want dit is namelijk de 'koelste functie' in het magazijn. Jij staat namelijk volcontinu in de vriezer. Ben je al eens op skivakantie geweest of heb je boodschappen gedaan in een gure winter? Dan weet je wat je mag verwachten, maar.. Gelukkig krijg jij in deze functie een super koud-werende outfit aan. Dat is dan weer een meevaller toch? En over meevallers gesproken.. Waar je collega's het dan lekker warm mogen hebben in hun verwarmde cabines.. Zit jij er aan het einde van elke vier weken een stuk warmer bij 😉 Dit is namelijk de best betaalde functie van het magazijn. Alle vacatures betalen evenveel, maar jij krijgt extra "kou toeslagen", een "vries toeslag" om specifiek te zijn. Die toeslag is €12,50 per dag, keer 5 dagen werk, keer 4 weken dus.. Dat is weer een mooie +€250,- bovenop je loon. (Omgerekend per maand dus zelfs nog meer.)

  Als orderpicker (koeling) werken via uitzendbureau Prestatie

  De meest gehoorde reactie van uitzendkrachten zoals jij bij sollicitaties is, 'wauw, dit is echt heel anders dan bij andere uitzendbureaus', maar dat mag jij zelf natuurlijk beoordelen 😉 Waarom je (toekomstige) collega's die reactie geven? Omdat we ook écht anders te werk gaan. Oh ja, hoe dan? Jouw wensen, behoeften en doelen staan hier letterlijk vanaf dag 1 centraal. In ons eerste gesprek met jou gaan we in op JOUW doelen. Wat wil je bereikt hebben over 3,4 of 5 jaar? Hoe ziet je ideale toekomst eruit? En wat heb je van ons nodig om dat te bereiken? Op basis van jouw input maken we een kort plan van aanpak. Zo weet je zeker dat je jouw doelen over een paar jaar ook echt bereikt. Jij bent daarin sturend natuurlijk, maar wij bieden je ondersteuning, advies, certificaten, wat je ook nodig hebt, bij elke stap! Zo werken we samen aan jouw toekomst realiseren. Klinkt dat als een fijne aanpak die bij ook goed bij jou past? Mooi. Dan kunnen we het vast goed met elkaar vinden 😉 P.S. je spaart ook nog automatisch en gratis mee aan ons unieke credit systeem. Deze credits kan je uitgeven aan fun of scholing. En draag je vrienden, familie of kennissen aan? Dan kun je ook met gemak nog €300,- extra p.p. verdienen, als ze goed, serieus en langer bij ons blijven werken natuurlijk 😉 volg ons dus vooral op Facebook en deel onze posts, zo verdien je zo'n leuke extra moeiteloos.

  What's in it for you?

  Startsalaris: €2.300,- tot €2.500,- per maand (loon uitbetaald per 4 weken is omgerekend €2.120,- tot €2.320,-) Excl. toeslagenVriestoeslag: voor mensen die min of meer continue in de vriescel werken à €12.50 per dag (€250,- per 4 weken o.b.v. 40 uur p/w/) • Ben je minder vaak ziek? Dan krijg je een "Minder ziek bonus". • Beschermende kleding natuurlijk 😉 • Na 6 tot 12 maanden al op contract (als je goed je werkt doet natuurlijk ;)) • Doorgroeikansen en loonsverhogingen o.b.v. jouw inzet en ambitie. • Vanaf dag 1: je mag op alle borrels en feestjes komen • Kerstpakket, lekker! • Vanaf dag 1 ben je een medewerker van het bedrijf ondanks dat je voor het uitzendbureau werkt • Gratis meesparen aan het uniek credit systeem van Prestatie, credits uit te geven aan fun en scholing. • Op termijn in overleg iets eerder starten of juist een avonddienst? Dat is vaak mogelijk. • Gratis taal app indien je jouw taalkskills wilt boosten. • Referral bonus van €300,- + evt. extra's bij het aandragen van nieuwe collega's die goed presteren en langer dan 6 maanden blijven werken.

  Wat moet je kunnen?

  • De Engelse taal moet je redelijk beheersen. • Een beetje of goed Nederlands is een pré (wenselijk). • Bij voorkeur al wat ervaring binnen de logistiek (magazijn, distributiecentra of ander logistieke bedrijf) • Bij voorkeur al kunnen rijden met een elektrische pompwagen (ept), maar anders leren we het je zo 😉 • Geen echte skill, maar als je buiten Moerdijk woont moet je beschikken over eigen vervoer (geen OV i.v.m. vertragingen) • Op tijd komen natuurlijk 😉  

  Job Features

  Job CategoryLogistiek, Orderpicker
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2500 Per month

  Orderpicker Moerdijk (magazijnmedewerker) Heb jij al vaker gereden met een elektrische pallettruck? En wil je het liefst morgen al beginnen met werken in Moerdijk? Bel dan nu of solliciteer via deze p...

  Fulltime
  Dordrecht, Zuid-Holland
  Posted 18 uur ago

  Logistiek medewerker Dordrecht (orderpicker)

  Er is genoeg te doen qua logistiek in Dordrecht. Woon jij in Dordrecht of daar vlakbij? En.. Wil je snel aan de slag als logistiek medewerker? Dan past de vacature voor logistiek medewerker in Dordrecht (orderpicker), wellicht perfect bij jou! Je start bij onze opdrachtgever in Dordrecht. Je komt te werken in een internationaal handelsbedrijf. Dit bedrijf is doorlopend op zoek naar logistieke toppers zoals jou. Met een gigantisch magazijn is jouw functie als logistiek medewerker behoorlijk allround. Je kan je in diverse activiteiten, systemen en processen ontwikkelen, daar krijg je ook de ruimte voor. Je start hier als logistiek medewerker. Gaandeweg kan je jouw functie steeds verder uitbouwen, bijvoorbeeld door te rijden met de heftruck of reachtruck. Handig bij het orderpicken 😉 Jouw talent? Dat laten we natuurlijk niet onbenut, je krijgt de waardering in je werk die jij verdient. Als jij je best doet dan zien wij en onze opdrachtgever dat vrijwel direct. Ja, oké, en? Nou, je vergroot er niet alleen je kans mee op een vaste baan, maar ook om lekker intern door te groeien. Als je dat zelf ook wilt natuurlijk. Ons uitzendbureau en onze opdrachtgevers investeren graag in jou als uitzendkracht. Bijvoorbeeld met trainingen op locatie voor rijdend materieel, maar ook een taalcursus en andere begeleiding. Alles om te werken aan de toekomst zoals jij die voor ogen hebt. Je doelen? Die bepaal jij, wij ondersteunen je. Bijvoorbeeld: een vast contract op termijn, (intern) een hogere functie krijgen,  over een paar jaartjes voor jezelf beginnen als ZZP-er of iets anders. Ons motto is "Jij kiest het doel, wij helpen!"

  Dit ben jij als logistiek medewerker in Dordrecht

  Als logistiek medewerker heb je een allround functie, orders aannemen, controleren, wegzetten, picken en weer mee versturen. Die variatie in je werk? Die is jou waarschijnlijk niet onbekend door je eerdere logistieke banen. Misschien heb je al in een magazijn gewerkt of distributiecentrum? Op een logistieke afdeling bij je vorige werkgever misschien? Jij weet dat het belangrijk is om foutloos en snel producten te verzamelen bij het picken. Je krijgt er een kick van om dat steeds wat sneller te doen. Misschien nog wel sneller dan je andere collega's? Na een paar weekjes zit je daarom al aan je piek qua pick snelheid. De werkgever ziet dat. Wellicht wil jij daarom weer 'wat nieuws leren'? Mag wel, hoeft niet 😉 Maar in welke functie je ook werkt, jij weet dat het belangrijkste is dat je werkt als een team. De logistiek is zo sterk als zijn zwakste schakel, je bent dus ook collegiaal. Elke dag zorgen je er samen met je collega's voor dat alle bestellingen de deur uit zijn, dan is de dag pas voorbij, toch? Je hebt goed zicht op wat er om je heen gebeurd en bent nauwkeurig en snel in je werk. Als je op deze vacature van logistiek medewerker solliciteert zijn een paar dingen belangrijk om vooraf te weten. • Je bent bereid om avonden te werken. • Van mei t/m oktober werk je standaard extra (dat komt door het piekseizoen). • De verwachting is dat je (op termijn) ook op een heftruck of reachtruck kan rijden. Kan je dat al? Dan krijg je bonuspunten!

  De werkzaamheden als logistiek medewerker in Dordrecht

  Als logistiek medewerker ga je aan de slag in een magazijn met het picken van orders. Jij bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor het goed (foutloos), snel en efficiënt verzamelen verzamelen van alle producten, van blikjes frisdrank tot balen rijst. Jij racet op een veilige manier door het hele magazijn door om de bestellingen zo snel mogelijk te verzamelen. Voor je het weet heb je weer een order verzameld. Deze check je natuurlijk nog even snel, alles goed gegaan? Juiste aantallen en producten? Top! Op naar de volgende ronde. Jij weet dat je als logistiek medewerker direct effect hebt op de tevredenheid hebt van klanten en daar krijg je ook de volle waardering voor!

  Over werken als uitzendkracht bij uitzendbureau Prestatie

  Op welke vacature of functie je ook solliciteert.. Als uitzendkracht mag je dit van ons logistieke uitzendbureau verwachten:

  Je krijgt de erkenning en waardering die je verdiend, wij weten hoe belangrijk jouw baan is. Je toekomstdoelen? Die staan centraal, zowel je privé doelen als carrière doelen. Denk aan: op termijn een vaste baan, (intern) doorgroeien of een huis kopen. Jij hebt ongetwijfeld je  eigen doelen, die hoeven hierboven niet genoemd te staan. Dus maak ze vooral kenbaar. "Waarom helpen jullie mij?" Simpel, we geloven in het opbouwen van een band met onze onze medewerkers. Als wij goed ons best doen voor jou, dan wil jij waarschijnlijk langer bij ons blijven werken en ga je met meer zin naar je werk. Toch? En hoe langer jij bij ons werkt, hoe minder geld we hoeven uit te geven aan nieuwe mensen werven. Dat bespaarde geld steken we veel liever in jou blijer maken en je helpen. Eigenlijk best logisch, toch? "Hoe helpen jullie mij?" Dat ligt aan je doelen, we kunnen je helpen met een taalcursus, bijvoorbeeld als je naar een rol toe wilt groeien waarin sterke communicatie (in meerdere talen) belangrijk is. Handig voor je doorgroeimogelijkheden. Je kan ook kiezen om bijvoorbeeld een heftruck certificaat of reachtruck certificaat te halen, zo kan je breder ingezet worden in een bedrijf. Zo versterk je je eigen positie in het bedrijf, maar ook wanneer je ooit bij een andere opdrachtgever zou willen werken. En bij andere zaken bieden we je graag advies, handvatten of stellen we je proactief voor als kandidaat bijvoorbeeld. We communiceren jouw doelen naar de opdrachtgever, zodat deze ook kan helpen. Vanaf dag 1 bespreken we jouw doelen, we maken een kort plan van aanpak. Zo weet je dat jij en wij altijd gericht werken aan je toekomst. Hoe die eruitziet? En wat daarvoor moet gebeuren? Dat weet jij het beste! Wij bieden je de ondersteuning en handvatten die je nodig hebt, jij zorgt daarmee dat je jouw doelen makkelijker bereikt!

  Jouw profiel als Orderpicker

  • Werkervaring in de logistiek is een pre
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • In het bezit zijn van een heftruck- / reachtruckcertificaat is een pre (streepje voor)
  • Je woont in Dordrecht en kan makkelijk je werk bereiken of woont vlakbij Dordrecht en beschikt over eigen vervoer.
  • Uiteraard krijg je een reiskostenvergoeding 😉
  • Je bent bereid langer te werken in het piekseizoen (mei t/m oktober)
  • Je bent bereid avonden te werken.

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Aandacht voor je doelen, maar ook voor je ideeën, deel ze gerust!
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Toegang tot ons eigen fitnesscentrum en bedrijfsborrels en –feesten.
  • Volop doorgroeikansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Loon uitbetaald per 4-weken €2.120,00 tot €2.320,00 excl. toeslagen. Omgerekend per maand is je salaris: €2.300,00 tot €2.500,00 (excl. mogelijke toeslagen).
  • Gratis en automatisch credits sparen met ons unieke credits-systeem. Credits zijn uit te geven aan fun en scholing!
    Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Stuur een e-mail, bel of solliciteer rechtstreeks via deze vacaturepagina. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.  

  Job Features

  Job CategoryLogistiek, Orderpicker
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€27600 - €30000 Per Year

  Logistiek medewerker Dordrecht (orderpicker) Er is genoeg te doen qua logistiek in Dordrecht. Woon jij in Dordrecht of daar vlakbij? En.. Wil je snel aan de slag als logistiek medewerker? Dan past de ...

  Rotterdam, Zuid-Holland
  Posted 18 uur ago

  Magazijnmedewerker Rotterdam

  Rotterdam. Havenstad! Een prachtige plek waar de logistiek echt leeft. Wil jij daar een onderdeel van zijn? Start dan snel als magazijnmedewerker in Rotterdam! Binnen deze functie en via ons uitzendbureau krijg jij volop kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

  Dit ben jij als magazijn medewerker in Rotterdam

  De schepen zijn mooi, het havenwerk, maar er is meer dan dat! Als jij al ervaring hebt in een ander distributiecentrum of logistieke magazijn, dan zoeken we jou. Want je draait dan al snel op volle snelheid mee als magazijn medewerker. Jij weet wat aanpakken is en dat laat je graag zien in de praktijk. Laden en lossen? Dat ken je wel, net als picken op snelheid en orders snel, maar met precies verzendgereed maken. Controleren hoort erbij, zelfs al zou het bijna niet nodig zijn omdat je goed en nauwkeurig je orders pickt. Je krijgt veel variatie in je werk en daarnaast kansen om verder door te groeien binnen je functie. Zo zorg jij dat de goederenstroom soepel door het magazijn beweegt of het nu binnenkomende orders zijn, of uitgaande bestellingen! Jij fixt het in deze allround logistieke functie. De kans is groot dat jij weleens op een heftruck hebt gereden. Het is geen must, maar wel een flink streepje voor op andere sollicitanten. Kan je er nog niet op rijden? Geen probleem, dan leren we je later nog wel 😉 Jouw werk als magazijnmedewerker in Rotterdam Je gaat als logistieke uitzendkracht in Rotterdam op in een magazijn werken. Jij zorgt dat je jouw orders snel en goed verzameld. Ook als je orders moet wegzetten heb je daar een handigheid in, ondanks dat het snel moet doe je het ook goed. Want je weet zelf hoe vervelend is als dingen slecht in stellages zijn geplaatst. Dat kost veel te veel tijd om er 'fatsoenlijk uit te halen', en dat is zonde, toch? Ben je klaar met rondje orders verzamelen? Netjes, weer een recordtijd! Nog even snel controleren of alles is goed gegaan, jup! Je krijgt een compliment van ons, dat doe je snel en goed voor iemand die er pas een paar weekjes werkt. Snel door naar de volgende pick-ronde, want je weet dat er nog genoeg orders het pand moeten verlaten vandaag. Jij neemt verantwoordelijkheid voor je werk, want je weet hoe belangrijk het is. Zonder jou zouden klanten verkeerde orders binnenkrijgen of ze veel te laat binnenkrijgen. Dankzij jou zijn zij tevreden. En hoewel die klanten jou nooit zien, ziet onze opdrachtgever en de mensen van Prestatie jou wel. Dus rekening op waardering voor het werk dat je doet. Werken via uitzendbureau Prestatie in Rotterdam Als uitzendkracht via uitzendbureau Prestatie krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen, zowel binnen als buiten je functie. Jij bepaalt je doelen, wij denken met je mee over hoe jij ze kan halen. Vervolgens bieden we je de handvatten en begeleiding om dat te doen. Denk aan doelen zoals: een vaste baan op termijn, intern doorgroeien naar een andere functie, hef- en reachtruckcertificaat behalen om je positie te verstevigen en nog veel meer. Maak gerust je andere doelen kenbaar, ook daarbij helpen we je graag.. Denk aan privé doelen zoals een huis kopen op termijn. Op dag 1 bespreken we samen jouw doelen en starten we met een kort plan van aanpak. Zo weet je zeker dat je gericht aan de toekomst werkt die jij voor ogen hebt. En kunnen wij meedenken over hoe we jou daarbij kunnen helpen. Nu denk je waarschijnlijk.. "What's in it for you?" Simpel. Als jij blij bent, ben je ook meer gemotiveerd in je werk, toch? En wij willen graag voor langere tijd met je samenwerken. En als jij blij bent met ons, dan wil jij waarschijnlijk ook langer met ons uitzendbureau werken.Toch? En daarnaast, een nieuwe medewerker werven kost ook geld. Dus waarom zouden we dat geld niet besteden aan jou blijer maken, zodat jij langer met ons wilt blijven werken? Als je er zo over nadenkt klinkt het eigenlijk best logisch, toch? Jouw profiel als magazijnmedewerker
  • Je woont bij voorkeur in Rotterdam en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen). Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding bij eigen vervoer 😉
  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek, het liefst als orderpicker / orderverzamelaar natuurlijk.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Al een heftruck certificaat op zak? Geen noodzaak, maar je krijg er sowieso wel een streepje mee voor.

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie?
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €2.300,- tot €2.500,- p.m. excl. toeslagen. ( €2.120,00 tot €2.320,00 per 4 weken excl. toeslagen )
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Mail of bel even of solliciteer rechtstreeks via deze pagina. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryKantoor / warehouse, Logistiek, Orderpicker
  Job LevelGeen ervaring, Junior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2500 Per month

  Magazijnmedewerker Rotterdam Rotterdam. Havenstad! Een prachtige plek waar de logistiek echt leeft. Wil jij daar een onderdeel van zijn? Start dan snel als magazijnmedewerker in Rotterdam! Binnen deze...

  Fulltime
  Moerdijk, Noord-Brabant
  Posted 18 uur ago

  Logistiek medewerker Moerdijk

  Werken als logistiek medewerker in Moerdijk? Dat kan! Zeker als je op een lekker tempo doorwerkt zijn we op zoek naar jou! Bij onze opdrachtgever in Moerdijk krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en te werken aan je toekomst. We zijn doorlopend op zoek naar uitzendkrachten zoals jou, in Moerdijk en andere omgevingen. Dus laat bij interesse gerust wat weten. We hebben altijd wel een leuke, passende openstaande vacature voor jou. Maar laten we het voor nu hebben over deze vacature..

  Dit ben jij als logistiek medewerker in Moerdijk

  De logistiek in Moerdijk? Die loopt wat uiteen, maar in deze functie kom je in een logistiek magazijn te werken. Door jouw ervaring is het voor jou vanaf de start al wel zo'n beetje duidelijk wat je moet gaan doen, namelijk.. Allerlei verschillende dingen, maar met een focus op het picken van orders. Je rondes met orders verzamelen? Die doe je steeds sneller, tot je op je max snelheid zit natuurlijk 😉 Maar omdat je er feeling mee hebt, of beter nog, ervaring! Is dat aardig snel zo. Alle goederen moeten vandaag nog de deur uit. En dat weet jij, daarom geef je er lekker gas op wanneer dat nodig is. In de avonden werken? Dat doe je nu ook al of wil je gaan doen. Extra uurtjes? Graag! En sowieso.. Het woord ploegendienst? Dat is jou wel bekend, zo werk je ook graag! Werken als logistiek medewerker in Moerdijk Bij de opdrachtgever in Moerdijk ga je als uitzendkracht op een een logistieke afdeling werken. Jouw taak? Dat is het zo snel en secuur mogelijk verzamelen van de orders, natuurlijk is het wel iets meer dan dat. Want naast rondracen in het magazijn check je ook of je jouw orders wel goed gepickt hebt, je neemt ze in ontvangst en checkt ze even en gaan ze weg? Ook dan zorg je dat de juiste producten en aantallen meegaan. Zo zorg jij ervoor dat de klanten van de opdrachtgever ook écht ontvangen wat ze besteld hebben. Doe je dat goed? Dan krijg je daar natuurlijk ook waardering voor. Elke baan in dit magazijn is belangrijk, net zo belangrijk als die van een manager, een chauffeur of welke andere functie dan ook. Want.. Het logistieke proces is slechts zo sterk als zijn zwakste schakel. Zie jij dus een collega in nood? Gaat hij zijn targets niet halen omdat hij bijvoorbeeld nieuw is? Dan geef jij hem even snel wat tips zodat hij doorkan. Zo versterk jij letterlijk het team.

  Over werken als uitzendkracht via uitzendbureau Prestatie

  Als logistieke uitzendkracht bij ons uitzendbureau krijg jij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Ons motto is "Jij kiest het doel, wij helpen!" Samen met jou gaan we al tijdens het eerste gesprek in op je toekomstdoelen. Wil je bijvoorbeeld op termijn in vaste dienst komen? Doorgroeien naar een andere functie? Een huisje kopen? Of wat anders? Jij geeft het doel aan en samen met jou kijken we hoe we jou als uitzendbureau kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld door opleidingen, advies, maar hoe het er ook uitziet. We starten altijd met een kort plan van aanpak opstellen. Zo weten we waar jouw ambities liggen en hoe we jou kunnen helpen gericht aan je doelen te werken. Natuurlijk moet je daar zelf ook wat voor doen, maar op deze manier heb je vanaf de start de handvatten en mogelijkheden om dat zo effectief mogelijk te doen. Waarom we dat doen? Omdat we geloven in een band opbouwen met jou als uitzendkracht. Ben jij tevreden? Dan presteer je beter en ga je met meer zin naar het werk. Waarschijnlijk wil je langer met ons werken, toch? Ja, oké, en? Nou, daardoor hoeven wij bijvoorbeeld geen geld uit te geven aan nieuw personeel werven. Dat geld kunnen we mooi weer inzetten om jou te helpen om te groeien. Eigenlijk best logisch als je er zo over nadenkt. Toch? Verder spaar je bij ons altijd gratis en automatisch, mee aan ons unieke creditsysteem. Die credits kan je uitgeven aan fun of scholing. Ook dat is maar net wat bij jouw doelen past 😉 Heb jij al zin om te beginnen en spreekt onze visie jou aan? Solliciteer dan zo even! Onze opdrachtgevers zoeken doorlopen naar allerlei logistieke medewerkers. Waarschijnlijk kun je gewoon in deze functie starten, maar zelfs als deze vacature onverhoopt is ingevuld, hebben we waarschijnlijk nog wel een leuke passende vacature voor je openstaan, welke baan je kiest? Dat bepaal jij zelf natuurlijk! Jouw profiel als magazijnmedewerker in Moerdijk
  • Werkervaring in de logistiek is wenselijk, zeker als magazijnmedewerker
  • Je woont bij voorkeur in Moerdijk en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen)
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Al in het bezit zijn van een heftruck- / reachtruckcertificaat? Daarmee scoor je bonuspunten!

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Volop doorgroei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €2.300,00 - €2.500,00 p.m. excl. toeslagen. (€2.120,00 - €2.320,00 per 4 weken)
  • Automatisch meesparen aan ons unieke creditsysteem, credits kan je uitgeven aan fun of scholing.
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, maar waarschijnlijk zelfs sneller 😉

  Job Features

  Job CategoryKantoor / warehouse, Logistiek, Orderpicker
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2500 Per month

  Logistiek medewerker Moerdijk Werken als logistiek medewerker in Moerdijk? Dat kan! Zeker als je op een lekker tempo doorwerkt zijn we op zoek naar jou! Bij onze opdrachtgever in Moerdijk krijg jij de...

  Fulltime
  Moerdijk, Noord-Brabant
  Posted 18 uur ago

  Magazijnmedewerker Moerdijk

  Wil jij werken als magazijnmedewerker in Moerdijk? Is snelheid voor jou appeltje-eitje? En wil jij graag bij een werkgever werken die je kans biedt om door te groeien? Dan zijn we precies naar jou op zoek! Je gaat werken in een logistiek bedrijf in Moerdijk! Voor deze opdrachtgevers zijn we altijd op zoek naar logistieke krachten met potentie en ambitie, dus meld jezelf vooral snel aan. Ook als deze vacature al een paar daagjes openstaat. In het magazijn waar je komt te werken zijn er genoeg dingen waarin jij je kan ontwikkelen, of het nu gaat om taken of processen. Je begint bij onze werkgever in Moerdijk als magazijnmedewerker. Wil je graag meer doen? Dan zien we dat al snel, zeker als je het ons even verteld 😉  Je kan hier makkelijk doorgroeien. De werkgever biedt daar genoeg kansen voor. Misschien wil je wel leren rijden op een reachtruck of heftruckchauffeur worden bijvoorbeeld? Dat kan gewoon! Als uitzendbureau investeren we in jou en je toekomst. Denk o.a. aan trainingen voor hef- en reachtruck. Ben je juist meer geïnteresseerd in een sturende, controlerende rol, enz? Dan bieden we ook de mogelijkheid tot een taalcursus. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld mensen in het Engels of Nederlands wilt leren coördineren. Ook als je andere doelen hebt geldt ons motto: "Jij kiest het doel, wij helpen."

  Dit ben jij als orderpicker in Moerdijk

  De logistiek in Moerdijk? Die ken je al voor je binnenkomt, je hebt namelijk al eerder gewerkt in logistieke bedrijven. Daarom is het voor jou vrijwel direct duidelijk wat er op de agenda staat als orderverzamelaar. Je zorgt dat de items op jouw picklijstje als sneeuw voor de zon verdwijnen. Elke dag doe je met gemak je pick rondes weer wat sneller tot je op vol vermogen draait. Omdat je al bekend bent met logistieke banen, weet jij allang dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen zijn verzonden. Je weet welke rol jij daarin speelt als orderpicker en bent daarom snel, maar nauwkeurig en flexibel in je uren. In de avonden werken? No problem! Extra uurtjes? Geen probleem, we kunnen op jou rekenen. Ploegendienst spreekt jou wel aan. Misschien niet altijd even leuk, maar daarom staat er natuurlijk ook wat tegenover. Zo staan bij utizendbureau prestatie letterlijk je toekomstdoelen centraal. We helpen je bij doelen als een vaste baan krijgen, over een aantal jaartjes voor jezelf beginnen, intern doorgroeien en wat daar bij komt kijken. Zoals cursussen, certificaten voor rijdend materieel en natuurlijk samen met jou een goed plan van aanpak opstellen. Je moet je doelen natuurlijk zelf behalen, maar we kunnen je wel goed ondersteunen bij elke stap daarnaartoe! Werkzaamheden als magazijnmedewerker in Moerdijk Bij de opdrachtgever in Moerdijk ga je als uitzendkracht op een van de logistieke afdelingen werken. Jou taak is de orders zo snel en nauwkeurig mogelijk te verzamelen. Jij racet op een veilige manier het magazijn door om alles zo snel mogelijk te picken. In no-time heb jij al weer een order gepickt. Ben je klaar met een order? dan check je hem nog snel even goed? Juiste aantal van ieder product verzameld? Yes, check!  Zelfs al hoor je het nooit van de eindklant zelf, jij weet dat dankzij jou de eindklanten blij omdat ze precies krijgen wat ze besteld hadden, niet meer, maar zeker ook niet minder 😉 En wij als uitzendbureau zien natuurlijk ook hoe je bent in je werk.

  Over werken als uitzendkracht via uitzendbureau Prestatie

  Als logistieke uitzendkracht bij ons uitzendbureau krijg jij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Ons motto is "Jij kiest het doel, wij helpen!" Samen met jou gaan we al tijdens het eerste gesprek in op je toekomstdoelen. Wil je bijvoorbeeld op termijn in vaste dienst komen? Doorgroeien naar een andere functie? Een huisje kopen? Of wat anders? Jij geeft het doel aan en samen met jou kijken we hoe we jou als uitzendbureau kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld door opleidingen, advies, maar hoe het er ook uitziet. We starten altijd met een kort plan van aanpak opstellen. Zo weten we waar jouw ambities liggen en hoe we jou kunnen helpen gericht aan je doelen te werken. Natuurlijk moet je daar zelf ook wat voor doen, maar op deze manier heb je vanaf de start de handvatten en mogelijkheden om dat zo effectief mogelijk te doen. Waarom we dat doen? Omdat we geloven in een band opbouwen met jou als uitzendkracht. Ben jij tevreden? Dan presteer je beter en ga je met meer zin naar het werk. Waarschijnlijk wil je langer met ons werken, toch? Ja, oké, en? Nou, daardoor hoeven wij bijvoorbeeld geen geld uit te geven aan nieuw personeel werven. Dat geld kunnen we mooi weer inzetten om jou te helpen om te groeien. Eigenlijk best logisch als je er zo over nadenkt. Toch? Verder spaar je bij ons altijd gratis en automatisch, mee aan ons unieke creditsysteem. Die credits kan je uitgeven aan fun of scholing. Ook dat is maar net wat bij jouw doelen past 😉 Heb jij al zin om te beginnen en spreekt onze visie jou aan? Solliciteer dan zo even! Onze opdrachtgevers zoeken doorlopen naar allerlei logistieke medewerkers. Waarschijnlijk kun je gewoon in deze functie starten, maar zelfs als deze vacature onverhoopt is ingevuld, hebben we waarschijnlijk nog wel een leuke passende vacature voor je openstaan, welke baan je kiest? Dat bepaal jij zelf natuurlijk! Jouw profiel als magazijnmedewerker in Moerdijk
  • Werkervaring in de logistiek is wenselijk, zeker als magazijnmedewerker
  • Je woont bij voorkeur in Moerdijk en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen)
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Al in het bezit zijn van een heftruck- / reachtruckcertificaat? Daarmee scoor je bonuspunten!

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Volop doorgroei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €2.300,- - €2.500,- p.m. excl. toeslagen. ( €2.120,- - €2.320,- excl. toeslagen per 4 weken)
  • Automatisch meesparen aan ons unieke creditsysteem, credits kan je uitgeven aan fun of scholing.
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, maar waarschijnlijk zelfs sneller 😉

  Job Features

  Job CategoryKantoor / warehouse, Logistiek, Magazijnmedewerker, Orderpicker
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2500 Per month

  Magazijnmedewerker Moerdijk Wil jij werken als magazijnmedewerker in Moerdijk? Is snelheid voor jou appeltje-eitje? En wil jij graag bij een werkgever werken die je kans biedt om door te groeien? Dan ...

  Fulltime
  Amsterdam, Amsterdam, Noord-Holland
  Posted 18 uur ago

  Magazijnmedewerker koel-/vriesproducten Amsterdam

  Koud? Nee. Ijskoud. En dan hebben we het niet over je collega's, want op hen kan je rekenen, maar wel over de vriezers en koelingen waar je in werkt. Dat doe je met plezier, lekker fris, toch? En natuurlijk helpt je beschermende kleding ook wel wat 😉 Voor de baan als magazijnmedewerker koel-/vriesproducten in Amsterdam zijn we op zoek naar meerdere logistieke toppers. Heb jij al (enige) ervaring opgedaan als logistieke medewerker? En weet je al dat je goed kunt werken in ploegendienst? Dan zijn we op zoek naar jou! Dat de starttijden om de week wisselen? Dat maakt jet niet zoveel uit, je kent de term 2-ploegendiensten misschien zelfs al wel. En heb je in de voorgaande jaren ook nog ervaring opgedaan als een hef- of reachtruckchauffeur? Dan scoor je extra punten tijdens je sollicitatie. Zekerrrr als je dat gedaan hebt in een ander vriesmagazijn of koelmagazijn, maar dat is geen must. Jij weet dat kunnen rijden op zo'n machine super handig is voor het orderpicker werk. Dat scheelt je immers behoorlijk wat keertjes heen en weer lopen. En zo'n reachtruck kan toch net even wat makkelijker bij de bovenste schappen, toch? Heb je 0 ervaring met een reachtruck of heftruck rijden? Relax, zolang je ervaring hebt in de logistieke sector vinden wij het prima. Deze nieuwe vaardigheid leren we je graag aan, maar alles op zijn tijd. Want als je hier start start je als orderpicker in de vriezer. Je hoeft nog niet meteen te rijden als je dat niet kan, maar kun je het wel? Dan mag je daar natuurlijk meteen mee beginnen! PS. Al je collega's rijden hier op hef- en reachtrucks, waarom? Omdat er veel goederen het magazijn in- en uitgaan, maar ook zodat je wat meer variatie hebt in je werk. En is een collegaatje onverhoopt een keer ziek? Dan kun jij zo voor hem inspringen, zo flexibel ben je wel, toch? 😉 Voor onze magazijnmedewerker vacatures voor de vriezer en koeling zoeken we naar logistiek medewerkers die écht snappen wat werken in de logistiek inhoud. Een paar jaar ervaring in een magazijn? Dat is dus een mooie plus! Heb jij al bij een ander logistiek bedrijf in een soortgelijk omgeving gewerkt? Dan scoor je dus gegarandeerd bonuspunten tijdens het sollicitatiegesprek. Als logistieke medewerker voor 'koel en vries', kan je bij onze opdrachtgever in in Amsterdam genoeg leren. Nieuwe werkzaamheden? Die maak jij je zo eigen! Net zoals de processen, systemen en andere activiteiten binnen en buiten de koelcel. Elke maand verander je een beetje meer in een échte snelle, nauwkeurige allrounder die zo ongeveer elke taak in het magazijn met gemak kan uitvoeren. Deze allround instelling? Die ben je wel gewend, misschien was het zelfs precies de reden dat je gekozen hebt voor de logistiek? Jij weet dat naast variatie nauwkeurigheid en snelheid enorm belangrijk zijn. Want de snelheid van de goederenstroom? Die valt of staat bij de zwakste schakel in het proces, jij weet gelukkig zeker dat jij dat niet bent 😉 Je pikt nieuwe dingen namelijk snel op en hebt er feeling mee, leren vindt je belangrijk. "Uhm een beetje, maar hoe bedoelen jullie dat?" Simpel gezegd, het helpt je jouw kansen te vergroten om op de zakelijke ladder te klimmen. Dat hoeft niet natuurlijk, maar als je bepaalde toekomstdoelen hebt kan dat zeker wenselijk zijn. Zowel uitzendbureau Prestatie als onze klanten / opdrachtgevers investeren graag in jou zodat jij de toekomst die je voor ogen hebt kan bereiken. Misschien wil jij van magazijnmedewerker bijvoorbeeld uiteindelijk doorgroeien tot een vaste medewerker die écht alles kan, een teamleider, heftruckchauffeur of misschien een van de andere functies binnen het bedrijf waar je werkt (of na een paar jaar daarbuiten? Misschien een bedrijf van jezelf?) Maar goed, laten we beginnen bij het begin. Want eerst start je gewoon als orderpicker in de vriezer en koeling natuurlijk.

  Kan ik als uitzendkracht werken aan mijn toekomst bij uitzendbureau Prestatie?

  Jouw toekomstdoelen staan centraal vanaf dag één, maar.. Dat had je misschien al gelezen op onze website? Oké leuk gezegd denk je nu, maar hoe zie ik dat concreet terug? Nou, bijvoorbeeld door on the job trainingen of juist online trainingen met een app (taal), de mogelijkheden tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Ook hiermee vergroot je jouw in- en externe doorgroei kansen voor je carrière.

  Handig wanneer je bijvoorbeeld meer wilt dan werken als magazijnmedewerker / picker.

  Waarom we jou die kansen bieden? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat je ergens lang wilt werken, zolang je maar kan blijven doorgroeien. Toch?

  Dat is dus precies wat we jou willen bieden. En heb je andere doelen? Zoals over een paar jaar voor jezelf beginnen, maak je doel dan vooral kenbaar. Wij denken graag met je mee - en bieden de handvatten die je nodig hebt.

  P.s. Wil je gewoon lekker werken - en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen.

  Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Over onze orderpicker vacatures

  Van alle vacatures zijn de vacatures als orderpicker misschien nog wel het leukst, je werkt lekker allround, maar begint met orderpicken. Waarom is dat leuk? Je kan vanuit deze functie eigenlijk nog alle kanten op.

  Zoals bijvoorbeeld leren rijden op een hef- of reachtruck. Geen dag is in deze functie hetzelfde, maar dat ken je waarschijnlijk wel vanuit jouw ervaring in de logistiek.

  Wat doet een orderpicker in 2-ploegendienst?

  Dat hoeven wij jou eigenlijk haast niet uit te leggen. Er komen orders binnen, jij checkt ze snel even, maar wel nauwkeurig natuurlijk 😉

  Dan zorg je dat de ontvangen goederen op de juiste plek in het magazijn komen te staan. Netjes natuurlijk, zodat een ander ze zonder gevaar of moeite weer kan picken. Misschien ben je dat deze keer zelf wel? Die kans zit er best in als picker natuurlijk 😉

  Misschien ben je deze keer bezig met de goederen nog even snel checken, waarna je ze inlaadt zodat de chauffeur ze snel mee kan nemen. Tempo en nauwkeurigheid? Die zijn immers key in de logistiek. En dat weet jij maar al te goed. Als jij een collega ziet strugglen die nieuw is schiet je hem daarom ook te hulp, even uitleggen, wat snelle tips en go! Jij weet dat de logistiek proces even sterk is als haar zwakste schakel. Daarom ben je ook een teamspeler met een oog voor je omgeving, maar kan je ook prima solo doorknallen als het nodig is! Hoe dan ook, je werkt dus nauwkeurig en kan goed het overzicht bewaren. In je werktijden ben je flexibel, dat is voor jou logisch, want ja, 'het blijft de logistiek'. Toch? Het woord ploegendienst? Dat ken je maar al te goed. 2-ploegendienst betekent niet meer dan steeds werken op wisselende tijden, 2 soorten startmomenten om specifiek te zijn. Maar dat maakt jou weinig uit, je vindt het zelfs fijn. Zo kwam je immers uit bij deze openstaande vacature!

  Hoe ziet mijn werk als orderpicker vriezer/koeling via uitzendbureau Prestatie eruit?

  Je werk als orderpicker via ons uitzendbureau is allround, eigenlijk bij bijna al onze opdrachtgevers. Want ja, dat is dan ook kenmerkend aan de logistiek. Toch?

  Jij houdt daarom wel van een beetje (een boel) variatie in je werk. Laden, lossen en opslaan? Het hoort er allemaal bij, net als picken, controleren en op zijn tijd een keer pauze natuurlijk. Als je rijdt op een hef- of reachtruck? Of al een certificaat hebt is dat een dikke plus. Want met zoveel in- en uitgaande goederen is het handig als zo ongeveer iedereen op zo'n ding kan rijden. Nog. Meer. Afwisseling. Top! Jij checkt de in- en uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie?
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • €2.300,- tot €2.500,- per maand excl. toeslagen. Uitbetaling is 4-wekelijks: €2.120 tot €2.320,- excl. toeslagen. (Dit is je salaris als magazijnmedewerker, nog exclusief mogelijke toeslagen. Reachtruckchauffeur worden? Dan verdien je zo weer €100,- per maand meer!)
  • De waardering voor wat je doet natuurlijk. Wij weten hoe belangrijk je werk is en zien jouw Prestaties.
  • Reiskostenvergoeding? Check!
  • Gratis en automatisch "Prestatie credits" sparen via ons creditsspaarsysteem, uit te geven aan scholing of fun!

  Jouw profiel als magazijnmedewerker

  Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.

  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is wenselijk.
  • Je woont in Amsterdam en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen).

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryLogistiek, Orderpicker
  Job LevelJunior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2500 Per month

  Magazijnmedewerker koel-/vriesproducten Amsterdam Koud? Nee. Ijskoud. En dan hebben we het niet over je collega’s, want op hen kan je rekenen, maar wel over de vriezers en koelingen waar je in w...

  Orderpicker vries Moerdijk | Prestatie

  €2300 - €2500 Per month
  Moerdijk, Noord-Brabant
  Posted 18 uur ago

  Orderpicker vries Moerdijk

  Hou jij wel van de kou? Dan is werken als orderpicker vries in Moerdijk misschien wel de perfecte vacature voor jou! Heb toevallig al een certificaat voor de heftruck of reachtruck? Dan scoor je ook nog eens bonuspunten. In deze functie heb je volop kansen om door te groeien. Verder is het goed om te weten dat we doorlopend op zoek zijn naar uitzendkrachten zoals jij in Moerdijk. Dus staat deze vacature al even open? No worries!

  Dit ben jij als orderpicker vries in Moerdijk

  Het liefst heb je al wat ervaring in de logistiek, beter nog zou zijn in een vries- of koelcel, maar dat is geen must. Het is wel handig als je tegen koude temperaturen kan natuurlijk. Uiteraard krijg je wel beschermende kleding 😉 Door je ervaring bij vorige logistieke banen kan jij al aardig inschatten wat de bedoeling gaat zijn. Orders picken natuurlijk! Maar daarnaast zijn er allerlei andere werkzaamheden om de variatie in je werk te houden, het controleren van binnenkomende en uitgaande orders, ook die van jezelf natuurlijk. Zo zorg jij dat klanten precies krijgen wat ze bestellen, de juiste goederen en de juiste aantallen! Een aantal dingen die de opdrachtgever echt zoekt. • Iemand die graag in ploegendienst werkt. Daar heb je bij voorkeur dus al ervaring mee. • Een uitzendkracht dat de goederen vandaag nog de deur uitmoeten, het werk? Dat is pas klaar als dat gebeurt is, maar die visie ken jij waarschijnlijk al lang. • In de avonden werken? Dat doe je graag. • Extra uurtjes? Relaxt! Even wat extra uren maken, toch? • Iemand die ervaring heeft op een heftruck / reachtruck of die ervaring wil opdoen. Werken als logistiek medewerker vriesmagazijn in Moerdijk Bij de opdrachtgever in Moerdijk ga je als uitzendkracht op een een logistieke afdeling werken. Jouw taak? Dat is het zo snel en secuur mogelijk verzamelen van de orders, natuurlijk is het wel iets meer dan dat. Want naast rondracen in het magazijn check je ook of je jouw orders wel goed gepickt hebt, je neemt ze in ontvangst en checkt ze even en gaan ze weg? Ook dan zorg je dat de juiste producten en aantallen meegaan. Zo zorg jij ervoor dat de klanten van de opdrachtgever ook écht ontvangen wat ze besteld hebben. Doe je dat goed? Dan krijg je daar natuurlijk ook waardering voor. Elke baan in dit magazijn is belangrijk, net zo belangrijk als die van een manager, een chauffeur of welke andere functie dan ook. Want.. Het logistieke proces is slechts zo sterk als zijn zwakste schakel. Zie jij dus een collega in nood? Gaat hij zijn targets niet halen omdat hij bijvoorbeeld nieuw is? Dan geef jij hem even snel wat tips zodat hij doorkan. Zo versterk jij letterlijk het team.

  Over werken als uitzendkracht via uitzendbureau Prestatie

  Als logistieke uitzendkracht bij ons uitzendbureau krijg jij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Ons motto is "Jij kiest het doel, wij helpen!" Samen met jou gaan we al tijdens het eerste gesprek in op je toekomstdoelen. Wil je bijvoorbeeld op termijn in vaste dienst komen? Doorgroeien naar een andere functie? Een huisje kopen? Of wat anders? Jij geeft het doel aan en samen met jou kijken we hoe we jou als uitzendbureau kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld door opleidingen, advies, maar hoe het er ook uitziet. We starten altijd met een kort plan van aanpak opstellen. Zo weten we waar jouw ambities liggen en hoe we jou kunnen helpen gericht aan je doelen te werken. Natuurlijk moet je daar zelf ook wat voor doen, maar op deze manier heb je vanaf de start de handvatten en mogelijkheden om dat zo effectief mogelijk te doen. Waarom we dat doen? Omdat we geloven in een band opbouwen met jou als uitzendkracht. Ben jij tevreden? Dan presteer je beter en ga je met meer zin naar het werk. Waarschijnlijk wil je langer met ons werken, toch? Ja, oké, en? Nou, daardoor hoeven wij bijvoorbeeld geen geld uit te geven aan nieuw personeel werven. Dat geld kunnen we mooi weer inzetten om jou te helpen om te groeien. Eigenlijk best logisch als je er zo over nadenkt. Toch? Verder spaar je bij ons altijd gratis en automatisch, mee aan ons unieke creditsysteem. Die credits kan je uitgeven aan fun of scholing. Ook dat is maar net wat bij jouw doelen past 😉 Heb jij al zin om te beginnen en spreekt onze visie jou aan? Solliciteer dan zo even! Onze opdrachtgevers zoeken doorlopen naar allerlei logistieke medewerkers. Waarschijnlijk kun je gewoon in deze functie starten, maar zelfs als deze vacature onverhoopt is ingevuld, hebben we waarschijnlijk nog wel een leuke passende vacature voor je openstaan, welke baan je kiest? Dat bepaal jij zelf natuurlijk! Jouw profiel als orderpicker vriezer/koeling in Moerdijk
  • Werkervaring in de logistiek is wenselijk, zeker als koelcelmedewerker
  • Je woont bij voorkeur in Moerdijk en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen)
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Al in het bezit zijn van een heftruck- / reachtruckcertificaat? Daarmee scoor je bonuspunten!

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Volop doorgroei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met een salaris van €2.300,- - €2.500,- p.m. excl. toeslagen. (omgerekend salaris per 4-weken: €2.120,- - €2.320,- )
  • Automatisch meesparen aan ons unieke creditsysteem, credits kan je uitgeven aan fun of scholing.
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, maar waarschijnlijk zelfs sneller 😉

  Job Features

  Job CategoryLogistiek, Orderpicker
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2500 Per month

  Orderpicker vries Moerdijk Hou jij wel van de kou? Dan is werken als orderpicker vries in Moerdijk misschien wel de perfecte vacature voor jou! Heb toevallig al een certificaat voor de heftruck of rea...

  Fulltime
  Rotterdam, Zuid-Holland
  Posted 18 uur ago

  Logistiek medewerker Rotterdam

  Welkom in Rotterdam, de havenstad! Een van de mooiste logistieke hotspots in heel Nederland. Wil jij daar graag onderdeel van worden? Solliciteer dan op onze nieuwste vacature als logistiek medewerker in Rotterrdam. Als je aan de slag gaat in deze functie, dan krijg je volop kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is handig als je in Rotterdam woont of beschikt over eigen vervoer. P.s. reizen met het OV? Liever niet, dit i.v.m. vertragingen. 

  Dit ben jij als logistiek medewerker in Rotterdam

  De schepen zijn mooi, havenwerk? Prachtig! Maar Rotterdam heeft nog veel meer logistieke bedrijven, in een van deze prachtige bedrijven kom jij te werken! Specifiek in een magazijn van deze bedrijven. Voor deze functie zoeken we iemand die écht al wat ervaring heeft opgedaan in de logistieke sector. Dus heb jij in een distributiecentrum of logistiek magazijn gewerkt? Solliciteer dan snel. Want door jouw ervaring kan je al snel op volle snelheid meedraaien als magazijnmedewerker. Jij weet wat van wanten. Laden en lossen? Eitje! Dat ken al lang, net als picken en allerlei andere zaken die je in een echt logistiek magazijn mag verwachten. Rijden op een heftruck? Waarschijnlijk kan je dat al, maar anders wil je het zeker leren. Kan je het al wel? Top! Bonuspunten tijdens je sollicitatie! Controleren van verzamelde orders? Ook dat hoort erbij, dat weet je, omdat je staat voor kwaliteit. En je wilt dat mensen kunnen zien dat jij geen foutjes maakt 😉 En heb je er ooit per ongeluk wel een gemaakt? Dan vis je die er snel uit natuurlijk. Je krijgt veel variatie in je werk. Daarnaast krijg je de kans of liever gezegd, kansen, om door te groeien binnen je functie en/of het bedrijf. Of het nu gaat om een extra papiertje halen zodat je op een reachtruck kan rijden of juist een taalcursus om je communicatie skills te verbeteren. Handig wanneer je (in een andere taal) mensen beter wilt coachen bijvoorbeeld. Jouw werk als magazijnmedewerker in Rotterdam Je gaat als logistieke uitzendkracht in Rotterdam op in een magazijn werken. Jij zorgt dat je jouw orders snel en goed verzameld. Ook als je orders moet wegzetten heb je daar een handigheid in, ondanks dat het snel moet doe je het ook goed. Want je weet zelf hoe vervelend is als dingen slecht in stellages zijn geplaatst. Dat kost veel te veel tijd om er 'fatsoenlijk uit te halen', en dat is zonde, toch? Ben je klaar met rondje orders verzamelen? Netjes, weer een recordtijd! Nog even snel controleren of alles is goed gegaan, jup! Je krijgt een compliment van ons, dat doe je snel en goed voor iemand die er pas een paar weekjes werkt. Snel door naar de volgende pick-ronde, want je weet dat er nog genoeg orders het pand moeten verlaten vandaag. Jij neemt verantwoordelijkheid voor je werk, want je weet hoe belangrijk het is. Zonder jou zouden klanten verkeerde orders binnenkrijgen of ze veel te laat binnenkrijgen. Dankzij jou zijn zij tevreden. En hoewel die klanten jou nooit zien, ziet onze opdrachtgever en de mensen van Prestatie jou wel. Dus rekening op waardering voor het werk dat je doet. Werken via uitzendbureau Prestatie in Rotterdam Als uitzendkracht via uitzendbureau Prestatie krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen, zowel binnen als buiten je functie. Jij bepaalt je doelen, wij denken met je mee over hoe jij ze kan halen. Vervolgens bieden we je de handvatten en begeleiding om dat te doen. Denk aan doelen zoals: een vaste baan op termijn, intern doorgroeien naar een andere functie, hef- en reachtruckcertificaat behalen om je positie te verstevigen en nog veel meer. Maak gerust je andere doelen kenbaar, ook daarbij helpen we je graag.. Denk aan privé doelen zoals een huis kopen op termijn. Op dag 1 bespreken we samen jouw doelen en starten we met een kort plan van aanpak. Zo weet je zeker dat je gericht aan de toekomst werkt die jij voor ogen hebt. En kunnen wij meedenken over hoe we jou daarbij kunnen helpen. Nu denk je waarschijnlijk.. "What's in it for you?" Simpel. Als jij blij bent, ben je ook meer gemotiveerd in je werk, toch? En wij willen graag voor langere tijd met je samenwerken. En als jij blij bent met ons, dan wil jij waarschijnlijk ook langer met ons uitzendbureau werken.Toch? En daarnaast, een nieuwe medewerker werven kost ook geld. Dus waarom zouden we dat geld niet besteden aan jou blijer maken, zodat jij langer met ons wilt blijven werken? Als je er zo over nadenkt klinkt het eigenlijk best logisch, toch? Jouw profiel als magazijnmedewerker
  • Je woont bij voorkeur in Rotterdam en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen). Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding bij eigen vervoer 😉
  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek, het liefst als orderpicker / orderverzamelaar natuurlijk.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Al een heftruck certificaat op zak? Geen noodzaak, maar je krijgt wel een streepje voor.

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie?
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met een loon van €2.300,- a €2.500,- p.m. excl. toeslagen. ( je verdient een 4-wekelijks salaris van: €2.120,- tot €2.320,- excl. mogelijke toeslagen )
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Mail of bel even of solliciteer rechtstreeks via deze pagina. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryChauffeur, Hef- en reachtruck, Logistiek, Orderpicker
  Job LevelGeen ervaring, Junior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300 - €2500 Per month

  Logistiek medewerker Rotterdam Welkom in Rotterdam, de havenstad! Een van de mooiste logistieke hotspots in heel Nederland. Wil jij daar graag onderdeel van worden? Solliciteer dan op onze nieuwste va...

  Orderverzamelaar Zoetermeer | Prestatie

  €2300.00 - €2500.00 Per month
  Zoetermeer, Zuid-Holland
  Posted 18 uur ago

  Orderverzamelaar Zoetermeer

  Woon jij in of vlakbij een van de leukste steden in Nederland, Zoetermeer. Sweet Lake City! 😉  En wil jij graag werken als orderverzamelaar in Zoetermeer? Dan is deze vacature perfect voor jou! Je gaat werken bij een van opdrachtgevers, een logistiek bedrijf gevestigd in Zoetermeer. Jij kan hier met gemak doorgroeien, als jij dat zelf ook wilt natuurlijk. We zijn in Zoetermeer doorlopend op zoek naar goede logistieke medewerkers zoals jij, voor verschillende vacatures. Dus neem vooral contact op, ook als deze vacature al een paar dagen openstaat. Eenmaal op de werkvloer in Zoetermeer ga je van start als orderverzamelaar. In dit bedrijf leer je door het picken van orders ook in hoog een tempo de processen, werkzaamheden en systemen kennen. Dat gaat voor jou haast als vanzelf. Heb je deze zaken door? Dan ontstaan er voor jou al vrij snel doorgroei kansen. Orderpicker? Dat blijf je echter zolang je dat wilt natuurlijk, maar is het juist jouw doel om door te groeien? Geef het aan, wij helpen je! Daarom hebben we het meteen in het eerste gesprek al over jouw doelstelling. Ons motto is daarbij "Jij kiest het doel, wij helpen!" Of het nu gaat om privé of carrière doelen. Je kan daarom o.a. kiezen voor een taalcursus. Hiermee versterk je jouw communicatieve vaardigheden, dat maakt het makkelijker om mensen in verschillende talen aan te spreken. Dat helpt je enorm bij leidinggevende en coördinerende taken, maar natuurlijk ook simpelweg bij elk communicatiemoment binnen en buiten je werk, met wie dan ook. Laten we eerst beginnen bij het begin. Jouw doelen helder formuleren. Want zo weten wij hoe we je kunnen ondersteunen. Want welk doel je ook hebt? Wij helpen je graag mee. Of dat nu zakelijk of privé is. Daarom starten we direct als je via ons uitzendbureau komt werken samen met een kort plan van aanpak maken.

  Dit ben jij als orderverzamelaar in Zoetermeer

  Zoetermeer ken je al even, je woont in Zoetermeer zelf of er dichtbij en komt er makkelijk met je eigen auto. Je hebt al ervaring in de logistiek, bijvoorbeeld bij een e-commerce magazijn, fashion retailer, groothandel of ander logistiek bedrijf. Hoe meer ervaring jij hebt in de functie als orderverzamelaar, picker of orderpicker? Hoe meer streepjes je voor hebt. Jij weet hoe je snel en efficiënt orders kan picken. Daarom weet je als je binnenkomt ook wat jouw taken als orderverzamelaar zo ongeveer gaan zijn. Je moet natuurlijk even rustig wennen aan je nieuwe werkomgeving, maar al vrij snel kan je met redelijke snelheid orders picken. En daarna ga je voor de maximale snelheid natuurlijk! Jouw taak is zo foutloos mogelijk picken met een goede snelheid. Door jouw pickskills kan de operatie op volle toeren draaien. En dat begrijp jij helemaal. Je zorgt dat de orders netjes gepickt worden, met de juiste aantallen van elk product. Nog even snel checken of je pickronde goed is gegaan én doorr! Ben jij goed bezig? Dan laten wij of je opdrachtgever dat zeker even weten! Net als andere locaties en steden is de logistiek in Zoetermeer niet anders, jij snapt helemaal dat de werkdag pas over is wanneer alle orders verwerkt en verstuurd zijn. Soms zit dat mee en soms zit het tegen, ook dat ken je. Daarom draag je ook graag de verantwoording van je werk. Je weet immers van jezelf dat je nauwkeurig en snel werkt. In deze logistieke functie kunnen wij reken op jou én jij op ons. Jouw doelen staan letterlijk vanaf dag 1 centraal bij ons, zowel je persoonlijke als zakelijke doelen. Geef ons gerust aan hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Dat is net even wat anders dan bij andere uitzendbureaus, maar misschien had je dat al gelezen op onze website? Oké leuk gezegd denk je waarschijnlijk, maar hoe dan? Nou, we helpen je bijvoorbeeld met on the job trainingen. Hier krijg jij de mogelijkheden tot certificaten behalen en volgen van o.a. een taalcursus. Met beide vergroot je jouw in- en externe doorgroei kansen voor je carrière. En elk doel heeft natuurlijk een andere aanpak, wij denken daarin graag met je mee. Werkzaamheden als Orderverzamelaar in Zoetermeer Als uitzendkracht in Zoetermeer ga je op een logistieke afdeling werken. Jij verzameld de orders snel, efficiënt en goed. Door je ervaring is het voor jou simpel om rondes te picken die voldoen aan deze standaarden. Klaar met een ronde? Top, ff checken! De juiste producten en juiste aantallen? Check! Op naar de volgende ronde, want er moeten genoeg pakketten naar klanten verstuurd worden vandaag. Wij en onze opdrachtgevers begrijpen hoe belangrijk jouw werk is, zonder jou is een goede doorstroom van goederen immers niet mogelijk. Jij begrijpt dat zelf ook. Want zonder jou zijn er veel ontevreden eindklanten die verkeerde orders binnenkrijgen, toch? Dus ben jij de pick-pro die we zoeken? Jouw profiel als Orderverzamelaar
  • Een aantal jaartjes werkervaring in de logistiek is wenselijk zeker als picker / orderverzamelaar
  • Je woont bij voorkeur in Zoetermeer en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen). Uiteraard krijg je een reiskostenvergoeding.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende.
  • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre.
  • Als je ook heftruck kan rijden scoor je bonuspunten tijdens je sollicitatie.

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 per week
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00).
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €2.300,00 - €2.500,00 per maand salaris, met mogelijk nog extra toeslagen bovenop je loon.
  • Automatisch en gratis credits sparen via ons unieke creditsysteem. Deze credits kan je uitgeven aan fun en opleidingen.
  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job CategoryKantoor / warehouse, Logistiek, Orderpicker
  Job LevelGeen ervaring, Junior, Medior, Senior
  Job IndustryLogistiek
  Salary€2300.00 - €2500.00 Per month

  Orderverzamelaar Zoetermeer Woon jij in of vlakbij een van de leukste steden in Nederland, Zoetermeer. Sweet Lake City! 😉  En wil jij graag werken als orderverzamelaar in Zoetermeer? Dan is deze v...


  Veelgestelde vragen

  Hoeveel banen als orderpicker zijn er?

  Er zijn 59 banen als orderpicker beschikbaar.

  Carrière als orderpicker - Kansen genoeg in magazijnwerk

  Een carrière als orderpicker biedt talrijke mogelijkheden in de dynamische wereld van logistiek en distributiecentra. In Nederland, waar de logistieke sector blijft groeien, ontstaan voortdurend nieuwe kansen, ook voor deeltijdwerk. Als orderpicker speel je een cruciale rol in het magazijnwerk, waarbij je zorgt voor het tijdig en accuraat verzamelen van orders voor zowel interne verplaatsingen als externe leveringen.

  Je takenpakket kan variëren, afhankelijk van de grootte en de aard van het magazijn of distributiecentrum. Maar één ding is zeker: zonder jouw inzet en vaardigheden om snel en foutloos te werken, zou de magazijnlogistiek niet zo soepel verlopen. Met de juiste instelling en competenties kan een orderpicker uitgroeien tot een waardevolle spil in de logistieke processen van een organisatie.

  Met deze functie heb je ook de kans om te werken met de nieuwste technologieën in magazijnbeheer en om deel uit te maken van een sector die van cruciaal belang is voor de economie.

  Wat doet een Orderpicker?

  De belangrijkste taak van een orderpicker is het “picken” van orders. Dit houdt in dat je specifieke producten verzamelt op basis van een lijst die wordt voorbereid voor verzending naar interne en externe klanten. Het is een rol die uiterste nauwkeurigheid vereist vanwege de directe invloed op de klanttevredenheid en de bedrijfsvoorraad.

  In een typische dag zou een orderpicker beginnen met het controleren van hun digitale of papieren picklijsten, zich dan verplaatsen door de gangpaden van magazijnen en distributiecentra en elk item nauwkeurig verzamelen. De functie vereist een goede kennis van het logistieke proces en een uitstekend vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

  In Nederland, met zijn geavanceerde infrastructuur voor logistiek, zijn orderpickers de stille helden die de wielen van de magazijnen en distributiecentra gesmeerd houden.

  Belangrijkste kwaliteiten om te beheersen als je een succesvolle Orderpicker wilt worden.

  Om te excelleren als orderpicker zijn er specifieke kwaliteiten die onontbeerlijk zijn. Een orderpicker moet flexibel zijn; de werklast kan namelijk per dag verschillen. Daarom is een goed aanpassingsvermogen noodzakelijk, hierdoor kan je effectief en efficiënt werken. Oog voor detail is van belang om de juiste producten te picken en om de nauwkeurigheid van bestellingen te waarborgen.

  Stressbestendigheid is ook een sleutelcompetentie. Orderpickers staan namelijk vaak onder tijdsdruk. Ze moeten zich aan de leveringsdeadlines houden. Hiervoor moet je een constante focus behouden, zelfs onder druk. Bovendien is het belangrijk om over bepaalde certificaten te beschikken, vooral als je werkt met gespecialiseerde apparatuur zoals een heftruck. Je mag bepaalde interne transportmiddelen namelijk alleen bedienen als je over de juiste papieren en certificaten beschikt.

  Werkgevers zoeken naar kandidaten die deze competenties kunnen aantonen en die zich inzetten voor continue verbetering en ontwikkeling.

  Hoe kan je Orderpicker worden?

  Een formele opleiding is niet altijd vereist om orderpicker te worden. Veel bedrijven zijn bereid om on-the-job training te bieden, net als uitzendbureaus die je kunnen begeleiden. Wat belangrijk is, is een proactieve instelling en de bereidheid om te leren. Het is daarnaast handig als je snel nieuwe kennis en vaardigheden oppikt. In de meeste gevallen is ervaring in magazijnwerk of een soortgelijke logistieke omgeving een plus.

  Als jou gevraagd wordt met zware apparatuur zoals een reachtruck te werken, heb je ook hiervoor specifieke certificaten nodig.

  De certificaten ontvang je als je succesvol een cursus, workshop of opleiding afrond om met deze trucks te mogen rijden. Zo’n certificaat waarborgt voor de werkgever en je collega’s dat jij als medewerker weet hoe je veilig en efficiënt met dergelijke machines om moet gaan. In Nederland kun je deze certificaten vaak via je werkgever behalen of via een erkende opleidingsinstantie.

  De Juiste Certificaten Verwerven

  Om als orderpicker aan de slag te gaan met gespecialiseerde apparatuur, is het belangrijk eerst de juiste certificaten te behalen. Deze certificaten omvatten meestal training in het veilig besturen van een heftruck, het begrijpen van veiligheidsprotocollen, en soms ook EHBO-vaardigheden.

  Deze trainingen zorgen ervoor dat je niet alleen je taken kunt uitvoeren, maar ook bijdraagt aan een veilige werkomgeving. In Nederland erkende opleidingscentra bieden de benodigde cursussen en certificeringen die je kunnen kwalificeren voor een breed scala aan taken binnen een distributiecentrum.

  Het behalen van dergelijke certificaten toont aan potentiële werkgevers dat je een serieuze professional bent met een toewijding aan kwaliteit en veiligheid.

  Groei en mogelijkheden voor Orderpickers

  Orderpickers hebben diverse mogelijkheden om door te groeien binnen de logistieke sector. Vanuit een basispositie als orderpicker kun je jezelf opwerken tot functies zoals reachtruckchauffeur, voorraadbeheerder of logistiek medewerker.

  Deze groeimogelijkheden voor je logistieke carrière vereisen vaak aanvullende training of ervaring, maar ze bieden ook de kans op meer verantwoordelijkheid en natuurlijk een hoger salaris.

  Logistieke bedrijven in Nederland waarderen werknemers die proactief zijn, initiatief tonen en bereid zijn om nieuwe vaardigheden te leren. Omdat logistieke bedrijven zelf vaak ook groeien ontstaan er meer, hogere en specialistische functies. Mede daarom is de logistieke sector bij uitstek geschikt voor een snelle groei in je carrièreontwikkeling.

  Van orderpicker in de logistiek tot Logistiek Coördinator

  De weg van orderpicker naar logistiek coördinator is er een van continue ontwikkeling en het vergaren van nieuwe kennis. Je salaris gaat er wel flink op vooruit.

  Daar staat tegen dat je meer skills moet beheersen. Denk aan het analyseren, aansturen en optimaliseren van alles met betrekking tot logistieke processen. Dat geldt niet alleen voor processen in het magazijn, maar ook daarbuiten. Het gaat om het volledige supply chain management, ofwel je moet dus kennis en ervaring hebben met alle logistieke operaties.

  Het verkrijgen van inzicht in alle aspecten van het magazijn en distributiecentrum speelt hierin een belangrijke rol.

  Ken je alle logistieke processen door en door? Weet jij goed te voorspellen hoe jij en het team moeten handelen? Weet je hooe je personeel moet plannen en optimaal inzet zodat de processen soepel blijven draaien? Dan kan je deze transitie maken.

  Naast het uitbreiden van je vaardigheden met certificaten en cursussen, is het ook belangrijk om een diepgaand begrip van de logistieke software en technologieën te ontwikkelen. Deze kennis stelt je in staat om processen te optimaliseren en efficiëntie te verhogen, wat een belangrijke taak is voor de functie logistiek coördinator.

  In Nederland, met zijn voortdurend evoluerende logistieke sector, zijn er tal van mogelijkheden om je te ontwikkelen van een orderpicker naar een sleutelpositie binnen logistieke coördinatie. Het vereist toewijding, maar de beloningen in termen van carrièremogelijkheden en persoonlijke groei zijn aanzienlijk.

  Werkomgeving voor een Orderpicker

  Waar werkt een orderpicker normaal gesproken?

  Werken als orderpicker vindt meestal plaats in magazijnen en distributiecentra. Deze locaties zijn ideaal voor het efficiënt verzamelen en verzenden van producten. Over het algemeen werken orderpickers in grote gebouwen waar allerlei goederen worden opgeslagen en beheerd.

  Wat zijn de specifieke werkomstandigheden voor orderpickers?

  Werken als orderpicker vereist fysieke fitheid, omdat de rol vaak bestaat uit het tillen en verplaatsen van zware items. Ploegendiensten zijn gebruikelijk, vooral bij bedrijven zoals IKEA en DHL, die 24/7 opereren. De werkplek kan variëren van gekoelde magazijnen tot warme opslagruimtes, afhankelijk van de opgeslagen producten.

  Hoe ziet een typische werkdag eruit?

  Een typische werkdag voor een orderpicker bestaat uit taken zoals order fulfillment. Hierbij worden bestellingen nauwkeurig verzameld, verpakt en klaargemaakt voor verzending. In een supermarkt of groot distributiecentrum begint je werkdag vaak met het ontvangen van een lijst producten die opgehaald moeten worden. Over het algemeen zijn de taken repetitief maar essentieel voor de logistieke keten.

  Welke bedrijven hebben doorgaans orderpickers nodig?

  Veel bedrijven hebben orderpickers nodig om hun logistieke processen vlot te laten verlopen. Voorbeelden hiervan zijn Kruidvat, Sligro, Picnic, Amazon, en diverse groothandels. Marktleiders in de logistieke sector zoeken voortdurend naar betrouwbare orderpickers om aan de vraag te voldoen.

  Salaris en Voordelen van een Orderpicker

  Wat is het gemiddelde salaris van een orderpicker?

  Het salaris van een orderpicker ligt gemiddeld rond het modale inkomen. Per maand kunnen orderpickers rekenen op een salaris dat varieert afhankelijk van ervaring en de sector waarin ze werken. Over het algemeen ligt het gemiddelde salaris tussen €1.800 en €2.500 per maand.

  Hoe wordt het salaris berekend voor ploegendiensten?

  Bij ploegendiensten wordt het salaris meestal berekend op basis van gewerkte uren plus toeslagen voor onregelmatige diensten. Gemiddeld ontvangen orderpickers in ploegendiensten extra beloningen, wat resulteert in hogere maandelijkse inkomens dan bij reguliere werktijden.

  Zijn er extra voordelen of bonussen voor orderpickers?

  Naast het basissalaris zijn er vaak extra voordelen en bonussen beschikbaar voor orderpickers. Dit kan variëren van prestatiebonussen tot extra voordelen zoals maaltijdcheques of reiskostenvergoeding, afhankelijk van de werkgever.

  Hoe verhoudt het salaris zich tot andere logistieke functies?

  Het salaris van een orderpicker wordt vaak als gemiddeld beschouwd in vergelijking met andere logistieke functies. Terwijl sommige specialistische posities mogelijk meer betalen, biedt de rol van orderpicker een stabiel inkomen met goede mogelijkheden voor overuren en ploegendiensten. Door ervaring en extra verantwoordelijkheden kunnen orderpickers doorgroeien naar beter betaalde functies binnen de logistiek.

  Verantwoordelijkheden van een Orderpicker

  Welke taken voert een orderpicker dagelijks uit?

  Een orderpicker heeft dagelijkse taken die nauwkeurig en efficiënt uitgevoerd moeten worden. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het verzamelen van orders, het lokaliseren van productlocaties, en het voorbereiden van bestellingen voor verzending. Deze taken vereisen vaak samenwerking met collega-magazijnmedewerkers om te zorgen voor een soepel verloop van het orderverzamelingsproces.

  Hoe draagt een orderpicker bij aan de efficiëntie van het magazijn?

  De bijdrage van een orderpicker aan de efficiëntie van het magazijn is cruciaal. Door nauwkeurig voorraadbeheer en effectieve orderverwerking helpen orderpickers bij het optimaliseren van logistieke processen. Hun nauwkeurigheid vermindert fouten en verhoogt de snelheid van leveringen, wat essentieel is voor een goed functionerend magazijn.

  Wat zijn de belangrijkste tools en apparatuur die een orderpicker gebruikt?

  Orderpickers maken gebruik van verschillende tools en apparatuur om hun werk te doen. Enkele van de belangrijkste hulpmiddelen zijn:

  • Scanners: Voor het scannen van barcodes en het bijhouden van voorraad.
  • Heftrucks: Voor het verplaatsen van zware goederen in het magazijn.
  • Magazijnsystemen: Voor het beheren van voorraad en orders.
  • Picklijsten: Voor het volgen van welke producten verzameld moeten worden.

  Zijn er specifieke verantwoordelijkheden afhankelijk van de sector?

  Afhankelijk van de sector kunnen de verantwoordelijkheden van een orderpicker variëren. In een sector met hoog ordervolume kan snelheid en efficiëntie belangrijker zijn. In sectoren met delicate producttypes, zoals elektronica, zijn zorgvuldigheid en precisie belangrijker. Dit betekent dat de verantwoordelijkheden van een orderpicker sterk afhangen van de specifieke behoeften van de sector waarin zij werken.

  Kwalificaties en Vaardigheden voor een Orderpicker

  Welke vaardigheden moet een succesvolle orderpicker bezitten?

  Een succesvolle orderpicker moet beschikken over diverse vaardigheden zoals:

  • Nauwkeurigheid: Essentieel voor het correct verzamelen van orders.
  • Tijdmanagement: Belangrijk voor het effectief voltooien van taken binnen een strakke tijdslimiet.
  • Coördinatie: Nodig voor het veilig en efficiënt verplaatsen van goederen.
  • Aandacht voor detail: Om ervoor te zorgen dat elk onderdeel van de orderverzameling correct wordt uitgevoerd.

  Zijn er certificaten nodig om als orderpicker te werken?

  Ja, bepaalde certificaten zijn vaak vereist voor een orderpicker. Veiligheidscertificaten zorgen ervoor dat een orderpicker veilig kan werken in het magazijn. Een heftruckcertificaat is noodzakelijk als er gebruik gemaakt wordt van heftrucks. Daarnaast kan een VCA-certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) vereist zijn, vooral in sectoren waar strikte veiligheidsprotocollen gelden.

  Welke opleidingen zijn nuttig voor een orderpicker?

  Er zijn verschillende opleidingen die nuttig zijn voor een orderpicker, waaronder:

  • Logistiek: Dit biedt een bredere kennis van logistieke processen.
  • Magazijnbeheer: Zorgt voor inzicht in de efficiënte werking van een magazijn.
  • MBO (Middelbaar Beroepsonderwijs): Specifieke opleidingen gericht op logistiek en magazijnbeheer.
  • Beroepsonderwijs: Praktische opleidingen die specifiek gericht zijn op vaardigheden voor magazijnwerk.

  Hoe belangrijk zijn fysieke fitheid en uithoudingsvermogen?

  Fysieke fitheid en uithoudingsvermogen zijn zeer belangrijk voor een orderpicker. Het werk kan zwaar tillen en lange uren in beslag nemen, wat een goede fysieke conditie vereist. Regelmatige beweging en de mogelijkheid om langdurig fysiek actief te zijn, dragen bij aan het uitvoeren van de dagelijkse taken zonder problemen.

  Doorgroeimogelijkheden Voor Orderpickers

  Wat zijn de mogelijkheden voor carrièreontwikkeling?

  Als orderpicker zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf. Door consequent goede prestaties te leveren, kunnen orderpickers doorgroeien naar hogere posities zoals teamleider of supervisor. Carrièreontwikkeling hangt vaak af van de bereidheid om nieuwe vaardigheden aan te leren en extra verantwoordelijkheden op zich te nemen.

  Welke functies kunnen orderpickers doorgroeien naar?

  Orderpickers kunnen na verloop van tijd doorgroeien naar functies zoals:

  • Teamleider: Verantwoordelijk voor het aansturen van een team orderpickers.
  • Supervisor: Toezicht houden op meerdere teams en zorgen voor efficiënte werkprocessen.
  • Logistiek Coördinator: Plannen en coördineren van logistieke activiteiten binnen het magazijn.

  De promotie naar een nieuwe functie vereist vaak het aantonen van leiderschapsvaardigheden en een bewezen staat van dienst.

  Hoe kan een orderpicker zichzelf verder ontwikkelen binnen hun rol?

  Een orderpicker kan zichzelf verder ontwikkelen door:

  • Trainingen volgen: Deelname aan trainingen gericht op zowel soft skills als technische vaardigheden.
  • Zelfverbetering: Continu streven naar verbeteringen in efficiëntie en nauwkeurigheid.
  • Opleidingen: Het volgen van opleidingen die gespecialiseerd zijn in logistiek en magazijnbeheer.

  Door actief bezig te zijn met zelfontwikkeling, vergroten orderpickers hun kansen op promotie en doorgroei binnen het bedrijf.

  Zijn er trainingsprogramma’s beschikbaar voor orderpickers?

  Ja, er zijn verschillende trainingsprogramma’s beschikbaar voor orderpickers. Deze programma’s variëren van interne trainingen aangeboden door het bedrijf tot externe opleidingen verzorgd door gespecialiseerde instituten. Dergelijke trainingsprogramma’s richten zich op het verbeteren van operationele vaardigheden en het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten.

  Het Worden van een Orderpicker

  Hoe kunt u beginnen als orderpicker?

  Om te beginnen als orderpicker, dient u te zoeken naar openstaande vacatures bij bedrijven in de logistieke sector. Vaak worden deze vacatures geplaatst op vacaturebanken en de websites van uitzendbureaus. Een sollicitatieprocedure kan bestaan uit een introductiegesprek en het uitvoeren van een praktische test.

  Zijn er bepaalde vereisten om aangenomen te worden als orderpicker?

  Ja, er zijn enkele vereisten om aangenomen te worden als orderpicker:

  • Fysieke fitheid: Vermogen om langdurig staand werk te verrichten en zware objecten te tillen.
  • Basisvaardigheden: Basiskennis van logistieke processen en enige ervaring in een vergelijkbare rol.
  • Opleiding: In sommige gevallen een middelbareschooldiploma of een relevante opleiding.

  Hoe vindt u vacatures voor orderpickers?

  Vacatures voor orderpickers zijn te vinden via verschillende kanalen:

  • Vacaturebanken: Platforms zoals Indeed en Monsterboard.
  • Bedrijfswebsites: Direct op de carrièrepagina’s van bedrijven in de logistieke sector.
  • Uitzendbureaus: Specialistische bureaus die vacatures aanbieden op tijdelijke of vaste basis.

  Welke stappen moet u ondernemen om succesvol te solliciteren?

  Om succesvol te solliciteren als orderpicker, kunt u de volgende stappen volgen:

  1. Voorbereiding: Zorg voor een up-to-date cv en schrijf een overtuigende sollicitatiebrief.
  2. Zoeken naar vacatures: Gebruik diverse kanalen om passende vacatures te vinden.
  3. Aanmelden: Stuur uw sollicitatie inclusief cv en motivatiebrief naar het betreffende bedrijf.
  4. Interview: Bereid uzelf goed voor op mogelijke interviewvragen en wees klaar om uw vaardigheden te demonstreren.

  Het volgen van deze stappen vergroot de kans op een succesvolle sollicitatie en een carrière als orderpicker.

  Dagelijkse Werkprocessen van een Orderpicker

  Wat houdt orderpicken precies in?

  Een orderpicker werkt voornamelijk in magazijnen en distributiecentra zoals bij DHL, IKEA en PostNL. Orderpickers verzamelen pakketten en zorgen ervoor dat deze klaar zijn voor verzending. Ze spelen een cruciale rol in het order fulfillment proces door bestellingen nauwkeurig uit te voeren en te verwerken.

  Hoe worden bestellingen klaargemaakt voor verzending?

  Bestellingen worden klaargemaakt voor verzending in distributiecentra zoals IKEA, Kruidvat, Picnic en CEVA Logistics. Dit proces omvat het verzamelen van de juiste producten, het verpakken en labelen van de pakketten, en het volgen van verzendprocedures om ervoor te zorgen dat alles verzendklaar is voor de klanten. De order wordt nauwkeurig verwerkt, zodat deze zonder problemen bij de klant aankomt.

  Zijn er specifieke technieken voor efficiënt orderpicken?

  Voor efficiënt orderpicken zijn verschillende technieken en competenties noodzakelijk. Logistieke processen kunnen efficiënter worden gemaakt door gebruik te maken van specifieke methoden en tools. Een goede techniek kan bijvoorbeeld het gebruik van barcodescanners zijn om sneller te werken en fouten te verminderen. Daarnaast helpt het volgen van gestandaardiseerde procedures om het proces te verbeteren.

  Welke software of technologieën worden vaak gebruikt door orderpickers?

  Orderpickers maken vaak gebruik van diverse software en technologieën om hun werk efficiënt uit te voeren. Voorbeelden hiervan zijn cloud-gebaseerde inventarisbeheersystemen, RFID-technologie, en barcode scanners. Deze hulpmiddelen helpen bij het beheren van de inventaris, het scannen van producten en het volgen van de voortgang binnen het orderpickproces. Programma’s en oplossingen zoals ERP-systemen integreren deze technologieën om een gestroomlijnd werkproces te garanderen.

  Uitdagingen en Oplossingen in het Orderpicken

  Wat zijn de grootste uitdagingen voor orderpickers?

  Orderpickers worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen, zoals fysieke belasting, werkdruk en de mogelijkheid van fouten tijdens het picking proces. Arbeidsomstandigheden kunnen soms zwaar zijn, en de noodzaak voor efficiëntie kan leiden tot extra druk en obstakels die overwonnen moeten worden.

  Hoe kunnen deze uitdagingen worden overwonnen?

  Om deze uitdagingen aan te pakken, kunnen orderpickers profiteren van diverse oplossingen, zoals ergonomische tools en trainingsprogramma’s die gericht zijn op het verbeteren van de efficiëntie en het verminderen van fysieke belasting. Methoden zoals regelmatige evaluaties en een gestructureerde aanpak kunnen helpen bij het oplossen van problemen en het verbeteren van de algehele prestaties.

  Welke veiligheidsmaatregelen moeten orderpickers volgen?

  Veiligheidsmaatregelen zijn essentieel voor orderpickers om veilig te kunnen werken. Dit omvat het volgen van regelgeving en veiligheidsvoorschriften, het naleven van specifieke procedures en het gebruik van beschermende uitrusting. Veiligheidsbeleid moet strikt worden nageleefd, vooral bij het gebruik van apparatuur zoals heftrucks, om een veilige werkplek te waarborgen.

  Hoe kunnen orderpickers hun prestaties verbeteren?

  Orderpickers kunnen hun prestaties verbeteren door deel te nemen aan trainingen en het ontwikkelen van hun vaardigheden. Regelmatige evaluaties en het stellen van duidelijke doelstellingen kunnen helpen bij het verhogen van de motivatie en efficiëntie. Door feedback te ontvangen en nieuwe technieken en methoden te leren, kunnen orderpickers hun productiviteit en resultaten continu verbeteren.

  Veelgestelde vragenWat zijn de belangrijkste taken van een orderpicker bij YoungCapital?

  Een orderpicker bij YoungCapital verzamelt en verpakt producten, controleert voorraden en verwerkt bestellingen efficiënt. Afhankelijk van de locatie kun je werken in Meppel, Nijmegen, Breda, Son en Breugel, of Eindhoven.

  Waar kan ik als orderpicker werken?

  Je kunt als orderpicker werken in steden zoals Alkmaar, Heerenveen, Nieuwegein, Wateringen, Zwolle, Medemblik, Den Burg, Apeldoorn, Berkel en Rodenrijs, Aalsmeer, Amsterdam, Utrecht, en Tilburg.

  Wat verdient een orderpicker per maand?

  Het salaris van een orderpicker ligt meestal tussen €1.800 en €2.400 per maand, afhankelijk van ervaring, locatie en ploegendiensten.

  Zijn er doorgroeimogelijkheden voor een orderpicker?

  Ja, er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien naar teamleider of magazijnmedewerker. Er zijn ook gratis online trainingen beschikbaar.

  Welke vaardigheden heb ik nodig om als orderpicker te werken?

  Je hebt een nauwkeurige werkhouding, een goede fysieke conditie en basiskennis van magazijnsoftware nodig. Heftruckcertificaten kunnen ook nuttig zijn.

  Zijn er vacatures voor orderpickers in de buurt?

  Ja, er zijn vaak vacatures voor orderpickers beschikbaar in verschillende steden. Kijk op onze pagina voor de nieuwste vacatures per stad, zoals in Almere, Amersfoort en Losser.

  Hoe ziet een typische werkdag van een orderpicker eruit?

  Een werkdag begint meestal met het ontvangen van orders, gevolgd door het verzamelen en verpakken van producten. Je controleert ook de kwaliteit en zorgt voor een nette werkplek.

  Welk opleidingsniveau is vereist voor een orderpicker?

  Er is meestal geen specifiek opleidingsniveau vereist, hoewel een middelbareschooldiploma gewenst is. Voor sommige functies zijn specifieke trainingen of certificaten nodig.

  Wat zijn de werktijden voor een orderpicker?

  Werktijden kunnen variëren. Vaak werk je in ploegendiensten, wat betekent dat je in de ochtend, middag of nacht kunt werken. De flexibiliteit hangt af van de werkgever.

  Kan ik als orderpicker parttime werken?

  Ja, veel werkgevers bieden zowel fulltime als parttime posities aan. Dit biedt flexibiliteit voor mensen die studeren of andere verplichtingen hebben.

  Hoe kan ik solliciteren als orderpicker bij Prestatie?

  Bekijk de nieuwste orderpicker vacatures op onze website en schrijf je in. Volg daarna de sollicitatietips om je kansen te vergroten.

  Is er vakantiewerk beschikbaar voor orderpickers?

  Ja, er is vaak vakantiewerk beschikbaar. Dit kan een goede manier zijn om extra geld te verdienen tijdens vrije periodes.

  Wat zijn de voordelen van werken als orderpicker?

  Werken als orderpicker biedt flexibiliteit, doorgroeimogelijkheden en een goed salaris. Het is ook een goede manier om fit te blijven door de fysieke aard van het werk.

  Zijn er trainingen beschikbaar voor orderpickers?

  Ja, er zijn verschillende gratis online trainingen beschikbaar om je vaardigheden te verbeteren.

  Welke verantwoordelijkheden heeft een orderpicker in een magazijn?

  Een orderpicker is verantwoordelijk voor het verzamelen en verpakken van producten, het controleren van voorraden en het handhaven van hoge kwaliteitsnormen.

  Zijn er bepaalde tools of apparatuur die een orderpicker gebruikt?

  Ja, orderpickers gebruiken scanners, heftrucks en magazijnsoftware om hun taken uit te voeren. Kennis van deze tools is een pluspunt.

  Hoe kan ik bij jou in de buurt een vacature voor orderpicker vinden?

  Zoek vacatures op onze website door je locatie in te voeren. We hebben vaak posities beschikbaar in diverse steden in jouw omgeving.

  Extra Informatie

  Wat is een orderpicker?

  Een orderpicker verzamelt, verpakt en verzendt bestellingen in een magazijn of distributiecentrum. De rol vereist nauwkeurigheid en efficiëntie.

  Wat is het gemiddelde salaris van een orderpicker?

  Het gemiddelde salaris ligt tussen de €1.800 en €2.400 per maand, afhankelijk van ervaring, locatie en ploegendiensten.

  Belangrijke Inzichten

  • Bij ons kun je werken als orderpicker in verschillende steden zoals Meppel, Nijmegen, Breda, Son en Breugel, Eindhoven, Alkmaar, Heerenveen, Nieuwegein, Wateringen, Zwolle, Medemblik, Den Burg, Apeldoorn, Berkel en Rodenrijs, Aalsmeer en meer.
  • We hebben vacatures voor orderpickers bij jou in de buurt; bekijk hier de nieuwste vacatures en solliciteer direct online.
  • Orderpicker functies bieden goede doorgroeimogelijkheden en flexibele werktijden, bijvoorbeeld in ploegendiensten.
  • Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en controleren van pakketten, met mogelijk werk als heftruckchauffeur of magazijnmedewerker.
  • Voor werkgevers zijn wij dé partner voor werving en selectie van orderpickers door heel Nederland, inclusief grote steden zoals Amsterdam en Utrecht.
  • Je kunt gemakkelijk doorgroeien naar functies zoals teamleider of administratief medewerker.
  • Randstad, YoungCapital en andere uitzendbureaus bieden diverse orderpicker vacatures per stad en branche.
  • Werkzoekenden kunnen zich inschrijven voor gratis online trainingen en sollicitatietips testen om hun kansen te vergroten.
  • Het salaris van een orderpicker varieert, maar over het algemeen verdienen ze goed met mogelijkheden voor extra inkomsten door ploegendiensten en overuren.

  Functieomschrijving en Salaris

  Een orderpicker verzamelt bestellingen in magazijnen en distributiecentra. Het salaris kan variëren afhankelijk van locatie en ervaring, maar orderpickers verdienen gemiddeld een goed loon met extra betalingen voor ploegendiensten. In Juli 2023 vergeleek uitzendbureau Prestatie de salarissen van Orderpickers van verschillende vacaturebanken hierbij kwam het gemiddeld uit op €2.079,50 per maand. Door stijging van het minimumloon per 1 januari 2024 en de stijging op 1 juli 2024, zal dit gemiddelde weer wat hoger komen te liggen.

  Email Applications CSV

  ×

  Enter an email address, separate multiple emails by ",".