Personeel nodig?

Personeel nodig? Prestatie vindt de perfecte kandidaten voor je. Onze werkwijze? Die is uniek. Zo stimuleren we de Engelse taal en trainen ons uitzendpersoneel vooraf. We helpen jou en het personeel om doelen te bereiken. 

Uitzendbureaus rekenen nog in FTE’s. Prestatie rekent op zijn mensen.

FTE's

Mensen

Waarom huur je flexkrachten in?

Voor de flexibiliteit. Toch? Het is daarom fijn dat je uitzendbureau Prestatie gevonden hebt. Want je bent op zoek naar flexibel logistiek personeel – en dat is precies wat wij bieden, al 18 jaar lang!

Misschien zoek je een flexibele invulling van personeel om je schommelingen in de workload op te vangen? Of omdat je risico’s wilt afdekken voor economische tegenspoed? Snel wilt uitbreiden?

Hoe dan ook..

Logistiek is de laatste schakel naar jouw klant. Dus wil je wel een partner die proactief en vindingrijk is, daadkracht toont en jouw taal spreekt.

Benieuwd waarom wij die partner zijn die jou kan ondersteunen? Lees dan direct onze unieke werkwijze hieronder.

5 redenen om te kiezen voor uitzendbureau Prestatie

Flexibiliteit. Want logistiek blijft logistiek.

Heb je altijd 24/7 bereikbaarheid nodig. Of schaal jij elke dag op- en af met 10 man? Nee, natuurlijk niet. Maar logistiek blijft logistiek. Je hebt niet altijd alles in de hand. Dan is het wel zo fijn dat je een uitzendbureau hebt die dat begrijpt en zijn organisatie daar op heeft ingericht. Onze mensen zijn gekoppeld aan de logistiek coordinator die verantwoordelijk is voor de opdrachtgever waar zij werken. Die is afhankelijk van de behoefte dagelijks op locatie en kan dus snel schakelen. Heb je liever een inhouse oplossing , dan gaan we daar graag het gesprek over aan.

Is er onverwacht extra werk bij gekomen op het laatste moment? Of heb je een calamiteit. Mail of bel ons gewoon, ook in de avond of in het weekend. Wij gaan gelijk met oplossingen aan de slag.

Medewerkers die zich blijven ontwikkelen.

Jij kiest het doel, wij helpen! Dat is wat we onze medewerkers uitleggen. Al vanaf het eerste moment gaan wij in gesprek met de kandidaat.

Wij kijken wie we tegenover ons hebben, verdiepen ons in zijn of haar achtergrond, kennis en ervaring, maar vooral ook waar ze naartoe willen, wat hun doelen zijn. We helpen ze waar ze die nodig hebben, geven hen tips en motiveren ze met ons creditsysteem. Of het nu gaat om scholing of doorgroeien, wij helpen! Wij bieden alle nodige handvatten, maar zichzelf ontwikkelen? Dat doen zij natuurlijk zelf!

Onze aanpak trekt niet alleen mensen aan die willen werken aan hun toekomst, maar zorgt ook voor tevredenheid op de werkvloer. Lees meer over ons intakeproces of het creditsysteem.

Een uitzendbureau met logistiek DNA, een die jouw taal spreekt.

Een uitzendbureau die ook jouw taal spreekt, dat praat wel zo makkelijk toch? Prestatie is opgericht en wordt geleid door logistieke professionals. Die kennis en ervaring helpt niet alleen in het begrijpen wat jij als klant nodig hebt, maar zorgt er ook voor dat wij goed kunnen inschatten wat de vaardigheden van iemand zijn. We geven ook training op locatie bij de opdrachtgever, of testen iemand zelf. Wil je dat de mensen een certificaat krijgen? Dat doen we bij jou op locatie.

Zoek je advies? We denken graag met je mee. Want presteren doe je samen. Wij spreken jouw taal, wij verdiepen ons in jouw proces, wij denken met jou mee.

Uitzendbureau Prestatie, de logische keus voor logistiek.

Een uitzendbureau dat helder communiceert.

Als je een afspraak maakt, moet je die nakomen. Gaat er toch iets fout? Dan is snelle communicatie belangrijk. Want hoe vervelend is het als je er zelf achter moet komen dat iemand niet komt opdagen?

Jouw planning komt nu mogelijk in gevaar. Wij regelen daarom in veel gevallen vervoer voor de medewerkers. Dat is fijn voor hen, maar geeft ook zekerheid voor jou. De chauffeur staat in verbinding met onze planners, die iedere dag vanaf 5 uur in de ochtend op kantoor – of onderweg – zijn om er voor te zorgen dat wij vroegtijdig kunnen schakelen op een ziekmelding of andere oorzaken van afwezigheid. Afhankelijk van de functie en ervaring van de afwezige medewerker doen wij er alles aan om voor aanvang werkzaamheden een vervanger te regelen.

Een uitzendbureau dat je zekerheid biedt.

Prestatie heeft eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel staan. Respect voor de medewerkers en samen werken aan hun toekomst. Onze klanten en medewerkers waarderen ons met een dikke 8. Daar zijn we trots op.

Naast ons terugkerende klant- en medewerkers tevredenheid onderzoeken,  laten we ons ook graag onafhankelijk auditen. We zijn lid van de ABU en worden door hen jaarlijks gecontroleerd. Daarnaast  hebben een NEN 4400-1 certificaat.

Prestatie, Flexibiliteit met Zekerheid

Spreekt ons concept je aan en ben je benieuwd hoe we de onboarding aanvliegen? Lees de 5 stappen. Of wil je liever nu al je

organisatiedoelen bespreken?

Diensten van ons uitzendbureau

Altijd de beste oplossing voor jouw logistieke vraagstuk.

R

Uitzenden

R

Detacheren

R

Payrolling

R

Werving & selectie

R

Ontwikkelen en opleiden

R

Logistiek advies

R

Certificering voor VCA, heftruck en Reachtruck

R

Maatwerk oplossingen

kennismaken met prestatie personeelsdiensten bij jou op locatie
Werken en leren icoon intake uitzendbureau Tekengebied 1

Stap 1

Onze eerste kennismaking

Bel of mail en we plannen hem direct!

Nu al meer weten? Bekijk dan hier ons concept, hoe wij onze mensen matchen en hoe wij er voor zorgen dat jij gemotiveerd personeel krijgt.

We zijn heel erg blij dat we aan mogen schuiven. Het liefst komen we bij jou op locatie. We horen graag alles over wie jullie zijn als persoon, jullie kernwaarden, jullie bedrijf én natuurlijk de logistieke operatie.

We gaan in op vragen als:
• Hoe ziet het proces er uit?
• Wat voor mensen passen bij de organisatie?
• Voor welke functies zoeken jullie een invulling?
• Welke cao gebruiken jullie?
• Wat zijn je doelen en die van de organisatie/afdeling?

P.s. Zijn we bij jou? Dan kijken we graag even bij de operatie. Zo begrijpen we beter hoe jullie proces werkt en welke mensen daar het beste bij passen.

De offerte?

Die is natuurlijk scherp

De eerste stap is gezet. We hebben met elkaar kennis gemaakt en we hebben vastgesteld dat het gesprek positief was. Nu wil jij uiteraard een scherpe offerte. Jouw specifieke situatie is bepalend voor de prijs.

Prestatie hanteert scherpe tarieven.  Wij bepalen de factor en reiskosten, jij bepaalt het uurloon. Liever gelijk in dienst? Geen probleem, dan maken wij een offerte voor werving en selectie.

Zodra jij akkoord bent met de prijs gaan we aan de slag.

offerte logistiek uitzendbureau opvragen
Werken en leren schrijf je in Tekengebied 1

Stap 2

diana tour timeline image2
Werken en leren icoon loonstrookje krijgen Tekengebied 1

Stap 3

Hoera, er is een match!

Waarom je voor ons gekozen hebt?

We zijn er trots op dat we bij jouw bedrijf mogen leveren. Wij geven ons commitment om invulling te geven aan jouw vraag. Onze klanten geven ons op dit moment een dikke 8. Wat ons al onderscheid van veel uitzendbureaus. Toch stellen we ons als doel voor 2024 een 9.5 te scoren. Dat betekent dat we ons verkochte concept blijvend moeten waar maken.

Wij gaan voor de lange termijn. Jij ook? Dan kijken we al uit naar onze samenwerking, want presteren? Dat doe je samen.

  De voorbereiding

  en onze aandachtspunten

  We zijn inmiddels aan de slag gegaan met het matchen van kandidaten die bij jou aan de slag kunnen. Klik hier om te zien hoe wij onze medewerkers werven – en met hen aan de slag gaan. 

  Hoeveel personeel heb je nodig?

  We spreken met elkaar af wanneer en hoeveel mensen je wil inzetten vanaf de start en waar we naar toe groeien.

  Hoe organiseren we de urenregistratie?

  Afhankelijk van wat we met elkaar afgesproken hebben m.b.t. de urenregistratie, plaatsen wij bij jou een tijdregistratie-klok. Iedere medewerker heeft een unieke pincode waarmee hij / zij inlogt.

  Tegelijkertijd stellen we een portal beschikbaar waarin de teamleaders, de loodsbaas of HR kunnen kijken.

  Niet alleen de planning, maar ook digitale werkbriefjes en eventuele documenten zijn opvraagbaar. Werk je met meerdere uitzendbureaus of heb je een eigen tijdregistratie waarin je onze mensen wil opvoeren?
  Geen probleem, wij kunnen de uren ook inlezen. We stemmen met elkaar af welke informatie over moet komen, zodat jij de facturen later ook makkelijk kan controleren

  Ook nu weer komen we graag op locatie. Dat laten wij jou de portal zien en hoe die gebruikt kan worden.

  Hoe organiseren we onze samenwerking?

  Samen maken we een aantal afspraken over o.a. de manier van communiceren, onze werkwijze, wanneer we de dagelijkse planning graag ontvangen – en de gewerkte uren per week.

  Zijn er vanuit de operatie een aantal belangrijke zaken? Wil je bijvoorbeeld dat we de huisregels vooraf delen met de uitzendkracht? Geen probleem.

  voorbereiden samenwerking met uitzendbureau
  Werken en leren icoon doorgroeien op het werk

  Stap 4

  Werken en leren bij prestatie aangenomen
  Werken en leren icoon contract getekend

  Stap 5

  Een succesvolle start

  en verder verloop natuurlijk

  We zijn er helemaal klaar voor en gaan bij jou leveren. Voor de eerste dag dat we mensen bij jou leveren zijn wij samen met de uitzendkrachten aanwezig. We ondersteunen waar nodig in het proces en bij de begeleiding van de medewerkers. Ook in de dagen en weken erna zijn we nauw betrokken totdat we beiden het gevoel hebben dat het proces prettig verloopt.

  Er is een vaste coördinator die regelmatig aanwezig zal zijn en beschikbaar is voor vragen. Ook via ons planningsteam op kantoor staan wij klaar voor jou.

  Direct aan de slag met uitzendbureau Prestatie?

  Dat kan! Het kantoor van ons uitzendbureau in Den Haag is vanaf 08:30 tot 17:30 bereikbaar op maandag tot en met vrijdag.

  Als je ons belt plannen we direct een afspraak. Vaak kunnen we dezelfde week nog langskomen.

  In deze sectie lees je al precies wat je mag verwachten van de communicatie met Prestatie Personeelsdiensten. Want duidelijke communicatie tussen: ons uitzendbureau, jou als opdrachtgever en de kandidaat zorgt gegarandeerd voor de beste resultaten.

  Wil jij ons uitzendbureau al bellen?

  Heldere communicatie

  met ons uitzendbureau bij elke stap

  1. Communicatie bij opdrachtbevestiging

  Voor aanvang werkzaamheden wordt er van iedere medewerker een opdracht bevestiging gestuurd. Daarin zijn onder andere de functie en het afgesproken uurloon vastgelegd. Dit uurloon wordt uiteraard ook schriftelijk vastgelegd met de medewerker.

  2. Communicatie bij een operationele melding

  Leveren wij grotere groepen mensen? Dan bestaat deze doorgaans uit een vaste pool en een meer flexibele schil, aangevuld met nieuwe personen voor vaste functies.

  De planning deelt voor de aanvang welke medewerkers voor het flex-werk komen. Waarom? Zo weet het team op de vloer precies de namen van die mensen.

  3. Controleproces voor aanvang

  Ons team start iedere dag om 5 uur zodat wij er zeker van kunnen zijn dat iedere medewerker ook daadwerkelijk komt opdagen. Mocht er iemand ziek zijn dan doen we er alles aan nog een vervanger op te roepen voor aanvang werkzaamheden. Wel zo flexibel toch?

  4. Planning en hulp bij onverwachte extra personeelsbehoefte

  Iedere dag om 12 uur ontvangen we graag de planning voor de volgende dag. Zit je volop in de stress met werkzaamheden en is het je ontschoten? Geen probleem, ons team stuurt dagelijks een herinnering.

  Blijkt dat je ineens om 19:00 uur in de avond toch 2 man extra nodig hebt? Bel ons dan gewoon. Wij kijken wat we nog voor jou kunnen betekenen. Ons team staat altijd voor je klaar.

  5. Facturatie

  Op maandag voor 12:00 ontvangen we graag de uren van jou. Wij controleren de uren met de planning en maken vervolgens de factuur. Uiteraard maken we gebruik van een G-rekening zodat het risico van aansprakelijkheid beperkt wordt. Graag delen wij ook een uittreksel van de belastingdienst als bewijs van correcte afdracht. Wel zo veilig toch?

  6. Communicatie die medewerkers motiveert

  Prestatie communiceert regelmatig met haar medewerkers. We motiveren ze ook graag. Daarvoor hebben we een credit systeem in het leven geroepen! Medewerkers kunnen deze credits verdienen voor geleverde Prestaties en bij belangrijke momenten in hun leven.

  Gewoon omdat ze jarig zijn, omdat ze al even voor ons werken, omdat ze een promotie maken, of omdat we een compliment hebben ontvangen van de opdrachtgever over hem of haar.

  Wat kunnen medewerkers doen met credits? Ze kunnen scholing aanvragen of gewoon iets leuks doen of kopen. Dat motiveert hen en dit komt niet alleen hen, maar ook onze opdrachtgevers ten goede. Blije en gemotiveerde medewerkers? Dat staat gelijk aan betere resultaten.

  Ofwel: een gemotiveerde medewerker is goud waard, toch?

  Gaat het juist even wat minder met een bepaald persoon terwijl jullie altijd tevreden waren? Dan hebben jullie ongetwijfeld zelf ook al gevraagd of er wat scheelt. In overleg gaan wij ook graag het gesprek aan met de betreffende kandidaat.

  Een fijne werkomgeving voor de medewerker is belangrijk voor ons. 

  7. Evaluatie en advies

  Regelmatig evalueren we de dienstverlening met elkaar. Dit kan informeel met de planning of coördinatoren.

  Ook plannen we regelmatig een afspraak in bij jou op locatie. Samen stellen we dan vast hoe de dienstverlening verloopt. Waar liggen bijvoorbeeld verbeterpunten? Na deze gesprekken gaan we hier actiegericht mee aan de slag.

  Uiteraard adviseren wij verder waar nodig. Dit doen wij doorgaans proactief. Want wij zien onze samenwerking als een partnership. 

  AEO en Veiligheid

  Als werkgever wil je uiteraard geen risico lopen met de mensen die je inhuurt. Mogelijk hebben jullie een AEO veiligheid certificaat die screening van personeel nodig maakt. Wij nemen dat proces volledig uit handen.

  Tijdens het intakeproces proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de persoon. Wat is het opleidingsniveau, wat zijn de vaardigheden, hoe is de drive, wat beweegt iemand, wat zijn zijn/haar doelen.

  Uiteraard belangrijk om later de juiste match te kunnen maken met jou als opdrachtgever. Een standaard onderdeel is uiteraard de vaststelling dat de persoon ook daadwerkelijk in Nederland tewerk gesteld mag worden. Wij maken gebruik van ID- scanners die valideren of dit het geval is. Bij twijfel is er 24/7 een fraudedesk operationeel die de echtheid verifieert.

  Is er een VOG nodig en vinden jullie de papierwinkel te veel rompslomp? Wij kunnen dat proces volledig uit handen nemen. Prestatie wil haar klanten ontzorgen op elk onderdeel van het proces. Daardoor kunnen jullie je volledig focussen op de operatie.

  Onze processen worden jaarlijks gecertificeerd door onafhankelijke instanties als de ABU  en gaan we op voor certificering van de NEN 4400-1 norm

  Onze slogan is niet voor niets: Flexibiliteit met Zekerheid!

  Email Applications CSV

  ×

  Enter an email address, separate multiple emails by ",".