Functie logistiek medewerker

Kies je voor een baan als logistiek Medewerker, dan werk je bijvoorbeeld in een magazijn, loods of distributiecentrum. Gemiddeld verdien je zo’n €2.177,25 (€12,66 per uur). Je bent in je functie vooral bezig met het laden, lossen, orderpicken en sorteren van goederen. Afhankelijk van het bedrijf waar je werkt, doe je dat lopend of op interne transportmiddelen zoals een heftruck of reachtruck. Jouw rol is hoofdzakelijk uitvoerend, maar kan ook administratieve en organisatorische taken bevatten. De taken die je uitvoert dragen bij aan een goed verloop van het logistieke proces.

Wat is een logistiek medewerker?

Een logistiek medewerker is een werknemer, die in zijn functie (mede)verantwoordelijk is voor een efficiënt verloop van de logistieke processen (op de werkvloer). Bijvoorbeeld binnen een magazijn, loods of distributiecentrum. De rol van een logistiek medewerker kan daarin: uitvoerend, organiserend en/of administratief van aard zijn. Veelvoorkomende taken van een logistiek medewerker zijn bijvoorbeeld: orders picken of het sorteren, laden en lossen van goederen. Deze werkzaamheden verricht hij handmatig en/of met ondersteuning van scanners, computers of voertuigen zoals een heftruck. Verder kunnen organiserende en administratieve activiteiten zoals: afstemming met klanten of leveranciers en (kwaliteits)controles tot het takenpakket van een logistiek medewerker behoren.

De exacte werkzaamheden die een logistieke medewerker uitvoert kunnen echter sterk verschillen afhankelijk van: het soort bedrijf, proces, technologie, ondersteunende middelen en goederen. Daardoor schommelt ook het loon, gemiddeld verdiend een logistiek medewerker €2.177,25 per maand (€12,66 per uur). Je komt de logistiek medewerker het vaakst tegen in distributiecentra, magazijnen, loodsen en productiebedrijven.

Wat is het verschil tussen een logistiek medewerker en magazijnmedewerker?

Het grootste verschil tussen een logistiek medewerker en een magazijnmedewerker is dat een logistiek medewerker zich op activiteiten binnen en buiten het magazijn richt. Terwijl een magazijnmedewerker zich enkel richt op operationele logistiek activiteiten binnen het magazijn. Een logistiek medewerker houdt zich bijvoorbeeld ook bezig met de planning en houdt toezicht op de levering van goederen. 

Waar werkt een logistiek medewerker?

Een logistiek medewerker kan werken bij elk bedrijf dat logistieke processen heeft. Ofwel elk bedrijf dat goederen: produceert, verhandelt, opslaat, verpakt of verzendt.

7 soorten bedrijven waar vaak logistieke medewerkers werken zijn:

1. Productiebedrijven (technische productie, voedselproductie – en verwerking)
2. Handelsbedrijven (detail- en groothandel)
3. Magazijnen (voor webshops of winkels)
4. Loodsen (zee- en luchtvracht)
5. Distributiecentra (een distributiecentrum is een verzamelplek voor goederen die op die locatie verdeeld en verzonden worden)
6. Defensie (militaire logistiek)
7. Postbedrijven (depots)
 

Wat is de rol van een logistiek medewerker?

In de functie van logistiek medewerker kan de werknemer een uitvoerende, organisatorische en/of administratieve rol hebben. De kerntaak van een logistiek medewerker binnen een bedrijf is: zorgen dat de logistieke processen soepel verlopen (of hier ondersteuning bij bieden). Met logistieke processen wordt gerefereerd naar de goederenstroom binnen bijvoorbeeld: een magazijn, distributiecentrum of productiebedrijf. Dit logistieke proces bestaat uit deelprocessen waaronder het: vervoer-, opslag- of productieproces. In de functie van logistiek medewerker kan de werknemer verantwoordelijk zijn voor één of meerdere van deze processen (of gedeeltes daarvan). Ook is een logistiek medewerker verantwoordelijk om op de hoogte te zijn van de veiligheidsvoorschriften binnen een bedrijf.  Hij voert zijn taken zo veilig mogelijk uit. De exacte verantwoordelijkheden, rollen en activiteiten van de functie ‘logistiek medewerker’ verschillen per bedrijf.

Wat doet een logistiek medewerker?

Een logistiek medewerker voert taken en werkzaamheden uit, die nodig zijn voor een optimale goederenstroom binnen het bedrijf waar hij werkzaam is. Welke specifieke activiteiten dat zijn is afhankelijk het soort bedrijf waar hij werkt, de bedrijfsprocessen en of zijn rol uitvoerend of juist administratief is. Veelvoorkomende activiteiten van logistiek medewerkers zijn laden, lossen, verzendklaar maken van goederen en (licht) administratieve werkzaamheden zoals het monitoren en controleren van goederen.

Welke taken heeft een logistiek medewerker?

10 veel voorkomende algemene werkzaamheden die een logistiek medewerker zijn:

 • Observeren van logistieke processen (monitoren van goederenstroom)
 • Verzendklaar maken van orders (orderpicken en packen)
 • Laden en lossen (van vrachtwagens, schepen of vliegtuigen)
 • Opslaan en verplaatsen van goederen (evt. met heftruck, steekwagen, EP, enz.)
 • Controleren van goederen en voorraad (hoeveelheid, juistheid, schade en documentatie)
 • Sorteren van producten
 • Schoonmaken van magazijn of opslag
 • Inventarisatie van goederen (en voorraad)
 • Administratie bijhouden (monitoren, invoeren en boeken van goederen)
 • Verwerken van geretourneerde goederen

Wat doet een logistiek uitvoerend medewerker?

Een logistiek uitvoerend medewerker heeft een uitvoerende en actieve functie. In zijn rol is hij bezig met operationele en/of fysiek inspannende taken om het logistieke proces soepel te laten verlopen. Werkzaamheden van een logistiek uitvoerend medewerker bestaan hoofdzakelijk uit: orders laden, lossen en ze verzendklaar maken. Afhankelijk van het soort goederen en bedrijf krijgt een werknemer in deze functie hiervoor elektrische pompwagens, scanners, computers en/of een hef- of reachtruck ter beschikking. Ook andere algemene taken van een logistiek medewerker kunnen tot zijn takenpakket behoren.

Wat doet een logistiek administratief medewerker?

Een logistiek administratief medewerker heeft een administratieve en organisatorische functie binnen het bedrijf. In zijn rol is hij bezig met de administratieve kant van het logistieke proces, met als doel deze soepel te laten verlopen. De werkzaamheden van een logistiek administratief medewerker kunnen onder andere bestaan uit: monitoren van de goederenstroom, uitvoeren van (kwaliteits)controles, opstellen van vervoersdocumenten, voorraadbeheer, planning en communicatie met klanten en leveranciers. Doorgaans geldt dat hoe groter de organisatie wordt, hoe meer van deze werkzaamheden gesplitst worden in separate functies zoals: Expediteur, Customer Service (klantenservice medewerker) en medewerker voorraadbeheer.

salaris logistiek medewerker maandloon

Wat is het salaris van een logistiek medewerker?

Om een representatief en accuraat beeld van een laag, gemiddeld en hoog salaris voor een logistiek medewerker te berekenen, heeft uitzendbureau Prestatie vier verschillende bronnen geraadpleegd: “Indeed”, “werkzoeken”, “Nationale Beroepen Gids” en “nl.talent.com”. De salarishoogte is gebaseerd op een maandelijkse basis o.b.v. een 40-urige werkweek. Let op. Bij veel logistieke vacatures en het werken in ploegendienst zijn toeslagen op het loon van toepassing.

Bron
Laag salaris
Gemiddeld salaris
Hoog salaris

1. Indeed

€ 2436

2. Werkzoeken

€ 1960

€ 2305

€ 2655

3. Nationale beroepengids

€ 1350

€ 1775

€ 2200

4. Talent.com

€ 1963

€ 2193

€ 2600

Gemiddelde

€ 1757,67

€ 2177,25

€ 2485


Wat verdient een logistiek medewerker?

Het gemiddelde salaris van een logistiek medewerker, per maand, 4-weken, week, dag en uur. Gebaseerd op de salarisindicatie gemiddelden van 4 grote vacaturebanken.

Laag

Gemiddeld

Hoog

Per maand

€ 1757,67

€ 2177,25

€ 2485

Per 4 weken

€ 1635,04

€ 2.025,35

€ 2311,63

Per week

€ 408,76

€ 506,34

€ 577,91

Per dag

€ 81,75

€ 101,27

€ 115,58

Per uur

€ 10,22*

€ 12,66

€ 14,55


*Let op. Ben je 21 jaar of ouder? Sinds 1 juli 2023 is het minimumuurloon gestegen naar “€11,26” bij een werkweek van 40 uur. Ben je tussen de 16 en 21? Bekijk dan het huidige minimumjeugdloon, als 20-jarige is dat bijvoorbeeld €8,93 en als 19-jarige €6,70.

Kan je meer verdienen als logistiek medewerker?

Ja, als je meer wilt verdienen kan je bijvoorbeeld in de avond, nacht of het weekend gaan werken. Er zijn diverse soorten toeslagen zoals avond-, nacht- en weekendtoeslagen. Ook als je ervoor kiest om in een koel- of vriescel te werken kan er een zogenaamde warmte- of kou-toeslag gelden. Er zijn ook nog minder voorkomende toeslagen en regels zoals een consignatievergoeding (oproepbaar zijn), overuren toeslagen of werken tijdens de feestdagen.

Welke opleiding heb je nodig als logistiek medewerker?

Een diploma is bijna nooit vereist als je wilt werken als logistiek medewerker. Veel leer je tijdens je baan. Hierdoor is logistiek medewerker een functie die vrijwel voor iedereen geschikt is. Dat betekent niet dat er geen opleidingen zijn die je kan volgen.

Hieronder zijn enkele voorbeelden van opleidingen (BBL of BOL) die je zou kunnen volgen:

 • Entree Logistiek (mbo 1)
 • Magazijnmedewerker (mbo 2)
 • Logistiek medewerker (mbo 2)
 • Logistiek teamleider (mbo 3)

Verder zijn certificaten binnen de logistiek een grote plus zoals een VCA-diploma of heftruckcertificaat staan mooi op je CV en vergroten je baankansen als logistiek medewerker, maar zijn meestal geen vereiste. Vaak bied je werkgever het behalen van zo’n certificaat of diploma kosteloos aan gedurende jouw dienstverband. Mocht je bijvoorbeeld logistiek willen doen bij Defensie, dan zijn er veel (betaalde) opleidingsmogelijkheden en mogelijkheid tot het gratis behalen van je rijbewijs. Wil je werken via uitzendbureau Prestatie? Ook wij helpen je graag met een hef- of reachtruckcertificaat te behalen of je taalskills te boosten.

Over welke competenties en vaardigheden moet je beschikken als logistiek medewerker? 

10 competenties en vaardigheden die je nodig hebt als logistiek medewerker zijn:

 1. Rijvaardigheden.
  Bij veel bedrijven rijden logistiek medewerkers (uiteindelijk) op een heftruck of reachtruck, dat komt omdat de goederen die binnenkomen op pallets of containers aangeleverd worden. Vaak is het niet mogelijk of niet efficiënt om al deze goederen handmatig te verplaatsen.
 2. Taalvaardigheden.
  Je werkt vaak met internationale collega’s, het is daarom handig als je Engelse taal op niveau is. Dat maakt contact leggen en communiceren met je collega’s een stuk makkelijker.
 3. Samenwerken in teamverband.
  In de logistiek werk je vaak samen met een grote en diverse groep collega’s. Het is belangrijk dat jij en je team samenwerken als een goed geoliede machine. Alleen met een goede samenwerking kunnen logistieke processen namelijk optimaal verlopen.
 4. Werken met digitale systemen.
  Als logistiek medewerker krijg je vaak te maken met computers, telefoons en scanners. Het is daarom belangrijk om te weten hoe je hiermee kan werken.
 5. Veilig en verantwoordelijk kunnen werken.
  Als logistiek medewerker is het belangrijk om alle taken die je moet uitvoeren, zo veilig en verantwoordelijk mogelijk uit te voeren. Zo voorkom je blessures en ongelukken op de werkvloer, bij jezelf en je collega’s.
 6. Klantgericht werken.
  Als medewerker kan jij een positief effect realiseren in de ervaring die een klant met het bedrijf als geheel heeft. Dat kan al zo simpel zijn als zorgvuldig omgaan met een order. Denk er maar over na, ontvang jij graag een doos waarmee gesmeten is? Of een verkeerd pakketje? Precies.
 7. Alert en oog voor detail.
  Door constant alert te blijven, voorkom je fouten in het proces en ben je van grote waarde voor een bedrijf. Fouten maken kost geld, maar fouten oplossen ook. Het voorkomen van fouten is dus altijd beter.
 8. Oplossingsgericht denken.
  Het is belangrijk om oplossingsgericht te zijn als logistiek medewerker, zeker omdat zich in de logistiek problemen of onverwachte situaties voor kunnen doen. Jij zorgt er (op creatieve wijze) voor dat de operatie desondanks de uitdagingen of problemen toch door kan gaan.
 9. Georganiseerd werken.
  Het is belangrijk dat je netjes en volgens plan werkt. Zo kunnen de logistieke processen waar jij je mee bezig houdt, soepel verlopen.
 10. Sociale vaardigheden.
  Sociale vaardigheden binnen de logistiek zijn belangrijk. Je wilt een goede relatie met  je collega’s op de werkvloer, maar ook iemand te woord kunnen staan die komt laden of lossen.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden als een logistiek medewerker?

Mocht je als logistiek medewerker uiteindelijk voorkeuren krijgen voor bepaalde taken, dan kan je binnen een logistiek bedrijf vaak best makkelijk doorgroeien naar een specialistische functie. Met een rijbewijs C(E) kan je bijvoorbeeld aan de slag als vrachtwagenchauffeur. Rijd je liever op de heftruck? Met een heftruck certificaat kan je aan de slag als heftruckchauffeur.

Vind je het afwisselende werk als logistiek medewerker juist wel fijn? Dan kan je ervoor kiezen om door te groeien naar een functie zoals teamleider of supervisor binnen de logistiek.

Andere logistieke functies:

 1. Magazijnmedewerker
 2. Inpakmedewerker (packer)
 3. Medewerker voorraadbeheer
 4. Expediteur
 5. (Douane)declarant
 6. Lader/losser
 7. Heftruckchauffeur
 8. Reachtruckchauffeur
 9. Logistiek coördinator
 10. Logistiek manager
 11. Logistiek teamleider
 12. Orderpicker | Picker

Werken als logistiek medewerker via ons uitzendbureau? (vacatures logistiek medewerker)

Je kan als logistiek medewerker werken via ons uitzendbureau in veel verschillende regio’s in Nederland. Bekijk een aantal vacatures hieronder of bekijk ze allemaal per regio via onze vacaturepagina.

Salary Filter €
€ Min
€ Max
Total Jobs: 25 in Logistiek Medewerker
Fulltime
Almelo, Overijssel
Posted 1 dag ago

Logistiek medewerker in Almelo gezocht die nieuwe hoogtes wil bereiken (Man-up truck / Combi-truck)

Een meer pakkende titel konden we niet bedenken voor jouw nieuwe werkgever in Almelo. Je komt namelijk te werken in een gezellig klein team waar iedereen elkaar bij naam kent. De sfeer is lekker informeel en iedereen houdt wel van een grapje op zijn tijd. En.. Dit team staat te springen om kennis te maken met jou als nieuwe logistiek medewerker, tenminste.. Zolang jij letterlijk en figuurlijk de hoogte in wilt!    Je gaat namelijk rijden op een man-up truck (hoogbouwtruck) of combi-truck. Met deze truck bereik jij letterlijk de hoge plekken in het magazijn om goederen te plaatsen of juist om producten te verzamelen. Hoogtevrees? Nee, dat ken je niet! Dat is maar goed ook. Want ook op spreekwoordelijke wijze kan je bij deze werkgever nieuwe hoogtes bereiken. Je krijgt in dit gloednieuwe magazijn namelijk volop kansen aangeboden om door te groeien, maar je begint natuurlijk als logistiek medewerker.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

De vierkante meters vliegen onder je voorbij terwijl je op een man-up of combitruck rijdt, maar dat is niet het enige wat je doet. Dat is fijn, want je houdt wel van wat variatie in je werk, toch? Naast fun met je collega's heb je daarom ook variërende taken die je met plezier en volle aandacht uitvoert: 
 • Verladen van goederen en producten aan de hand van laadlijsten.
 • Vervoeren van geproduceerde goederen naar de juiste plekken binnen de opslaghallen (magazijn).
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles.
 • Plakken van stickers.
 • Spotten en melden van problemen.
 • Zorgen dat jouw manup of combi-truck blinkt als nieuw en ready-to-roll is.
 • Zorgen voor orde en netheid in het magazijn zodat jij en je collega's altijd veilig kunnen werken.
 • Bellen met je (in)directe leidinggevende zodra zich omstandigheden voordoen waarin je snel feedback nodig hebt voor je beslissing.
 • Signaleren en melden van manco’s en/ of beschadigingen aan materieel. (Door jouw tijdige handelen voorkom je foutjes, teleurstellingen bij klanten en gevaarlijke situaties)
Doordat jij nauwkeurig werkt zijn er zelden foutjes. Dat is top, want zo werken jouw collega's ook! Daardoor heeft de werkgever volop blije klanten. Daar krijg jij natuurlijk de nodige waardering en erkenning voor.

Ben jij onze ideale kandidaat? (functie-eisen)

Jij bent een echte teamspeler die graag samenwerkt. Jij bent zo iemand die vanaf de hoge stellingen naar zijn collega's op de vloer kijkt, maar nog steeds niet op ze neerkijkt omdat ze jou niet na durven te doen. Zo ben jij gewoon. Jij begrijpt dat iedereen gelijk is, een asset voor het team. Je stimuleert je collega's altijd het beste uit zichzelf te halen. Dat doen zij natuurlijk ook. Verder zijn er nog een paar dingetjes die aan jou gevraagd worden: 
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt 1-2 jaar ervaring in de logistiek.
 • Je bent een pro op de manup of combitruck en scoort extra punten als je ook een heftruck of reachtruck kunt temmen.
 • Hoogtevrees is niets voor jou; jij durft alles en pakt moeiteloos elk product, hoe hoog het ook gestapeld is.
 • De setting van een klein, maar gezellig team waar iedereen elkaar bij naam kent? Dat kan jij wel waarderen.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en een heftruckcertificaat (of bent bereid deze te halen).
PS. Heb je ook nog eens een hef- of reachtruckcertificaat? Dan scoor je direct bonuspunten vanaf de start.

What's in it for you?

 • Uren: 40 uur per week in een 2-ploegendienst (vroeg: 06:00-14:00, laat: 14:00-22:00).
 • Salaris: Een top loon van €2.463 tot €2.800 per maand
 • Locatie: Het splinternieuwe magazijn in Almelo.
 • Doorgroeimogelijkheden: Onbeperkt!

Wat kun je nog meer verwachten?

 • Een contract conform de CAO voor het Beroepsgoederen Vervoer (TLN).
 • Genoeg vakantiedagen natuurlijk!
 • Een goede werksfeer staat hier zó voorop, dat je bijna vergeet dat je aan het werk bent. Daar hoef je ons niet voor te geloven, vraag het je nieuwe collega's!
Klinkt dit als de perfecte job voor jou? Ben jij de logistieke superheld die wij zoeken? Reageer dan nu en stuur je CV naar vacature@prestatie.eu of bel naar 070-3030032. Wie weet start jij dan morgen al met jouw nieuwe baan als logistiek medewerker in Almelo!

Job Features

Job CategoryLogistiek Medewerker
Job LevelJunior, Medior
Job IndustryLogistiek
Salary€2463 - €2800 Per month

Logistiek medewerker in Almelo gezocht die nieuwe hoogtes wil bereiken (Man-up truck / Combi-truck) Een meer pakkende titel konden we niet bedenken voor jouw nieuwe werkgever in Almelo. Je komt nameli...

Fulltime
Bergschenhoek, Zuid-Holland
Posted 1 dag ago

Vacature: Logistiek medewerker in Bergschenhoek

Ben je geïnteresseerd om te werken als Logistiek medewerker in Bergschenhoek? Dan is dit de perfecte vacature voor jou. Je start in een energiek team, een leuke werkomgeving, met volop doorgroeikansen die passen bij jouw ambitie. Start jij morgen al?

Wat ga je doen als Logistiek medewerker in Bergschenhoek? (functieomschrijving)

Als Logistiek medewerker kom je te werken in een magazijn in Bergschenhoek, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Bergschenhoek?

Wij zoeken iemand met ervaring in een magazijn, bij voorkeur als Orderpicker of logistiek medewerker. Heb je deze specifieke ervaring niet? Maar.. Wel ervaring in de logistieke sector zelf? Ook dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Bergschenhoek / Rotterdam woont. Angst voor solliciteren? Relax, we kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, minder naar je diploma's.

Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

 • 4-wekelijkse salaris: €2.210,00 tot €2.320,00 exclusief toeslagen. (Per maand is je salaris €2.300,00 - €2.500,00 exclusief toeslagen) Als reachtruckchauffeur met meer dan 1 jaar ervaring kan je starten met een loon van €2.425,- tot €2.600,- per maand
 • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Soort dienstverband: Ploegendienst
 • Prettige en informele werksfeer
 • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
 • Doorgroeikansen
 • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

Functie-eisen voor de vacature Orderpicker

 • Je hebt enige ervaring als Orderpicker of een soortgelijk beroep
 • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
 • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
 • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
 • Je woont in of dichtbij Bergschenhoek

Werken via ons uitzendbureau; hoe werkt dat?

Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

Vandaag nog solliciteren?

Indien je enthousiast bent en interesse hebt in de vacature voor Logistiek medewerker in Bergschenhoek via ons uitzendbureau, solliciteer dan vandaag al! Gebruik ons sollicitatieformulier op de website, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Natuurlijk mag je ook direct na het versturen van jouw sollicitatie bellen, zo kan je nog sneller aan het werk.

Job Features

Job CategoryLogistiek Medewerker
Job LevelJunior, Medior, Senior
Job IndustryLogistiek
Salary€2300 - €2500 Per month

Vacature: Logistiek medewerker in Bergschenhoek Ben je geïnteresseerd om te werken als Logistiek medewerker in Bergschenhoek? Dan is dit de perfecte vacature voor jou. Je start in een energiek team, ...

Fulltime
Heinenoord, Hoeksche Waard
Posted 1 dag ago

Logistiek medewerker Heinenoord

Wil jij werken als logistiek medewerker werken in Heinenoord? Top! Ken je het dorp Heinenoord nog niet? Geen probleem. Het dorp ligt in de Hoeksche Waard, Zuid-Holland (vlakbij Oud-Beijerland, Nieuweland en de stad Dordrecht). Heinenoord is een van de opkomende logistieke hotspots in Nederland. Logisch ook dat een van onze opdrachtgevers in Rotterdam specifiek hiernaartoe is verhuisd! Dus wil jij als Logistiek medewerker in een splinternieuw magazijn gaan werken? Solliciteer dan op onze vacature als logistiek medewerker in Heinenoord. Als je hier gaat werken, krijg je volop kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is handig als je in de omgeving van Heinenoord of de Hoeksche Waard woont en eigen vervoer hebt. P.s. reizen met het OV? Liever niet, dit i.v.m. vertragingen. Dat brengt ons bij de enige twee harde eisen voor deze functie: 1. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een magazijn of logistiek bedrijf. 2. Je beschikt over eigen vervoer (een auto) om op het werk te komen. (Bij voorkeur woon je in of dichtbij de regio Hoeksche Waard)

Dit ben jij als logistiek medewerker in Hoeksche Waard

In en rondom de Hoeksche Waard vind je veel logistieke bedrijven. In een van deze bedrijven kom jij te werken, specifiek in een magazijn. Voor deze baan in het magazijn zoeken we iemand met ervaring in de logistieke sector. Heb jij eerder in een distributiecentrum of logistiek magazijn gewerkt? Solliciteer dan snel! Dankzij jouw ervaring kun je meteen op volle snelheid meedraaien. Laden en lossen? Dat ken je al. En rijden op een heftruck? Misschien nog niet, maar je bent bereid het te leren. Heb je al ervaring als heftruck of reachtruckchauffeur? Mooi meegenomen! Controleren van orders hoort ook bij deze. Jij staat voor kwaliteit en zorgt ervoor dat alle orders kloppen. Je checkt de hoeveelheid producten van orders en bestellingen, maar helpt ook actief mee met de orders verzamelen. Er zijn als logistiek medewerker genoeg kansen om door te groeien binnen je functie en/of het bedrijf. Of je nu een certificaat wilt halen voor de reachtruck of je communicatie skills wilt verbeteren met een taalcursus.

Jouw werk als magazijnmedewerker in Heinenoord

Je gaat werken in een magazijn en zorgt dat je orders efficiënt verwerkt. Jouw snelheid en precisie zorgen ervoor dat alle voorraden en goederen op de juiste plek komen. Na elke ronde controleer je of alles goed is gedaan. Je begrijpt hoe essentieel jouw rol als logistiek medewerker is. Dankzij jou krijgen klanten hun bestellingen correct en op tijd. En hoewel klanten jou misschien niet zien, zien wij jouw inzet zeker en die inzet wordt gewaardeerd, zowel door het team en je werkgever als uitzendbureau Prestatie zelf.

Werken via uitzendbureau Prestatie in Heinenoord

Bij Prestatie kun je in Heinenoord en veel andere regio's in Zuid-Holland werken. Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen. We bespreken jouw doelen en bieden begeleiding en ondersteuning om deze te bereiken. Dit kan variëren van het nastreven van een vaste positie tot het behalen van een hef- of reachtruckcertificaat. Voor ons is jouw tevredenheid belangrijk. Een gemotiveerde werknemer is waardevol. Dus, we investeren graag in jouw tevredenheid. Waarom? Voor jouzelf, maar stiekem ook zodat je langer bij ons wilt blijven werken. Zo is het een win-win voor ons beide!

Wat heb je nodig om te starten als Logistiek medewerker in Heinenoord?

 • Je woont bij voorkeur in Heinenoord en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen). Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding bij eigen vervoer 😉
 • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek, het liefst als orderpicker / orderverzamelaar natuurlijk.
 • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
 • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
 • Al een heftruck certificaat of reachtruckcertificaat op zak? Geen noodzaak, maar je scoort wel bonuspunten.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren

 • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie?
 • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
 • Ben je 21 of ouder? Dan is je salaris: €2.120,00 - €2.320,00 per 4 weken – €2.300,00 - €2.500,00 | bedragen exclusief toeslagen
Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Job Features

Job CategoryLogistiek, Logistiek Medewerker
Job LevelJunior, Medior, Senior
Job IndustryLogistiek
Salary€2300 - €2500 Per month

Logistiek medewerker Heinenoord Wil jij werken als logistiek medewerker werken in Heinenoord? Top! Ken je het dorp Heinenoord nog niet? Geen probleem. Het dorp ligt in de Hoeksche Waard, Zuid-Holland ...

Fulltime
Barendrecht, Zuid-Holland
Posted 2 dagen ago

Vacature Logistiek medewerker in de regio Barendrecht

Overweeg je een carrière als Logistiek medewerker in het levendige Barendrecht? Onze vacature past perfect bij jou. Hier kun je beginnen in een stimulerende werkomgeving.

Wil jij aan de slag als Logistiek medewerker in de bruisende regio van Barendrecht?

Is de rol van Logistiek medewerker in Barendrecht iets voor jou? Onze vacature sluit perfect aan bij jouw wensen. Hier krijg je de gelegenheid om te starten in een bruisende werkomgeving. Aarzel niet en begin je avontuur vandaag nog!

Wat ga je doen als Logistiek medewerker in Barendrecht? (functieomschrijving)

Als Logistiek medewerker kom je te werken in een magazijn in Barendrecht, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Barendrecht?

Wij zoeken iemand met enige ervaring in het magazijnwerk, bij voorkeur als logistiek medewerker of medewerker in een magazijn. Maar zelfs als je niet deze specifieke ervaring hebt, maar wel ervaring in de logistieke sector, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Barendrecht woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma's.

Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan:

 • 4-wekelijkse salaris: €2.120,00 €2.320,00 exclusief toeslagen. (Per maand €2.300,00 a €2.500,00 exclusief mogelijke toeslagen)
 • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Soort dienstverband: Ploegendienst
 • Prettige en informele werksfeer
 • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
 • Doorgroeikansen
 • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

Functie-eisen voor de vacature Logistiek medewerker

 • Je hebt enige ervaring als Logistiek medewerker, magazijnmedewerker of een soortgelijk beroep
 • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
 • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
 • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
 • Je woont in of dichtbij Barendrecht

Over werken via ons uitzendbureau:

Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

Indien je enthousiast bent en interesse hebt in de vacature voor Logistiek medewerker in Barendrecht via ons uitzendbureau, aarzel dan niet! Gebruik ons sollicitatieformulier op de website, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

Job Features

Job CategoryLogistiek, Logistiek Medewerker
Job LevelJunior, Medior, Senior
Job IndustryLogistiek
Salary€2300 - €2502 Per month

Vacature Logistiek medewerker in de regio Barendrecht Overweeg je een carrière als Logistiek medewerker in het levendige Barendrecht? Onze vacature past perfect bij jou. Hier kun je beginnen in een s...

Logistiek medewerker Delft | Prestatie

€2300 - €2500 Per month
Fulltime
Delft, Zuid-Holland
Posted 2 dagen ago

Vacature: Logistiek Medewerker in Delft

Ben jij op zoek naar een baan als Logistiek Medewerker in de regio Delft? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze logistieke operatie in Delft.

Wat ga je doen?

Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en verwerken van goederen in ons magazijn in Delft. Je plaatst producten in de stellingen en haalt ze eruit indien nodig. Daarnaast houd je je bezig met het picken van orders, waarbij je gebruik kunt maken van een heftruck. Je voert ook controles uit na pickrondes en bij binnenkomende goederen. Dankzij jouw snelle en nauwkeurige werk kan onze logistieke operatie optimaal functioneren.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie of in de logistieke sector
 • Flexibiliteit en ambitie
 • Bereidheid om in ploegendiensten te werken
 • Goed organisatorisch vermogen

Wat bieden wij?

 • Een baan bij een leuke werkgever in een gezellig team
 • Aandacht voor jou en je doelen
 • Erkenning en waardering voor jouw werk
 • Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf
 • De kans om een hef- of reachtruckcertificaat te behalen
 • Tijdelijk dienstverband met zicht op een vaste aanstelling
 • Ploegendienst
 • Ondersteuning bij het behalen van jouw doelen

Salaris

Als Logistiek Medewerker in Delft verdien je per maand een salaris tussen de €2.300,00 - €2.500,00. Je wordt vierwekelijks uitbetaald €2.120,00 - €2.320,00. Deze bedragen zijn exclusief bonussen en toeslagen. Het salaris waarmee je start is afhankelijk van je ervaring binnen de logistiek en/of eerdere functies.

Over ons uitzendbureau

Werken via ons uitzendbureau biedt vele voordelen. Wij waarderen jouw harde werk en zetten jou altijd op de eerste plaats. Daarnaast denken wij actief met je mee en helpen we je bij het behalen van jouw doelen. Ook bieden we de mogelijkheid om certificaten te behalen en profiteer je van ons unieke creditsysteem. Bovendien zijn er volop doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vaste baan.

Solliciteren

Ben jij de Logistiek Medewerker die wij zoeken in Delft? Solliciteer dan nu! Stuur je CV en motivatie naar [e-mailadres]. We kijken uit naar je reactie!

Job Features

Job CategoryLogistiek, Logistiek Medewerker
Job LevelJunior, Medior, Senior
Job IndustryLogistiek
Salary€2300 - €2500 Per month

Vacature: Logistiek Medewerker in Delft Ben jij op zoek naar een baan als Logistiek Medewerker in de regio Delft? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voo...

Fulltime
Moerdijk
Posted 5 dagen ago

Vacature: Logistiek Medewerker Moerdijk

Voor onze opdrachtgever in Moerdijk zijn op zoek naar een logistiek medewerker voor het magazijn. Let jij standaard op de details in je werk? Bewaar je makkelijk het overzicht en ben je iemand die waarde hecht aan werken als een team. Lees dan snel deze vacature! We zijn namelijk doorlopend op zoek naar meerdere logistieke medewerkers in Moerdijk.

Functieomschrijving voor logistiek medewerker in Moerdijk

Als allround logistiek medewerker in Moerdijk let je als eerste op de veiligheid in het magazijn, want veiligheid gaat voor alles. Door de regels te volgen houd je het werk veilig voor jou en je collega's. In je werk ben je bezig met het laden en lossen van vrachten (ontvangst en controle). Deze goederen verwerk je vervolgens in het magazijn door ze in de stellingen te plaatsen. Tegelijk krijg je ook orders binnen die verzameld moeten worden, deze producten verzamel je lopend of met een hef- of reachtruck (als je een certificaat hebt), ofwel: orderpicking. Eenmaal verzameld maak je de orders verzendklaar. Wat moet je kunnen?
 • Opleiding: Papiertjes zijn geen must, maar ambitie en een can-do mentaliteit wel.
 • Certificaten: Als je een hef- of reachtruckceritifcaat hebt is een plus, maar geen must. (PS. Je mag je certificaten halen via het bedrijf of ons uitzendbureau.)
 • Ervaring: Bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring in een logistieke omgeving zoals een magazijn of distributiecentrum. (Ook zonder ervaring ben je welkom)
 • Vaardigheden: Goede communicatieve vaardigheden, nauwkeurig in je werk en stressbestendig.
 • Fysiek: In staat om fysiek werk te verrichten je tilt dagelijks best wat zwaardere dozen en kratten.
Wat bieden wij?
 • Salaris: €2.300,- tot €2.500,- per maand exclusief toeslagen.
 • Dienstverband: Fulltime / ploegendienst
 • Werkomgeving: Je komt als logistiek medewerker te werken in een groeiende organisatie met volop doorgroeikansen. We zoeken een "mee-groeier".
 • Opleiding: Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en behalen van certificaten.
 • Extra's: Gratis spaarplan voor credits waar je aan meespaart.
Interesse? Stuur je CV en motivatie naar vacature@prestatie.eu of solliciteer door te bellen naar 070-3030032 of het formulier op deze pagina in te vullen. We kijken ernaar uit om je zo te spreken!

Job Features

Job CategoryLogistiek Medewerker
Job LevelGeen ervaring, Junior, Medior
Job IndustryLogistiek
Salary€2300 - €2500 Per month

Vacature: Logistiek Medewerker Moerdijk Voor onze opdrachtgever in Moerdijk zijn op zoek naar een logistiek medewerker voor het magazijn. Let jij standaard op de details in je werk? Bewaar je makkelij...

Fulltime
Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland
Posted 6 dagen ago

Vacature: Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs

Ben je geïnteresseerd in de vacature voor Logistiek medewerker in het prachtige Berkel en Rodenrijs? Dan is onze vacature bijna speciaal voor jou ontworpen 😉 Je krijgt namelijk de mogelijkheid om te beginnen in een inspirerende werkomgeving. Hier start jouw avontuur! Maar daar stopt het niet, toch? Bij ons krijg je namelijk ook volop kansen om door te groeien. Een echte vacature voor ambitieuze medewerkers zoals jij dus!

Wil jij werken als Logistiek medewerker in de regio Berkel en Rodenrijs

Heb je interesse om te werken als Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs? Onze vacature sluit naadloos aan op jouw wensen. Start vandaag nog in een bruisende werkomgeving!Ben je geïnteresseerd om te werken als Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs? Wij bieden de ideale vacature voor jou aan. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om te starten in een energieke werkomgeving. Begin vandaag nog aan je avontuur!

Wat ga je doen als Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs? (functieomschrijving)

Als Logistiek medewerker kom je te werken in een magazijn in Berkel en Rodenrijs, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Berkel en Rodenrijs?

Wij zoeken iemand met enige ervaring in het magazijnwerk, bij voorkeur als Orderpicker. Maar zelfs als je niet deze specifieke ervaring hebt, maar wel ervaring in de logistieke sector, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Berkel en Rodenrijs woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma's.

Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

 • 4-wekelijkse salaris: €2.120,00 - €2.320,00 exclusief toeslagen. (Per maand is je salaris als logistiek medewerker: €2.300,00 - €2.500,00 exclusief toeslagen)
 • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Soort dienstverband: Ploegendienst
 • Prettige en informele werksfeer
 • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
 • Doorgroeikansen
 • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

Functie-eisen voor de vacature Orderpicker

 • Je hebt enige ervaring als Orderpicker of een soortgelijk beroep
 •  (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
 • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
 • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
 • Je woont in of dichtbij Berkel en Rodenrijs

Over werken via ons uitzendbureau:

Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

Als je geïnteresseerd bent en wilt solliciteren voor de positie van Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs via ons uitzendbureau, wacht dan niet langer! Je kunt gebruikmaken van het sollicitatieformulier op onze website, ons een e-mail sturen of ons bellen.Als je gemotiveerd bent en je wilt solliciteren voor de functie van Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs via ons uitzendbureau, aarzel dan niet langer! Maak gebruik van het sollicitatieformulier op onze website, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

Job Features

Job CategoryLogistiek, Logistiek Medewerker
Job LevelJunior, Medior, Senior
Job IndustryLogistiek
Salary€2300 - €2500 Per month

Vacature: Logistiek medewerker in Berkel en Rodenrijs Ben je geïnteresseerd in de vacature voor Logistiek medewerker in het prachtige Berkel en Rodenrijs? Dan is onze vacature bijna speciaal voor jou...

Parttime
Bleiswijk, Zuid-Holland
Posted 6 dagen ago

Vacature Logistiek medewerker in de regio Bleiswijk

Wil jij werken als Logistiek medewerker in het bruisende magazijn? Wij hebben de perfecte vacature voor jou. Bij ons krijg je de kans om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving. Begin je avontuur nu!

Wil je werken als Logistiek medewerker?

Is de rol van Logistiek medewerker in Bleiswijk iets voor jou? Onze vacature sluit waarschijnlijk perfect aan bij jouw wensen. Je krijgt namelijk de gelegenheid om te starten in een bruisende werkomgeving. Een plek met gezellige collega's. Een bedrijf waarbinnen jij je kan blijven ontwikkelen. Daar stimuleert zowel de werkgever als ons uitzendbureau je bij! Wat ga je doen als Logistiek medewerker in Bleiswijk? (functieomschrijving) Als Logistiek medewerker kom je te werken in een magazijn in Bleiswijk, daar doe je verschillende dingen. In deze moderne loods ben je vooral bezig met het verzamelen van goederen op basis van klantorders. Dit vereist dat je snel en nauwkeurig bent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Bleiswijk?

Wij zoeken iemand met enige ervaring in het magazijnwerk, bij voorkeur als Orderpicker. Maar zelfs als je niet deze specifieke ervaring hebt, maar wel ervaring in de logistieke sector, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Bleiswijk woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma's.

Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

• 4-wekelijkse salaris: €2.120,00 - €2.320,00 exclusief toeslagen. (Per maand ontvang je omgerekend €2.300,00 - €2.500,00 exclusief toeslagen. • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling • Soort dienstverband: Ploegendienst • Prettige en informele werksfeer • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken • Doorgroeikansen • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

Functie-eisen voor de vacature Orderpicker

• Je hebt enige ervaring als Orderpicker of een soortgelijk beroep • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende • Je beschikt over eigen vervoer (auto). • Je woont in of dichtbij Bleiswijk

Over werken via ons uitzendbureau:

Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

Als je enthousiast bent geworden en je wilt solliciteren voor de vacature Logistiek medewerker in Bleiswijk via ons uitzendbureau, wacht dan niet langer! Gebruik het sollicitatieformulier op onze pagina, mail of bel ons.

Job Features

Job CategoryLogistiek, Logistiek Medewerker
Job LevelJunior, Medior, Senior
Job IndustryLogistiek
Salary€2300 - €2500 Per month

Vacature Logistiek medewerker in de regio Bleiswijk Wil jij werken als Logistiek medewerker in het bruisende magazijn? Wij hebben de perfecte vacature voor jou. Bij ons krijg je de kans om aan de slag...

Logistiek medewerker Almelo | Prestatie

€2425 - €2600 Per month
Fulltime
Almelo
Posted 2 maanden ago

Vacature: Logistiek Medewerker - Almelo

Ben jij op zoek naar een baan als logistiek medewerker in Almelo? Check dan snel deze vacature! Wij zijn voor een toffe opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste Logistiek medewerker voor een splinternieuw distributiecentrum in Almelo. Je komt te werken in een klein team van +- 10 mensen waar iedereen elkaar bij naam kent. Functieomschrijving: Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en nauwkeurig verwerken van inkomende en uitgaande goederen. Tot jouw taken behoren: orderpicking, het verpakken van producten en het verzendklaar maken van orders. Ook voor je regelmatig een controle uit. Tot slot zorg je natuurlijk ook voor een opgeruimd en georganiseerd magazijn. Dat werkt wel zo veilig voor iedereen Type dienstverband: Fulltime / ploegendienst (werktijden: 06:00 -14:00 14:00 tot 22:00) Opleidingseisen: MBO werk- en denkniveau. Ervaringseisen: 1-2 jaar ervaring in de logistiek is gewenst, maar geen noodzaak. Jouw profiel: Je hebt ervaring in de logistiek of een vergelijkbare werkomgeving. Je bent fysiek fit en kan goed zelfstandig werken, maar ook in een team. Je hecht net als je collega's waarde aan een gezellige werksfeer. Je bent nauwkeurig in je werk en hebt een proactieve houding.

Verantwoordelijkheden als logistiek medewerker in Almelo:

 • Orderpicking
 • Verpakken en verzendklaar maken van goederen
 • Onderhouden van het magazijn
 • Verplaatsen van goederen met een heftruck, reachtruck, combi-truck of manup
Gewenste vaardigheden:
 • Organisatorisch sterk (je bewaart makkelijk het overzicht)
 • Nauwkeurigheid (zo voorkom je fouten)
 • Zelfstandigheid (wanneer nodig)
 • Teamspeler (altijd, want je werkt in een hecht team)
 • Rij-skills (rijden op een hetruck, reachtruck, man-up of combi-truck)
Voordelen:
 • €2.425,00 - €2.600,00 excl. toeslagen (CAO en marktconforme salariëring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO
 • Onbeperkte doorgroei-kansen voor je carrière
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
 • Plezierige werksfeer in een gedreven team
 • Vakantiedagen
 • Gratis meesparen aan Prestatie Creditssysteem
Salarisindicatie: €2.425,00 - €2.600,00 excl. toeslagen (maximaal: €2.800,- per maand) Werklocatie: Almelo, Nederland (Je bent woonachtig in Almelo of omgeving., eigen vervoer is verplicht) Enthousiast? Solliciteer dan direct! Stuur je cv en motivatiebrief naar vacature@prestatie.eu. Wij kijken uit naar je reactie!    

Job Features

Job CategoryLogistiek Medewerker
Job LevelJunior
Job IndustryLogistiek
Salary€2425 - €2600 Per month

Vacature: Logistiek Medewerker – Almelo Ben jij op zoek naar een baan als logistiek medewerker in Almelo? Check dan snel deze vacature! Wij zijn voor een toffe opdrachtgever op zoek naar een ent...

Fulltime
Dordrecht
Posted 4 maanden ago

Logistiek medewerker koel-/vriesproducten Dordrecht

Wil jij graag werken als logistiek medewerker koel-/vriesproducten in Dordrecht? En.. Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? Solliciteer dan snel op deze nieuwe vacature. Je wisselt tussen temperaturen en bezigheden in deze functie. Je gaat werken in het magazijn van onze opdrachtgever in Dordrecht. Zij zijn doorlopend op zoek naar logistieke toppers voor zowel de koel- en vriescel als de rest van het magazijn. Ook als deze vacature al even openstaat kun je dus gerust reageren. Je kan je ontwikkelen op allerlei gebieden zoals: skills, vaardigheden, activiteiten, taken, systemen en processen. Hoewel je start als magazijnmedewerker / orderpicker kun je snel doorgroeien. Heb je talent en werk je lekker door? Dan kom je al snel bij onze op de radar. We helpen je graag door te groeien, intern bij de opdrachtgever, op termijn naar een vast contract of andere positie of misschien wel op een andere plek? Het is net wat past bij JOUW doelstellingen. Wij bieden je slechts de handvatten en kansen. Dus heb jij een behoorlijke portie ambitie? Dan kom je hier goed tot je recht! Als logistiek uitzendbureau investeren we graag in onze uitzendkrachten, dus zeker ook in jou! Hoe dat eruitziet? Dat bepalen we samen met jou. Want we focussen ons op jou je doelen te laten behalen, niet andersom. Bij ons uitzendbureau werk je dus altijd aan de toekomst zoals jij die voor ogen hebt, op korte- en op lange termijn. Bijvoorbeeld in vaste dienst komen, (intern) doorgroeien, of wellicht over een paar jaartjes als (logistieke) ZZP-er aan de slag? Het kan allemaal via ons uitzendbureau, ook als je wilt sparen voor een huis en andere privé doelen helpen wij je graag. Ons motto is “Jij kiest het doel, wij helpen!”

Dit ben jij als magazijnmedewerker koeling / vriezer

Hoewel het gaat om nieuwe vacatures, zijn logistieke banen voor jou wel bekend. Jij kent de logistiek? En de kou? Die heb je wellicht al eerder getrotseerd in andere baantjes of gewoon in de buitenlucht. Heb je ervaring in koelcellen en vriescellen? Dan heb je zeker een streepje voor op andere sollicitanten. Kun je al rijden met een hef-, reach- of combitruck? Dan heb je al helemaal dikke bonuspunten verdiend bij je sollicitatiegesprek. Bij deze vacature is het belangrijk dat jij snel en foutloos de producten uit een koeling of vriezer verzameld. Je krijgt er een kick om je pickrondes op volle snelheid te doen én zonder fouten. Dat is voor jou appeltje-eitje. Ben je ambitieus? Dan liggen er genoeg mogelijkheden voor je, maak ze kenbaar en we helpen je ze sneller te benutten. Je weet door jouw ervaring bij een ander logistiek bedrijf al dat.. Geen werkdag hetzelfde is in de logistiek. De orders moeten hoe dan ook de deur uit elke dag. En de ene dag zijn het er weer meer of minder dan de ander. Je bent nauwkeurig in je werk en flexibel in je tijden. Voor deze vacature als magazijnmedewerker is het belangrijk dat je bereid bent om avonden te werken. Voor deze specifieke opdrachtgever is het daarnaast belangrijk dat je van mei t/m oktober extra werkt. Dat is standaard vanwege het piekseizoen, maar ook dat ken je misschien wel van je vorige baan als logistiek medewerker? Jouw werkzaamheden als logistiek medewerker in de koeling en vriezer Als logistiek medewerker koel/vries, ga je aan de slag in de koel- en vriescellen binnen het magazijn, dat is waarschijnlijk geen verrassing. Jij bent als magazijnmedewerker verantwoordelijk voor het goed (foutloos), snel en efficiënt verzamelen verzamelen van alle producten, van blikjes frisdrank tot balen rijst. Jij racet op een veilige manier door het hele magazijn door om de bestellingen zo snel mogelijk te verzamelen. Voor je het weet heb je weer een order verzameld. Deze check je natuurlijk nog even snel, alles goed gegaan? Juiste aantallen en producten? Top! Op naar de volgende ronde. Jij weet dat je als magazijnmedewerker direct effect hebt op de tevredenheid hebt van klanten en daar krijg je ook de volle waardering voor!

Over werken als logistiek medewerker bij uitzendbureau Prestatie

Op welke vacature of functie je ook solliciteert.. Als uitzendkracht mag je dit van ons logistieke uitzendbureau verwachten: Je krijgt de erkenning en waardering die je verdiend, wij weten hoe belangrijk jouw baan is. Je toekomstdoelen? Die staan centraal, zowel je privé doelen als carrière doelen. Denk aan: op termijn een vaste baan, (intern) doorgroeien of een huis kopen. Jij hebt ongetwijfeld je eigen doelen, die hoeven hierboven niet genoemd te staan. Dus maak ze vooral kenbaar. “Waarom helpen jullie mij?” Simpel, we geloven in het opbouwen van een band met onze onze medewerkers. Als wij goed ons best doen voor jou, dan wil jij waarschijnlijk langer bij ons blijven werken en ga je met meer zin naar je werk. Toch? En hoe langer jij bij ons werkt, hoe minder geld we hoeven uit te geven aan nieuwe mensen werven. Dat bespaarde geld steken we veel liever in jou blijer maken en je helpen. Eigenlijk best logisch, toch? “Hoe helpen jullie mij?” Dat ligt aan je doelen, we kunnen je helpen met een taalcursus, bijvoorbeeld als je naar een rol toe wilt groeien waarin sterke communicatie (in meerdere talen) belangrijk is. Handig voor je doorgroeimogelijkheden. Je kan ook kiezen om bijvoorbeeld een heftruck certificaat of reachtruck certificaat te halen, zo kan je breder ingezet worden in een bedrijf. Zo versterk je je eigen positie in het bedrijf, maar ook wanneer je ooit bij een andere opdrachtgever zou willen werken. En bij andere zaken bieden we je graag advies, handvatten of stellen we je proactief voor als kandidaat bijvoorbeeld. We communiceren jouw doelen naar de opdrachtgever, zodat deze ook kan helpen. Vanaf dag 1 bespreken we jouw doelen, we maken een kort plan van aanpak. Zo weet je dat jij en wij altijd gericht werken aan je toekomst. Hoe die eruitziet? En wat daarvoor moet gebeuren? Dat weet jij het beste! Wij bieden je de ondersteuning en handvatten die je nodig hebt, jij zorgt daarmee dat je jouw doelen makkelijker bereikt!

Jouw profiel als logistiek medewerker vries/koeling

 • Je woont in Dordrecht en kan makkelijk je werk bereiken of woont vlakbij Dordrecht en beschikt over eigen vervoer.
 • Werkervaring in de logistiek is een pre
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
 • In het bezit zijn van een heftruck- / reachtruckcertificaat is gewenst.
 • Uiteraard krijg je een reiskostenvergoeding
 • Je bent bereid langer te werken in het piekseizoen (mei t/m oktober)
 • Je bent bereid avonden te werken.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren

 • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
 • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
 • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
 • Toegang tot ons eigen fitnesscentrum en bedrijfsborrels en –feesten.
 • Volop doorgroeikansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Startsalaris van €2.300,00 tot €2.500,00 per maand o.b.v. van je ervaring. Bovenop je loon + 1 euro kou-toeslag per uur voor het werken in koude temperaturen (al snel weer +€160,00 dus).
 • Gratis en automatisch credits sparen met ons unieke credits-systeem. Credits zijn uit te geven aan fun en scholing!
Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Stuur een e-mail, bel of solliciteer rechtstreeks via deze vacaturepagina. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Job Features

Job CategoryLogistiek Medewerker
Job LevelJunior, Medior, Senior
Job IndustryLogistiek
Salary€2300 - €2500 Per month

Logistiek medewerker koel-/vriesproducten Dordrecht Wil jij graag werken als logistiek medewerker koel-/vriesproducten in Dordrecht? En.. Ben jij op zoek naar een functie vol doorgroei mogelijkheden? ...

Fulltime
Oud Beijerland
Posted 4 maanden ago

Logistiek medewerker Oud-Beijerland (ploegendienst)

Vind jij ploegendienst geweldig? Sta je ook liever in de middag op dan in de avond en houd je van variatie in je werk? Kom dan bij deze gezellig opdrachtgever werken via ons uitzendbureau! Heb jij al ervaring als logistiek medewerker, magazijnmedewerker of binnen een andere logistieke functie? Dan ben jij waarschijnlijk the (wo)man for the job die we zoeken!

Wat ga je doen als logistiek medewerker in Oud-Beijerland?

• Zorgen dat het logistieke proces op rolletjes loop. • Orderpicken (evt. met de heftruck), orders packen en verzenden (no problemo). • Laden en lossen van vrachten. • Binnenkomende en uitgaande orders controleren op kwaliteit en kwantiteit (en evt. schades of gebreken melden). • Heftruck rijden (optioneel als je al een certificaat hebt of wilt halen). • Voorraadbeheer, check-check, letterlijk. Jij houdt de voorraad goed in orde! Wat krijg je daarvoor terug?  • Een competitief salaris dat samen met jouw efforts meegroeit. Je begint met een maandsalaris €2.300,- tot €2.500,-, met daarbovenop mogelijk extra toeslagen. • Dienstverband: Ploegendienst (40 uur per week, mogelijk soms overwerk) • Een informele werksfeer waar je jezelf kunt zijn, er is ruimte voor een grapje, maar ook waardering voor jou als persoon en complimenten bij goed werk. • Een gelijke behandeling als vaste medewerkers, hier is iedereen gelijk. • Kansen om door te groeien naar functies zoals reach- en heftruckchauffeur. • Uitzicht op een vast dienstverband. Check jij alle boxes met gemak? • Je bent proactief én positief (samenwerken met jou is leuk!). • Je hebt meer dan 1 jaar werkervaring in de logistiek. • Je bent fysiek fit. De benchpress in de gym is bang voor jou. • Je beheerste de Engelse of Nederlandse taal. • Woonachtig in (de buurt van) Oud-Beijerland. • Je hebt een hef- of reachtruckcertificaat (niet verplicht. Klinkt deze functie als logistiek medewerker als iets voor jou? Stuur dan vandaag nog je CV via het sollicitatieformulier en bel ons even. Je kan dan deze week al aan de slag met je nieuwe baan!Jouw profiel als Reachtruckchauffeur

Job Features

Job CategoryLogistiek Medewerker
Job LevelJunior
Salary€2300 - €2500 Per month

Logistiek medewerker Oud-Beijerland (ploegendienst) Vind jij ploegendienst geweldig? Sta je ook liever in de middag op dan in de avond en houd je van variatie in je werk? Kom dan bij deze gezellig opd...

Fulltime
Posted 4 maanden ago

Ben jij dé Logistiek medewerker die we zoeken voor onze opdrachtgever in Oud-Beijerland?

aHet logistieke bedrijf waar je gaat werken via ons uitzendbureau is super gezellig, net als jij! Ze zijn op zoek naar jou als je een echte krachtpatser bent (gotta love the gymlife, right?). Maar zelfs met de tintels van een pre-workout kan jij makkelijk het overzicht bewaren, ook als het even druk is op de werkvloer. Heb jij al ervaring in de logistiek en geen moeite met ploegendienst? Dan ben jij waarschijnlijk the (wo)man for the job die we zoeken!

Wat ga je doen als logistiek medewerker in Oud-Beijerland?

• Zorgen dat het logistieke proces op rolletjes loop. • Orderpicken (evt. met de heftruck), orders packen en verzenden (no problemo). • Laden en lossen van vrachten. • Binnenkomende en uitgaande orders controleren op kwaliteit en kwantiteit (en evt. schades of gebreken melden). • Heftruck rijden (optioneel als je al een certificaat hebt of wilt halen). • Voorraadbeheer, check-check, letterlijk. Jij houdt de voorraad goed in orde! Wat krijg je daarvoor terug?  • Een competitief salaris dat samen met jouw efforts meegroeit. Je begint met een maandsalaris €2.300,- tot €2.500,-, met daarbovenop mogelijk extra toeslagen. • Dienstverband: fulltime / ploegendienst. • Een informele werksfeer waar je jezelf kunt zijn, er is ruimte voor een grapje, maar ook waardering voor jou als persoon en complimenten bij goed werk. • Een gelijke behandeling als vaste medewerkers, hier is iedereen gelijk. • Kansen om door te groeien naar functies zoals reach- en heftruckchauffeur. • Uitzicht op een vast dienstverband. Check jij alle boxes met gemak? • Je bent proactief én positief (samenwerken met jou is leuk!). • Je hebt meer dan 1 jaar werkervaring in de logistiek. • Je bent fysiek fit. De benchpress in de gym is bang voor jou. • Je beheerste de Engelse of Nederlandse taal. • Woonachtig in (de buurt van) Oud-Beijerland. • Je hebt een hef- of reachtruckcertificaat (niet verplicht. Klinkt deze functie als logistiek medewerker als iets voor jou? Stuur dan vandaag nog je CV via het sollicitatieformulier en bel ons even. Je kan dan deze week al aan de slag met je nieuwe baan!Jouw profiel als Reachtruckchauffeur

Job Features

Job CategoryLogistiek Medewerker
Job LevelJunior, Medior
Job IndustryLogistiek
Salary€2300 - €2500 Per month

Ben jij dé Logistiek medewerker die we zoeken voor onze opdrachtgever in Oud-Beijerland? aHet logistieke bedrijf waar je gaat werken via ons uitzendbureau is super gezellig, net als jij! Ze zijn op z...

Fulltime
Nieuw-Vennep
Posted 4 maanden ago

Vacature: Logistiek medewerker vleesindustrie - Nieuw-Vennep

Houd jij van werken in de logistiek en spreekt de productie binnen de vleesindustrie je ook aan? Top! Voor onze opdrachtgever in Nieuw-Vennep (Noord-Holland) is ons uitzendbureau wij op zoek naar een veelzijdige allround logistieke medewerker die zowel in de productie als in het logistieke proces zijn of haar mannetje staat. Ontdek een baan waar je jouw liefde voor vleeswaren kan combineren met jouw logistieke vaardigheden in een bruisende werkomgeving.

Wat ga je doen als all-round logistiek medewerker in Nieuw-Vennep?

Als logistiek medewerker heb je een belangrijke rol in het magazijn waar vleeswaren verwerkt worden. Je hebt te maken met producten die over de datum kunnen gaan en waarbij kwaliteitsinspecties dus extra belangrijk zijn. Je mag je ook lekker bemoeien met het productiegedeelte van al het heerlijke kwaliteitsvlees! Je verzamelt dus orders, maar bent ook bezig met het in-/verpakken ervan en de logistieke afhandeling ervan. Je taken variëren van het bereiden, verpakken, verzamelen en controleren van de vleesproducten. Dankzij jou zijn de klantorders altijd pico-bello in orde. Soms ben je daarnaast ook bezig het labelen, vullen en klaarzetten van bakken met verpakte vlees voor verzending. Je rol is behoorlijk gevarieerd want je mag ook grote machines gebruiken voor het roken, snijden, of koken van vlees en zorgt dat alles snel op zijn plek staat, zodat producten vers blijven. Herken jij jezelf hierin? Topt!
 • Je bent enthousiast over werken met vlees en hebt een oog voor kwaliteit. (Barbequen? Love it!)
 • Je hebt al wat ervaraing in magazijnwerk of in de logistieke sector (pré, maar geen must).
 • Je bent flexibel, ambitieus en staat open voor werken in ploegendiensten.
 • Je beschikt over een goede werkinstelling en bent nauwkeurig en snel in je werkzaamheden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
 • Je hebt eigen vervoer (auto) en woont in of nabij Nieuw-Vennep.
Een aanbod dat je niet kunt weigeren

• Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn. • Uitzicht op een vaste aanstelling. • Doorgroeikansen binnen een succesvolle en groeiende organisatie. • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team. • €2.300,- tot €2.500,- per maand / €2.120,- tot €2.320,- per 4-weken (opslag in trede) (+ mogelijk toeslagen).

Over werken via ons uitzendbureau: Wij waarderen je inzet en bieden regelmatig complimenten. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal; we denken actief met je mee om je te helpen je doelen te bereiken. Bij ons krijg je ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Interesse? Ben je enthousiast geworden over deze unieke combinatierol in de vleesindustrie en logistiek? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via het sollicitatieformulier op onze pagina, mail ons of bel. We kijken uit naar je sollicitatie!

Job Features

Job CategoryLogistiek Medewerker
Job LevelGeen ervaring, Junior, Medior
Job IndustryLogistiek
Salary€2301 - €2500 Per month

Vacature: Logistiek medewerker vleesindustrie – Nieuw-Vennep Houd jij van werken in de logistiek en spreekt de productie binnen de vleesindustrie je ook aan? Top! Voor onze opdrachtgever in Nieu...

Logistiek medewerker Veghel | Prestatie

€2300 - €2500 Per month
Fulltime
Posted 4 maanden ago

Vacature: Logistiek Medewerker Veghel

Zoek je naar een uitdagende baan als Logistiek Medewerker bij een toffe logistieke werkgever? Lees dan snel verder! Wij bieden je een unieke kans om deel uit te maken van ons collegiale logistieke team, ze heten je van harte welkom!

Klaar voor je nieuwe baan als logistiek medewerker?

In de rol van Logistiek Medewerker bevind je jezelf in het kloppende logistieke hart van Veghel, ons grote magazijn. Je kan hier diverse taken uitvoeren. In onze state-of-the-art faciliteit focus jij je bijvoorbeeld op het verzamelen van goederen volgens klantorders, waarbij snelheid en pietje-precies-werken erg belangrijk zijn. Je bent ook verantwoordelijk voor het inpakken, etiketteren (pakketjes voorzien van barcodes) en gereedmaken van bestellingen voor verzending. Deze geef je vaak zelf mee aan de chauffeurs.

Wie is de ideale kandidaat voor de baan van logistiek medewerker in Veghel?

Jij! Tenminste, als je al ervaring hebt in magazijnwerk, bij voorkeur in een logistieke functie. Ook als je ervaring hebt in de logistieke branche, maar niet als een logistiek medewerker, moedigen we je aan om te solliciteren. We kunnen flexibele, maar ambitieuze mensen die graag fulltime in ploegendienst werken wel gebruiken! Want het wordt steeds drukker met onze nieuwe klanten. Dat jij voldoening uit je werk haalt omdat je elke dag klanten blij maakt met wat je doet is logisch, maar natuurlijk geven we je daar ook een schouderklopje voor! Tot slot is het belangrijk is dat je over de vaardigheden beschikt om zowel snel als nauwkeurig te kunnen werken, aangezien dit essentieel is voor de taken die je hebt als logistiek medewerker (zoals picken en packen).

Belangrijke informatie voordat je solliciteert:

• Het is noodzakelijk dat je over een auto beschikt en in of nabij Veghel woont. • We hechten veel waarde aan je motivatie en ervaring, meer dan aan je diploma's.

Wat wij en de opdrachtgever van ons uitzendbureau jou bieden:

• Een 4-wekelijks salaris van €2.120,00 tot €2.320,00, exclusief toeslagen. Dit komt neer op een maandelijks salaris van €2.300,00 tot €2.500,00, wat overeenkomt met een uurloon van €13,37 tot €14,53, exclusief eventuele toeslagen. • Tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. • Dienstverband: Ploegendienst. • Een aangename en informele werksfeer. • Ondersteuning van ons uitzendbureau bij het bereiken van je persoonlijke en/of professionele doelen. • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. • Erkenning en waardering voor je inzet.

Wat wij vragen aan jou? (functie-eisen)

• Ervaring als Logistiek Medewerker of in een vergelijkbare rol is een pré. • Een flexibele instelling en bereidheid tot werken in verschillende shifts. • Voldoende beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. • Eigen vervoer (auto) is een must. • Woonachtig in of in de buurt van Veghel. Vandaag nog solliciteren en morgen al werken? Ben je enthousiast geworden over de functie van Logistiek Medewerker in Veghel via ons uitzendbureau? Twijfel dan niet en solliciteer direct via het sollicitatieformulier op deze pagina. Stuur in ieder geval je CV via hier, vervolgens kan je door ons een te e-mailen of bellen je sollicitatieproces versnellen. Dat laat ons meteen zien dat je graag aan de slag wilt!

Job Features

Job CategoryLogistiek Medewerker
Job LevelJunior, Medior, Senior
Job IndustryLogistiek
Salary€2300 - €2500 Per month

Vacature: Logistiek Medewerker Veghel Zoek je naar een uitdagende baan als Logistiek Medewerker bij een toffe logistieke werkgever? Lees dan snel verder! Wij bieden je een unieke kans om deel uit te m...

Fulltime
Hazeldonk
Posted 5 maanden ago

Logistiek medewerker Hazeldonk (Zundert)

Wil jij werken als Logistiek medewerker in Zundert? Dan heeft ons uitzendbureau de de perfecte vacature voor jou! Bij deze werkgever krijg je de kans om als logistiek medewerker te beginnen en verder door te groeien. Deze week al beginnen? Lees snel verder wat je kan verwachten van de functie en hoe je solliciteert.

Waar ga je werken als Logistiek medewerker in Hazeldonk? (functieomschrijving)

Als Logistiek medewerker kom je te werken in een magazijn in Hazeldonk, daar doe je verschillende dingen. In dit grote magazijn werk je samen als team met andere logistieke medewerkers, magazijnmedewerkers en heftruck chauffeurs. Samen verzamelen jullie goederen en producten op basis van de bestellingen van klanten. Dat doe je net als de rest van het team natuurlijk snel en nauwkeurig. Naast orderpicken ben je verantwoordelijk voor andere taken met betrekking tot het logistiek proces zoals het verpakken, labelen en het klaarzetten van de bestellingen voor verzending.

Naar wie zijn we op zoek voor deze Logistiek medewerker vacature in Hazeldonk?

Wij zoeken iemand met minimaal 1 jaar ervaring in het magazijnwerk, het liefst als Logistiek medewerker. Heb je geen ervaring als magazijnmedewerker, maar wel ervaring met een andere baan in de logistieke sector? Ook dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je moet flexibel en ambitieus zijn en openstaan voor werken in ploegendiensten. Het is belangrijk dat je de competenties hebt om nauwkeurig en snel te werken, aangezien het verzamelen van goederen een van je belangrijkste taken zal zijn.

Belangrijk om te weten voor je solliciteert op deze vacature:

Voor je solliciteert op deze vacature is het belangrijk om te weten dat je moet beschikken over een auto. Het is ook belangrijk dat je in of dichtbij Hazeldonk woont. We kijken vooral naar jouw motivatie en ervaring, en minder naar je diploma's.

Wat je krijgt wanneer je kiest voor deze baan

 • Het 4-wekelijkse salaris dat je ontvangt is: €2.120,00 tot €2.320,00 exclusief toeslagen. (Per maand verdien je in deze functie dus €2.300,00 tot €2.500,00. Dat is een uurloon van €13,37 tot €14,53, exclusief toeslagen bovenop je salaris)
 • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Soort dienstverband: Ploegendienst
 • Prettige en informele werksfeer
 • Ons uitzendbureau helpt je jouw privé en/of carrière-doelen te bereiken
 • Doorgroeikansen
 • Waardering voor je werk en complimenten wanneer je goed bezig bent

Functie-eisen voor de vacature Logistiek medewerker

 • Je hebt enige ervaring als Logistiek medewerker of een soortgelijk beroep
 • (Pré) een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
 • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
 • Je beschikt over eigen vervoer (auto).
 • Je woont in of dichtbij Hazeldonk

Over werken via ons uitzendbureau:

Dit is wat je mag verwachten van werken via ons uitzendbureau: We waarderen je inzet en geven je regelmatig complimenten. Bij ons staat de kandidaat centraal, dus we bieden persoonlijke aandacht en denken actief met je mee. Ons doel is om je te helpen je privédoelen of carrièredoelen te bereiken. Je krijgt bij ons ook de kans om certificaten voor de heftruck en reachtruck te behalen. Daarnaast bieden we een uniek creditsysteem aan waarmee je kunt sparen. Jij kiest het doel, wij helpen – dat is onze belofte aan jou.

Zien wij jouw sollicitatie zo binnenkomen?

Als je enthousiast bent geworden en je wilt solliciteren voor de vacature Logistiek medewerker in Hazeldonk via ons uitzendbureau, wacht dan niet langer! Gebruik het sollicitatieformulier op onze pagina, mail of bel ons.

Job Features

Job CategoryLogistiek Medewerker
Job LevelJunior, Medior, Senior
Job IndustryLogistiek
Salary€2300 - €2500 Per month

Logistiek medewerker Hazeldonk (Zundert) Wil jij werken als Logistiek medewerker in Zundert? Dan heeft ons uitzendbureau de de perfecte vacature voor jou! Bij deze werkgever krijg je de kans om als lo...


Veelgestelde vragen

Hoeveel banen als logistiek-medewerker zijn er?

Er zijn 25 banen als logistiek-medewerker beschikbaar.

Werken als logistiek medewerker in:

Bekijk alle vacatures als logistiek medewerker per provincie, gemeente of plaats

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".