Functie magazijnmedewerker

Als logistiek ondernemer met een magazijn of loods heb je een magazijnmedewerker of meerdere logistieke medewerkers nodig. Deze functie lijkt veel op die van een logistiek medewerker. Het grootste verschil is dat een magazijnmedewerker zich puur richt op de logistiek activiteiten binnen het magazijn van operationele aard, terwijl een logistiek medewerker vaak ook zorg draagt voor de planning en toezicht op de levering van goederen. De taken van een magazijnmedewerker zijn allround. Zijn werkzaamheden variëren van orders picken en administratie tot het onderhoud van het magazijn. Een magazijnmedewerker verdient daarvoor gemiddeld €2.177,00 bruto per maand, exclusief toeslagen, op basis van een 40-urige werkweek. Om zijn werkzaamheden uit te voeren kan hij werken met scanners, computers, maar ook met rijdend materieel zoals een heftruck.

Wat is een magazijnmedewerker?

Een magazijnmedewerker of magazijnbediende is een medewerker die in teamverband werkt in een magazijn, winkel, distributiecentrum of logistiek bedrijf. De functie: “magazijnmedewerker” lijkt veel op het beroep: “logistiek medewerker”. Bij beide beroepen zijn de werknemers verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het magazijn, plus het logistieke proces binnen het magazijn. Zo laadt en lost een magazijnmedewerker ook vrachten en is hij voornamelijk bezig met orderpicken. Dit doet hij eventueel met behulp van een heftruck of reachtruck. Een magazijn medewerker heeft wel administratieve werkzaamheden, maar is in tegenstelling tot een logistiek medewerker niet verantwoordelijk voor logistieke activiteiten zoals planning en toezicht op de levering aan de klant. 

Waar werkt een magazijnmedewerker?

5 plekken waar een magazijnmedewerker kan werken:
1. Een magazijn (bijvoorbeeld van een supermarkt, webshop, postbedrijf (depot) of groothandel)
2. Distributiecentrum of distributiebedrijf.
3. Grote winkel (of magazijn van een winkelketen)
4. Productiebedrijf.
5. Fabriekshal. 

Wat is het verschil tussen magazijnmedewerker en logistiek medewerker?

De belangrijkste verschillen tussen een magazijnmedewerker en logistiek medewerker zijn: 

 1. De verantwoordelijkheid van magazijnmedewerkers bestaat uit operationele werkzaamheden binnen het magazijn. Een logistiek medewerker draagt ook verantwoordelijkheid voor planning, coördinatie en processen buiten het magazijn. 
 2. Een magazijnmedewerker voert goederen en producten in een ERP (Enterprise resource planning) of WMS (Warehouse Management System) in. Een logistiek medewerker beheert vaak ook de systemen en software zelf en/of gebruikt andere functies van de systemen voor andere doeleinden (zoals planning).
 3. De functie van de logistieke medewerker is complexer dan het beroep magazijnmedewerker en vergt daarom meer analytische skills en probleemoplossend vermogen. 

Kanttekening: in de praktijk worden de namen van beide functies vaak met elkaar verward. Let daarom als werkgever of sollicitant goed op de inhoud van een vacature als magazijnmedewerker of logistiek medewerker. Besteed bij de analyse van de vacature extra aandacht aan de benoemde werkzaamheden, taken en competenties. Soms wordt ook van je verwacht dat je bijvoorbeeld communiceert met (toe)leveranciers en klanten.

Wat doet een magazijnmedewerker?

Een magazijnmedewerker zorgt dat de goederenstroom optimaal beweegt door het magazijn, hij onderhoudt en beheert deze opslagruimte en verricht administratieve werkzaamheden. De magazijnmedewerker neemt goederen in ontvangst van een chauffeur of geeft deze mee aan een transportmedewerker. Tijdens het laden en lossen controleert de werknemer de kwaliteit en kwantiteit van de vracht. Binnen het magazijn verplaatst de werknemer goederen naar de juiste plek (opslag) of verzamelt deze voor verzending (orderpicken). Verder registreert de magazijnmedewerker (de locatie van) producten. Dit doet hij door producten in te voeren in een ERP- of WMS systeem. Andere taken die de medewerker uitvoert zijn het schoonmaken en opruimen van het magazijn zodat hij en zijn collega’s veilig kunnen werken. 

Welke taken heeft een magazijnmedewerker?

10 veel voorkomende algemene werkzaamheden die een magazijnmedewerker zijn:
1. Verzamelen van orders en bestellingen (orderpicken)
2. Laden en lossen vrachten (verzenden en ontvangen van goederen)
3. Opslaan en verplaatsen van goederen in het magazijn (plaatsen in stellingen)
4. Controleren van bestellingen en orders (kwaliteit- en kwantiteitscontrole)
5. Klaarmaken van verzamelde goederen voor verzending (packen / verzendklaar maken)
6. Registreren van goederen in een ERP- of WMS systeem. (bijhouden van voorraad)
7. Schoonmaken en opruimen van het magazijn of de werkvloer.
8. Afhandelen en administreren van retouren. 
9. Sorteren van producten.
10. Beheren van het logistieke proces in het magazijn. 


Hoe voert een magazijnmedewerker zijn taken uit?

Een magazijnmedewerker voert zijn werkzaamheden uit met behulp van een heftruck of ander rijdend materieel zoals een elektrische pompwagen (EP). De reden hiervoor is dat de binnenkomende en uitgaande vrachten vaak groot en zwaar zijn. Deze goederen komen bijvoorbeeld binnen op pallets en containers. Afhankelijk van het magazijn zijn er ook stellingen waarin de goederen hoog gestapeld worden. In dat geval maakt een magazijnmedewerker vaak gebruik van een reachtruck of combitruck. Om deze machines te besturen dient een magazijnmedewerker wel een certificaat voor het betreffende voertuig te bezitten. 

Wat is het salaris van een magazijnmedewerker?

Het gemiddelde bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband van een orderpicker is: €2.177,00 en het gemiddelde uurloon is: €12,39 Meer details zoals weekloon en 4-wekelijks loon, staan in de tabellen hieronder. Om een goede berekening van het salaris van een orderverzamelaar te maken zijn vier bronnen geraadpleegd: werkzoeken.nl, Indeed.com, Nationale beroepengids en nl.talent.com.

Let op. In deze functie heb je als werknemer vaak nog recht op toeslagen, zoals bij overwerk, avond-, nacht- en weekendwerk en andere toeslagen zoals temperatuurtoeslag. Verder kan het loon kan variëren afhankelijk van ervaring, opleidingsniveau, certificaten, contractvorm en het soort machines waar je mee werkt.

Kanttekening: sinds 1 juli 2023 is het minimumloon gestegen naar €11,51 voor volwassenen van 21 jaar of ouder dit heeft invloed op de berekening van onderstaande gemiddelden en bronnen. De bronnen zijn verzameld op 29 juli 2023.

  salaris bruto maandloon magazijnmedewerker
  salaris bruto 4-wekelijks loon magazijnmedewerker
  salaris bruto weekloon magazijnmedewerker
  salaris bruto dagloon magazijnmedewerker
  salaris bruto uurloon magazijnmedewerker

  Gemiddelde bruto maandsalaris van een orderpicker bij 40 uur per week:

   

  Geraadpleegde bronnen Laag salaris Gemiddeld salaris Hoog salaris
  Werkzoeken  €                          1.870,00  €                          2.200,00  €                          2.530,00
  Indeed    €                          2.281,00  
  Nationale beroepengids  €                          1.900,00  €                          2.150,00  €                          2.400,00
  nl.talent.com  €                          1.901,00  €                          2.077,00  €                          2.430,00
  Gemiddelde salaris:  €                          1.890,33  €                          2.177,00  €                          2.453,33


  Wat verdient een magazijnmedewerker of magazijnbediende?

  Het gemiddelde salaris van een magazijnmedewerker: per maand, 4-weken, week, dag en uur. Gebaseerd op de salarisindicatie gemiddelden van 4 grote vacaturebanken.

  Gemiddeld Salaris: Laag salaris Gemiddeld salaris Hoog salaris
  Maandloon  €                 1.890,33  €                 2.177,00  €                 2.453,33
  4-wekelijks loon  €                 1.635,04  €                 1.973,34  €                 2.311,63
  Weekloon  €                    408,76  €                    493,34  €                    577,91
  Dagloon  €                      81,75  €                      98,67  €                    115,58
  Uurloon  €                      10,22  €                      12,39  €                      14,55

  *Let op. Ben je 21 jaar of ouder? Sinds 1 juli 2023 is het minimumuurloon gestegen naar “€11,26” bij een werkweek van 40 uur. Ben je tussen de 16 en 21? Bekijk dan het huidige minimumjeugdloon, als 20-jarige is dat bijvoorbeeld €8,93 en als 19-jarige €6,70.

  Kan je meer verdienen als magazijnmedewerker?

  Ja, als je meer wilt verdienen als magazijnmedewerker kan je bijvoorbeeld in de avond, nacht of het weekend gaan werken. Er zijn diverse soorten toeslagen zoals avond-, nacht- en weekendtoeslagen. Ook als je ervoor kiest om in een koel- of vriescel te werken kan er een zogenaamde warmte- of kou-toeslag gelden. Er zijn ook nog minder voorkomende toeslagen en regels zoals een consignatievergoeding (oproepbaar zijn), uitbetaling van overuren, toeslagen of werken tijdens de feestdagen. Wanneer je doorgroeit naar een andere functie met meer verantwoordelijkheden krijg je ook meer betaald, vaak is de hiervoor benodigde opleiding (intern) mogelijk.

  Welke opleiding heb je nodig als logistiek medewerker?

  Een diploma is bijna nooit vereist als je wilt werken als magazijnmedewerker. Je doet de benodigde en gewenste vaardigheden op in je functie, ook je kennis met betrekking tot logistieke processen en administratie groeit gedurende je carrière. Hierdoor is magazijn medewerker een functie die voor vrijwel iedereen geschikt is. Let op, het is wel een functie waarin je fysiek veel bezig bent. Om een streepje voor te hebben op andere sollicitanten kan je een VCA (VOL-VCA) behalen. Dit certificaat laat zien dat jij kennis hebt en weet toe te passen in een leidinggevende context op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ook een certificaat voor het besturen van machines in het magazijn geeft jou een voordeel als sollicitant. Een veelgevraagde skill binnen de logistiek is het kunnen besturen van een heftruck, reachtruck of ander rijdend materieel. Met een heftruckcertificaat of ander certificaat op zak heb je dus zeker een streepje voor op andere potentiële kandidaten!

  Vaak bied je werkgever het behalen van zo’n certificaat of diploma kosteloos aan gedurende jouw dienstverband. Mocht je bijvoorbeeld logistiek willen doen bij Defensie, dan zijn er veel (betaalde) opleidingsmogelijkheden en mogelijkheid tot het gratis behalen van je rijbewijs. Wil je werken via uitzendbureau Prestatie? Ook wij helpen je graag met een hef- of reachtruck certificaat te behalen of je taal skills te boosten.

  Hieronder zijn enkele voorbeelden van opleidingen (BBL of BOL) die je zou kan volgen om magazijnmedewerker te worden:

  • Entree Logistiek (mbo 1)
  • Magazijnmedewerker (mbo 2)
  • Logistiek medewerker (mbo 2)
  • Logistiek teamleider (mbo 3)

  Over welke competenties en vaardigheden moet je beschikken als magazijnmedewerker? 

  10 competenties en vaardigheden die je nodig hebt als magazijnmedewerker zijn:

  1. Rijvaardigheden.
   Bij veel bedrijven rijden logistiek medewerkers (uiteindelijk) op een heftruck of reachtruck, dat komt omdat de goederen die binnenkomen op pallets of containers aangeleverd worden. Vaak is het niet mogelijk of niet efficiënt om al deze goederen handmatig te verplaatsen.
  2. Taalvaardigheden.
   Je werkt vaak met internationale collega’s, het is daarom handig als je Engelse taal op niveau is. Dat maakt contact leggen en communiceren met je collega’s een stuk makkelijker.
  3. Administratieve vaardigheden.
   Administratieve werkzaamheden behoren tot deze functie, het is daarom handig als je administratief sterk bent (analytisch en nauwkeurig werkt) en overweg kan met de computer.
  4. Werken met digitale systemen.
   Als magazijnmedewerker werk je met computers, telefoons en scanners. Het is daarom belangrijk dat je met deze apparaten kan werken en/of er aanleg voor hebt. Vaak wordt gevraagd dat je kan werken met Word en Excel. Wanneer je aanleg hebt voor het werken met andere dashboards en software is dat erg handig. In je functie werk je bijvoorbeeld met een ERP, WMS of voorraadbeheersysteem. Deze programma’s zijn nodig wanneer je de in-, op- en uitslag van goederen registreert of controles uitvoert. Ook voor andere taken m.b.t. het logistieke proces in het magazijn kan je een computer of scanner nodig hebben, zoals het opzoeken van materialen, onderdelen of locaties van goederen.
  5. Veilig en verantwoordelijk kunnen werken.
   Als logistiek medewerker is het belangrijk om alle taken die je moet uitvoeren, zo veilig en verantwoordelijk mogelijk uit te voeren. Zo voorkom je blessures en ongelukken op de werkvloer, bij jezelf en je collega’s.
  6. Flexibiliteit.
   Als magazijnmedewerker is een flexibele houding belangrijk. Veelvoorkomende situaties die vragen om flexibiliteit in een magazijn zijn bijvoorbeeld storingen aan machines en het snel wisselen tussen verschillende werkzaamheden.
  7. Overzicht bewaren.
   Door goed het overzicht goed te bewaren, voorkom je fouten in proces met betrekking tot de goederenstroom in het magazijn, daardoor ben je van grote waarde voor een bedrijf. Fouten maken kost geld, maar fouten oplossen ook. Het voorkomen van fouten in jouw functie is dus altijd beter.
  8. Oplossingsgericht denken.
   Het is belangrijk om oplossingsgericht te zijn als logistiek medewerker, zeker omdat zich in de logistiek problemen of onverwachte situaties voor kunnen doen. Jij zorgt er (op creatieve wijze) voor dat de operatie desondanks de uitdagingen of problemen toch door kan gaan.
  9. Nauwkeurig werken (Accuratesse)
   Het is belangrijk dat je netjes en volgens plan werkt. Zo kunnen de logistieke processen waar jij je mee bezig houdt, soepel verlopen. Ook bij werkzaamheden zoals het registreren van goederen en het uitvoeren van kwaliteit- en kwantiteit controles van voorraden en goederen is nauwkeurigheid een vereiste. De binnenkomende orders, opgeslagen goederen en uitgaande bestellingen moeten immers altijd kloppen.
  10. Sociale vaardigheden.
   Sociale vaardigheden binnen de logistiek zijn belangrijk. Je wilt een goede relatie met  je collega’s op de werkvloer, maar ook iemand te woord kunnen staan die komt laden of lossen.

  Wat leer je als magazijnmedewerker?

  Als magazijnmedewerker leer je veel met betrekking tot administratieve en operationele werkzaamheden binnen een magazijn. Je ontwikkelt jouw inschattingsvermogen en leert concrete vaardigheden zoals het laden en lossen van vrachten (en het tekenen van vervoersdocumenten / pakbonnen), rijden met een hef-/reachtruck of andere interne transportmiddelen zoals een combitruck, orderpicken (goederen en bestellingen verzamelen), het in- of verpakken van goederen en deze verzendgereed maken. Als je nog geen VCA bezit leer je hoe je veilig en verantwoord werkt en hoe je ervoor zorgt dat je collega’s dat ook kunnen.

  Wat zijn de doorgroeimogelijkheden van een logistiek medewerker?

  Als magazijnmedewerker heb je in de praktijk vaak een allround functie. Je werkzaamheden hebben daarom gedeeltelijk overlap met die van een expediteur, voorraadbeheerder of logistiek teamleider. Dit zijn functies waar je naar kan doorgroeien. Als je in jouw functie nog niet met een heftruck, reachtruck of ander rijdend materieel rijdt, kunnen chauffeur functies zoals: heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur of combitruckchauffeur functies zijn waar je naar kan doorgroeien. De doorgroeimogelijkheden hangen vaak af van het soort werkgever, de omvang van de organisatie en de branche. Bij uitzendbureau Prestatie worden je doorgroeimogelijkheden zowel intern bij het uitzendbureau als op locatie bij de opdrachtgever gestimuleerd.

  Welke andere functies zijn er binnen de logistiek?

  Dit zijn 12 andere logistieke functies:

  1. Logistiek medewerker
  2. Inpakmedewerker (packer)
  3. Medewerker voorraadbeheer
  4. Expediteur
  5. (Douane)declarant
  6. Lader/losser
  7. Heftruckchauffeur
  8. Reachtruckchauffeur
  9. Logistiek coördinator
  10. Logistiek manager
  11. Logistiek supervisor
  12. Orderpicker | Picker

  Uitzendbureau magazijnmedewerker

  Zoek je naar een uitzendbureau waar je kan werken als magazijnmedewerker? Of zoek je als werkgever naar een uitzendbureau om magazijnmedewerkers in te huren? Bekijk dan snel de andere pagina’s van uitzendbureau Prestatie Personeelsdiensten.

   

  Solliciteren op een vacature als magazijnmedewerker via ons uitzendbureau? (vacatures logistiek medewerker)

  Je kan als magazijnmedewerker werken via ons uitzendbureau in veel verschillende regio’s in Nederland. Bekijk een vacature hieronder of bekijk alle logistieke vacatures via onze vacaturepagina.

  Salary Filter €

  € Min

  € Max

  Logistiek medewerker Strijen | Prestatie

  €1920 – €2160 Per 4-weeks

  Fulltime

  Strijen, Zuid-Holland

  Begin deze week nog als Logistiek medewerker in Strijen

  Wil jij graag beginnen met een nieuwe baan als Logistiek medewerker in Strijen? Solliciteer dan nu en start deze week nog. Wij durven te wedden dat deze vacature goed bij jou past. Waarom? Omdat dit een werkomgeving is waarin jij als persoon centraal staat, waardering krijgt en waar je gestimuleerd wordt om door groeien!

  Logistiek medewerker in Strijen (functieomschrijving in het kort)

  Als Logistiek medewerker ga je werken in een magazijn in Strijen. Als je al ervaring hebt als logistiek medewerker weet je wat je kan verwachten, namelijk: alles! Logistiek medewerker is een breed beroep, en het magazijn waar je komt te werken is groot. Dat betekent dus dat je flink wat variatie krijgt in je taken, maar.. Een groot deel van de tijd ben je natuurlijk bezig met het verzamelen van orders, dat is waar de logistiek om draait! Jij zorgt dat het logistieke proces soepel verloopt door alle vrachten die binnenkomen en bestellingen die eruit gaan in goede banen te leiden. Dat doe je door zelf mee orders te picken en goed te overleggen met je collega’s.

  Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Strijen?

  Wij zoeken naar jou als je al weet hoe het is om te werken in een magazijn, distributiecentrum of ander logistiek bedrijf. Stickertjes plakken, vrachten controleren, enz. You name it, jij kent het! Heb je die ervaring nog niet? Relax, wij helpen je op weg. Het blijft echter wel de logistiek, dus het is belangrijk dat je een flexibele houding hebt. Je werkt namelijk in ploegendienst, maar ook dat ken je waarschijnlijk wel. Ben je ambitieus aangelegd? Dat komt goed uit. Zeker als je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, zo kan je bijvoorbeeld makkelijk doorgroeien naar hef-/reachtruckchauffeur of een andere functie. Maar voor nu.. Is het belangrijk dat jij eerste de orders goed weet te verzamelen, want als je net start is dat een van je belangrijkste taken.

  Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

  Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Strijen woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma’s.

  Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

  • 4-wekelijkse salaris: €1.920,00 a €2.160,00 exclusief toeslagen. (Per maand €2.064,00 – €2.322,00 of €12,00 €13,50 per uur voor deze functie, exclusief toeslagen)
  • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Soort dienstverband: Ploegendienst
  • Prettige en informele werksfeer
  • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
  • Doorgroeikansen
  • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

  Functie-eisen voor de vacature Logistiek medewerker

  • Je hebt enige ervaring als Logistiek medewerker of een soortgelijk beroep
  • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
  • Je woont in of dichtbij Strijen

  Over werken via ons uitzendbureau:

  Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

  Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

  Ben je ambiteus en gemotiveerd? Solliciteer dan op de functie Logistiek medewerker in Strijen via ons uitzendbureau. Je krijgt zowel via ons als de werkgever volop doorgroeikansen! Maak gebruik van het sollicitatieformulier op onze website, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

  Job Features

  Job Category Logistiek, Logistiek Medewerker
  Job Level Geen ervaring, Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €1920 – €2160 Per 4-weeks

  Begin deze week nog als Logistiek medewerker in Strijen Wil jij graag beginnen met een nieuwe baan als Logistiek medewerker in Strijen? Solliciteer dan nu en start deze week nog. Wij durven te wedden …

   

  Quick Apply Read More

   

  Logistiek medewerker Breda | Prestatie

  €1920 – €2160 Per 4-weeks

  Fulltime

  Breda, Noord-Brabant

  Logistiek medewerker in Breda; de perfecte baan voor jou?

  Voor de vacature Logistiek medewerker in Breda, zijn we op zoek naar jou! Je gaat werken als logistieke uitzendkracht, maar wordt direct behandeld als vast personeel. Onze vacature sluit naadloos aan op jouw wensen als jij zoekt naar waardering voor je werk én carrière wilt maken binnen de logistiek. Start vandaag nog in een gezellige werkomgeving vol leuke collega’s!

  Wat ga je doen als Logistiek medewerker in Breda? (functieomschrijving)

  Als Logistiek medewerker kom je te werken in een magazijn in Breda, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending. Een logistiek medewerker heeft daarnaast ook contact en helpt bij de binnenkomende vrachten en uitgaande bestellingen.

  Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Breda?

  Wij zoeken iemand met enige ervaring in het magazijnwerk, bij voorkeur als Logistiek medewerker. Maar zelfs als je niet deze specifieke ervaring hebt, maar wel ervaring in de logistieke sector, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

  Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

  Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Breda woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma’s.

  Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

  • 4-wekelijkse salaris: €1.920,00 a €2.160,00 exclusief toeslagen. (Per maand €2.064,00 a €2.322,00 of €12,00 – €13,50 per uur voor deze functie, exclusief toeslagen)
  • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Soort dienstverband: Ploegendienst
  • Prettige en informele werksfeer
  • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
  • Doorgroeikansen
  • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

  Functie-eisen voor de vacature Logistiek medewerker

  • Je hebt enige ervaring als Logistiek medewerker of een soortgelijk beroep
  • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
  • Je woont in of dichtbij Breda

  Over werken via ons uitzendbureau:

  Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

  Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

  Heb je zin om direct aan de slag te gaan als Logistiek medewerker in Breda Laat het ons weten, dan maken we graag vandaag al kennis met jou! Solliciteer via het formulier op de pagina, bel of mail ons. Tot snel!

  Job Features

  Job Category Logistiek, Logistiek Medewerker
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €1920 – €2160 Per 4-weeks

  Logistiek medewerker in Breda; de perfecte baan voor jou? Voor de vacature Logistiek medewerker in Breda, zijn we op zoek naar jou! Je gaat werken als logistieke uitzendkracht, maar wordt direct behan…

   

  Quick Apply Read More

   

  Logistiek medewerker Bleiswijk | Prestatie

  €1.920 – €2.160 Per 4-weeks

  Parttime

  Bleiswijk, Zuid-Holland

  Vacature Logistiek medewerker in de regio Bleiswijk

  Wil jij werken als Logistiek medewerker in het bruisende magazijn? Wij hebben de perfecte vacature voor jou. Bij ons krijg je de kans om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving. Begin je avontuur nu!

  Wil je werken als Logistiek medewerker?

  Is de rol van Logistiek medewerker in Bleiswijk iets voor jou? Onze vacature sluit waarschijnlijk perfect aan bij jouw wensen. Je krijgt namelijk de gelegenheid om te starten in een bruisende werkomgeving. Een plek met gezellige collega’s. Een bedrijf waarbinnen jij je kan blijven ontwikkelen. Daar stimuleert zowel de werkgever als ons uitzendbureau je bij! Wat ga je doen als Logistiek medewerker in Bleiswijk? (functieomschrijving) Als Logistiek medewerker kom je te werken in een magazijn in Bleiswijk, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

  Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Bleiswijk?

  Wij zoeken iemand met enige ervaring in het magazijnwerk, bij voorkeur als Orderpicker. Maar zelfs als je niet deze specifieke ervaring hebt, maar wel ervaring in de logistieke sector, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

  Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

  Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Bleiswijk woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma’s.

  Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

  • 4-wekelijkse salaris: €1.920,00 – €2.160,00 exclusief toeslagen. (Per maand ontvang je omgerekend €2.064,00 – €2.322,00 (je verdiend €12,00 – €13,50 per uur), exclusief toeslagen. • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling • Soort dienstverband: Ploegendienst • Prettige en informele werksfeer • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken • Doorgroeikansen • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

  Functie-eisen voor de vacature Orderpicker

  • Je hebt enige ervaring als Orderpicker of een soortgelijk beroep • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende • Je beschikt over eigen vervoer (auto). • Je woont in of dichtbij Bleiswijk

  Over werken via ons uitzendbureau:

  Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

  Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

  Als je enthousiast bent geworden en je wilt solliciteren voor de vacature Logistiek medewerker in Bleiswijk via ons uitzendbureau, wacht dan niet langer! Gebruik het sollicitatieformulier op onze pagina, mail of bel ons.

  Job Features

  Job Category Logistiek, Logistiek Medewerker
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €1.920 – €2.160 Per 4-weeks

  Vacature Logistiek medewerker in de regio Bleiswijk Wil jij werken als Logistiek medewerker in het bruisende magazijn? Wij hebben de perfecte vacature voor jou. Bij ons krijg je de kans om aan de slag…

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland

  Vacature: Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs

  Ben je geïnteresseerd in de vacature voor Logistiek medewerker in het prachtige Berkel en Rodenrijs? Dan is onze vacature bijna speciaal voor jou ontworpen 😉 Je krijgt namelijk de mogelijkheid om te beginnen in een inspirerende werkomgeving. Hier start jouw avontuur! Maar daar stopt het niet, toch? Bij ons krijg je namelijk ook volop kansen om door te groeien. Een echte vacature voor ambitieuze medewerkers zoals jij dus!

  Wil jij werken als Logistiek medewerker in de regio Berkel en Rodenrijs

  Heb je interesse om te werken als Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs? Onze vacature sluit naadloos aan op jouw wensen. Start vandaag nog in een bruisende werkomgeving!Ben je geïnteresseerd om te werken als Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs? Wij bieden de ideale vacature voor jou aan. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om te starten in een energieke werkomgeving. Begin vandaag nog aan je avontuur!

  Wat ga je doen als Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs? (functieomschrijving)

  Als Logistiek medewerker kom je te werken in een magazijn in Berkel en Rodenrijs, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

  Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Berkel en Rodenrijs?

  Wij zoeken iemand met enige ervaring in het magazijnwerk, bij voorkeur als Orderpicker. Maar zelfs als je niet deze specifieke ervaring hebt, maar wel ervaring in de logistieke sector, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

  Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

  Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Berkel en Rodenrijs woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma’s.

  Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

  • 4-wekelijkse salaris: €1.920,00 – €2.160,00 exclusief toeslagen. (Per maand €2.064,00 – €2.322,00 of €12,00 – €13,50 per uur voor deze functie, exclusief toeslagen)
  • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Soort dienstverband: Ploegendienst
  • Prettige en informele werksfeer
  • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
  • Doorgroeikansen
  • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

  Functie-eisen voor de vacature Orderpicker

  • Je hebt enige ervaring als Orderpicker of een soortgelijk beroep
  •  (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
  • Je woont in of dichtbij Berkel en Rodenrijs

  Over werken via ons uitzendbureau:

  Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

  Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

  Als je geïnteresseerd bent en wilt solliciteren voor de positie van Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs via ons uitzendbureau, wacht dan niet langer! Je kunt gebruikmaken van het sollicitatieformulier op onze website, ons een e-mail sturen of ons bellen.Als je gemotiveerd bent en je wilt solliciteren voor de functie van Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs via ons uitzendbureau, aarzel dan niet langer! Maak gebruik van het sollicitatieformulier op onze website, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

  Job Features

  Job Category Logistiek, Logistiek Medewerker
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €1.920 – €2.160 Per 4-weeks

  Vacature: Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs Ben je geïnteresseerd in de vacature voor Logistiek medewerker in het prachtige Berkel en Rodenrijs? Dan is onze vacature bijna speciaal voor jou…

   

  Quick Apply Read More

   

  Logistiek medewerker in Bergschenhoek | Prestatie

  €1.920 – €2.160 Per 4-weeks

  Fulltime

  Bergschenhoek, Zuid-Holland

  Vacature: Logistiek medewerker in Bergschenhoek

  Ben je geïnteresseerd om te werken als Logistiek medewerker in Bergschenhoek? Dan is dit de perfecte vacature voor jou. Je start in een energiek team, een leuke werkomgeving, met volop doorgroeikansen die passen bij jouw ambitie. Start jij morgen al?

  Wat ga je doen als Logistiek medewerker in Bergschenhoek? (functieomschrijving)

  Als Logistiek medewerker kom je te werken in een magazijn in Bergschenhoek, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

  Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Bergschenhoek?

  Wij zoeken iemand met ervaring in een magazijn, bij voorkeur als Orderpicker of logistiek medewerker. Heb je deze specifieke ervaring niet? Maar.. Wel ervaring in de logistieke sector zelf? Ook dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

  Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

  Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Bergschenhoek / Rotterdam woont. Angst voor solliciteren? Relax, we kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, minder naar je diploma’s.

  Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

  • 4-wekelijkse salaris: €1.920,00 €2.160,00 exclusief toeslagen. (Per maand €2.064,00 – €2.322,00 of €12,00 – €13,50 per uur voor deze functie, exclusief toeslagen)
  • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Soort dienstverband: Ploegendienst
  • Prettige en informele werksfeer
  • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
  • Doorgroeikansen
  • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

  Functie-eisen voor de vacature Orderpicker

  • Je hebt enige ervaring als Orderpicker of een soortgelijk beroep
  • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
  • Je woont in of dichtbij Bergschenhoek

  Werken via ons uitzendbureau; hoe werkt dat?

  Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

  Vandaag nog solliciteren?

  Indien je enthousiast bent en interesse hebt in de vacature voor Logistiek medewerker in Bergschenhoek via ons uitzendbureau, solliciteer dan vandaag al! Gebruik ons sollicitatieformulier op de website, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Natuurlijk mag je ook direct na het versturen van jouw sollicitatie bellen, zo kan je nog sneller aan het werk.

  Job Features

  Job Category Logistiek Medewerker
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €1.920 – €2.160 Per 4-weeks

  Vacature: Logistiek medewerker in Bergschenhoek Ben je geïnteresseerd om te werken als Logistiek medewerker in Bergschenhoek? Dan is dit de perfecte vacature voor jou. Je start in een energiek team, …

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Heinenoord, Hoeksche Waard

  Logistiek medewerker Heinenoord

  Wil jij werken als logistiek medewerker werken in Heinenoord? Top! Ken je het dorp Heinenoord nog niet? Geen probleem. Het dorp ligt in de Hoeksche Waard, Zuid-Holland (vlakbij Oud-Beijerland, Nieuweland en de stad Dordrecht). Heinenoord is een van de opkomende logistieke hotspots in Nederland. Logisch ook dat een van onze opdrachtgevers in Rotterdam specifiek hiernaartoe is verhuisd! Dus wil jij als Logistiek medewerker in een splinternieuw magazijn gaan werken? Solliciteer dan op onze vacature als logistiek medewerker in Heinenoord. Als je hier gaat werken, krijg je volop kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is handig als je in de omgeving van Heinenoord of de Hoeksche Waard woont en eigen vervoer hebt. P.s. reizen met het OV? Liever niet, dit i.v.m. vertragingen. Dat brengt ons bij de enige twee harde eisen voor deze functie: 1. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een magazijn of logistiek bedrijf. 2. Je beschikt over eigen vervoer (een auto) om op het werk te komen. (Bij voorkeur woon je in of dichtbij de regio Hoeksche Waard)

  Dit ben jij als logistiek medewerker in Hoeksche Waard

  In en rondom de Hoeksche Waard vind je veel logistieke bedrijven. In een van deze bedrijven kom jij te werken, specifiek in een magazijn. Voor deze baan in het magazijn zoeken we iemand met ervaring in de logistieke sector. Heb jij eerder in een distributiecentrum of logistiek magazijn gewerkt? Solliciteer dan snel! Dankzij jouw ervaring kun je meteen op volle snelheid meedraaien. Laden en lossen? Dat ken je al. En rijden op een heftruck? Misschien nog niet, maar je bent bereid het te leren. Heb je al ervaring als heftruck of reachtruckchauffeur? Mooi meegenomen! Controleren van orders hoort ook bij deze. Jij staat voor kwaliteit en zorgt ervoor dat alle orders kloppen. Je checkt de hoeveelheid producten van orders en bestellingen, maar helpt ook actief mee met de orders verzamelen. Er zijn als logistiek medewerker genoeg kansen om door te groeien binnen je functie en/of het bedrijf. Of je nu een certificaat wilt halen voor de reachtruck of je communicatie skills wilt verbeteren met een taalcursus.

  Jouw werk als magazijnmedewerker in Heinenoord

  Je gaat werken in een magazijn en zorgt dat je orders efficiënt verwerkt. Jouw snelheid en precisie zorgen ervoor dat alle voorraden en goederen op de juiste plek komen. Na elke ronde controleer je of alles goed is gedaan. Je begrijpt hoe essentieel jouw rol als logistiek medewerker is. Dankzij jou krijgen klanten hun bestellingen correct en op tijd. En hoewel klanten jou misschien niet zien, zien wij jouw inzet zeker en die inzet wordt gewaardeerd, zowel door het team en je werkgever als uitzendbureau Prestatie zelf.

  Werken via uitzendbureau Prestatie in Heinenoord

  Bij Prestatie kun je in Heinenoord en veel andere regio’s in Zuid-Holland werken. Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen. We bespreken jouw doelen en bieden begeleiding en ondersteuning om deze te bereiken. Dit kan variëren van het nastreven van een vaste positie tot het behalen van een hef- of reachtruckcertificaat. Voor ons is jouw tevredenheid belangrijk. Een gemotiveerde werknemer is waardevol. Dus, we investeren graag in jouw tevredenheid. Waarom? Voor jouzelf, maar stiekem ook zodat je langer bij ons wilt blijven werken. Zo is het een win-win voor ons beide!

  Wat heb je nodig om te starten als Logistiek medewerker in Heinenoord?

  • Je woont bij voorkeur in Heinenoord en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen). Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding bij eigen vervoer 😉
  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek, het liefst als orderpicker / orderverzamelaar natuurlijk.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Al een heftruck certificaat of reachtruckcertificaat op zak? Geen noodzaak, maar je scoort wel bonuspunten.

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie?
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Ben je 21 of ouder? Dan is je salaris: €1.920,00 – €2.080,00 per 4 weken – €2.064,00 – €2.236,00 | bedragen exclusief toeslagen

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Logistiek, Logistiek Medewerker
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €1920 – €2080 Per 4-weeks

  Logistiek medewerker Heinenoord Wil jij werken als logistiek medewerker werken in Heinenoord? Top! Ken je het dorp Heinenoord nog niet? Geen probleem. Het dorp ligt in de Hoeksche Waard, Zuid-Holland …

   

  Quick Apply Read More

   

  Logistiek medewerker Barendrecht | Prestatie

  €1920 – €2160 Per 4-weeks

  Fulltime

  Barendrecht, Zuid-Holland

  Vacature Logistiek medewerker in de regio Barendrecht

  Overweeg je een carrière als Logistiek medewerker in het levendige Barendrecht? Onze vacature past perfect bij jou. Hier kun je beginnen in een stimulerende werkomgeving.

  Wil jij aan de slag als Logistiek medewerker in de bruisende regio van Barendrecht?

  Is de rol van Logistiek medewerker in Barendrecht iets voor jou? Onze vacature sluit perfect aan bij jouw wensen. Hier krijg je de gelegenheid om te starten in een bruisende werkomgeving. Aarzel niet en begin je avontuur vandaag nog!

  Wat ga je doen als Logistiek medewerker in Barendrecht? (functieomschrijving)

  Als Logistiek medewerker kom je te werken in een magazijn in Barendrecht, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

  Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Barendrecht?

  Wij zoeken iemand met enige ervaring in het magazijnwerk, bij voorkeur als logistiek medewerker of medewerker in een magazijn. Maar zelfs als je niet deze specifieke ervaring hebt, maar wel ervaring in de logistieke sector, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

  Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

  Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Barendrecht woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma’s.

  Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan:

  • 4-wekelijkse salaris: €1.920,00 €2.160,00 exclusief toeslagen. (Per maand €2.064,00 €2.322,00 of €12,00 €13,50 per uur voor deze functie, exclusief toeslagen)
  • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Soort dienstverband: Ploegendienst
  • Prettige en informele werksfeer
  • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
  • Doorgroeikansen
  • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

  Functie-eisen voor de vacature Logistiek medewerker

  • Je hebt enige ervaring als Logistiek medewerker, magazijnmedewerker of een soortgelijk beroep
  • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
  • Je woont in of dichtbij Barendrecht

  Over werken via ons uitzendbureau:

  Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

  Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

  Indien je enthousiast bent en interesse hebt in de vacature voor Logistiek medewerker in Barendrecht via ons uitzendbureau, aarzel dan niet! Gebruik ons sollicitatieformulier op de website, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

  Job Features

  Job Category Logistiek, Logistiek Medewerker
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €1920 – €2160 Per 4-weeks

  Vacature Logistiek medewerker in de regio Barendrecht Overweeg je een carrière als Logistiek medewerker in het levendige Barendrecht? Onze vacature past perfect bij jou. Hier kun je beginnen in een s…

   

  Quick Apply Read More

   

  Logistiek medewerker Delft | Prestatie

  €1.920 – €2.160 Per 4-weeks

  Fulltime

  Delft, Zuid-Holland

  Vacature: Logistiek Medewerker in Delft

  Ben jij op zoek naar een baan als Logistiek Medewerker in de regio Delft? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze logistieke operatie in Delft.

  Wat ga je doen?

  Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en verwerken van goederen in ons magazijn in Delft. Je plaatst producten in de stellingen en haalt ze eruit indien nodig. Daarnaast houd je je bezig met het picken van orders, waarbij je gebruik kunt maken van een heftruck. Je voert ook controles uit na pickrondes en bij binnenkomende goederen. Dankzij jouw snelle en nauwkeurige werk kan onze logistieke operatie optimaal functioneren.

  Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie of in de logistieke sector
  • Flexibiliteit en ambitie
  • Bereidheid om in ploegendiensten te werken
  • Goed organisatorisch vermogen

  Wat bieden wij?

  • Een baan bij een leuke werkgever in een gezellig team
  • Aandacht voor jou en je doelen
  • Erkenning en waardering voor jouw werk
  • Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf
  • De kans om een hef- of reachtruckcertificaat te behalen
  • Tijdelijk dienstverband met zicht op een vaste aanstelling
  • Ploegendienst
  • Ondersteuning bij het behalen van jouw doelen

  Salaris

  Als Logistiek Medewerker in Delft verdien je per maand een salaris tussen de €2.064,00 – €2.322,00. Je wordt vierwekelijks uitbetaald €1.920,00 – €2.160,00 en jouw uurloon is €12,00 – €13,50. Deze bedragen zijn exclusief bonussen en toeslagen. Het salaris waarmee je start is afhankelijk van je ervaring binnen de logistiek en/of eerdere functies.

  Over ons uitzendbureau

  Werken via ons uitzendbureau biedt vele voordelen. Wij waarderen jouw harde werk en zetten jou altijd op de eerste plaats. Daarnaast denken wij actief met je mee en helpen we je bij het behalen van jouw doelen. Ook bieden we de mogelijkheid om certificaten te behalen en profiteer je van ons unieke creditsysteem. Bovendien zijn er volop doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vaste baan.

  Solliciteren

  Ben jij de Logistiek Medewerker die wij zoeken in Delft? Solliciteer dan nu! Stuur je CV en motivatie naar [e-mailadres]. We kijken uit naar je reactie!

  Job Features

  Job Category Logistiek, Logistiek Medewerker
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €1.920 – €2.160 Per 4-weeks

  Vacature: Logistiek Medewerker in Delft Ben jij op zoek naar een baan als Logistiek Medewerker in de regio Delft? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voo…

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Puttershoek, Zuid-Holland

  Logistiek medewerker in Puttershoek

  Wil jij werken als Logistiek medewerker een magazijn vol leuke collega’s? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou. Bij ons krijg je de kans om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving.

  Wat ga je doen als Logistiek medewerker in Puttershoek? (functieomschrijving)

  Solliciteer je op de functie Logistiek medewerker? Dan kom je te werken in een magazijn in Puttershoek, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

  Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Puttershoek?

  Wij zoeken iemand met enige ervaring in het magazijnwerk, bij voorkeur als Logistiek medewerker. Maar zelfs als je niet deze specifieke ervaring hebt, maar wel ervaring in de logistieke sector, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

  Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

  Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Puttershoek woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma’s.

  Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

  • 4-wekelijkse salaris: €1.920,00 – €2.160,00 exclusief toeslagen. (Per maand €2.064,00 – €2.322,00 of €12,00 a €13,50 per uur voor deze functie, exclusief toeslagen)
  • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Soort dienstverband: Ploegendienst
  • Prettige en informele werksfeer
  • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
  • Doorgroeikansen
  • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

  Functie-eisen voor de vacature Logistiek medewerker

  • Je hebt enige ervaring als Logistiek medewerker of een soortgelijk beroep
  • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
  • Je woont in of dichtbij Puttershoek

  Over werken via ons uitzendbureau:

  Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

  Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

  Als je enthousiast bent geworden en je wilt solliciteren voor de vacature Logistiek medewerker in Puttershoek via ons uitzendbureau, wacht dan niet langer! Gebruik het sollicitatieformulier op onze pagina, mail of bel ons.

  Job Features

  Job Category Logistiek, Logistiek Medewerker
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek

  Logistiek medewerker in Puttershoek Wil jij werken als Logistiek medewerker een magazijn vol leuke collega’s? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou. Bij ons krijg je de kans om aan de sla…

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Vlaardingen, Zuid-Holland

  Logistiek medewerker

  Wil jij werken als Logistiek medewerker in een modern magazijn in Vlaardingen? Dan is dit dé vacature voor jou. Bij ons krijg je de kans om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving waar je jouw ambities. Solliciteer vandaag nog!

  Wat ga je doen als Logistiek medewerker in Vlaardingen? (functieomschrijving)

  Als Logistiek medewerker kom je te werken in een magazijn in Vlaardingen, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

  Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Vlaardingen?

  Wij zoeken iemand met enige ervaring in het magazijnwerk, bij voorkeur als Logistiek medewerker. Maar zelfs als je niet deze specifieke ervaring hebt, maar wel ervaring in de logistieke sector, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

  Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

  Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Vlaardingen woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma’s.

  Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

  • 4-wekelijkse salaris: €1.920,00 – €2.160,00 exclusief toeslagen. (Per maand €2.064,00 – €2.322,00 of €12,00 – €13,50 per uur voor deze functie, exclusief toeslagen)
  • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Soort dienstverband: Ploegendienst
  • Prettige en informele werksfeer
  • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
  • Doorgroeikansen
  • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

  Functie-eisen voor de vacature Logistiek medewerker

  • Je hebt enige ervaring als Logistiek medewerker of een soortgelijk beroep
  • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
  • Je woont in of dichtbij Vlaardingen

  Over werken via ons uitzendbureau:

  Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

  Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

  Als je enthousiast bent geworden en je wilt solliciteren voor de vacature Logistiek medewerker in Vlaardingen via ons uitzendbureau, wacht dan niet langer! Gebruik het sollicitatieformulier op onze pagina, mail of bel ons.

  Job Features

  Job Category Logistiek, Logistiek Medewerker
  Job Level Geen ervaring, Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €1920 – €2160 Per Year

  Logistiek medewerker Wil jij werken als Logistiek medewerker in een modern magazijn in Vlaardingen? Dan is dit dé vacature voor jou. Bij ons krijg je de kans om aan de slag te gaan in een dynamische …

   

  Quick Apply Read More

   

  Logistiek medewerker Schiedam | Prestatie

  €1920 – €2160 Per 4-weeks

  Fulltime

  Schiedam

  Wil jij aan de slag als Logistiek medewerker in Schiedam?

  Is de rol van Logistiek medewerker in Schiedam iets voor jou? Waarschijnlijk wel! Bij uitzendbureau Prestatie vind jij de vacature in Schiedam die perfect aansluit op jouw wensen. Je start via ons uitzendbureau bij een werkgever in Schiedam waar je volop de gelegenheid krijgt om door te groeien. Je start in een gezellig team binnen een moderne, maar informele werkomgeving.

  Wat ga je doen als Logistiek medewerker in Schiedam? (functieomschrijving)

  Als Logistiek medewerker kom je te werken in een magazijn in Schiedam, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.Kun je al rijden op een reachtruck of heftruck? Dan is dat helemaal super!

  Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Schiedam?

  Wij zoeken iemand met enige ervaring in het magazijnwerk, bij voorkeur als Logistiek medewerker. Maar zelfs als je niet deze specifieke ervaring hebt, maar wel ervaring in de logistieke sector, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

  Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

  Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Schiedam woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma’s.

  Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

  • 4-wekelijkse salaris: €1.920,00 €2.160,00 exclusief toeslagen. (Per maand €2.064,00 – €2.322,00 of €12,00 – €13,50 per uur voor deze functie, exclusief toeslagen)
  • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Soort dienstverband: Ploegendienst
  • Prettige en informele werksfeer
  • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
  • Doorgroeikansen
  • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

  Functie-eisen voor de vacature Logistiek medewerker

  • Je hebt enige ervaring als Logistiek medewerker of een soortgelijk beroep
  • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
  • Je woont in of dichtbij Schiedam

  Over werken via ons uitzendbureau:

  Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

  Solliciteer jij zo als logistiek medewerker?

  Als je enthousiast bent en wilt solliciteren op de functie van Logistiek medewerker in Schiedam via ons uitzendbureau, aarzel dan niet! Je kunt het sollicitatieformulier op onze website invullen, ons een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen.

  Job Features

  Job Category Logistiek, Logistiek Medewerker
  Job Industry Logistiek
  Salary €1920 – €2160 Per 4-weeks

  Wil jij aan de slag als Logistiek medewerker in Schiedam? Is de rol van Logistiek medewerker in Schiedam iets voor jou? Waarschijnlijk wel! Bij uitzendbureau Prestatie vind jij de vacature in Schiedam…

   

  Quick Apply Read More

   

   

  Email Applications CSV

  ×

  Enter an email address, separate multiple emails by ",".