Functie Heftruckchauffeur

Een heftruckchauffeur of heftruckbestuurder, is iemand die voor zijn beroep hoofdzakelijk (zware) goederen van A naar B verplaatst met een aangedreven industriële truck (heftruck). De heftruck of vorklift, beschikt over een hefplatform met vork (2 lepels), die gemiddelde een capaciteit heeft om een lading van 5 ton (5000 kilo) te tillen en verplaatsen. De machinist bestuurt in zijn functie deze vorkheftruck om voorraden, vrachten en producten op de juiste plek te plaatsen. Een heftruck chauffeur verplaatst, laadt en lost vrachten, maar kan in zijn baan ook verantwoordelijk zijn voor: het opstellen van vrachtbrieven, controles uitvoeren, documenten ondertekenen en andere logistiek gerelateerde werkzaamheden. Het gemiddelde salaris dat een heftruckchauffeur daarvoor krijgt is €2.162,50 per maand, exclusief toeslagen.

Waar werkt een heftruckchauffeur?

5 soorten locaties waar een heftruckbestuurder vaak werkt:

1. Magazijn

2. Loods

3. Distributiecentrum 

4. Vliegveld

5. Haven 


Een heftruckchauffeur kan ook op een ander bedrijventerrein werken waar ladingen met goederen of producten opgeslagen en/of verwerkt worden. Dit zijn fysieke locaties, de heftruckchauffeur werkt op deze locaties bij zijn rechtstreekse werkgever (in dienstverband), bij de opdrachtgever van een uitzendbureau (op uitzendbasis) of bij zijn eigen opdrachtgever (op ZZP-basis).

Wat doe je als heftruckchauffeur?


Als heftruckchauffeur of heftruckbestuurder, bedien je een heftruck waarmee je (zware) ladingen met goederen naar de juiste plek verplaatst. Jij bestuurt de vorkheftruck om vrachten, orders en goederen te verplaatsen. Door de ladingen naar de gewenste plek te verrijden, zorg jij dat anderen binnen het logistieke proces hun taken zo efficiënt mogelijk uitvoeren. Bijvoorbeeld: een logistiek medewerker, orderpicker, sorteerder of vrachtwagen chauffeur. Je laadt, lost en verplaatst goederen bijvoorbeeld naar een loopband, een magazijnstelling of vrachtwagen. Naast het laden, lossen en verplaatsen van goederen en vrachten, controleer je de vrachten, stel je vrachtbrieven op, onderteken je documenten of help je collega’s binnen het magazijn of logistieke bedrijf. 

Welke taken heb je als heftruckchauffeur?


5 Werkzaamheden die je als heftruckchauffeur vaak uitvoert zijn:


1. Bedienen van (verschillende soorten) heftrucks om (zware) vrachten te laden, lossen en transporteren.
Je verplaatst: vrachten, goederen, producten, containers, pallets en andere ladingen met behulp van een heftruck (‘de Clark’) of vorklift naar de juiste plek. De lading plaats je bijvoorbeeld bij een loopband, sorteermachine of juist in een vrachtwagen

2. Besturen van de heftruck om goederen te tillen en stapelen.
Doordat de heftruck die je bestuurt een capaciteit heeft van gemiddeld 5 ton (5.000 kilo), ben jij verantwoordelijk om goederen op bijvoorbeeld pallets of in containers te stapelen. Dit doe je vaak bij jouw werkgever in een: fabriek, distributiecentrum, magazijn, loods, haven, vliegveld of ander logistiek bedrijven.

3. Controleren van vrachten en orders op hoeveelheden (kwantiteit), kwaliteit (schade) en correctheid (benodigde documenten en formulieren).
Je checkt de binnenkomende en uitgaande vrachten en orderlijsten, tekent pakbonnen en soms stel je vrachtformulieren op. Het opstellen en ondertekenen van documenten is niet je hoofdtaak, zeker niet als het gaat om douanedocumenten en vergunningen. Vaak is dit de verantwoordelijkheid van een expeditiemedewerker (expediteur), medewerker CS (customer service) of controleur. Voor sommige van deze taken is ook een diploma nodig.

4. Controleren en repareren van (vork)heftruck. (Standaard technisch onderhoud)
Je controleert en onderhoud je heftruck. Daarmee wordt klein technisch onderhoud bedoeld zoals: de spanning op je banden, oliën van heftruck-onderdelen en het opladen van je vorkheftruck. Echte technische problemen rapporteer je, deze worden opgelost door technische experts.5. Onderhouden van je werkplaats. (Naleven van veiligheid)
Je ruimt je werkplaats regelmatig op en bent op de hoogte van veiligheidsvoorschriften. Een opgeruimde, schone werkplaats, verkleint de kans op (werk)ongevallen bij jou en je collega’s.

Welke verantwoordelijkheid heb je soms als heftruckchauffeur?

Een taak die je als heftruckchauffeur minder vaak uitvoert is:

Beheren van voorraad. (voorraadbeheer)
Afhankelijk van het bedrijf waar je werkt kan voorraadbeheer tot je takenpakket behoren. Dat kan administratief zijn, bijvoorbeeld: voorraden monitoren, goederen invoeren of orders verwerken, maar kan ook het beslissen zijn of goederen bijvoorbeeld LIFO (last in, first out) of FIFO (first in, first out) verwerkt moeten worden. “Voorraadbeheer omvat alles wat te maken heeft met het beheren van goederenstromen binnen je onderneming.” (MKB servicedesk)

Welke competenties en vaardigheden moet je als heftruckchauffeur hebben?

Als heftruckchauffeur is het belangrijk om over deze competenties te beschikken:

1. Zelfstandigheid (autonomie)

Een heftruckchauffeur werkt vaak zelfstandig, maar moet ook in teamverband kunnen werken. Het is belangrijk dat je als heftruckchauffeur zelf kan beslissen wat de hoogste prioriteit heeft en dat ook doet. Zo voorkom je dat het logistieke proces spaak loopt of vertraging oploopt.
2. Nauwkeurigheid (precisie)

Er wordt van een heftruckchauffeur verwacht dat er volgens plan word gewerkt en dat hij oog voor detail heeft. De juiste goederen moeten op de juiste plaats komen. Als dat niet gebeurd kan dat leiden tot problemen in het proces, als het niet nauwkeurig gebeurd kan het leiden tot problemen m.b.t. het plaatsen van de vracht.
3. Inschattingsvermogen (overzicht)

Een heftruckchauffeur moet in kunnen schatten wat wel en niet kan om onveilige situaties te voorkomen. Zo houd je het werk veilig voor jezelf, je collega’s en houd je stellingen en machines in het magazijn schadevrij. Ook moet je bijvoorbeeld kunnen inschatten wat de juiste plek is voor producten, waarbij je al anticipeert op de binnenkomende en uitgaande goederen.


4. Proactief
Zie je dat je een vrachtwagen aan komen rijden die je moet laden of lossen? De logistiek is dynamisch met veel binnenkomende en uitgaande vrachten, het is belangrijk dat je snel handelt.

5. Reactiesnelheid 

Een heftruckchauffeur moet een goede reactie snelheid hebben tijdens het rijden, laden en lossen. Als onverwacht bijvoorbeeld iets dreigt te vallen of een collega voorbij rent moet de heftruckbestuurder in een reflex kunnen ingrijpen. 


6. Flexibiliteit
Een heftruckchauffeur moet flexibel zijn in zijn werkhouding, zeker omdat er vaak gewerkt wordt in ploegendienst. In de logistiek kunnen (periodes met) overuren voorkomen. Ook moet hij zich kunnen aanpassen aan veranderende werkzaamheden en processen. 

7.Goede fysieke conditie
Een baan als heftruckchauffeur kan fysiek en mentaal inspannend zijn. Het is belangrijk dat je fysiek fit bent en helder van geest. Zeker omdat je ook handmatig dozen moet kunnen verplaatsen, veel inschattingen en keuzes moet maken en proactief moet kunnen handelen.


Wat is het salaris van een Heftruckchauffeur?

Om een representatief en accuraat beeld van een laag, gemiddeld en hoog salaris voor een heftruckchauffeur te berekenen, heeft uitzendbureau Prestatie vier verschillende bronnen geraadpleegd: “Indeed”, “werkzoeken”, “Nationale Beroepen Gids” en “nl.talent.com”. De salarishoogte is gebaseerd op een bruto maandinkomen o.b.v. een 40-urige werkweek.

Let op. In deze functie heb je als werknemer vaak nog recht op toeslagen, zoals bij overwerk, avond-, nacht- en weekendwerk en andere toeslagen zoals temperatuurtoeslag. Verder kan het loon kan variëren afhankelijk van ervaring, opleidingsniveau, certificaten, contractvorm en het soort machines waar je mee werkt.

Kanttekening: sinds 1 juli 2023 is het minimumloon gestegen naar €11,51 voor volwassenen van 21 jaar of ouder dit heeft invloed op de berekening van onderstaande gemiddelden en bronnen. De bronnen zijn verzameld op 29 juli 2023.

  salaris heftruckchauffeur 4-wekelijks maandloon bruto
  salaris heftruckchauffeur 4-wekelijks loon bruto
  salaris heftruckchauffeur weekloon bruto
  salaris heftruckchauffeur dagloon bruto
  salaris heftruckchauffeur 4-wekelijks uurloon bruto

  Kan je meer verdienen als heftruckchauffeur?   Ja, er zijn diverse toeslagen waardoor je bovenop je loon nog meer geld kan verdienen. Denk hierbij de onregelmatigheidstoeslag, maar ook aan toeslagen voor: overuren, weekend-, avond- en nachtwerk. Als heftruckbestuurder kan je daarnaast vaak doorgroeien binnen het bedrijf en/of meerdere machines (leren) bedienen. Hiervoor kan je meer betaald krijgen.

  Wat heb je nodig om aan de slag te kunnen als heftruckchauffeur?


  Een diploma is meestal geen vereiste, maar als heftruckchauffeur heb je wél een heftruckcertificaat nodig. Het ARBOcentrum geeft hierover aan: “Het is wel noodzakelijk dat iedere (aankomende) heftruck chauffeur de regels voor de veiligheid begrijpt. Wat je niet weet of begrijpt, kun je niet toepassen met alle nare gevolgen van dien. Daarom is het hebben van het heftruckertificaat ook verplicht.”

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden als een heftruckchauffeur?
  Je kan als heftruckchauffeur op verschillende manieren doorgroeien, dit is afhankelijk van het bedrijf waar je werkt en de werkzaamheden. Je kan extra taken en verantwoordelijkheden, zoals leren rijden met extra machines, maar bijvoorbeeld ook doorgroeien naar een administratieve of leidinggevende rol.

  Dit zijn een aantal voorbeelden van functies waar je naar kan doorgroeien:


  • Reachtruckchauffeur

  • Combitruckchauffeur

  • Medewerker voorraadbeheer

  • Teamleider

  • Logistiek manager

  Wat is een soortgelijk beroep of functie als heftruckchauffeur?

  Een soortgelijk beroep is reachtruckchauffeur. Het grote verschil zit in het soort magazijn waar je werkt en op welke hoogte je goederen verzamelt of plaatst. Voor een reachtruck heb je ook alleen een certificaat nodig, maar dan voor een reachtruck natuurlijk.

   

  Wat zijn de verschillen tussen een heftruckchauffeur en reachtruckchauffeur?

  In algemene zin is het grootste verschil tussen een heftruckchauffeur en reachtruckchauffeur dat ze een ander voertuig besturen om zware vrachten of goederen te verplaatsen binnen een magazijn. Een heftruckchauffeur bestuurt voor zijn beroep een heftruck om deze goederen te verplaatsen, een reachtruckchauffeur bestuurt een reachtruck. Tussen deze trucks zitten een aantal verschillen die effect hebben op de werkzaamheden. Zo kan een heftruck meer tillen, maar een reachtruck makkelijker manoeuvreren door smalle gangen en producten hoger verzamelen of opbergen. 

  Verschil 1 is dat een heftruckchauffeur met zijn truck zwaardere ladingen met goederen kan verplaatsen dan een reachtruckchauffeur met zijn reachtruck. Het hefvermogen van een heftruck varieert namelijk van 1.000 tot 5.000 kilo (1 tot 5 ton). Dit in tegenstelling tot een reachtruck die slechts vrachten van 1.000 tot 2.500 kilo (1 tot 2.5 ton) kan optillen.

  Verschil 2 is dat een heftruckchauffeur beter ingezet kan worden in lagere magazijnen met brede gangen, terwijl een reachtruck beter tot zijn recht komt in hogere magazijnen met smalle gangen. Een vorkheftruck is namelijk stabieler en kan meer tillen doordat hij vier wielen heeft (twee wielen voor en twee wielen achter). Hierdoor wordt het gewicht van de opgetilde goederen beter verdeeld over het voertuig. Door de plaatsing van de wielen is de vorkheftruck echter minder wendbaar dan een reachtruck. Een reachtruck heeft namelijk ook 2 wielen aan de voorkant, maar slechts 1 wiel aan de achterzijde. Door de wendbaarheid van de reachtruck is deze beter geschikt dan een heftruck voor magazijnen met smalle gangen en kleinere werkruimtes.

  Verschil 3 is dat de trucks beide andere maximale hefhoogtes hebben. Een heftruck kan goederen en voorraden alleen lager bij de grond verplaatsen. Deze truck heeft een hefhoogte van maximaal 6.50 a 7.00 meter hoog. Een reachtruck kan daarentegen producten op hogere plekken in de stellingen plaatsen. Een reachtruckchauffeur kan afhankelijk van de specifieke reachtruck die hij bestuurt producten op wel 7.50 a 14.00 meter hoog stallen. Zo heb je reachtrucks met een vaste mast, een uitschuifbare mast en dubbeldiepe trucks (met uitschuifbare mast en uitschuifbare vorken). 

  Verschil 4. De zitposities en bewegingsmogelijkheden per truck verschillen. Een heftruckchauffeur zit gecentreerd op de truck en kijkt naar voren, vergelijkbaar met het zitten in een auto of besturen van een tractor. Een reachtruckchauffeur zit in een stoel die een kwartslag gedraaid is (hij kijkt dus naar opzij). Qua besturing zijn er reachtrucks die hetzelfde rijden als een heftruck, maar wendbaarder zijn, maar er zijn ook reachtrucks die vanuit stilstand zowel vooruit als naar opzij kunnen bewegen (de zogenaamde zijladers trucks). 

  Verschil 5 is waar de trucks mogen rijden. Een vorkheftruck mag namelijk buiten rijden om bijvoorbeeld vrachten te laden en te lossen, terwijl een reachtruck alleen binnen een magazijn, loods of distributiecentrum mag rijden. Tenzij deze voorzien wordt van speciale wielen.

  Wanneer er producten geplaatst of verzameld moeten worden is er ook een smalle gangen truck (VNA) die zelfs tot 17 meter hoog gaat. Dit is een ander voertuig dan een reachtruck, maar een smalle gangen truck lijkt er wel veel op.

  Zoek jij werk als heftruckchauffeur?


   

  Dit zijn onze openstaande vacatures voor heftruckchauffeur:

  Salary Filter €

  € Min

  € Max

  Fulltime

  Rotterdam, Rotterdam, Zuid-Holland

  Vacature heftruck chauffeur Rotterdam

  Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime heftruck chauffeur. En dat ben jij natuurlijk, toch? Jij vindt het super tof om op een heftruck te rijden. Je bent ambitieus. En jouw doel tijdens het werk? Dat is dus (intern) doorgroeien! Die kansen geeft onze opdrachtgever en ons uitzendbureau jou volop!

  Wie ben jij als heftruck chauffeur?

  Jij bent als heftruck chauffeur altijd op zoek naar ‘een beetje meer’ in je functie. Variatie in je werk? Ja, graag! Die variatie en ruimte krijg je dan ook bij onze opdrachtgever. Er zijn namelijk tal van dingen waar jij je mee kan en mag bemoeien. Graag zelfs!

  En is het even te druk op de werkvloer bij de opdrachtgever? Waardoor er geen tijd is voor je waardevolle input? Dan horen wij je ideeën graag. Wij koppelen jouw ideeën dan terug. Daarvoor krijg jij 100% de credits natuurlijk. Want het zijn jouw ideeën!

  Je kan jezelf in deze functie als heftruck chauffeur, o.a. doorontwikkelen tot een allround medewerker. Je leert verschillende activiteiten en processen beheersen, waarin jij natuurlijk uitblinkt. Daardoor val je al snel op bij het management. Zij – en wij – erkennen je potentieel en geven je de daarbij behorende kansen. Zo kan jij steeds verder groeien binnen je baan (en loon dus ;)). Op die manier beklim jij de zakelijke ladder op je eigen tempo, passend bij je ambitie?

  En vind je het gewoon veel fijner om op een heftruck te blijven rijden zonder teveel poespas? Dan kan dat natuurlijk ook, je hebt gewoon uitzicht op een vast contract als je jouw baan goed doet. Maar daar hoeven we bij jou gelukkig niet aan te twijfelen natuurlijk 😉

  Hoe ver je wilt klimmen op de ladder? Dat bepaal jij natuurlijk 😉 

  Wat is het aller-allerbelangrijkste bij jouw sollicitatie als heftruck chauffeur? “Dat jij een klik met ons voelt – en wij met jou.” Heb je een gezonde dosis ambitie en wil je hard werken? Dan kan je zelfs zonder papiertje een goede baan krijgen bij ons. Of.. Stapsgewijs naar de baan die jij wilt toegroeien. Jij zorgt voor de inzet, wij voor de certificaten en begeleiding.

  Werken bij uitzendbureau Prestatie

  Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren graag in jou. Dat is logisch, want veel van onze medewerkers gaan na een paar jaar in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Sommigen starten voor zichzelf en weer anderen komen zelfs bij Prestatie zelf werken 😉 Dus wil je nog meer variatie in je werk of doorgroeien? Kies dan bijvoorbeeld voor: • Een training op locatie. • Een certificaat halen (bijv. voor de reachtruck, als je graag reachtruck wilt leren rijden). • Je taal een boost geven m.b.v. een taalcursus om effectiever te communiceren. Blijkt dat je hart niet in de logistiek ligt? Of heb je andere doelen voor over een paar jaar? Ook dan helpt ons uitzendbureau je daarbij. Daar beginnen we direct op dag 1 mee. We kijken samen wat je nodig hebt om dit doel te bereiken. Daarop baseren we een actieplan. Of dit nu gaat over een certificaat te halen, door te groeien in je baan als heftruckchauffeur of juist een andere richting? Dat maakt niet uit. Zo verlies jij de toekomst die je voor ogen hebt nooit uit het oog. Onze slogan is dan ook: “Jij kiest het doel, wij helpen.” Voor je denkt: “Dit klinkt te mooi om waar te zijn, dan zal het wel..” vraag ik je te stoppen met denken. Want ik ga hieronder eerlijk schetsen wat je mag verwachten. Werken als Heftruck chauffeur Werken als heftruck chauffeur is leuk, dat vooropgesteld, maar je moet het bijvoorbeeld niet erg vinden in ploegendienst te werken – en je bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen (mei t/m oktober). Flexibel zijn in werkuren? Dat is voor jou geen probleem.

  En..

  Er kan er maar één de winnaar zijn. Ben jij een ervaren heftruckchauffeur? Dan is de kans groter dat jij gekozen wordt. Wil je ook op een reachtruck leren rijden? Of beter nog.. Ben je ook al een reachtruckchauffeur? Dan scoor je twee plussen in één keer. Als containers laden en lossen jou niet onbekend is dan is dat super, maar.. Dit is slechts een van de criteria, so don’t worry. Zelfs als je jouw heftruckcertificaat pas net hebt maak je een goede kans. Als heftruck chauffeur doe je bij deze opdrachtgever namelijk meer, je voert o.a. zaken in op de computer. Ben je dus goed met computers en administratie? Dan heb je al een streepje voor. En misschien een open deur, maar nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn belangrijk. Een opdrachtgever wil immers niet de verkeerde containers binnenhalen of wegsturen. Maar dat spreekt voor jou voor zich. Presteren? Dat zit bij jou in het bloed, zowel op de heftruck als op de rest van de werkvloer. Je werkt containers op automatische piloot – en in een lekker tempo – de deur uit. Zo’n workflow geeft jou voldoening – en wij zien dat jij je best ervoor doet. Daarom belonen we je – en niet alleen met een leuk salaris. Je spaart namelijk ook gratis mee met ons creditsysteem. Waarbij je credits kan uitgeven aan een opleiding OF juist aan leuke dingen. Jij kiest wat past bij jouw doel 😉

  Als bovenstaande jou juist als muziek in de oren klinkt, lees dan snel verder.

  Wat doe ik als Heftruck chauffeur?

  Als heftruckchauffeur start je binnen een van de logistieke afdelingen. Het werk dat je doet? Dat loopt uiteen. Je verzamelt orders, laadt en lost containers en slaat goederen op. Daarbij controleer je de kwaliteit en hoeveelheid. En.. Je zorgt dat de containers op de juist plek staan natuurlijk.

  Alle producten die binnenkomen en eruit gaan controleren? Check. Van a naar b op je heftruck rond racen met zware goederen? Check. Ff snel een praatje maken met de chauffeurs? Check. Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Bij doelen die je wilt bereiken bieden wij waar mogelijk ondersteuning.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Heftruckchauffeur salaris €2.000,- per 4 weken (mogelijk toeslagen). (omgerekend €2.150 per maand)
  • Gratis meesparen aan het unieke Prestatie creditsysteem. Credits kan je uitgeven aan fun of scholing!

  Jouw profiel als Heftruck chauffeur

  • Een aantal jaar relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je wordt blij van variatie in je werk en doet graag meer dan alleen rijden.
  • Je bent ambitieus en wilt intern doorgroeien en/of werken aan je eigen toekomstplan.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om als heftruck chauffeur in ploegendienst te werken.
  • Je woont bij voorkeur in Amsterdam en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen).
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende en/of wilt je hier verder in ontwikkelen (je krijgt onze hulp uiteraard).
  • In het bezit zijn van een heftruck certificaat is een pré.

  Heb je geen vervoer? Afhankelijk van waar je woont haalt Prestatie jou op. Wij rijden vaak vanuit Den Haag naar onze opdrachtgevers.

  Weet je niet zeker of je wilt werken als heftruck chauffeur, maar overweeg je wel vacatures zoals heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, controleur, expediteur, CS combitruckchauffeur of een van de vele andere leuke logistieke vacatures? Stuur ons gewoon een mailtje of bel ons.

  Wij maken altijd tijd voor je. In die tijd bespreken we hoe jij kan werken aan de toekomst die je voor ogen hebt – en hoe wij je daarbij kunnen helpen. O.b.v. dit gesprek kunnen we een baan voor je zoeken, als jij dat wilt tenminste.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Chauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €2000 Per 4-weeks

  Vacature heftruck chauffeur Rotterdam Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime heftruck chauffeur. En dat ben jij natuurlijk, toch? Jij vindt het super tof om op een hef…

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Waddinxveen, Zuid-Holland

  Heftruckchauffeur Waddinxveen

  Wil jij uitzicht op een vast contract, snel beginnen en vervolgens lekker doorgroeien? Dan is deze vacature als Heftruckchauffeur in Waddinxveen écht wat voor jou! Lees snel verder!

  Voor onze opdrachtgever in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een logistieke topper. Naar jou dus! Want voor jou is rijden met een heftruck appeltje-eitje, toch? De enige ‘harde eis’ die we hebben is dat jij (minimaal 1 jaar) ervaring hebt als heftruck chauffeur? En het is belangrijk dat je jezelf goed verstaanbaar kan maken in het Engels en/of Nederlands, wel zo fijn voor je zelf, maar ook voor je collega’s natuurlijk. Want een logistiek magazijn runnen is een echte team-effort! Kan je ook nog rijden op een reachtruck? Dan is dat helemaal geweldig, maar relax, het is zeker geen must 😉 Kom je uit Den Haag (buiten het centrum)? Dan kan je met de vervoersdienst van logistiek uitzendbureau Prestatie meerijden, eigen vervoer is natuurlijk ook prima en ook met het OV is de reis goed te doen. Doordat er volop werkzaamheden en processen zijn waarbinnen jij je kan ontwikkelen, ben je al snel een allround logistiek medewerker.

  Waarom jij die variatie wilt? Simpel! Dat maakt het makkelijker om intern door te groeien én je te ontwikkelen in iets wat je leuk(er) vindt. Al is de variatie op zich meestal al fijn volgens je (toekomstige) collega’s 😉

  Handig om te weten: Zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren met alle liefde in jouw toekomst. Jij blij? Wij blij! “Afgezaagd, tuurlijk” Nope, het is echt!

  Over werken als uitzendkracht via uitzendbureau Prestatie.

  Wij geloven sterk in een band opbouwen met jou als persoon (en met al je andere collega’s bij Prestatie). Veel mensen werken inmiddels bij de werkgever waar ze als uitzendkracht begonnen zijn, maar er zijn ook medewerkers die na een uitstapje of vakantie steeds blijven terugkomen. Wij ontvangen ze altijd weer met open armen 🙂

  Wat ons nét wat anders maakt dan anderen.. Jouw toekomstdoelen staan bij Prestatie centraal, meteen vanaf dag één, vanaf het eerste gesprek! Samen met jou ontwikkelen we een kort plan van aanpak, lekker actiegericht zonder poespas. Waardoor jij altijd werkt aan de toekomst die je voor ogen hebt, wij ondersteunen je daarbij. Misschien had je dat al gelezen op onze website?

  “Ja, tuurlijk! Makkelijk gezegd” Denk je nu, maar wat merk ik daar van?

  Nou, je zal zien dat je bijvoorbeeld on the job trainingen kan krijgen, de mogelijkheden krijgt tot certificaten behalen en het volgen van een taalcursus. Allemaal met als doel: JOUW in- en externe doorgroei kansen voor je carrière te vergroten. Natuurlijk kun je ook andere zakelijke of privé doelen hebben, zoals op termijn een auto of huisje kopen óf voor jezelf beginnen bijvoorbeeld. Ook bij die doelen helpen we je graag. “Huh? Maar waarom doen jullie dat dan?”

  Wij geloven, net als jij, dat als je ergens lang wilt werken, je tevreden moet zijn over je werk én wilt kunnen doorgroeien. Toch?

  En daarnaast.. Waarom zouden we geld willen investeren in nieuwe mensen aantrekken, terwijl jij blijer wordt, met meer plezier naar je werk gaat én waarschijnlijk ook langer wilt blijven werken bij ons als we juist in JOU investeren. Als je het zo bekijkt klinkt het ineens best logisch, toch?

  En dat is het ook, voor ons tenminste. Daarom bieden we je die kansen dus ook én alle support die jij je daarbij kan wensen, ook in de vorm van advies, handvatten en begeleiding.

  P.s. Wil je gewoon lekker werken – en fun hebben? Dat kan ook natuurlijk. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen.

  Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als heftruck chauffeur in Waddinxveen

  Heftruck rijden is voor jou een eitje door je eerdere ervaring bij een logistiek bedrijf, distributiecentrum of magazijn.

  Jij rijdt met gemak pallets heen en weer tussen de stellingen en vrachtwagens (of binnen het magazijn zelf). Terwijl je dat doet houdt je er wel van om een beetje gas te geven Want op die manier vliegt de dag lekker snel voorbij. Right?

  Door jou in dienst te nemen weten we dat we niet hoeven uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. Net zoals dat de binnenkomende goederen ook op hun juiste plek moeten staan?

  Naast een lekker tempo in je werk ben je ook nauwkeurig, jij houdt immers niet van fouten maken. Als iemand het woord ‘collegialiteit’ noemt, denken ze waarschijnlijk meteen aan jou. Jij staat er voor je team en zij zijn er natuurlijk ook voor jou 😉 Samen maken jullie er een succes van.

  Je bent eigenlijk nooit te laat en als het gaat om werktijden ben je flexibel ingesteld. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze heftruck vacature in Waddinxveen heb je wisselende diensten. Je werkt namelijk in ploegendienst en zijn er diverse instaptijden, de range van werktijden is 07:00 t/m 00:00

  Hoe ziet mijn werk als heftruckchauffeur eruit?

  Het is allround. Ofwel de werkzaamheden binnen de logistiek, kunnen zoals jij weet, divers zijn. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Als je rijdt controleer je meestal ook. D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor heftruck rijden, maar wel animo om ook op de reachtruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 per week (uurloon: €14,49)
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00).
  • €2.318,40 per 4 weken (per maand €2.511,60).
  • Als je uit Den Haag komt kan je met het vervoer van ons logistieke uitzendbureau meerijden. Woon je ergens anders of wil je liever reizen met eigen vervoer of het OV? Dat is natuurlijk ook prima en uiteraard krijg je daar een reiskostenvergoeding voor.

  Jouw profiel als Reachtruckchauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Minimaal 1 jaar ervaring met heftruck rijden.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende.
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • In het bezit zijn van een heftruckcertificaat is een pre.
  • Als je ook heftruck kan rijden begin je met bonuspunten tijdens je sollicitatie.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Chauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €2318.40 Per 4-weeks

  Heftruckchauffeur Waddinxveen Wil jij uitzicht op een vast contract, snel beginnen en vervolgens lekker doorgroeien? Dan is deze vacature als Heftruckchauffeur in Waddinxveen écht wat voor jou! Lees …

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Waddinxveen, Zuid-Holland

  Vacature laadperron Waddinxveen (binnenkomende en uitgaande goederen)

  Voor deze vacature in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker voor het laden die zich bezighoudt met de binnenkomende en uitgaande goederen, ofwel de binnenkomende en uitgaande vrachten.

  Klinkt dat als iets voor jou? Top! Deze vacature past extra goed als je een beetje ambitieus bent en nog graag verder wilt groeien binnen een bedrijf. En jouw doel tijdens het werk? Dat is dus (intern) doorgroeien! Die kansen geeft onze opdrachtgever en ons uitzendbureau jou volop!

  Wie zoeken als logistiek medewerker (laadperron) in Waddinxveen?

  Jij bent bij het laden en lossen op je heftruck bezig met de binnenkomende en uitgaande vrachten, het is handig als je iemand bent die vooral op zoek is naar ‘een beetje meer’ in je functie. Variatie in je werk? Check. Er zijn namelijk tal van dingen waar jij je mee kan en mag bemoeien. Graag zelfs! Deze functie is net wat meer dan alleen vrachten binnenhalen en meegeven. Misschien is de vacature, op termijn dan, het beste uit te leggen als: “een allround logistiek medewerker, die heel vaak en graag op de heftruck zit”. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder.

  Er is ruimte voor jouw ideeën, maar soms is het even te druk op de werkvloer bij de opdrachtgever. Dan maar geen waardevolle input leveren? Natuurlijk wel! Want zelfs als het bij de opdrachtgever even druk is horen wij je ideeën graag. Wij koppelen jouw ideeën dan vervolgens terug aan de opdrachtgever als er wel even ruimte voor is. Voor elk goed idee dat je aandraagt krijg JIJ 100% van de credits natuurlijk. Want het zijn immers jouw ideeën!

  Je kan jezelf in deze functie als heftruck chauffeur binnenkomende en uitgaande goederen, o.a. doorontwikkelen tot een allround medewerker. Je leert verschillende activiteiten en processen beheersen. Ben jij zo iemand bent die zich snel nieuwe dingen eigen maakt? Dan val je al snel op bij het management. Zij – en wij als uitzendbureau – erkennen je potentieel natuurlijk. Daarom krijg je ook alle kansen die daarbij horen. Zo groei jij op het tempo dat je wilt (intern) steeds verder door. En bij meer certificaten? Daar hoort vaak ook meer loon bij, dat is ook mooi meegenomen.

  Liever niet doorgroeien, maar gewoon lekker op de heftruck blijven rijden zonder teveel extra’s? We snappen je. Dat kan ook prima! Het gaat er vooral om dat jij (het werk) doet dat je leuk vindt. Ook dan heb je gewoon uitzicht op vast, want heftruckchauffeurs die zo goed kunnen rijden als jij? Die zijn zeldzaam natuurlijk!

  Maak je jezelf zorgen over je sollicitatie? Dat is niet nodig. Bij ons gaat het erom “Dat jij een klik met ons voelt – en wij met jou.” Heb je een gezonde dosis ambitie en wil je hard werken? Dan kan je zelfs zonder papiertje een goede baan krijgen bij ons. Of.. Stapsgewijs naar de baan die jij wilt toegroeien. Als jij zorgt voor een goede inzet, dan zorgen wij voor de certificaten en begeleiding die je nodig hebt.

  Over het werken via uitzendbureau Prestatie

  Werken via uitzendbureau Prestatie is net wat anders dan andere uitzendbureaus. Want zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren graag in jou. Dat is logisch, want veel van onze medewerkers gaan na een paar jaar in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Sommige uitzendkrachten starten voor zichzelf, anderen komen zelfs weer bij Prestatie zelf (intern) werken, ook leuk! 😉 Wil jij nog meer variatie in je werk of doorgroeien? Kies dan bijvoorbeeld voor: • Een training op locatie. • Een certificaat halen (bijv. voor de reachtruck of combitruck). • Je taal een boost geven m.b.v. een taalcursus om effectiever te communiceren. Blijkt dat je hart niet in de logistiek ligt? Of heb je andere doelen voor over een paar jaar? Ook dan helpen wij je graag. Daar beginnen we direct op dag 1 mee. We kijken samen wat je nodig hebt om dit doel te bereiken. Daarop baseren we een actieplan. Of dit nu gaat over een certificaat te halen, door te groeien in je baan als heftruckchauffeur of juist een andere richting? Dat maakt niet uit. Zo verlies jij de toekomst die je voor ogen hebt nooit uit het oog. Onze slogan is dan ook: “Jij kiest het doel, wij helpen.” Voor je denkt: “Dit klinkt te mooi om waar te zijn, dan zal het wel..” vraag ik je te stoppen met denken. Want ik ga hieronder eerlijk schetsen wat je mag verwachten. Werken als Heftruck chauffeur (afdeling laden) Werken als heftruck chauffeur is leuk, dat vooropgesteld, maar je moet het bijvoorbeeld niet erg vinden in ploegendienst te werken – en je bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen (mei t/m oktober). Flexibel zijn in werkuren? Dat is voor jou geen probleem.

  En..

  Er kan er maar één de winnaar zijn. Ben jij een ervaren heftruckchauffeur? Dan is de kans groter dat jij gekozen wordt. Wil je ook op een reachtruck leren rijden? Of beter nog.. Ben je ook al een reachtruckchauffeur? Dan scoor je twee plussen in één keer. Als containers laden jou niet onbekend is dan is dat super, maar.. Dit is slechts een van de criteria, so don’t worry. Zelfs als je jouw heftruckcertificaat pas net hebt maak je een goede kans. Als heftruck chauffeur doe je bij deze opdrachtgever namelijk meer, je voert o.a. zaken in op de computer. Ben je dus goed met computers en administratie? Dan heb je al een streepje voor. En misschien een open deur, maar nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn belangrijk. Een opdrachtgever wil immers niet de verkeerde containers binnenhalen of wegsturen. Maar dat spreekt voor jou voor zich. Presteren? Dat zit bij jou in het bloed, zowel op de heftruck als op de rest van de werkvloer. Je werkt containers op automatische piloot – en in een lekker tempo – de deur uit. Zo’n workflow geeft jou voldoening – en wij zien dat jij je best ervoor doet. Daarom belonen we je – en niet alleen met een leuk salaris. Je spaart namelijk ook gratis mee met ons creditsysteem. Waarbij je credits kan uitgeven aan een opleiding OF juist aan leuke dingen. Jij kiest wat past bij jouw doel 😉

  Als bovenstaande jou juist als muziek in de oren klinkt, lees dan snel verder.

  Wat doe ik als Heftruck chauffeur (laden en lossen)?

  Je start binnen een van de logistieke afdelingen (voornamelijk bij de afdeling laden). Het werk dat je doet? Dat loopt uiteen. Je verzamelt orders, laadt containers en slaat goederen op. Daarbij controleer je de kwaliteit en hoeveelheid. En.. Je zorgt dat de containers op de juist plek staan natuurlijk.

  Alle producten die binnenkomen en eruit gaan controleren? Check. Van a naar b op je heftruck rond racen met zware goederen? Check. Ff snel een praatje maken met de chauffeurs? Check. Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Bij doelen die je wilt bereiken bieden wij waar mogelijk ondersteuning.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Heftruckchauffeur salaris €2.318,40 per 4 weken (mogelijk toeslagen). (omgerekend €2.492,28 per maand)
  • Gratis meesparen aan het unieke Prestatie creditsysteem. Credits kan je uitgeven aan fun of scholing!

  Jouw profiel als Heftruck chauffeur (laad- en losperron)

  • Een aantal jaar relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je wordt blij van variatie in je werk en doet graag meer dan alleen rijden.
  • Je bent ambitieus en wilt intern doorgroeien en/of werken aan je eigen toekomstplan.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om als heftruck chauffeur in ploegendienst te werken.
  • Je woont bij voorkeur in Waddinxveen en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen).
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende en/of wilt je hier verder in ontwikkelen (je krijgt onze hulp uiteraard).
  • In het bezit zijn van een heftruck certificaat is een pré.

  Weet je niet zeker of je wilt werken als heftruck chauffeur, maar overweeg je wel vacatures zoals heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, controleur, expediteur, CS combitruckchauffeur of een van de vele andere leuke logistieke vacatures? Stuur ons gewoon een mailtje of bel ons.

  Wij maken altijd tijd voor je. In die tijd bespreken we hoe jij kan werken aan de toekomst die je voor ogen hebt – en hoe wij je daarbij kunnen helpen. O.b.v. dit gesprek kunnen we een baan voor je zoeken, als jij dat wilt tenminste.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Chauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior, Medior
  Job Industry Logistiek
  Salary €2318.40 Per 4-weeks

  Vacature laadperron Waddinxveen (binnenkomende en uitgaande goederen) Voor deze vacature in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker voor het laden die zich bezighoudt met de binnenko…

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Waddinxveen, Zuid-Holland

  Vacature lader losser Waddinxveen

  Voor deze vacature in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een fulltime vorkheftruck chauffeur die zich voornamelijk bezighoudt met binnenkomende vrachten. Klinkt dat als iets voor jou? Top! De vacature past extra goed als je een beetje ambitieus bent en nog graag verder wilt groeien binnen een bedrijf. En jouw doel tijdens het werk? Dat is dus (intern) doorgroeien! Die kansen geeft onze opdrachtgever en ons uitzendbureau jou volop!

  Wie ben jij als lader in Waddinxveen?

  Jij bent als lader op je heftruck bezig met de binnenkomende en uitgaande vrachten, het is handig als je iemand bent die vooral op zoek is naar ‘een beetje meer’ in je functie. Variatie in je werk? Check. Er zijn namelijk tal van dingen waar jij je mee kan en mag bemoeien. Graag zelfs! Deze functie is net wat meer dan alleen vrachten binnenhalen en meegeven. Misschien is de vacature, op termijn dan, het beste uit te leggen als: “een allround logistiek medewerker, die heel vaak en graag op de heftruck zit”. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder.

  Er is ruimte voor jouw ideeën, maar soms is het even te druk op de werkvloer bij de opdrachtgever. Dan maar geen waardevolle input leveren? Natuurlijk wel! Want zelfs als het bij de opdrachtgever even druk is horen wij je ideeën graag. Wij koppelen jouw ideeën dan vervolgens terug aan de opdrachtgever als er wel even ruimte voor is. Voor elk goed idee dat je aandraagt krijg JIJ 100% van de credits natuurlijk. Want het zijn immers jouw ideeën!

  Je kan jezelf in deze functie als heftruck chauffeur binnenkomende goederen, o.a. doorontwikkelen tot een allround medewerker. Je leert verschillende activiteiten en processen beheersen. Ben jij zo iemand bent die zich snel nieuwe dingen eigen maakt? Dan val je al snel op bij het management. Zij – en wij als uitzendbureau – erkennen je potentieel natuurlijk. Daarom krijg je ook alle kansen die daarbij horen. Zo groei jij op het tempo dat je wilt (intern) steeds verder door. En bij meer certificaten? Daar hoort vaak ook meer loon bij, dat is ook mooi meegenomen.

  Liever niet doorgroeien, maar gewoon lekker op de heftruck blijven rijden zonder teveel extra’s? We snappen je. Dat kan ook prima! Het gaat er vooral om dat jij (het werk) doet dat je leuk vindt. Ook dan heb je gewoon uitzicht op vast, want heftruckchauffeurs die zo goed kunnen rijden als jij? Die zijn zeldzaam natuurlijk!

  Maak je jezelf zorgen over je sollicitatie? Dat is niet nodig. Bij ons gaat het erom “Dat jij een klik met ons voelt – en wij met jou.” Heb je een gezonde dosis ambitie en wil je hard werken? Dan kan je zelfs zonder papiertje een goede baan krijgen bij ons. Of.. Stapsgewijs naar de baan die jij wilt toegroeien. Als jij zorgt voor een goede inzet, dan zorgen wij voor de certificaten en begeleiding die je nodig hebt.

  Over het werken via uitzendbureau Prestatie

  Werken via uitzendbureau Prestatie is net wat anders dan andere uitzendbureaus. Want zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren graag in jou. Dat is logisch, want veel van onze medewerkers gaan na een paar jaar in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Sommige uitzendkrachten starten voor zichzelf, anderen komen zelfs weer bij Prestatie zelf (intern) werken, ook leuk! 😉 Wil jij nog meer variatie in je werk of doorgroeien? Kies dan bijvoorbeeld voor: • Een training op locatie. • Een certificaat halen (bijv. voor de reachtruck of combitruck). • Je taal een boost geven m.b.v. een taalcursus om effectiever te communiceren. Blijkt dat je hart niet in de logistiek ligt? Of heb je andere doelen voor over een paar jaar? Ook dan helpen wij je graag. Daar beginnen we direct op dag 1 mee. We kijken samen wat je nodig hebt om dit doel te bereiken. Daarop baseren we een actieplan. Of dit nu gaat over een certificaat te halen, door te groeien in je baan als heftruckchauffeur of juist een andere richting? Dat maakt niet uit. Zo verlies jij de toekomst die je voor ogen hebt nooit uit het oog. Onze slogan is dan ook: “Jij kiest het doel, wij helpen.” Voor je denkt: “Dit klinkt te mooi om waar te zijn, dan zal het wel..” vraag ik je te stoppen met denken. Want ik ga hieronder eerlijk schetsen wat je mag verwachten. Werken als Heftruck chauffeur (afdeling laden en lossen) Werken als heftruck chauffeur is leuk, dat vooropgesteld, maar je moet het bijvoorbeeld niet erg vinden in ploegendienst te werken – en je bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen (mei t/m oktober). Flexibel zijn in werkuren? Dat is voor jou geen probleem.

  En..

  Er kan er maar één de winnaar zijn. Ben jij een ervaren heftruckchauffeur? Dan is de kans groter dat jij gekozen wordt. Wil je ook op een reachtruck leren rijden? Of beter nog.. Ben je ook al een reachtruckchauffeur? Dan scoor je twee plussen in één keer. Als containers laden en lossen jou niet onbekend is dan is dat super, maar.. Dit is slechts een van de criteria, so don’t worry. Zelfs als je jouw heftruckcertificaat pas net hebt maak je een goede kans. Als heftruck chauffeur doe je bij deze opdrachtgever namelijk meer, je voert o.a. zaken in op de computer. Ben je dus goed met computers en administratie? Dan heb je al een streepje voor. En misschien een open deur, maar nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn belangrijk. Een opdrachtgever wil immers niet de verkeerde containers binnenhalen of wegsturen. Maar dat spreekt voor jou voor zich. Presteren? Dat zit bij jou in het bloed, zowel op de heftruck als op de rest van de werkvloer. Je werkt containers op automatische piloot – en in een lekker tempo – de deur uit. Zo’n workflow geeft jou voldoening – en wij zien dat jij je best ervoor doet. Daarom belonen we je – en niet alleen met een leuk salaris. Je spaart namelijk ook gratis mee met ons creditsysteem. Waarbij je credits kan uitgeven aan een opleiding OF juist aan leuke dingen. Jij kiest wat past bij jouw doel 😉

  Als bovenstaande jou juist als muziek in de oren klinkt, lees dan snel verder.

  Wat doe ik als Heftruck chauffeur (afdeling laden)?

  Als heftruckchauffeur start je binnen een van de logistieke afdelingen. Het werk dat je doet? Dat loopt uiteen. Je verzamelt orders, laadt en lost containers en slaat goederen op. Daarbij controleer je de kwaliteit en hoeveelheid. En.. Je zorgt dat de containers op de juist plek staan natuurlijk.

  Alle producten die binnenkomen en eruit gaan controleren? Check. Van a naar b op je heftruck rond racen met zware goederen? Check. Ff snel een praatje maken met de chauffeurs? Check. Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Bij doelen die je wilt bereiken bieden wij waar mogelijk ondersteuning.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Heftruckchauffeur salaris €2.318,40 per 4 weken (mogelijk toeslagen). (omgerekend €2.492,28 per maand)
  • Gratis meesparen aan het unieke Prestatie creditsysteem. Credits kan je uitgeven aan fun of scholing!

  Jouw profiel als Heftruck chauffeur (lader en losser)

  • Een aantal jaar relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je wordt blij van variatie in je werk en doet graag meer dan alleen rijden.
  • Je bent ambitieus en wilt intern doorgroeien en/of werken aan je eigen toekomstplan.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om als heftruck chauffeur in ploegendienst te werken.
  • Je woont bij voorkeur in Amsterdam en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen).
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende en/of wilt je hier verder in ontwikkelen (je krijgt onze hulp uiteraard).
  • In het bezit zijn van een heftruck certificaat is een pré.

  Weet je niet zeker of je wilt werken als heftruck chauffeur, maar overweeg je wel vacatures zoals heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, controleur, expediteur, CS combitruckchauffeur of een van de vele andere leuke logistieke vacatures? Stuur ons gewoon een mailtje of bel ons.

  Wij maken altijd tijd voor je. In die tijd bespreken we hoe jij kan werken aan de toekomst die je voor ogen hebt – en hoe wij je daarbij kunnen helpen. O.b.v. dit gesprek kunnen we een baan voor je zoeken, als jij dat wilt tenminste.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Chauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior, Medior
  Job Industry Logistiek
  Salary €2318.40 Per 4-weeks

  Vacature lader losser Waddinxveen Voor deze vacature in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een fulltime vorkheftruck chauffeur die zich voornamelijk bezighoudt met binnenkomende vrachten. Klinkt dat al…

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Moerdijk, Noord-Brabant

  Vorkheftruck chauffeur Moerdijk 

  Wil jij graag snel starten als vorkheftruck chauffeur in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature ga je aan de slag met het picken van orders. Hoe dat werkt? Dat weet je al door je ervaring van je vorige baan, bij een uitzendbureau of een logistieke opdrachtgever. In deze logistieke job kan je nog veel meer bereiken, het ligt er maar net aan hoe ambitieus jij zelf bent. Want bij onze opdrachtgever in Moerdijk krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door certificaten te halen om te kunnen rijden op andere machines, zoals een reachtruck of combitruck, zo maak je je werk naast heftruck rijden nog gevarieerder. Maar ja, misschien kan je dat zelfs al? Dan zijn er nog genoeg andere dingen waarin je jezelf hier kan ontwikkelen. Staat de vacature al even open? Relax, want we zijn doorlopend op zoek naar top uitzendmedewerkers zoals jij!

  Dit ben jij als vorkheftruck chauffeur in Moerdijk

  Wat je doet tijdens orderpicken in een logistiek magazijn? Dat kan jij ons zo vertellen. Eigenlijk heel simpel, het is het snel en goed verzamelen van orders! En natuurlijk de dingen die ermee samenhangen. Zoals? Het controleren van je orders na een pickronde. Daarna gaan ze naar de juiste plek in het magazijn of kan je ze bijvoorbeeld direct meegeven aan het transport. Hoe dat werkt? Dat weet je waarschijnlijk al, omdat je het bijvoorbeeld bij je vorige baan ook al hebt gedaan. Zo niet, dan leer je dat al snel. Zo zijn er nog wel meer dingen, zoals het laden en lossen van orders en je collega’s helpen. Je hebt in ieder geval genoeg variatie in je werk! En door jezelf te ontwikkelen komt er alleen nog maar meer variatie bij. Je hebt als vorkheftruckchauffeur oog voor je omgeving, dat moet ook wel, want anders bots je natuurlijk 😉 Omdat je al bekend bent binnen de logistiek kan je al snel met een aardige snelheid orders picken. Door je ervaring weet je ook dat de goederen die binnenkomen in het magazijn er ook weer uit moeten, zo snel mogelijk! Daar zorg jij samen met je collega pickers voor. Als team doen jullie dat snel en goed natuurlijk, het is een teameffort! Zijn alle goederen voor die dag de deur uit? Dan is jouw werk ook klaar, ha, een heerlijk voldaan gevoel! Soms is het even topdrukte, in dat geval ben jij de eerste die zegt, “ff gas bijgeven”. Je collega’s weten dat ze op jouw skills kunnen bouwen, ook op een hectische dag. Verder vind je het wel relaxt om in de avond te werken. In je werktijden ben je flexibel. Extra werken? Dat spreekt je wel aan. Want je laat je bankrekening graag groeien. Toch? Het woord ploegendienst? Daar ben je al bekend mee, misschien door je vorige baan? Werken als vorkheftruck chauffeur in Moerdijk Bij de opdrachtgever in Moerdijk ga je als uitzendkracht op een een logistieke afdeling werken. Jouw taak? Dat is het nauwkeurig en op snelheid verzamelen van orders die de deur uit moeten, natuurlijk is het wel iets meer dan dat. Je pickt rondes in het magazijn, maar daarna check je ook even of je jouw orders wel goed gepickt hebt natuurlijk. Ook het in ontvangst nemen, laden, lossen en controleren is jou niet onbekend. Zo zorg je dat de juiste aantallen en producten binnenkomen én de deur uitgaan. Op die manier krijgen de klanten van de opdrachtgever ook écht wat ze besteld hebben. Wel zo fijn, toch? Ben je goed in je baan? Dan krijg je daar natuurlijk ook waardering voor. Elke baan in dit magazijn is belangrijk, net zo belangrijk als die van een manager, een chauffeur of welke andere functie dan ook. Want.. Het logistieke proces? Dat is slechts zo sterk als zijn zwakste schakel. En dat snap jij helemaal. Dus zie jij een collega die even moeite heeft met het picken of een andere taak? Dan zorg je er als team voor dat de targets toch gehaald worden? Misschien door hem even snel wat tips te geven, zodat je collega weer doorkan. Jij versterkt letterlijk het team(gevoel)! Werken als uitzendkracht bij uitzendbureau Prestatie Als uitzendkracht bij ons uitzendbureau krijg jij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Ons motto is “Jij kiest het doel, wij helpen!” Samen met jou gaan we al tijdens het eerste gesprek in op je toekomstdoelen. Wil je bijvoorbeeld op termijn in vaste dienst komen? Doorgroeien naar een andere functie? Een huisje kopen? Of wat anders? Jij geeft het doel aan en samen met jou kijken we hoe we jou als uitzendbureau kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld door opleidingen, advies, maar hoe het er ook uitziet. We starten altijd met een kort plan van aanpak opstellen. Zo weten we waar jouw ambities liggen en hoe we jou kunnen helpen gericht aan je doelen te werken. Natuurlijk moet je daar zelf ook wat voor doen, maar op deze manier heb je vanaf de start de handvatten en mogelijkheden om dat zo effectief mogelijk te doen. Waarom we dat doen? Omdat we geloven in een band opbouwen met jou als uitzendkracht. Ben jij tevreden? Dan presteer je beter en ga je met meer zin naar het werk. Waarschijnlijk wil je langer met ons werken, toch? Ja, oké, en? Nou, daardoor hoeven wij bijvoorbeeld geen geld uit te geven aan nieuw personeel werven. Dat geld kunnen we mooi weer inzetten om jou te helpen om te groeien. Eigenlijk best logisch als je er zo over nadenkt. Toch? Verder spaar je bij ons altijd gratis en automatisch, mee aan ons unieke creditsysteem. Die credits kan je uitgeven aan fun of scholing. Ook dat is maar net wat bij jouw doelen past 😉 Heb jij al zin om te beginnen en spreekt onze visie jou aan? Solliciteer dan zo even! Onze opdrachtgevers zoeken doorlopen naar allerlei logistieke medewerkers. Waarschijnlijk kun je gewoon in deze functie starten, maar zelfs als deze vacature onverhoopt is ingevuld, hebben we waarschijnlijk nog wel een leuke passende vacature voor je openstaan, welke baan je kiest? Dat bepaal jij zelf natuurlijk! Jouw profiel als vorkheftruck chauffeur

  • Werkervaring in de logistiek is wenselijk, zeker als heftruck chauffeur
  • Je woont bij voorkeur in Moerdijk en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen)
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • je bent al in het bezit zijn van een heftruck certificaat. Misschien zelfs andere certificaten? Dan scoor je helemaal bonuspunten!

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Volop doorgroei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €12,50 p.u. excl. toeslagen. ( €2.000,- per 4 weken o.b.v. 40 uur – €2.150,- per maand )
  • Automatisch credits sparen met ons unieke creditsysteem, credits kan je uitgeven aan fun of scholing.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, maar waarschijnlijk zelfs sneller 😉

  Job Features

  Job Category Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €2000 Per 4-weeks

  Vorkheftruck chauffeur Moerdijk  Wil jij graag snel starten als vorkheftruck chauffeur in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature ga je aan de slag met het picken van orders. Hoe dat werkt? Dat we…

   

  Quick Apply Read More

   

  Lader en losser Amsterdam | Prestatie

  €1920 – €2000 Per 4-weeks

  Fulltime

  Amsterdam, Noord-Holland

  Vacature lader en losser Amsterdam

  Voor deze vacature in Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime vorkheftruck chauffeur die zich bezighoudt met laden en losen. In deze functie ben jij  voornamelijk bezig met de binnenkomende en uitgaande vrachten.

  Klinkt dat als iets voor jou? Top! Deze vacature past extra goed als je een beetje ambitieus bent en nog graag verder wilt groeien binnen een bedrijf. En jouw doel tijdens het werk? Dat is dus (intern) doorgroeien! Die kansen geeft onze opdrachtgever en ons uitzendbureau jou volop!

  Wie zoeken als medewerker laden en lossen in Amsterdam?

  Jij bent bij het laadperron op je heftruck bezig met de binnenkomende en uitgaande vrachten, het is handig als je iemand bent die vooral op zoek is naar ‘een beetje meer’ in je functie. Variatie in je werk? Check. Er zijn namelijk tal van dingen waar jij je mee kan en mag bemoeien. Graag zelfs! Deze functie is net wat meer dan alleen vrachten binnenhalen en meegeven. Misschien is de vacature, op termijn dan, het beste uit te leggen als: “een allround logistiek medewerker, die heel vaak en graag op de heftruck zit”. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder.

  Er is ruimte voor jouw ideeën, maar soms is het even te druk op de werkvloer bij de opdrachtgever. Dan maar geen waardevolle input leveren? Natuurlijk wel! Want zelfs als het bij de opdrachtgever even druk is horen wij je ideeën graag. Wij koppelen jouw ideeën dan vervolgens terug aan de opdrachtgever als er wel even ruimte voor is. Voor elk goed idee dat je aandraagt krijg JIJ 100% van de credits natuurlijk. Want het zijn immers jouw ideeën!

  Je kan jezelf in deze functie als heftruck chauffeur binnenkomende en uitgaande goederen, o.a. doorontwikkelen tot een allround medewerker. Je leert verschillende activiteiten en processen beheersen. Ben jij zo iemand bent die zich snel nieuwe dingen eigen maakt? Dan val je al snel op bij het management. Zij – en wij als uitzendbureau – erkennen je potentieel natuurlijk. Daarom krijg je ook alle kansen die daarbij horen. Zo groei jij op het tempo dat je wilt (intern) steeds verder door. En bij meer certificaten? Daar hoort vaak ook meer loon bij, dat is ook mooi meegenomen.

  Liever niet doorgroeien, maar gewoon lekker op de heftruck blijven rijden zonder teveel extra’s? We snappen je. Dat kan ook prima! Het gaat er vooral om dat jij (het werk) doet dat je leuk vindt. Ook dan heb je gewoon uitzicht op vast, want heftruckchauffeurs die zo goed kunnen rijden als jij? Die zijn zeldzaam natuurlijk!

  Maak je jezelf zorgen over je sollicitatie? Dat is niet nodig. Bij ons gaat het erom “Dat jij een klik met ons voelt – en wij met jou.” Heb je een gezonde dosis ambitie en wil je hard werken? Dan kan je zelfs zonder papiertje een goede baan krijgen bij ons. Of.. Stapsgewijs naar de baan die jij wilt toegroeien. Als jij zorgt voor een goede inzet, dan zorgen wij voor de certificaten en begeleiding die je nodig hebt.

  Over het werken via uitzendbureau Prestatie

  Werken via uitzendbureau Prestatie is net wat anders dan andere uitzendbureaus. Want zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren graag in jou. Dat is logisch, want veel van onze medewerkers gaan na een paar jaar in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Sommige uitzendkrachten starten voor zichzelf, anderen komen zelfs weer bij Prestatie zelf (intern) werken, ook leuk! 😉 Wil jij nog meer variatie in je werk of doorgroeien? Kies dan bijvoorbeeld voor: • Een training op locatie. • Een certificaat halen (bijv. voor de reachtruck of combitruck). • Je taal een boost geven m.b.v. een taalcursus om effectiever te communiceren. Blijkt dat je hart niet in de logistiek ligt? Of heb je andere doelen voor over een paar jaar? Ook dan helpen wij je graag. Daar beginnen we direct op dag 1 mee. We kijken samen wat je nodig hebt om dit doel te bereiken. Daarop baseren we een actieplan. Of dit nu gaat over een certificaat te halen, door te groeien in je baan als heftruckchauffeur of juist een andere richting? Dat maakt niet uit. Zo verlies jij de toekomst die je voor ogen hebt nooit uit het oog. Onze slogan is dan ook: “Jij kiest het doel, wij helpen.” Voor je denkt: “Dit klinkt te mooi om waar te zijn, dan zal het wel..” vraag ik je te stoppen met denken. Want ik ga hieronder eerlijk schetsen wat je mag verwachten. Werken als Heftruck chauffeur (afdeling laden en lossen) Werken als heftruck chauffeur is leuk, dat vooropgesteld, maar je moet het bijvoorbeeld niet erg vinden in ploegendienst te werken – en je bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen (mei t/m oktober). Flexibel zijn in werkuren? Dat is voor jou geen probleem.

  En..

  Er kan er maar één de winnaar zijn. Ben jij een ervaren heftruckchauffeur? Dan is de kans groter dat jij gekozen wordt. Wil je ook op een reachtruck leren rijden? Of beter nog.. Ben je ook al een reachtruckchauffeur? Dan scoor je twee plussen in één keer. Als containers laden jou niet onbekend is dan is dat super, maar.. Dit is slechts een van de criteria, so don’t worry. Zelfs als je jouw heftruckcertificaat pas net hebt maak je een goede kans. Als heftruck chauffeur doe je bij deze opdrachtgever namelijk meer, je voert o.a. zaken in op de computer. Ben je dus goed met computers en administratie? Dan heb je al een streepje voor. En misschien een open deur, maar nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn belangrijk. Een opdrachtgever wil immers niet de verkeerde containers binnenhalen of wegsturen. Maar dat spreekt voor jou voor zich. Presteren? Dat zit bij jou in het bloed, zowel op de heftruck als op de rest van de werkvloer. Je werkt containers op automatische piloot – en in een lekker tempo – de deur uit. Zo’n workflow geeft jou voldoening – en wij zien dat jij je best ervoor doet. Daarom belonen we je – en niet alleen met een leuk salaris. Je spaart namelijk ook gratis mee met ons creditsysteem. Waarbij je credits kan uitgeven aan een opleiding OF juist aan leuke dingen. Jij kiest wat past bij jouw doel 😉

  Als bovenstaande jou juist als muziek in de oren klinkt, lees dan snel verder.

  Wat doe ik als Heftruck chauffeur (afdeling laden en losse)?

  Je start binnen een van de logistieke afdelingen (voornamelijk bij de afdeling laden en lossen). Het werk dat je doet? Dat loopt uiteen. Je verzamelt orders, laadt containers en slaat goederen op. Daarbij controleer je de kwaliteit en hoeveelheid. En.. Je zorgt dat de containers op de juist plek staan natuurlijk.

  Alle producten die binnenkomen en eruit gaan controleren? Check. Van a naar b op je heftruck rond racen met zware goederen? Check. Ff snel een praatje maken met de chauffeurs? Check. Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Bij doelen die je wilt bereiken bieden wij waar mogelijk ondersteuning.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Heftruckchauffeur salaris €1.920,- – €2.000,- per 4 weken (mogelijk toeslagen). (omgerekend €2.150 per maand)
  • Gratis meesparen aan het unieke Prestatie creditsysteem. Credits kan je uitgeven aan fun of scholing!

  Jouw profiel als Heftruck chauffeur (laad- en losperron)

  • Een aantal jaar relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je wordt blij van variatie in je werk en doet graag meer dan alleen rijden.
  • Je bent ambitieus en wilt intern doorgroeien en/of werken aan je eigen toekomstplan.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om als heftruck chauffeur in ploegendienst te werken.
  • Je woont bij voorkeur in Amsterdam en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen).
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende en/of wilt je hier verder in ontwikkelen (je krijgt onze hulp uiteraard).
  • In het bezit zijn van een heftruck certificaat is een pré.

  Weet je niet zeker of je wilt werken als heftruck chauffeur, maar overweeg je wel vacatures zoals heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, controleur, expediteur, CS combitruckchauffeur of een van de vele andere leuke logistieke vacatures? Stuur ons gewoon een mailtje of bel ons.

  Wij maken altijd tijd voor je. In die tijd bespreken we hoe jij kan werken aan de toekomst die je voor ogen hebt – en hoe wij je daarbij kunnen helpen. O.b.v. dit gesprek kunnen we een baan voor je zoeken, als jij dat wilt tenminste.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Chauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior, Medior
  Job Industry Logistiek
  Salary €1920 – €2000 Per 4-weeks

  Vacature lader en losser Amsterdam Voor deze vacature in Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime vorkheftruck chauffeur die zich bezighoudt met laden en losen. In deze functie ben jij  voornamel…

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Zoetermeer, Zuid-Holland

  Heftruckchauffeur Zoetermeer

  Heftruckchauffeur in Zoetermeer gezocht! Wil jij werken bij een werkgever die volop doorgroei mogelijkheden biedt? Top! Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een logistieke topper, jij dus! Is rijden met een heftruck voor jou appeltje eitje? En heb jij al ervaring als heftruck chauffeur? Nice! Geen must, maar als je ook nog een reachtruck kan bedienen… Dan heb je een 3+ bij je sollicitatie. Kom je uit Den Haag? Dan kan je met de vervoersdienst van logistiek uitzendbureau Prestatie meerijden. Zo niet? Dan is het handig als je in Zoetermeer woont en/of over eigen vervoer beschikt. No stress, zelfs met het OV is het reizen naar deze opdrachtgever goed te doen. Voor deze functie als heftruckrijder in Zoetermeer, vragen we dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt als heftruckchauffeur. Hoe meer ervaring je al hebt? Hoe meer bonuspunten je scoort, zowel bij de opdrachtgever als ons uitzendbureau zelf! Natuurlijk doe je meer dan rondrijden in het magazijn, de logistiek is dynamisch, allround.. Net als je functie dus! Er komen diverse activiteiten en processen voorbij, waarin jij  je in kan ontwikkelen. Je leert systemen moeiteloos kennen en daardoor ontwikkel jij jezelf ‘with ease’ tot een allround logistiek medewerker. Dat biedt je volop kansen om door te groeien, naar functies die jij wilt! Wij helpen jou als uitzendbureau daar graag bij (daarover verder naar onder in deze vacature meer) én onze opdrachtgever ook!

  Over werken als heftruckchauffeur via uitzendbureau Prestatie

  Je toekomstdoelen staan centraal vanaf dag één bij ons logistieke uitzendbureau, letterlijk! We zetten ze namelijk samen met jou op papier in een kort plan van aanpak, dat doen we al in ons eerste gesprek met jou. Waarom? Zodat jij de toekomst die je voor ogen hebt niet uit het oog verliest, wij helpen jou vervolgens om daar gericht naartoe te werken. Hoe? Door jou ondersteuning te bieden, met trainingen op locatie, de mogelijkheid tot certificaten te behalen, advies en meer! Het ligt er maar net aan wat past bij jouw doelen. “Jij kiest het doel, wij helpen!” Is niet voor niets onze slogan 😉 Waarom we jou zo graag helpen? Simpel. Wij geloven, net als jij, dat als je ergens lang wilt werken, je ook moet kunnen doorgroeien, toch? Dat is dus precies waar we voor jou voor zorgen. Heb je andere doelen dan in vaste dienst komen of intern doorgroeien? Zoals over een paar jaartjes voor jezelf beginnen, sparen voor een huisje, etc? Maak ook dan je doel kenbaar. We zijn er voor jou, of je doelen nu gaan over werk of privé, wij denken mee. . P.s. Natuurlijk heeft niet iedereen zin in doelen stellen of doorgroeien. Dus wil jij vooral gewoon lekker werken – en wat fun hebben? Snappen we. Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen. Dus wat je ook kiest.. Jij kiest het doel, wij helpen.

  Dit ben jij als heftruck chauffeur in Zoetermeer.

  Heftruck rijden is voor jou een eitje. Je hebt namelijk al ervaring als heftruckchauffeur. De logistiek, het magazijn.. Dat is voor jou bekend terrein! Jij pickt met gemak orders bij elkaar of plaatst ze in de stellingen. Terwijl je dat doet hou je er wel van om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. Toch? We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek. Vroeg uit je bed? Dat is geen issue voor jou, want je bent ook op tijd weer klaar toch? In deze functie werk je namelijk van 07:00 tot 16:00.

  Hoe ziet mijn werk als heftruckchauffeur in Zoetermeer eruit?

  Als heftruckchauffeur in Zoetermeer ga je in de slag in de vorm van een ‘allround functie’. Dat de werkzaamheden in een magazijn divers zijn? Dat hoeven we jou niet uit te leggen, jij houdt wel van die afwisseling. De ene keer verzamel je orders, dan ben je weer bezig met containers laden – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan. “Het hoort er allemaal bij.” Soms parkeer je je truck ff, want naast snelheid is nauwkeurigheid ook belangrijk. Even de orders en bestellingen controleren dus 😉 Je checkt binnenkomende en uitgaande goederen per klant of transport. Omdat jij kwaliteit belangrijk vindt gaan er onder jouw toezicht geen onvolledige orders de deur uit. Leuk om te weten: “you never drive alone”. Al je collega’s binnen de logistieke afdelingen rijden namelijk op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als jij van beide al een certificaat hebt (een dikke plus), maar geen must natuurlijk 😉 We weten dat jij snel leert, dat weet jij ook van jezelf. Toch? Heb je alleen het certificaat voor heftruck rijden, maar wel animo om ook op de reachtruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar dus wel mee 😉 Een aanbod dat je niet kunt weigeren • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn. • Uitzicht op een vaste aanstelling. • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie. • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team. • Aantal uren: 40 per week (uurloon: €14,49) • Toeslagen afhankelijk van je uren. • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00). • Loon: €2.318,40 per 4 weken (per maand €2.511,60). Jouw profiel als heftruckchauffeur in Zoetermeer • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Minimaal 1 jaar ervaring op de heftruck. • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je bent bereid om in ploegendienst te werken. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende. • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding. Woon je in Den Haag? Dan brengen wij je, als je wilt, met ons vervoer naar je werk. • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre. • Als je ook heftruck kan rijden begin je met bonuspunten tijdens je sollicitatie. • Je woont in Zoetermeer en kan makkelijk naar het werk komen of je woont buiten Zoetermeer en beschikt over eigen vervoer Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Chauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior
  Job Industry Logistiek
  Salary €2.318 Per 4-weeks

  Heftruckchauffeur Zoetermeer Heftruckchauffeur in Zoetermeer gezocht! Wil jij werken bij een werkgever die volop doorgroei mogelijkheden biedt? Top! Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer zijn wij op z…

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Rotterdam, Zuid-Holland

  Vacature medewerker laadperron Rotterdam

  Voor deze vacature in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime vorkheftruck chauffeur bij het laadperron. In deze functie ben jij  voornamelijk bezig met binnenkomende vrachten.

  Klinkt dat als iets voor jou? Top! Deze vacature past extra goed als je een beetje ambitieus bent en nog graag verder wilt groeien binnen een bedrijf. En jouw doel tijdens het werk? Dat is dus (intern) doorgroeien! Die kansen geeft onze opdrachtgever en ons uitzendbureau jou volop!

  Wie zoeken als medewerker laadperron in Rotterdam?

  Jij bent bij het laadperron op je heftruck bezig met de binnenkomende vrachten, het is handig als je iemand bent die vooral op zoek is naar ‘een beetje meer’ in je functie. Variatie in je werk? Check. Er zijn namelijk tal van dingen waar jij je mee kan en mag bemoeien. Graag zelfs! Deze functie is net wat meer dan alleen vrachten binnenhalen en meegeven. Misschien is de vacature, op termijn dan, het beste uit te leggen als: “een allround logistiek medewerker, die heel vaak en graag op de heftruck zit”. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder.

  Er is ruimte voor jouw ideeën, maar soms is het even te druk op de werkvloer bij de opdrachtgever. Dan maar geen waardevolle input leveren? Natuurlijk wel! Want zelfs als het bij de opdrachtgever even druk is horen wij je ideeën graag. Wij koppelen jouw ideeën dan vervolgens terug aan de opdrachtgever als er wel even ruimte voor is. Voor elk goed idee dat je aandraagt krijg JIJ 100% van de credits natuurlijk. Want het zijn immers jouw ideeën!

  Je kan jezelf in deze functie als heftruck chauffeur binnenkomende goederen, o.a. doorontwikkelen tot een allround medewerker. Je leert verschillende activiteiten en processen beheersen. Ben jij zo iemand bent die zich snel nieuwe dingen eigen maakt? Dan val je al snel op bij het management. Zij – en wij als uitzendbureau – erkennen je potentieel natuurlijk. Daarom krijg je ook alle kansen die daarbij horen. Zo groei jij op het tempo dat je wilt (intern) steeds verder door. En bij meer certificaten? Daar hoort vaak ook meer loon bij, dat is ook mooi meegenomen.

  Liever niet doorgroeien, maar gewoon lekker op de heftruck blijven rijden zonder teveel extra’s? We snappen je. Dat kan ook prima! Het gaat er vooral om dat jij (het werk) doet dat je leuk vindt. Ook dan heb je gewoon uitzicht op vast, want heftruckchauffeurs die zo goed kunnen rijden als jij? Die zijn zeldzaam natuurlijk!

  Maak je jezelf zorgen over je sollicitatie? Dat is niet nodig. Bij ons gaat het erom “Dat jij een klik met ons voelt – en wij met jou.” Heb je een gezonde dosis ambitie en wil je hard werken? Dan kan je zelfs zonder papiertje een goede baan krijgen bij ons. Of.. Stapsgewijs naar de baan die jij wilt toegroeien. Als jij zorgt voor een goede inzet, dan zorgen wij voor de certificaten en begeleiding die je nodig hebt.

  Over het werken via uitzendbureau Prestatie

  Werken via uitzendbureau Prestatie is net wat anders dan andere uitzendbureaus. Want zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren graag in jou. Dat is logisch, want veel van onze medewerkers gaan na een paar jaar in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Sommige uitzendkrachten starten voor zichzelf, anderen komen zelfs weer bij Prestatie zelf (intern) werken, ook leuk! 😉 Wil jij nog meer variatie in je werk of doorgroeien? Kies dan bijvoorbeeld voor: • Een training op locatie. • Een certificaat halen (bijv. voor de reachtruck of combitruck). • Je taal een boost geven m.b.v. een taalcursus om effectiever te communiceren. Blijkt dat je hart niet in de logistiek ligt? Of heb je andere doelen voor over een paar jaar? Ook dan helpen wij je graag. Daar beginnen we direct op dag 1 mee. We kijken samen wat je nodig hebt om dit doel te bereiken. Daarop baseren we een actieplan. Of dit nu gaat over een certificaat te halen, door te groeien in je baan als heftruckchauffeur of juist een andere richting? Dat maakt niet uit. Zo verlies jij de toekomst die je voor ogen hebt nooit uit het oog. Onze slogan is dan ook: “Jij kiest het doel, wij helpen.” Voor je denkt: “Dit klinkt te mooi om waar te zijn, dan zal het wel..” vraag ik je te stoppen met denken. Want ik ga hieronder eerlijk schetsen wat je mag verwachten. Werken als Heftruck chauffeur (afdeling laadperron) Werken als heftruck chauffeur is leuk, dat vooropgesteld, maar je moet het bijvoorbeeld niet erg vinden in ploegendienst te werken – en je bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen (mei t/m oktober). Flexibel zijn in werkuren? Dat is voor jou geen probleem.

  En..

  Er kan er maar één de winnaar zijn. Ben jij een ervaren heftruckchauffeur? Dan is de kans groter dat jij gekozen wordt. Wil je ook op een reachtruck leren rijden? Of beter nog.. Ben je ook al een reachtruckchauffeur? Dan scoor je twee plussen in één keer. Als containers laden jou niet onbekend is dan is dat super, maar.. Dit is slechts een van de criteria, so don’t worry. Zelfs als je jouw heftruckcertificaat pas net hebt maak je een goede kans. Als heftruck chauffeur doe je bij deze opdrachtgever namelijk meer, je voert o.a. zaken in op de computer. Ben je dus goed met computers en administratie? Dan heb je al een streepje voor. En misschien een open deur, maar nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn belangrijk. Een opdrachtgever wil immers niet de verkeerde containers binnenhalen of wegsturen. Maar dat spreekt voor jou voor zich. Presteren? Dat zit bij jou in het bloed, zowel op de heftruck als op de rest van de werkvloer. Je werkt containers op automatische piloot – en in een lekker tempo – de deur uit. Zo’n workflow geeft jou voldoening – en wij zien dat jij je best ervoor doet. Daarom belonen we je – en niet alleen met een leuk salaris. Je spaart namelijk ook gratis mee met ons creditsysteem. Waarbij je credits kan uitgeven aan een opleiding OF juist aan leuke dingen. Jij kiest wat past bij jouw doel 😉

  Als bovenstaande jou juist als muziek in de oren klinkt, lees dan snel verder.

  Wat doe ik als Heftruck chauffeur (afdeling laadperron)?

  Je start binnen een van de logistieke afdelingen (voornamelijk bij het laadperron). Het werk dat je doet? Dat loopt uiteen. Je verzamelt orders, laadt containers en slaat goederen op. Daarbij controleer je de kwaliteit en hoeveelheid. En.. Je zorgt dat de containers op de juist plek staan natuurlijk.

  Alle producten die binnenkomen en eruit gaan controleren? Check. Van a naar b op je heftruck rond racen met zware goederen? Check. Ff snel een praatje maken met de chauffeurs? Check. Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Bij doelen die je wilt bereiken bieden wij waar mogelijk ondersteuning.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Heftruckchauffeur salaris €2.000,- per 4 weken (mogelijk toeslagen). (omgerekend €2.150 per maand)
  • Gratis meesparen aan het unieke Prestatie creditsysteem. Credits kan je uitgeven aan fun of scholing!

  Jouw profiel als Heftruck chauffeur (laadperron)

  • Een aantal jaar relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je wordt blij van variatie in je werk en doet graag meer dan alleen rijden.
  • Je bent ambitieus en wilt intern doorgroeien en/of werken aan je eigen toekomstplan.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om als heftruck chauffeur in ploegendienst te werken.
  • Je woont bij voorkeur in Amsterdam en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen).
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende en/of wilt je hier verder in ontwikkelen (je krijgt onze hulp uiteraard).
  • In het bezit zijn van een heftruck certificaat is een pré.

  Weet je niet zeker of je wilt werken als heftruck chauffeur, maar overweeg je wel vacatures zoals heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, controleur, expediteur, CS combitruckchauffeur of een van de vele andere leuke logistieke vacatures? Stuur ons gewoon een mailtje of bel ons.

  Wij maken altijd tijd voor je. In die tijd bespreken we hoe jij kan werken aan de toekomst die je voor ogen hebt – en hoe wij je daarbij kunnen helpen. O.b.v. dit gesprek kunnen we een baan voor je zoeken, als jij dat wilt tenminste.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Chauffeur, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior, Medior
  Job Industry Logistiek
  Salary €2000 Per 4-weeks

  Vacature medewerker laadperron Rotterdam Voor deze vacature in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime vorkheftruck chauffeur bij het laadperron. In deze functie ben jij  voornamelijk bezig met …

   

  Quick Apply Read More

   

  Moerdijk, Noord-Brabant

  Reachtruckchauffeur / heftruckchauffeur Moerdijk 

  Wil jij graag snel starten als reachtruckchauffeur of heftruck bestuurder in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature ga je aan de slag met het picken van orders op één of beide van deze machines. Hoe orderpicken werkt? Dat weet je al door je ervaring van je vorige baan, bij een uitzendbureau of een logistieke opdrachtgever. In deze logistieke functie heb je een uitzicht op een vast contract, ondertussen kan je intern doorgroeien, in welke functie en tempo? Dat ligt aan je kennis, kunde en ambitie natuurlijk! Zo kan je bijvoorbeeld extra certificaten halen om te kunnen rijden op andere machines, zoals een combitruck of heftruckchauffeur. Daarmee maak je jouw werk nog veel gevarieerder. Maar misschien heb je die certificaten zelfs al? Dat is dan een mooie bonus! Gelukkig zijn er nog genoeg andere dingen waarin je jezelf kan ontwikkelen. Staat de vacature al even open? Relax, want we zijn doorlopend op zoek naar top uitzendmedewerkers zoals jij! Vacature als heftruck- of reachtruckchauffeur in Moerdijk Bij de opdrachtgever in Moerdijk ga je als uitzendkracht op een van deze trucks rijden in een logistiek magazijn. Jouw taak? Dat is het nauwkeurig en op snelheid verzamelen van orders die de deur uit moeten, natuurlijk is het wel iets meer dan dat. Naast het picken van rondes in het magazijn, check je bijvoorbeeld ook de orders. Laden en lossen? Check. Ben je lekker bezig? Haal je targets en overtref je verwachtingen? Dan krijg je daar natuurlijk ook erkenning voor. Want elke baan in dit magazijn is belangrijk, je zorgt als team samen voor tevreden klanten. Je bent zo iemand die graag ’the new guy’, nadat je er al even werkt waarschijnlijk, ook wat handige tips en tricks meegeeft. Rustig en op vriendelijke wijze, zo versterk jij het teamgevoel. Doet iemand anders zijn werk goed? dan zeg jij dat ook. Jij versterkt letterlijk het team(gevoel)! Werken als uitzendkracht bij uitzendbureau Prestatie Als uitzendkracht bij ons uitzendbureau krijg jij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Ons motto is “Jij kiest het doel, wij helpen!” Samen met jou gaan we al tijdens het eerste gesprek in op je toekomstdoelen. Wil je bijvoorbeeld op termijn in vaste dienst komen? Doorgroeien naar een andere functie? Een huisje kopen? Of wat anders? Jij geeft het doel aan en samen met jou kijken we hoe we jou als uitzendbureau kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld door opleidingen, advies, maar hoe het er ook uitziet. We starten altijd met een kort plan van aanpak opstellen. Zo weten we waar jouw ambities liggen en hoe we jou kunnen helpen gericht aan je doelen te werken. Natuurlijk moet je daar zelf ook wat voor doen, maar op deze manier heb je vanaf de start de handvatten en mogelijkheden om dat zo effectief mogelijk te doen. Waarom we dat doen? Omdat we geloven in een band opbouwen met jou als uitzendkracht. Ben jij tevreden? Dan presteer je beter en ga je met meer zin naar het werk. Waarschijnlijk wil je langer met ons werken, toch? Ja, oké, en? Nou, daardoor hoeven wij bijvoorbeeld geen geld uit te geven aan nieuw personeel werven. Dat geld kunnen we mooi weer inzetten om jou te helpen om te groeien. Eigenlijk best logisch als je er zo over nadenkt. Toch? Verder spaar je bij ons altijd gratis en automatisch, mee aan ons unieke creditsysteem. Die credits kan je uitgeven aan fun of scholing. Ook dat is maar net wat bij jouw doelen past 😉 Heb jij al zin om te beginnen en spreekt onze visie jou aan? Solliciteer dan zo even! Onze opdrachtgevers zoeken doorlopen naar allerlei logistieke medewerkers. Waarschijnlijk kun je gewoon in deze functie starten, maar zelfs als deze vacature onverhoopt is ingevuld, hebben we waarschijnlijk nog wel een leuke passende vacature voor je openstaan, welke baan je kiest? Dat bepaal jij zelf natuurlijk! Jouw profiel als reachtruckchauffeur / heftruckchauffeur

  • Werkervaring in de logistiek is wenselijk, zeker als heftruck / reachtruck chauffeur
  • Je woont bij voorkeur in Moerdijk en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen)
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • je bent al in het bezit zijn van een heftruck certificaat. Misschien zelfs andere certificaten? Dan scoor je helemaal bonuspunten!

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Volop doorgroei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €13,50 p.u. excl. toeslagen. ( €2.160,- per 4 weken o.b.v. 40 uur – €2.322,- per maand )
  • Automatisch credits sparen met ons unieke creditsysteem, credits kan je uitgeven aan fun of scholing.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, maar waarschijnlijk zelfs sneller 😉

  Job Features

  Job Category Chauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €2160 Per 4-weeks

  Reachtruckchauffeur / heftruckchauffeur Moerdijk  Wil jij graag snel starten als reachtruckchauffeur of heftruck bestuurder in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature ga je aan de slag met het pic…

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Rotterdam, Zuid-Holland

  Vacature vorkheftruck chauffeur Rotterdam

  Voor deze vacature in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime vorkheftruck chauffeur. Klinkt dat als iets voor jou? Top! De vacature past extra goed als je een beetje ambitieus bent en nog graag verder wilt groeien binnen een bedrijf. En jouw doel tijdens het werk? Dat is dus (intern) doorgroeien! Die kansen geeft onze opdrachtgever en ons uitzendbureau jou volop!

  Wie ben jij als vorkheftruck chauffeur?

  Jij bent als vorkheftruck chauffeur vooral op zoek naar ‘een beetje meer’ in je functie. Variatie in je werk? Check. Er zijn namelijk tal van dingen waar jij je mee kan en mag bemoeien. Graag zelfs! Deze functie is dus net wat meer dan alleen orders picken. Misschien is de vacature invullen het beste uit te leggen als: “een allround logistiek medewerker, die heel vaak en graag op de heftruck zit”. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder.

  Er is ruimte voor jouw ideeën, maar soms is het even te druk op de werkvloer bij de opdrachtgever. Dan maar geen waardevolle input leveren? Natuurlijk wel! Want zelfs als het bij de opdrachtgever even druk is horen wij je ideeën graag. Wij koppelen jouw ideeën dan vervolgens terug aan de opdrachtgever als er wel even ruimte voor is. Voor elk goed idee dat je aandraagt krijg JIJ 100% van de credits natuurlijk. Want het zijn immers jouw ideeën!

  Je kan jezelf in deze functie als heftruck chauffeur, o.a. doorontwikkelen tot een allround medewerker. Je leert verschillende activiteiten en processen beheersen. Ben jij zo iemand bent die zich snel nieuwe dingen eigen maakt? Dan val je al snel op bij het management. Zij – en wij als uitzendbureau – erkennen je potentieel natuurlijk. Daarom krijg je ook alle kansen die daarbij horen. Zo groei jij op het tempo dat je wilt (intern) steeds verder door. En bij meer certificaten? Daar hoort vaak ook meer loon bij, dat is ook mooi meegenomen.

  Liever niet doorgroeien, maar gewoon lekker op de heftruck blijven rijden zonder teveel extra’s? We snappen je. Dat kan ook prima! Het gaat er vooral om dat jij (het werk) doet dat je leuk vindt. Ook dan heb je gewoon uitzicht op vast, want heftruckchauffeurs die zo goed kunnen rijden als jij? Die zijn zeldzaam natuurlijk!

  Maak je jezelf zorgen over je sollicitatie? Dat is niet nodig. Bij ons gaat het erom “Dat jij een klik met ons voelt – en wij met jou.” Heb je een gezonde dosis ambitie en wil je hard werken? Dan kan je zelfs zonder papiertje een goede baan krijgen bij ons. Of.. Stapsgewijs naar de baan die jij wilt toegroeien. Als jij zorgt voor een goede inzet, dan zorgen wij voor de certificaten en begeleiding die je nodig hebt.

  Over het werken via uitzendbureau Prestatie

  Werken via uitzendbureau Prestatie is net wat anders dan andere uitzendbureaus. Want zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren graag in jou. Dat is logisch, want veel van onze medewerkers gaan na een paar jaar in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Sommige uitzendkrachten starten voor zichzelf, anderen komen zelfs weer bij Prestatie zelf (intern) werken, ook leuk! 😉 Wil jij nog meer variatie in je werk of doorgroeien? Kies dan bijvoorbeeld voor: • Een training op locatie. • Een certificaat halen (bijv. voor de reachtruck of combitruck). • Je taal een boost geven m.b.v. een taalcursus om effectiever te communiceren. Blijkt dat je hart niet in de logistiek ligt? Of heb je andere doelen voor over een paar jaar? Ook dan helpen wij je graag. Daar beginnen we direct op dag 1 mee. We kijken samen wat je nodig hebt om dit doel te bereiken. Daarop baseren we een actieplan. Of dit nu gaat over een certificaat te halen, door te groeien in je baan als heftruckchauffeur of juist een andere richting? Dat maakt niet uit. Zo verlies jij de toekomst die je voor ogen hebt nooit uit het oog. Onze slogan is dan ook: “Jij kiest het doel, wij helpen.” Voor je denkt: “Dit klinkt te mooi om waar te zijn, dan zal het wel..” vraag ik je te stoppen met denken. Want ik ga hieronder eerlijk schetsen wat je mag verwachten. Werken als Heftruck chauffeur Werken als heftruck chauffeur is leuk, dat vooropgesteld, maar je moet het bijvoorbeeld niet erg vinden in ploegendienst te werken – en je bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen (mei t/m oktober). Flexibel zijn in werkuren? Dat is voor jou geen probleem.

  En..

  Er kan er maar één de winnaar zijn. Ben jij een ervaren heftruckchauffeur? Dan is de kans groter dat jij gekozen wordt. Wil je ook op een reachtruck leren rijden? Of beter nog.. Ben je ook al een reachtruckchauffeur? Dan scoor je twee plussen in één keer. Als containers laden en lossen jou niet onbekend is dan is dat super, maar.. Dit is slechts een van de criteria, so don’t worry. Zelfs als je jouw heftruckcertificaat pas net hebt maak je een goede kans. Als heftruck chauffeur doe je bij deze opdrachtgever namelijk meer, je voert o.a. zaken in op de computer. Ben je dus goed met computers en administratie? Dan heb je al een streepje voor. En misschien een open deur, maar nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn belangrijk. Een opdrachtgever wil immers niet de verkeerde containers binnenhalen of wegsturen. Maar dat spreekt voor jou voor zich. Presteren? Dat zit bij jou in het bloed, zowel op de heftruck als op de rest van de werkvloer. Je werkt containers op automatische piloot – en in een lekker tempo – de deur uit. Zo’n workflow geeft jou voldoening – en wij zien dat jij je best ervoor doet. Daarom belonen we je – en niet alleen met een leuk salaris. Je spaart namelijk ook gratis mee met ons creditsysteem. Waarbij je credits kan uitgeven aan een opleiding OF juist aan leuke dingen. Jij kiest wat past bij jouw doel 😉

  Als bovenstaande jou juist als muziek in de oren klinkt, lees dan snel verder.

  Wat doe ik als Heftruck chauffeur?

  Als heftruckchauffeur start je binnen een van de logistieke afdelingen. Het werk dat je doet? Dat loopt uiteen. Je verzamelt orders, laadt en lost containers en slaat goederen op. Daarbij controleer je de kwaliteit en hoeveelheid. En.. Je zorgt dat de containers op de juist plek staan natuurlijk.

  Alle producten die binnenkomen en eruit gaan controleren? Check. Van a naar b op je heftruck rond racen met zware goederen? Check. Ff snel een praatje maken met de chauffeurs? Check. Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Bij doelen die je wilt bereiken bieden wij waar mogelijk ondersteuning.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Heftruckchauffeur salaris €2.000,- per 4 weken (mogelijk toeslagen). (omgerekend €2.150 per maand)
  • Gratis meesparen aan het unieke Prestatie creditsysteem. Credits kan je uitgeven aan fun of scholing!

  Jouw profiel als Heftruck chauffeur

  • Een aantal jaar relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je wordt blij van variatie in je werk en doet graag meer dan alleen rijden.
  • Je bent ambitieus en wilt intern doorgroeien en/of werken aan je eigen toekomstplan.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om als heftruck chauffeur in ploegendienst te werken.
  • Je woont bij voorkeur in Amsterdam en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen).
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende en/of wilt je hier verder in ontwikkelen (je krijgt onze hulp uiteraard).
  • In het bezit zijn van een heftruck certificaat is een pré.

  Weet je niet zeker of je wilt werken als heftruck chauffeur, maar overweeg je wel vacatures zoals heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, controleur, expediteur, CS combitruckchauffeur of een van de vele andere leuke logistieke vacatures? Stuur ons gewoon een mailtje of bel ons.

  Wij maken altijd tijd voor je. In die tijd bespreken we hoe jij kan werken aan de toekomst die je voor ogen hebt – en hoe wij je daarbij kunnen helpen. O.b.v. dit gesprek kunnen we een baan voor je zoeken, als jij dat wilt tenminste.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Geen ervaring, Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €2000 Per 4-weeks

  Vacature vorkheftruck chauffeur Rotterdam Voor deze vacature in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime vorkheftruck chauffeur. Klinkt dat als iets voor jou? Top! De vacature past extra goed als …

   

  Quick Apply Read More

   

  Lader en losser Amsterdam | Prestatie

  €1920 – €2000 Per 4-weeks

  Fulltime

  Amsterdam, Noord-Holland

  Vacature lader en losser Amsterdam

  Voor deze vacature in Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime vorkheftruck chauffeur die zich bezighoudt met laden en losen. In deze functie ben jij  voornamelijk bezig met de binnenkomende en uitgaande vrachten.

  Klinkt dat als iets voor jou? Top! Deze vacature past extra goed als je een beetje ambitieus bent en nog graag verder wilt groeien binnen een bedrijf. En jouw doel tijdens het werk? Dat is dus (intern) doorgroeien! Die kansen geeft onze opdrachtgever en ons uitzendbureau jou volop!

  Wie zoeken als medewerker laden en lossen in Amsterdam?

  Jij bent bij het laadperron op je heftruck bezig met de binnenkomende en uitgaande vrachten, het is handig als je iemand bent die vooral op zoek is naar ‘een beetje meer’ in je functie. Variatie in je werk? Check. Er zijn namelijk tal van dingen waar jij je mee kan en mag bemoeien. Graag zelfs! Deze functie is net wat meer dan alleen vrachten binnenhalen en meegeven. Misschien is de vacature, op termijn dan, het beste uit te leggen als: “een allround logistiek medewerker, die heel vaak en graag op de heftruck zit”. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder.

  Er is ruimte voor jouw ideeën, maar soms is het even te druk op de werkvloer bij de opdrachtgever. Dan maar geen waardevolle input leveren? Natuurlijk wel! Want zelfs als het bij de opdrachtgever even druk is horen wij je ideeën graag. Wij koppelen jouw ideeën dan vervolgens terug aan de opdrachtgever als er wel even ruimte voor is. Voor elk goed idee dat je aandraagt krijg JIJ 100% van de credits natuurlijk. Want het zijn immers jouw ideeën!

  Je kan jezelf in deze functie als heftruck chauffeur binnenkomende en uitgaande goederen, o.a. doorontwikkelen tot een allround medewerker. Je leert verschillende activiteiten en processen beheersen. Ben jij zo iemand bent die zich snel nieuwe dingen eigen maakt? Dan val je al snel op bij het management. Zij – en wij als uitzendbureau – erkennen je potentieel natuurlijk. Daarom krijg je ook alle kansen die daarbij horen. Zo groei jij op het tempo dat je wilt (intern) steeds verder door. En bij meer certificaten? Daar hoort vaak ook meer loon bij, dat is ook mooi meegenomen.

  Liever niet doorgroeien, maar gewoon lekker op de heftruck blijven rijden zonder teveel extra’s? We snappen je. Dat kan ook prima! Het gaat er vooral om dat jij (het werk) doet dat je leuk vindt. Ook dan heb je gewoon uitzicht op vast, want heftruckchauffeurs die zo goed kunnen rijden als jij? Die zijn zeldzaam natuurlijk!

  Maak je jezelf zorgen over je sollicitatie? Dat is niet nodig. Bij ons gaat het erom “Dat jij een klik met ons voelt – en wij met jou.” Heb je een gezonde dosis ambitie en wil je hard werken? Dan kan je zelfs zonder papiertje een goede baan krijgen bij ons. Of.. Stapsgewijs naar de baan die jij wilt toegroeien. Als jij zorgt voor een goede inzet, dan zorgen wij voor de certificaten en begeleiding die je nodig hebt.

  Over het werken via uitzendbureau Prestatie

  Werken via uitzendbureau Prestatie is net wat anders dan andere uitzendbureaus. Want zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren graag in jou. Dat is logisch, want veel van onze medewerkers gaan na een paar jaar in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Sommige uitzendkrachten starten voor zichzelf, anderen komen zelfs weer bij Prestatie zelf (intern) werken, ook leuk! 😉 Wil jij nog meer variatie in je werk of doorgroeien? Kies dan bijvoorbeeld voor: • Een training op locatie. • Een certificaat halen (bijv. voor de reachtruck of combitruck). • Je taal een boost geven m.b.v. een taalcursus om effectiever te communiceren. Blijkt dat je hart niet in de logistiek ligt? Of heb je andere doelen voor over een paar jaar? Ook dan helpen wij je graag. Daar beginnen we direct op dag 1 mee. We kijken samen wat je nodig hebt om dit doel te bereiken. Daarop baseren we een actieplan. Of dit nu gaat over een certificaat te halen, door te groeien in je baan als heftruckchauffeur of juist een andere richting? Dat maakt niet uit. Zo verlies jij de toekomst die je voor ogen hebt nooit uit het oog. Onze slogan is dan ook: “Jij kiest het doel, wij helpen.” Voor je denkt: “Dit klinkt te mooi om waar te zijn, dan zal het wel..” vraag ik je te stoppen met denken. Want ik ga hieronder eerlijk schetsen wat je mag verwachten. Werken als Heftruck chauffeur (afdeling laden en lossen) Werken als heftruck chauffeur is leuk, dat vooropgesteld, maar je moet het bijvoorbeeld niet erg vinden in ploegendienst te werken – en je bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen (mei t/m oktober). Flexibel zijn in werkuren? Dat is voor jou geen probleem.

  En..

  Er kan er maar één de winnaar zijn. Ben jij een ervaren heftruckchauffeur? Dan is de kans groter dat jij gekozen wordt. Wil je ook op een reachtruck leren rijden? Of beter nog.. Ben je ook al een reachtruckchauffeur? Dan scoor je twee plussen in één keer. Als containers laden jou niet onbekend is dan is dat super, maar.. Dit is slechts een van de criteria, so don’t worry. Zelfs als je jouw heftruckcertificaat pas net hebt maak je een goede kans. Als heftruck chauffeur doe je bij deze opdrachtgever namelijk meer, je voert o.a. zaken in op de computer. Ben je dus goed met computers en administratie? Dan heb je al een streepje voor. En misschien een open deur, maar nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn belangrijk. Een opdrachtgever wil immers niet de verkeerde containers binnenhalen of wegsturen. Maar dat spreekt voor jou voor zich. Presteren? Dat zit bij jou in het bloed, zowel op de heftruck als op de rest van de werkvloer. Je werkt containers op automatische piloot – en in een lekker tempo – de deur uit. Zo’n workflow geeft jou voldoening – en wij zien dat jij je best ervoor doet. Daarom belonen we je – en niet alleen met een leuk salaris. Je spaart namelijk ook gratis mee met ons creditsysteem. Waarbij je credits kan uitgeven aan een opleiding OF juist aan leuke dingen. Jij kiest wat past bij jouw doel 😉

  Als bovenstaande jou juist als muziek in de oren klinkt, lees dan snel verder.

  Wat doe ik als Heftruck chauffeur (afdeling laden en losse)?

  Je start binnen een van de logistieke afdelingen (voornamelijk bij de afdeling laden en lossen). Het werk dat je doet? Dat loopt uiteen. Je verzamelt orders, laadt containers en slaat goederen op. Daarbij controleer je de kwaliteit en hoeveelheid. En.. Je zorgt dat de containers op de juist plek staan natuurlijk.

  Alle producten die binnenkomen en eruit gaan controleren? Check. Van a naar b op je heftruck rond racen met zware goederen? Check. Ff snel een praatje maken met de chauffeurs? Check. Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Bij doelen die je wilt bereiken bieden wij waar mogelijk ondersteuning.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Heftruckchauffeur salaris €1.920,- – €2.000,- per 4 weken (mogelijk toeslagen). (omgerekend €2.150 per maand)
  • Gratis meesparen aan het unieke Prestatie creditsysteem. Credits kan je uitgeven aan fun of scholing!

  Jouw profiel als Heftruck chauffeur (laad- en losperron)

  • Een aantal jaar relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je wordt blij van variatie in je werk en doet graag meer dan alleen rijden.
  • Je bent ambitieus en wilt intern doorgroeien en/of werken aan je eigen toekomstplan.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om als heftruck chauffeur in ploegendienst te werken.
  • Je woont bij voorkeur in Amsterdam en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen).
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende en/of wilt je hier verder in ontwikkelen (je krijgt onze hulp uiteraard).
  • In het bezit zijn van een heftruck certificaat is een pré.

  Weet je niet zeker of je wilt werken als heftruck chauffeur, maar overweeg je wel vacatures zoals heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, controleur, expediteur, CS combitruckchauffeur of een van de vele andere leuke logistieke vacatures? Stuur ons gewoon een mailtje of bel ons.

  Wij maken altijd tijd voor je. In die tijd bespreken we hoe jij kan werken aan de toekomst die je voor ogen hebt – en hoe wij je daarbij kunnen helpen. O.b.v. dit gesprek kunnen we een baan voor je zoeken, als jij dat wilt tenminste.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Chauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior, Medior
  Job Industry Logistiek
  Salary €1920 – €2000 Per 4-weeks

  Vacature lader en losser Amsterdam Voor deze vacature in Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime vorkheftruck chauffeur die zich bezighoudt met laden en losen. In deze functie ben jij  voornamel…

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Rotterdam, Zuid-Holland

  Duo functie: Heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur Rotterdam

  Ben jij een manusje van alles? Kan jij zowel op de heftruck als reachtruck rijden? Perfect! Dan kan je meteen starten in een tof informeel logistiek magazijn in Rotterdam. PS. Heb je alleen ervaring als heftruckchauffeur of alleen als reachtruckchauffeur? Geen zorgen, we leren jou op beide te rijden 😉

  Voor deze specifieke functie vragen we wel dat je minimaal een jaar ervaring hebt ofwel op de Reachtruck of op de heftruck.

  Dit ben jij als hef- en reachtruckchauffeur

  Reachtruck en/of heftruck rijden is voor jou zoiets als fietsen of autorijden, super easy! Toch? Logisch, want je hebt al zeker een jaartje ervaring als chauffeur van een van deze prachtige stalen logistieke rossen 😉

  Er zit wel een verschilletje in deze werkgever en je vorige, zelfsss als je daar al op beide machines mocht rijden! Je krijgt hier namelijk veel doorgroei kansen én de volledige support om die kansen ook volledig te benutten, die hulp krijg je zowel van ons uitzendbureau als de opdrachtgever!

  Wat voor iemand we zoeken? Jou! als jij tenminste met gemak pallets in de stellingen parkeert en de orders er even moeiteloos weer uitpickt ;). Als reach-/heftruckchauffeur rijdt je veilig, maar houdt je er stiekem wel van om een beetje gas te geven, want zo vliegt de dag voorbij. We hoeven jou door je ervaring niet uit te leggen dat de werkdag pas voorbij is als alle goederen die vandaag weg moeten, ook echt de deur uit zijn. En de binnenkomende goederen? Die staan voor het eind van de dag natuurlijk ook op de juiste plek.

  Je bent nauwkeurig en flexibel in werktijden. Het woord ploegendienst? Dat hoeven we jou niet uit te leggen. Jij vindt het juist relaxt om op verschillende tijden te werken. Voor deze hef-/reachtruck vacature heb je wisselende diensten. Waarbij je in de dagploeg van 08:00 tm 17:00 werkt en in de avondploeg van 15:45 tm 00:45.

  Hoe ziet mijn werk eruit als Reachtruck- en heftruckchauffeur?

  Je rijdt op 2 voertuigen! (Of eerst op een). Je functie is dus al ‘allround by default’. Daarnaast zijn de werkzaamheden binnen de logistiek, zoals jij waarschijnlijk wel weet, van zichzelf ook lekker divers. De ene keer verzamel je orders, dan laad je containers – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan.

  Op welke truck je ook rijdt, tussendoor controleer je meestal ook orders/bestellingen.

  D.w.z. je checkt ook de uitgaande goederen per klant of transport. De volledigheid en kwaliteit van deze orders checken kan tot jouw werk behoren. Op alle logistieke afdelingen rijden onze medewerkers op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als je van beide al een certificaat hebt (een dikke plus). Heb je alleen het certificaat voor reachtruck rijden, maar wel animo om ook op de heftruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar wel mee 😉

  Waarom werken via ons uitzendbureau in Rotterdam?

  We zijn als uitzendbureau nét ff wat anders ingesteld als het gaat om hoe we omgaan met jou. Dat merk je waarschijnlijk direct in het eerste gesprek al. Of jij dat ook zo voelt? Dat is aan jou natuurlijk, maar veel van je (toekomstige) collega’s geven dat tenminste aan ons aan;) Maar, hoe komt dat eigenlijk?  Omdat we het niet alleen over je werk hebben, maar vooral over jou, je doelen, je toekomst. Want dat is waar je uiteindelijk voor werkt toch? Voor een auto of huisje op termijn misschien? De volgende stap te maken in je carrière, een eigen bedrijf te beginnen over een paar jaar of een van de vele andere doelen die je kan hebben. Jij bent immers uniek. Wij kunnen die doelen natuurlijk niet ‘voor je realiseren’, maar we kunnen je wel degelijk gericht helpen om ze te bereiken. You got our support! Daarom maken we op dag 1 al een kort plan van aanpak, waarin jij aangeeft wat je wensen en behoeften zijn, zodat wij samen met jou bepalen ‘hoe we het gaan aanvliegen’ en hoe wij je erbij kunnen helpen. Klinkt dat goed? Solliciteer dan via deze vacaturepagina! We kijken ernaar uit je te ontmoeten 😉

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie.
  • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Aantal uren: 40 (uurloon: €13,50)
  • Toeslagen afhankelijk van je uren.
  • €2.160,- per 4 weken (per maand €2.253,33). (exclusief toeslagen)
  • Gratis en automatisch meesparen aan het unieke creditsysteem van Prestatie (credits uit te geven aan scholing en/of fun)

  Jouw profiel als hef-/reachtruckchauffeur

  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding.
  • Minimaal een jaar ervaring met het rijden van een reachtruck OF heftruck. Heb je ervaring met beide? Dan verdien je bonuspunten 😉

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan.  Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Chauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek, Reachtruckchauffeur
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €2160 Per 4-weeks

  Duo functie: Heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur Rotterdam Ben jij een manusje van alles? Kan jij zowel op de heftruck als reachtruck rijden? Perfect! Dan kan je meteen starten in een tof informee…

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Moerdijk, Noord-Brabant

  Heftruckbestuurder Moerdijk 

  Wil jij graag snel starten als heftruckbestuurder in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature ga je aan de slag met het picken van orders. Hoe dat werkt? Dat weet je al door je ervaring van je vorige baan, bij een uitzendbureau of een logistieke opdrachtgever. In deze logistieke functie heb je een uitzicht op een vast contract, ondertussen kan je intern doorgroeien, in welke functie en tempo? Dat ligt aan je kennis, kunde en ambitie natuurlijk! Zo kan je bijvoorbeeld extra certificaten halen om te kunnen rijden op andere machines, zoals een reachtruck of combitruck. Daarmee maak je jouw werk nog veel gevarieerder. Maar misschien heb je die certificaten zelfs al? Dat is dan een mooie bonus! Gelukkig zijn er nog genoeg andere dingen waarin je jezelf kan ontwikkelen. Staat de vacature al even open? Relax, want we zijn doorlopend op zoek naar top uitzendmedewerkers zoals jij! Vacature als heftruck bestuurder in Moerdijk Bij de opdrachtgever in Moerdijk ga je als uitzendkracht in een logistiek magazijn aan de slag. Jouw taak? Dat is het nauwkeurig en op snelheid verzamelen van orders die de deur uit moeten, natuurlijk is het wel iets meer dan dat. Naast het picken van rondes in het magazijn, check je bijvoorbeeld ook de orders. Laden en lossen? Check. Ben je lekker bezig? Haal je targets en overtref je verwachtingen? Dan krijg je daar natuurlijk ook erkenning voor. Want elke baan in dit magazijn is belangrijk, want je zorgt alleen als team samen voor tevreden klanten. Je bent zo iemand die graag ’the new guy’, nadat je er al even werkt waarschijnlijk, ook wat handige tips en tricks meegeeft. Rustig en op vriendelijke wijze, zo versterk jij het teamgevoel. Doet iemand anders zijn werk goed? dan zeg jij dat ook. Jij versterkt letterlijk het team(gevoel)! Werken als uitzendkracht bij uitzendbureau Prestatie Als uitzendkracht bij ons uitzendbureau krijg jij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken. Ons motto is “Jij kiest het doel, wij helpen!” Samen met jou gaan we al tijdens het eerste gesprek in op je toekomstdoelen. Wil je bijvoorbeeld op termijn in vaste dienst komen? Doorgroeien naar een andere functie? Een huisje kopen? Of wat anders? Jij geeft het doel aan en samen met jou kijken we hoe we jou als uitzendbureau kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld door opleidingen, advies, maar hoe het er ook uitziet. We starten altijd met een kort plan van aanpak opstellen. Zo weten we waar jouw ambities liggen en hoe we jou kunnen helpen gericht aan je doelen te werken. Natuurlijk moet je daar zelf ook wat voor doen, maar op deze manier heb je vanaf de start de handvatten en mogelijkheden om dat zo effectief mogelijk te doen. Waarom we dat doen? Omdat we geloven in een band opbouwen met jou als uitzendkracht. Ben jij tevreden? Dan presteer je beter en ga je met meer zin naar het werk. Waarschijnlijk wil je langer met ons werken, toch? Ja, oké, en? Nou, daardoor hoeven wij bijvoorbeeld geen geld uit te geven aan nieuw personeel werven. Dat geld kunnen we mooi weer inzetten om jou te helpen om te groeien. Eigenlijk best logisch als je er zo over nadenkt. Toch? Verder spaar je bij ons altijd gratis en automatisch, mee aan ons unieke creditsysteem. Die credits kan je uitgeven aan fun of scholing. Ook dat is maar net wat bij jouw doelen past 😉 Heb jij al zin om te beginnen en spreekt onze visie jou aan? Solliciteer dan zo even! Onze opdrachtgevers zoeken doorlopen naar allerlei logistieke medewerkers. Waarschijnlijk kun je gewoon in deze functie starten, maar zelfs als deze vacature onverhoopt is ingevuld, hebben we waarschijnlijk nog wel een leuke passende vacature voor je openstaan, welke baan je kiest? Dat bepaal jij zelf natuurlijk! Jouw profiel als heftruck bestuurder

  • Werkervaring in de logistiek is wenselijk, zeker als heftruck chauffeur
  • Je woont bij voorkeur in Moerdijk en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen)
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende
  • je bent al in het bezit zijn van een heftruck certificaat. Misschien zelfs andere certificaten? Dan scoor je helemaal bonuspunten!

  Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Internationale logistiek en distributie over de hele wereld.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Volop doorgroei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Ben je 21 of ouder? Dan start je met €12,50 p.u. excl. toeslagen. ( €2.000,- per 4 weken o.b.v. 40 uur – €2.150,- per maand )
  • Automatisch credits sparen met ons unieke creditsysteem, credits kan je uitgeven aan fun of scholing.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, maar waarschijnlijk zelfs sneller 😉

  Job Features

  Job Category Chauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €2000 Per 4-weeks

  Heftruckbestuurder Moerdijk  Wil jij graag snel starten als heftruckbestuurder in Moerdijk? Dat kan! In deze nieuwe vacature ga je aan de slag met het picken van orders. Hoe dat werkt? Dat weet je al…

   

  Quick Apply Read More

   

  Vacature laden Amsterdam | Prestatie

  €1920 – €2000 Per 4-weeks

  Fulltime

  Amsterdam, Noord-Holland

  Vacature laden Amsterdam (lader)

  Voor deze vacature in Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime vorkheftruck chauffeur die zich bezighoudt met de binnenkomende goederen. In deze functie ben jij voornamelijk bezig met de binnenkomende vrachten.

  Klinkt dat als iets voor jou? Top! Deze vacature past extra goed als je een beetje ambitieus bent en nog graag verder wilt groeien binnen een bedrijf. En jouw doel tijdens het werk? Dat is dus (intern) doorgroeien! Die kansen geeft onze opdrachtgever en ons uitzendbureau jou volop!

  Wie zoeken als medewerker laden in Amsterdam?

  Jij bent bij het laadperron op je heftruck bezig met de binnenkomende en uitgaande vrachten, het is handig als je iemand bent die vooral op zoek is naar ‘een beetje meer’ in je functie. Variatie in je werk? Check. Er zijn namelijk tal van dingen waar jij je mee kan en mag bemoeien. Graag zelfs! Deze functie is net wat meer dan alleen vrachten binnenhalen en meegeven. Misschien is de vacature, op termijn dan, het beste uit te leggen als: “een allround logistiek medewerker, die heel vaak en graag op de heftruck zit”. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder.

  Er is ruimte voor jouw ideeën, maar soms is het even te druk op de werkvloer bij de opdrachtgever. Dan maar geen waardevolle input leveren? Natuurlijk wel! Want zelfs als het bij de opdrachtgever even druk is horen wij je ideeën graag. Wij koppelen jouw ideeën dan vervolgens terug aan de opdrachtgever als er wel even ruimte voor is. Voor elk goed idee dat je aandraagt krijg JIJ 100% van de credits natuurlijk. Want het zijn immers jouw ideeën!

  Je kan jezelf in deze functie als heftruck chauffeur binnenkomende en uitgaande goederen, o.a. doorontwikkelen tot een allround medewerker. Je leert verschillende activiteiten en processen beheersen. Ben jij zo iemand bent die zich snel nieuwe dingen eigen maakt? Dan val je al snel op bij het management. Zij – en wij als uitzendbureau – erkennen je potentieel natuurlijk. Daarom krijg je ook alle kansen die daarbij horen. Zo groei jij op het tempo dat je wilt (intern) steeds verder door. En bij meer certificaten? Daar hoort vaak ook meer loon bij, dat is ook mooi meegenomen.

  Liever niet doorgroeien, maar gewoon lekker op de heftruck blijven rijden zonder teveel extra’s? We snappen je. Dat kan ook prima! Het gaat er vooral om dat jij (het werk) doet dat je leuk vindt. Ook dan heb je gewoon uitzicht op vast, want heftruckchauffeurs die zo goed kunnen rijden als jij? Die zijn zeldzaam natuurlijk!

  Maak je jezelf zorgen over je sollicitatie? Dat is niet nodig. Bij ons gaat het erom “Dat jij een klik met ons voelt – en wij met jou.” Heb je een gezonde dosis ambitie en wil je hard werken? Dan kan je zelfs zonder papiertje een goede baan krijgen bij ons. Of.. Stapsgewijs naar de baan die jij wilt toegroeien. Als jij zorgt voor een goede inzet, dan zorgen wij voor de certificaten en begeleiding die je nodig hebt.

  Over het werken via uitzendbureau Prestatie

  Werken via uitzendbureau Prestatie is net wat anders dan andere uitzendbureaus. Want zowel uitzendbureau Prestatie als haar opdrachtgevers investeren graag in jou. Dat is logisch, want veel van onze medewerkers gaan na een paar jaar in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Sommige uitzendkrachten starten voor zichzelf, anderen komen zelfs weer bij Prestatie zelf (intern) werken, ook leuk! 😉 Wil jij nog meer variatie in je werk of doorgroeien? Kies dan bijvoorbeeld voor: • Een training op locatie. • Een certificaat halen (bijv. voor de reachtruck of combitruck). • Je taal een boost geven m.b.v. een taalcursus om effectiever te communiceren. Blijkt dat je hart niet in de logistiek ligt? Of heb je andere doelen voor over een paar jaar? Ook dan helpen wij je graag. Daar beginnen we direct op dag 1 mee. We kijken samen wat je nodig hebt om dit doel te bereiken. Daarop baseren we een actieplan. Of dit nu gaat over een certificaat te halen, door te groeien in je baan als heftruckchauffeur of juist een andere richting? Dat maakt niet uit. Zo verlies jij de toekomst die je voor ogen hebt nooit uit het oog. Onze slogan is dan ook: “Jij kiest het doel, wij helpen.” Voor je denkt: “Dit klinkt te mooi om waar te zijn, dan zal het wel..” vraag ik je te stoppen met denken. Want ik ga hieronder eerlijk schetsen wat je mag verwachten. Werken als Heftruck chauffeur (afdeling laden) Werken als heftruck chauffeur is leuk, dat vooropgesteld, maar je moet het bijvoorbeeld niet erg vinden in ploegendienst te werken – en je bent extra uren beschikbaar in het hoogseizoen (mei t/m oktober). Flexibel zijn in werkuren? Dat is voor jou geen probleem.

  En..

  Er kan er maar één de winnaar zijn. Ben jij een ervaren heftruckchauffeur? Dan is de kans groter dat jij gekozen wordt. Wil je ook op een reachtruck leren rijden? Of beter nog.. Ben je ook al een reachtruckchauffeur? Dan scoor je twee plussen in één keer. Als containers laden jou niet onbekend is dan is dat super, maar.. Dit is slechts een van de criteria, so don’t worry. Zelfs als je jouw heftruckcertificaat pas net hebt maak je een goede kans. Als heftruck chauffeur doe je bij deze opdrachtgever namelijk meer, je voert o.a. zaken in op de computer. Ben je dus goed met computers en administratie? Dan heb je al een streepje voor. En misschien een open deur, maar nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn belangrijk. Een opdrachtgever wil immers niet de verkeerde containers binnenhalen of wegsturen. Maar dat spreekt voor jou voor zich. Presteren? Dat zit bij jou in het bloed, zowel op de heftruck als op de rest van de werkvloer. Je werkt containers op automatische piloot – en in een lekker tempo – de deur uit. Zo’n workflow geeft jou voldoening – en wij zien dat jij je best ervoor doet. Daarom belonen we je – en niet alleen met een leuk salaris. Je spaart namelijk ook gratis mee met ons creditsysteem. Waarbij je credits kan uitgeven aan een opleiding OF juist aan leuke dingen. Jij kiest wat past bij jouw doel 😉

  Als bovenstaande jou juist als muziek in de oren klinkt, lees dan snel verder.

  Wat doe ik als Heftruck chauffeur (afdeling laden)?

  Je start binnen een van de logistieke afdelingen (voornamelijk bij de afdeling laden). Het werk dat je doet? Dat loopt uiteen. Je verzamelt orders, laadt containers en slaat goederen op. Daarbij controleer je de kwaliteit en hoeveelheid. En.. Je zorgt dat de containers op de juist plek staan natuurlijk.

  Alle producten die binnenkomen en eruit gaan controleren? Check. Van a naar b op je heftruck rond racen met zware goederen? Check. Ff snel een praatje maken met de chauffeurs? Check. Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Bij doelen die je wilt bereiken bieden wij waar mogelijk ondersteuning.
  • Een succesvolle en groeiende organisatie, klinkt goed toch?
  • Een goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Heftruckchauffeur salaris €1.920,- – €2.000,- per 4 weken (mogelijk toeslagen). (omgerekend €2.150 per maand)
  • Gratis meesparen aan het unieke Prestatie creditsysteem. Credits kan je uitgeven aan fun of scholing!

  Jouw profiel als Heftruck chauffeur (laad- en losperron)

  • Een aantal jaar relevante werkervaring in de logistiek.
  • Je wordt blij van variatie in je werk en doet graag meer dan alleen rijden.
  • Je bent ambitieus en wilt intern doorgroeien en/of werken aan je eigen toekomstplan.
  • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden.
  • Je bent bereid om als heftruck chauffeur in ploegendienst te werken.
  • Je woont bij voorkeur in Amsterdam en kan makkelijk naar het werk reizen of je woont dichtbij en beschikt over eigen vervoer om op je werk te komen (let op: geen OV i.v.m. vertragingen).
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende en/of wilt je hier verder in ontwikkelen (je krijgt onze hulp uiteraard).
  • In het bezit zijn van een heftruck certificaat is een pré.

  Weet je niet zeker of je wilt werken als heftruck chauffeur, maar overweeg je wel vacatures zoals heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, controleur, expediteur, CS combitruckchauffeur of een van de vele andere leuke logistieke vacatures? Stuur ons gewoon een mailtje of bel ons.

  Wij maken altijd tijd voor je. In die tijd bespreken we hoe jij kan werken aan de toekomst die je voor ogen hebt – en hoe wij je daarbij kunnen helpen. O.b.v. dit gesprek kunnen we een baan voor je zoeken, als jij dat wilt tenminste.

  Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Chauffeur, Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior, Medior
  Job Industry Logistiek
  Salary €1920 – €2000 Per 4-weeks

  Vacature laden Amsterdam (lader) Voor deze vacature in Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime vorkheftruck chauffeur die zich bezighoudt met de binnenkomende goederen. In deze functie ben jij vo…

   

  Quick Apply Read More

   

  Fulltime

  Zoetermeer, Zuid-Holland

  Vacature: Vorkheftruckchauffeur Zoetermeer

  Vorkheftruckchauffeur in Zoetermeer gezocht! Wil jij werken bij een werkgever die volop doorgroei mogelijkheden biedt? Top! Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een logistieke topper, jij dus! Is rijden met een vorkheftruck voor jou appeltje eitje? En heb jij al ervaring als vorkheftruck chauffeur? P.s. kan jij ook reachtruck rijden? Dan is dat een mooie plus op je sollicitatie! Kom je uit Den Haag? Dan kan je met de vervoersdienst van logistiek uitzendbureau Prestatie meerijden. Zo niet? Dan is het handig als je in Zoetermeer woont en/of over eigen vervoer beschikt. No stress, zelfs met het OV is het reizen naar deze opdrachtgever goed te doen. Voor deze functie als vorkheftruck chauffeur in Zoetermeer, zijn we op zoek naar iemand met minimaal 1 jaar ervaring hebt met rijden op een heftruck. Ben jij dat? Of heb je zelfs meer ervaring? Dan verdien je met elk jaar extra een streepje voor op andere sollicitanten. Heb je maar een jaar ervaring? Relax! We zoeken namelijk naar meerdere mensen! En rondrijden op de hef is leuk natuurlijk, maar jij weet als geen ander dat de logistiek meer is dan dat. Je krijgt daarom volop kansen om de processen en werkzaamheden om je heen te leren kennen. Daaraan mag je al snel ‘meehelpen’, gaat dat goed en vindt jij het leuk? Dan kun je er ook in doorgroeien! Zo zijn er nog wel meer kansen om hier intern door te groeien. Daar helpt ons uitzendbureau je bij, maar ook de opdrachtgever zelf. Geef dus vooral aan wat jij wilt bereiken!

  Over werken als vorkheftruckchauffeur via uitzendbureau Prestatie

  Je toekomstdoelen staan centraal vanaf dag één bij ons logistieke uitzendbureau, letterlijk! Bij het eerste gesprek bespreken we namelijk je doelen. Op basis van jouw doelen formuleren we een kort plan van aanpak, geen boekwerk, maar eerder 1 of 2  actiegerichte bladzijdes. Zo houden we samen scherp wat jij wilt bereiken. We kijken dan ook naar de handvatten die wij daarbij kunnen bieden om jou te helpen. Waarom we zo anders te werk gaan dan andere uitzendbureaus? Omdat we geloven dat een goede band van twee kanten moet komen. Jij doet je best voor ons, dus wij doen ons best ook voor jou! Dat doen we door jou ondersteuning te bieden, onder andere met trainingen op locatie, de mogelijkheid tot certificaten te behalen, advies en meer! Misschien wat anders? Dat ligt eigenlijk vooral aan jouw doelen, wensen en behoeften. “Jij kiest het doel, wij helpen!” Is daarom ook onze slogan 😉 Waarom we jou helpen? Best simpel. Wij geloven dat tevreden medewerkers langer willen blijven werken en meer plezier hebben in hun werk. En dat is vaak ook zo 😉 Dus waarom zouden we geld investeren in nieuwe medewerkers zoeken, terwijl we 1. jou blij kunnen maken waardoor je met meer zin naar je werk gaat en 2. je dan waarschijnlijk ook nog langer wilt blijven werken. Dat is dus precies waar we (samen met jou) voor zorgen. Aan wat voor doelen kan je werken? • In vaste dienst komen • Doorgroeien intern • Voor jezelf beginnen op termijn • Sparen voor een huisje en andere privé doelen • Misschien heb jij hele andere doelen? Voor je werk of privé? Wij denken graag mee over hoe we je kunnen helpen! Wil je liever geen poespas en gewoon lekker werken – en fun hebben? Snappen we ook. Ook dat is een doel 😉  Je kan dan de gratis opgebouwde credits van ons automatische spaarsysteem uitgegeven aan leuke dingen. Anyhow, wat je ook kiest.. “Jij kiest het doel, wij helpen.”

  Dit ben jij als heftruck chauffeur in Zoetermeer.

  Heftruck rijden is voor jou easy going. Je hebt immers al even ervaring met rijden op zo’n ding. Hoe de logistiek werkt en hoe een magazijn er aan de binnenkant uitziet? Dat hoeven we jou dus niet uit te leggen. Jij pickt met de heftruck al snel op snelheid orders of zet binnengekomen goede weg. Natuurlijk op een lekker tempo, want dan vliegt de dag snel voorbij. Toch? En die werkdag is natuurlijk pas voorbij als alle goederen voor vandaag ook echt de deur uit zijn. Maar.. Dat kende principe ken je waarschijnlijk al van je vorige baan 😉 Hetzelfde geldt voor de binnenkomende orders, die staan natuurlijk netjes weggezet op de juiste plek in het magazijn voor je weggaat. Rise and shine (before sunshine)? Dat ken je wel. Lekker op tijd op, want dan je ook weer op tijd klaar, toch? In deze functie werk je namelijk van 07:00 tot 16:00. Lekker, voor de spits naar het werk en voor het spitsuur weer thuis 😉

  Hoe ziet mijn werk als heftruckchauffeur in Zoetermeer eruit?

  Als heftruckchauffeur in Zoetermeer ga je aan de slag in een ‘allround functie’. Dat de werkzaamheden in een magazijn divers zijn? Dat hoeven we jou niet uit te leggen, jij houdt wel van die afwisseling. De ene keer verzamel je orders, dan ben je weer bezig met containers laden – en dan ben je bezig met de inkomende goederen opslaan. “Het hoort er allemaal bij.” Soms parkeer je je truck ff, want naast snelheid is nauwkeurigheid ook belangrijk. Even de orders en bestellingen controleren dus 😉 Je checkt binnenkomende en uitgaande goederen per klant of transport. Omdat jij kwaliteit belangrijk vindt gaan er onder jouw toezicht geen onvolledige orders de deur uit. Leuk om te weten: “you never drive alone”. Al je collega’s binnen de logistieke afdelingen rijden namelijk op verschillende interne transportmiddelen (bijvoorbeeld reachtrucks en heftrucks). Het is handig als jij van beide al een certificaat hebt (een dikke plus), maar geen must natuurlijk 😉 We weten dat jij snel leert, dat weet jij ook van jezelf. Toch? Heb je alleen het certificaat voor heftruck rijden, maar wel animo om ook op de reachtruck te rijden? No worries. Dan helpen wij je daar dus wel mee 😉 Een aanbod dat je niet kunt weigeren • Wij helpen jou bij je doelen, welke dat ook zijn. • Uitzicht op een vaste aanstelling. • Doorgroei kansen binnen succesvolle en groeiende organisatie. • Goede, informele werksfeer in een jong en ambitieus team. • Aantal uren: 40 per week (uurloon: €14,49) • Toeslagen afhankelijk van je uren. • Ploegendienst met diverse instaptijden (range: 07:00 t/m 00:00). • Loon: €2.318,40 per 4 weken (per maand €2.511,60). Jouw profiel als heftruckchauffeur in Zoetermeer • Een aantal jaren relevante werkervaring in de logistiek. • Minimaal 1 jaar ervaring op de heftruck. • Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in werktijden. • Je bent bereid om in ploegendienst te werken. • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende. • Je beschikt over eigen vervoer, wel zo handig! Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding. Woon je in Den Haag? Dan brengen wij je, als je wilt, met ons vervoer naar je werk. • In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een pre. • Als je ook heftruck kan rijden begin je met bonuspunten tijdens je sollicitatie. • Je woont in Zoetermeer en kan makkelijk naar het werk komen of je woont buiten Zoetermeer en beschikt over eigen vervoer Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

  Job Features

  Job Category Hef- en reachtruck, Heftruckchauffeur, Logistiek
  Job Level Junior, Medior, Senior
  Job Industry Logistiek
  Salary €2318.40 Per 4-weeks

  Vacature: Vorkheftruckchauffeur Zoetermeer Vorkheftruckchauffeur in Zoetermeer gezocht! Wil jij werken bij een werkgever die volop doorgroei mogelijkheden biedt? Top! Voor onze opdrachtgever in Zoeter…

   

  Quick Apply Read More

   

   

   

   

  Heftruckchauffeur vacatures per regio

  Bekijk alle vacatures als heftruckchauffeur per provincie, gemeente of plaats.

  Email Applications CSV

  ×

  Enter an email address, separate multiple emails by ",".