Het gemak van tijdelijk personeel inhuren, zonder de administratieve rompslomp.

Payroll; Payrolling van personeel

 • Geen risico’s of administratieve lasten.
 • Zekerheid van juiste certificeringen.
 • Minder kosten t.o.v. het zelf doen.

Of bel: 070 303 0032

Uitzendkrachten nodig 1

Uitzenden

Logistiek personeel op uitzendbasis nodig?

Lees meer

detachering logistiek uitzendbureau prestatie

Detachering

Logistiek personeel op detacheerbasis nodig?

Lees meer

heftruckchauffeur zzp bemiddeling

ZZP bemiddeling

Logistiek personeel op ZZP-basis nodig?

Lees meer

payroll diensten 1

Logistieke diensten

Snel al onze logistieke diensten bekijken?

Check ze hier

logistiek personeel trainen klein groepje

Opleiden logistiek personeel

Personeel praktijkgericht laten opleiden?

Lees meer

logistiek advies door gespecialiseerd uitzendbureau voor de logistiek

Logistiek advies

Logistiek advies over processen, personeel en nog veel meer!

Lees meer

Handige logistieke blogs

Alles over personeel

Waarom payrolling?

Heb jij een neusje voor het aantrekken van talent en wil je tegelijkertijd je volledige focus hebben op jouw business, dan is payrolling misschien wat voor jou. Wij nemen het juridische werkgeverschap over, dragen zorg voor correctie en tijdige betaling, ondersteunen met opleidingen én begeleiden het ziekteverzuim. 

Door payrolling kan jij met een gerust hart ondernemen.  Het is ook nog eens een stuk goedkoper als: uitzenden, detacheren of werving en selectie

Wij zijn SNA, ABU en NEN4400-1  gecertificeerd. Dat geeft jou ook zekerheid dat wij de zaken goed geregeld hebben en er achteraf geen onaangename verrassingen komen.

Misschien doen jullie nog niet aan payrolling maar spreekt de vorm wel aan. Het is eenvoudig en snel geregeld.  Binnen 24 uur kunnen wij een medewerker bij ons via payrolling activeren.

Wat is het verschil tussen uitzenden en payrolling?


1.
Het belangrijkste verschil tussen payrolling en uitzenden is: dat jij in control bent bij het werven van personeel, maar dat je dus niet het juridisch werkgeverschap hebt. Wij nemen de risico’s en alle administratieve lasten over
2. Bij uitzenden gaan wij de medewerker werven en matchen met jouw organisatie. Bij payrolling doe je dat zelf. De kosten voor werving heb je dan zelf, maar uiteraard wordt ons tarief ook een stuk goedkoper in vergelijking met uitzenden.
3. Bij payrolling kan je  3 contracten geven met in totaal een maximale termijn van 3 jaar. Bij uitzenden maak je gebruik van de ketenregeling die anders is ingericht en iets meer flexibiliteit geeft.
4. De medewerker werkt exclusief voor jou. Hij kan zoals bij uitzenden wel het geval is, niet tussentijds bij een andere werkgever geplaatst worden.
order map met rekenmachine t.b.v. payroll werkzaamheden voor de logistieke sector

Waarom zou ik voor payrolling kiezen?

1. Gemak: we nemen alle administratieve rompslomp over.

2. Snelheid: zodra je iemand gevonden hebt zijn wij binnen 24 uur klaar. De medewerker kan dan gelijk aan de slag.
3. Minder risico op het gebied van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij hebben de kennis in huis om dat professioneel te begeleiden.
4. Minder kosten: In de praktijk blijkt vaak dat jouw kosten naar beneden gaan door.. 
a. Geen investeringen , kosten of beheer van verloningssoftware.
b. Geen salaris specialist nodig.
5. Transparante kosten: jij hebt duidelijk inzicht in jouw personeelskosten. We specificeren ze duidelijk voor je.

De tariefstructuur is eigenlijk heel simpel. Jouw eigen cao bepaald het uurloon. Samen bepalen we welke elementen voor jouw situatie van belang zijn. Daaruit komt een factor rollen.

Wat zijn de payrolling tarieven van jullie uitzendbureau?


Ons logistieke uitzendbureau werkt met een payroll factor vanaf 1.63 en kan oplopen tot 1.82. De factor vermenigvuldig je met het uurloon. Zo heb je direct inzichtelijk wat je loonkosten zijn en wat de impact is op jouw business.


De volgende componenten bepalen de factor:

1. Hoeveel mensen zet je bij ons neer. Logisch, hoe meer mensen, hoe kleiner het vaste deel van onze kosten is. We kunnen dan dus een scherper tarief insteken
2. Welke arbeidsvoorwaarden gelden er? Jij bent aangesloten bij een branche cao of hebt je eigen bedrijfscao. De medewerker wordt volledig conform die regels verloond.
3. De regels is dat we een adequaat pensioen moeten aanbieden. In de praktijk betekent het dat we de medewerker bij jouw pensioenfonds aanmelden of een gelijkwaardig alternatief aanbieden. Hiervoor moeten we wel onderzoeken wat de werkingssfeer van jouw pensioenfonds is zodat we weten welke componenten onderdeel vormen van jouw pensioen.
4. Is het een bestaande medewerker of een nieuwe medewerker?
5. Welke contractvorm spreken we af?

Van een kennismaking naar een succesvolle samenwerking voor je logistieke payroll in 5 simpele stappen.

Hoe gaan we aan de slag met jouw payroll project?

Bel of mail en we plannen gelijk een afspraak in.
Bel of mail en we plannen gelijk een afspraak in.

Onze eerste kennismaking.

We komen graag bij je langs om jouw wensen in kaart te brengen. Samen stellen we de menukaart samen. Voor jezelf moet je de afweging maken welke risico’s je bij ons wil neerleggen en wat je zelf kan dragen. Verder inventariseren we jouw situatie. Onze tarief factor varieert tussen de 1.63 en 1.82.

Die is natuurlijk scherp!
Die is natuurlijk scherp!

De offerte.

Na onze kennismaking gaan wij gelijk aan de slag voor je. De offerte zit binnen 24 uur in jouw mailbox. Wij opereren volledig transparant en leggen je exact uit wat welke marge wij maken voor het werk wat we doen.

Naast de offerte sturen we je ook een payroll overeenkomst waarin alle gemaakte afspraken (de menukaart) vastgelegd zijn.  Heb je nog vragen dan staan we voor je klaar. Liever elkaar even in de ogen aankijken en de offerte doornemen? Geen probleem!

Payrollovereenkomst getekend? Check!
Payrollovereenkomst getekend? Check!

Je bent akkoord.

Top! Wij hebben elkaar gevonden in de prijs en hebben de payrollovereenkomst getekend. Via een veilige verbinding op onze website lever je de gegevens aan van jouw medewerkers. Is dat de eerste keer een wat grotere groep? Dan doen we dat via een versleuteld bestand die wij kunnen uploaden in ons systeem.

De eerste keer nemen we onze tijd om alles goed vast te leggen en zeker te zijn dat alles 100% conform is. Vervolgmedewerkers kunnen gewoon binnen 24 uur aan de slag.

Wij houden een vinger voor je aan de pols.
Wij houden een vinger voor je aan de pols.

Monitoring.

We zijn inmiddels live en houden een vinger aan de pols. Ons team staat voor je klaar als er vragen zijn. We bepalen samen wat voor jou prettig werkt en sturen bij waar nodig.

Voor 'alles dat te maken heeft met de logistiek' kan je atlijd bij ons terecht.
Voor 'alles dat te maken heeft met de logistiek' kan je atlijd bij ons terecht.

Mogelijk meer diensten outsourcen.

Misschien heb jij ook wel behoefte aan een flexibele schil voor jouw logistieke processen.

Wij zijn de uitzend- en detachheringsspecialist op het gebied van logistiek personeel en leveren bij tal van bedrijven: orderpickers, packers, reach- en heftruckchauffeurs en nog veel meer. Ben je benieuwd naar onze aanpak? Klik dan hier.

Werk je regelmatig met ZZP-ers. maar levert het qua administratie vaak een hoop gedoe op? Wij bemiddelen door jou uitgekozen ZZP-ers . We zorgen ervoor dat foute facturen en een hoop communicatie tot de verleden tijd behoren. In de praktijk zien we vaak dat de ZZP-er door al die problemen ook te laat betaald wordt. Ook daar ontzorgen we jou volledig in.

En er is meer. Wil jij graag mensen opleiden of certificeren in de logistiek? Dan kan je dat bij ons afnemen. Wij kennen alle kneepjes van het vak. Wij hebben op die werkvloer onze handjes laten wapperen en weten van laag tot hoog precies wat er nodig is.

Aanvullend geven we logistiek advies, doen we een quickscan op jouw processen en/ of dragen we verbeteringen aan in het proces, de planning, een gezonde werksfeer en nog veel meer.

Ready to (pay)roll?

Vandaag nog contact opnemen over jouw payrollmogelijkheden?

Veelgestelde vragen over payroll

Wat zijn de voordelen van payrolling?

Het doel van payrolling is jou als klant ontzorgen van administratieve taken, het overnemen van begeleiding bij ziekteverzuim en eventueel de risico’s dragen die bij juridisch werkgeverschap horen. Je hoeft zelf geen specialistische kennis van een salarisadministrateur te hebben en geen dure systemen aan te schaffen voor de verloning. Afhankelijk van de omvang van je organisatie kan je ook nog eens goedkoper uit zijn.

Wat kost payrolling ?

Wij bieden al aan met een factor vanaf 1.63. Uiteraard is dat wel afhankelijk van allerlei componenten. Jouw branche, het risico wat je wil nemen en de omvang bepaalt de daadwerkelijke kosten. Jouw cao bepaalt het loon, de vergoedingen en alles wat er verder bij komt kijken

Wat zijn de regels voor ziekteverzuim bij payroll?

De regels voor ziekteverzuim bij Payroll zijn sinds de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) dat payrollmedewerkers exact hetzelfde behandeld worden als medewerkers in directe loondienst. Het payrollbedrijf is juridisch werkgever en is samen met de inlener (opdrachtgever) verantwoordelijk voor de begeleiding van de medewerker.  Heeft een medewerker bijvoorbeeld een burnout dan dient de Wet Verbetering Poortwachter (WVP)  toegepast te worden. De WVP  heeft als doel om de zieke medewerker zo snel en zo goed mogelijk terug te laten keren naar het werk.

Voor welke organisaties is payroll geschikt?

Payroll is geschikt voor iedere organisatie. Ben je een klein bedrijf met enkele medewerkers in dienst? Dan kan je door de administratieve ontzorging van een payroll bedrijf tijdswinst boeken.

Voor groeiend bedrijven zonder eigen HR hebben helpt payrolling om focus te houden op de groei van het bedrijf.

Voor grote organisaties die vaak met vakantiekrachten werken, waarbij complexe wetgeving van toepassing is, is payroll vaak gunstiger.

Kan ik als ZZP ondernemer een medewerker op payroll inhuren?

Als ZZP-er kan je een medewerker op payroll inhuren. Naast payroll kan je ook kiezen voor een uitzendkracht. Het voordeel van uitzenden is dat het uitzendbureau vaak een uitgebreid netwerk heeft van mogelijke kanidaten. Payrolling is weer een betere keuze als je zelf grip wilt houden op wie je selecteert en tegen welk salaris.

Wat is de toegevoegde waarde van payrolling?

De toegevoegde waarde van payrolling is het ontzorgen van de administratie, waarbij geen specialistische kennis meer nodig is op het gebied van salaris administratie. Ook het risico bij ziekte wordt afhankelijk van de afspraken volledig overgenomen. De opdrachtgever kan zich daardoor volledig focusen op de onderneming en groei van het bedrijf. De payroller zorgt ervoor dat de medewerkers hun verdiende geld netjes op hun bankrekening gestort krijgen.

Wie betaalt de pensioenregeling bij payrolling?

De payroller betaalt de pensioenregeling. Per 1 januari 2021 zijn payrollers verplicht een adequate pensioenregeling te hebben. Voor die periode waren Payollbedrijf verplicht zich aan te melden bij Stipp als pensioenverstrekker.

Doet jullie payroll bedrijf ook salarisadministratie?

Ja, salarisadministratie is een onderdeel van de payroll diensten. Het proces is volledig gedigitaliseerd met een portaal voor zowel de medewerker als de opdrachtgever.

Is payrolling HRM?

Payrolling is een onderdeel van HRM. Een Payroller neemt de verloning over van personeel, daardoor is het payroll bedrijf juridisch werkgever met alle daarbij behorende rechten en plichten.

Complete gids voor payrolling services

Bij Prestatie zijn we thuis in de complexe wereld van payrolling en salarisadministratie. We bieden geavanceerde oplossingen aan ondernemers en HRM-professionals die gericht zijn op het verbeteren van de prestaties en de efficiëntie van personeelszaken. Onze payrolling services zorgen voor tijdsbesparing en kostenreductie, waardoor jouw bedrijf zich kan richten op haar kernactiviteiten.

De essentie van payrolling uitgelegd

Wat houdt payrolling in en hoe werkt het? Simpel gezegd, bij payrolling neemt een externe partij, zoals Prestatie, de wettelijke aspecten van het werkgeverschap over. Dit biedt bedrijven de ruimte om zich te focussen op hun personeel en operationele taken zonder de zorgen van administratieve verplichtingen. We bieden duidelijke informatie en uitleg over alles wat met payrolling te maken heeft, zodat jouw organisatie volledig op de hoogte is.

Vergelijking: payrolling via Prestatie versus het zelf doen

Het kiezen tussen het uitbesteden van payroll of het intern beheren ervan vergt een afweging van diverse factoren:

 • Kosten: Uitbesteden kan leiden tot significante besparingen op het gebied van technologie en compliance.
 • Expertise: Met Prestatie profiteer je van toegang tot gecertificeerde professionals.
 • Maatwerk: Onze diensten worden specifiek aangepast aan jouw behoeften.

Zelf jouw payroll beheren vereist grote investeringen in tijd en middelen, met een groter risico op fouten.

Kostenbesparing met payrolling

Door voor Prestatie’s payrolling services te kiezen, kunnen bedrijven financieel voordeel behalen door verlaging van loonheffingen en administratieve lasten. Onze benadering en analyse tonen waar besparingen mogelijk zijn, wat bijdraagt aan een efficiëntere bedrijfsvoering.

De rol van technologie in payrolling

Prestatie zet geavanceerde apps en clouddiensten in om de payrollprocessen te digitaliseren en automatiseren. Deze technologische vernieuwing zorgt voor standaardprocedures en makkelijke toegang tot informatie via ons online platform, wat het payrollproces versoepelt.

Waarom kiezen voor Prestatie om jouw Payroll uit te besteden?

Onze gecertificeerde expertise op het gebied van compliance, onze persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen maken ons uniek. Kwaliteit staat bij ons voorop, ondersteund door betrouwbaarheid en specialistische kennis. Wij zijn de ideale partner voor jouw payrollbehoeften.

Gecertificeerde expertise en compliance

Prestatie voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving en beschikt over de juiste certificeringen en accreditaties. Dit zorgt ervoor dat we voldoen aan de Wet Arbeidsmarkt in Balans en deskundigheid garanderen op alle gebieden van payrolling.

Persoonlijke aanpak en maatwerk

Elke organisatie, of je nu zzp’er, freelancer, MKB’er of een corporate bent, heeft unieke behoeften. Daarom biedt Prestatie persoonlijke en op maat gemaakte payroll oplossingen die flexibiliteit toevoegen aan uw bedrijfsvoering.

Het proces: Van offerte tot implementatie

Het proces bij Prestatie is helder en goed gestructureerd:

 1. Offerte: Je ontvangt een persoonlijke offerte afgestemd op jouw behoeften.
 2. Informatie en documentatie: We verstrekken alle noodzakelijke informatie en documentatie.
 3. Stappenplan: Een duidelijk plan wordt opgesteld voor de implementatie.
 4. Realisatie: We zorgen voor een soepele overgang en implementatie van onze diensten.

Payroll services specifiek voor de ZZP-Markt

Prestatie biedt speciale payroll oplossingen voor zzp’ers en freelancers, ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van de markt, inclusief pensioenregelingen en loonadministratie, met behoud van totale onafhankelijkheid in jouw ondernemerschap.

Integratie van payrolling binnen de HRM-Strategie van je bedrijf

Door de integratie van Prestatie’s payrolling diensten in jouw HRM-strategie, voeg je aanzienlijke waarde toe aan je personeelsplanning en -beleid. Onze diensten zijn ontwikkeld om perfect aan te sluiten bij de doelstellingen van je organisatie, waarbij zowel de efficiëntie als de effectiviteit van je personeelsbeleid wordt verbeterd.

Bij Prestatie nodigen we u uit om zelf de voordelen van onze payrollingdiensten te ontdekken. Maak vandaag nog een afspraak of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vereenvoudigen en optimaliseren van je payroll en personeelszaken.

Diepgaande inzichten door Payrolling bij Prestatie

Bij Prestatie zijn we ons volledig bewust van de complexiteit en het belang van efficiënte payrolling voor je bedrijf. Onze dienstverlening zorgt voor op maat gemaakte oplossingen en een gedegen optimalisatie van jouw personeelszaken. Door payrolling aan ons uit te besteden, geniet je bedrijf van kostenbesparingen en minimaliseer je de risico’s, terwijl jouw focus op de corebusiness blijft liggen.

Optimalisatie van personeelszaken door outsourcing

Door personeelszaken uit te besteden aan Prestatie, wordt je bedrijfsvoering aanzienlijk geoptimaliseerd. Onze professionele services dekken alles van contractbeheer tot loonadministratie, wat compliance en efficiëntie bevordert. Dit laat je vrij om te focussen op de groei en innovatie van uw onderneming.

De impact van Wet Arbeidsmarkt in Balans op payrolling

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) heeft invloed op payrolling.

Veranderingen en uitdagingen

De invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans heeft grote veranderingen met zich meegebracht in de payrolling sector, die nieuwe uitdagingen op het gebied van flexibiliteit en kosten introduceert. Prestatie is er om deze uitdagingen aan te gaan en jouw onderneming succesvol door deze transitie te leiden.

Kansen voor je onderneming

Deze nieuwe wetgeving creëert ook kansen voor bedrijven om hun arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid te vernieuwen. Met de hulp van Prestatie kan je deze kansen aangrijpen om niet alleen aan de wetgeving te voldoen, maar ook om een betere werkgever te worden.

Certificeringen en accreditaties: onze kwaliteit en onze belofte 

Prestatie is trots op haar certificeringen en accreditaties die onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid bewijzen. Onze keurmerken zijn jouw garantie dat wij de hoogste standaarden naleven met betrekking tot payrolling en personeelsdiensten.

Payrolling en risicobeheersing: een veiligere werkomgeving creëren

Vermindering van administratieve lasten

Door voor payrolling van Prestatie te kiezen, worden de administratieve laten van je onderneming aanzienlijk vermindert. Onze gestroomlijnde processen zorgen voor kostenbesparingen en geven je meer tijd om aan de groei van jouw bedrijf te werken.

Bescherming tegen juridische risico’s

Onze expertise in compliance en wetgeving biedt jouw bedrijf bescherming tegen juridische risico’s. Met Prestatie ben je altijd up-to-date en voldoe je aan de nieuwste arbeidswetten.

Prestatie’s benadering van innovatie binnen payrolling

Prestatie omarmt technologie en innovatie om onze payrollingdiensten continu te verbeteren. Met alles van clouddiensten tot de nieuwste HR-technologieën, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf leidend blijft in efficiëntie en service.

Je vragen beantwoord: onze gedetailleerde FAQ-sectie

Heb je vragen? Neem een kijkje in onze uitgebreide FAQ-sectie voor antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten, processen en meer. We streven ernaar je alle informatie en ondersteuning te bieden die nodig is om de beste keuze voor jouw bedrijf te maken. Voor meer vragen staat ons team klaar om je te helpen. Neem gerust vrijblijvend telefonisch of per mail contact met ons op.

Het toekomstperspectief van Payrolling met Prestatie

Payrolling speelt een belangrijke rol in innovatie en strategische personeelsplanning. Bij Prestatie zien we hoe de implementatie van de juiste payrolloplossingen het personeelsbestand optimaliseren, wat noodzakelijk is voor een gezonde bedrijfsgroei en de nodige wendbaar- en aanpasbaarheid op de arbeidsmarkt. Onze vooruitstrevende clouddiensten zorgen voor toonaangevende transparantie en efficiëntie, noodzakelijk voor elk bedrijf dat klaar wil zijn voor de toekomst.

Hoe payrolling bijdraagt aan bedrijfsgroei

Payrolling helpt niet alleen bij het efficiënt beheren van uw personeel, maar draagt ook bij aan een stevige basis voor ondernemen en strategische personeelsplanning. Door samen te werken met Prestatie kan je jezelf focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf of organisatie, terwijl wij de performance van je payroll-processen verzorgen. Dit heeft een direct positief effect op jouw bedrijfsgroei.

De rol van payrolling in flexibilisering van de arbeidsmarkt

Dankzij flexibele arbeidscontracten en flexwerk, speelt payrolling een belangrijkere rol in de flexibilisering van de arbeidsmarkt. “Werknemers met een flexibele arbeidsrelatie en zzp’ers vormen samen bijna 4,0 miljoen flexwerkers. Dat is 41 procent van alle werkenden.” Dat is een fors deel van de arbeidsmarkt in Nederland. Prestatie levert daarom oplossingen die zowel werkgevers als werknemers meer vrijheid geven dan traditionele personeelszaken, met focus op de voordelen van flexibel werken.

Voordelen voor werkgevers en werknemers

 • Voor werkgevers: Minder papierwerk, minder risico’s en hogere tevredenheid bij personeel dankzij betere arbeidsvoorwaarden.
 • Voor werknemers: Meer flexibiliteit, heldere arbeidsvoorwaarden en meer tevredenheid over hun werk.

Strategische personeelsplanning met payrolling

Strategische personeelsplanning doormiddel van payrolling biedt een duidelijk kader voor HRM en planning gericht op de lange termijn ontwikkeling en toekomst van jou onderneming. Prestatie begeleidt deze overgang indien gewenst soepel en effectief.

De ontwikkeling van payroll technologieën en clouddiensten

De technologie en clouddiensten van Prestatie zijn voorlopers op het gebied van digitalisering binnen payrolling. Ons online platform en softwareoplossingen zijn ontworpen met het oog op innovatie, gebruiksgemak en toekomstbestendigheid.

Het belang van transparantie en open communicatie in payrolling

Transparantie en open communicatie zijn de kern van onze dienstverlening. Bij Prestatie bouwen we aan een vertrouwensrelatie met onze klanten, ondersteund door positieve klantentestimonials en directe feedback.

Klantentestimonials: succesverhalen van onze Klanten

Onze klantentestimonials laten de succesverhalen van vele tevreden klanten zien die voor Prestatie hebben gekozen. Deze referenties benadrukken onze kennis en de gezamenlijk bereikte successen.

Continu verbeteren op basis van feedback

Feedback is essentieel voor ons verbeteringsproces. Bij Prestatie zijn we toegewijd aan het voortdurend verbeteren van onze diensten aan de hand van de klantervaring en optimalisatie van processen om de beste payrolling-oplossingen te bieden.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw payrolling behoeften

Zoekt u naar specifieke payrolling behoeften? Neem contact op met Prestatie Personeelsdiensten. Wij bieden je vandaag nog gepersonaliseerde ondersteuning en oplossingen om je bedrijf te helpen groeien. Maak een afspraak en laat ons je ondersteunen bij jouw payrolling-uitdagingen.

FAQ’s

Q: Hoe kan ik mijn loonadministratie efficiënt beheren?

A: Door uw loonadministratie uit te besteden aan onze experts verbetert u niet alleen de efficiëntie maar vermindert u ook risico’s en bent u altijd up-to-date met de laatste regelgeving.

Q: Wat zijn de voordelen van een payroll provider gebruiken voor mijn onderneming?

A: Een gespecialiseerde provider verlicht de administratieve last door zorg te dragen voor salarisadministratie, loonstroken, jaaropgaves en het bijhouden van verlof en ziekteverzuim, wat u meer ruimte geeft om te concentreren op uw kernactiviteiten.

Q: Hoe kan ik kosten besparen op mijn personeels- en salarisadministratie?

A: Een samenwerking met ons kan kosten besparen dankzij efficiënt beheer en een verminderde kans op juridische fouten, terwijl onze expertise in loonheffingen en arbeidsvoorwaarden zorgt voor een evenwicht tussen kosten en kwaliteit.

Q: Kan ik hulp krijgen bij het opstellen van arbeidscontracten en andere juridische documentatie?

A: Zeker, onze experts bieden ondersteuning bij het opstellen van juridisch correcte contracten en pensioenregelingen, en adviseren over belastingvrije vergoedingen om juridische problemen te voorkomen.

Q: Hoe blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen in arbeidsrecht en regelgeving?

A: Wij voorzien in kennisbanken, blogs, e-books en nieuwsupdates die essentiële informatie bieden over ontwikkelingen binnen de branche, zodat u altijd goed geïnformeerd bent.

Q: Biedt u ondersteuning bij ziekteverzuim en re-integratie?

A: Onze dienstverlening omvat actieve ondersteuning en advies bij het beheren van ziekteverzuim en het re-integratieproces, waardoor de risico’s worden geminimaliseerd en het proces soepel verloopt voor zowel werkgever als werknemer.

Q: Kan uw payroll services mij helpen met de ZZP’ers in mijn bedrijf?

A: We bieden specifieke oplossingen voor het beheren van freelancers en ZZP’ers, inclusief contractbeheer, facturatie en naleving van wet DBA, wat flexibiliteit biedt met minimale risico’s.

Q: Hoe ondersteunt uw software en app mijn salaris- en personeelsadministratie?

A: Onze moderne software en apps bieden gebruiksvriendelijke interfaces voor het beheer van loonlijsten, personeelsplanning, vakantiedagen, betermeldingen en meer, waarmee de efficiëntie en tevredenheid onder medewerkers wordt verhoogd.

Q: Bieden jullie ook diensten aan voor het optimaliseren van werkgeverschap en personeelsbeleid?

A: Ja, we adviseren over goed werkgeverschap, helpen bij het aannemen van nieuw personeel, bieden trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden, en leveren analytics voor performanceverbetering en strategische HR-planning.

Q: Hoe kan ik contact opnemen voor een offerte of meer informatie?

A: Voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen via onze website of bellen. We bespreken graag uw specifieke situatie en onze dienstverlening.

 

Belangrijke Inzichten

 • Ontdek de voordelen van onze payroll services, ontworpen om zowel de werkgever als de werknemer te ondersteunen. Wij vereenvoudigen processen zoals loonheffing, vakantiegeld en jaaropgaves, met een focus op standaardisatie en privacybescherming, en bieden relevante feedback en documentatie.
 • Wij helpen bij het voorkomen van schijnzelfstandigheid en bevorderen een transparante samenwerking met ondernemers en ZZP’ers, in lijn met de huidige wet- en regelgeving. Onze diensten variëren van het opstellen van arbeidscontracten tot persoonlijke ondersteuning bij personeelsadministratie en loonbelastingen.
 • Antwoorden op veelgestelde vragen (FAQ) over payroll, arbeidsovereenkomst, premies, en het aannemen van nieuw personeel worden duidelijk geboden. Gratis downloads en tools voor de ontwikkeling en training van je medewerkers dragen bij aan hun tevredenheid en professionele groei.
 • Onze expertise strekt zich uit over diverse sectoren, inclusief de horeca, waar we maatwerk oplossingen voor payroll en personeelsplanning bieden. Wij ondersteunen bij alles van het beheren van vakantiedagen en betermeldingen tot complexe vraagstukken rondom ziekte en rouw.
 • We moedigen ondernemers en werkgevers aan om gebruik te maken van onze gespecialiseerde diensten voor het uitbesteden van juridische verantwoordelijkheden, sociale lasten, en het beheren van financiële data. Dit stelt hen in staat zich te richten op hun kernactiviteiten.
 • Als gecertificeerde partner ondersteunen we niet alleen bij de implementatie van standaardisatie en optimalisering van uw loonlijst, maar ook bij complexe kwesties zoals certificeringen, interacties met de belastingdienst en arbeidsvoorwaarden.
 • Voor meer informatie of persoonlijk advies bieden wij de mogelijkheid om eenvoudig contact op te nemen via ons online formulier of direct te bellen. Maak een afspraak om te zien hoe wij uw personeelszaken efficiënt kunnen beheren.
 • Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de payroll industrie door ons blog en nieuwssectie te bezoeken. Regelmatige updates en inzichten zijn relevant voor zowel de kleine ondernemer als grote organisaties.
Heeft payroll nadelen?

Afhankelijk van wat jij belangrijk vindt kan je onderstaande als nadelen van payrolling.

 • Minder controle: als je gebruik maakt van payrolling ben je op dat onderdeel een stukje controle kwijt.
 • Standaard werkwijze:  Bij payrolling zijn veel processen gestandaardiseerd om de kosten laag te houden. Soms is er weinig ruimte voor een zekere mate van flexibiliteit. Dit kan mogelijk niet aansluiten bij uw behoeften.
 • Communicatieproblemen: er zit een extra laag in de communicatie naar de medewerkers. Belangrijke en gestroomlijnde communicatie is dus wel belangrijk.

Liever volledig ontzorgd worden? Kijk dan even op onze uitzend- en payrollpagina’s.

Hoe snel kan payrolling operationeel zijn?

Wij schakelen snel. Zodra we er uit zijn kunnen we binnen 24 klaar zijn om de eerste medewerkers aan te melden.

Leveren jullie payroll diensten in heel Nederland?

Prestatie Personeelsdiensten levert payroll diensten door heel Nederland. De online platforms zorgen ervoor dat we makkelijk op afstand medewerkers kunnen aan- en afmelden. Uiteraard maken we wel graag kennis en komen we op locatie om de behoeften te inventariseren.

Doen jullie ook payroll voor ZZP en freelancers?

Ja, als je als ZZP-er of freelancer personeel in dienst wilt nemen dan bieden we daar graag payroll diensten voor aan.

Wat zijn jullie payroll voorwaarden?

Op onze payroll diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing zoals vastgelegd op onze website.

Hoe lang mag je payrollen?

Een bedrijf mag maximaal 3 contracten in 3 jaar payrollen.

Kan ik een medewerker op payroll zetten?

Een medewerker kan op payroll gezet worden.  De payroller dient wel de ketenregeling te volgen met maximaal 3 contracten in 3 jaar.

Zijn er kortingsmogelijkheden als ik de payroll voor meerdere medewerkers uitbesteed?"

Ja, bij grotere groepen vanaf 15 medewerkers op payroll kunnen er goedkopere tarieven afgegeven worden.

Voor welke sectors en branches bieden jullie payrolling aan?

Wij bieden payroll diensten voor alle sectoren.

Zo doen we payroll voor:

• Zorgbedrijven (bedrijven in de zorgsector)
• Horeca bedrijven (bedrijven in de horecabranche)
• Detailhandel (detailhandelaren en winkels)
• Industrie (productie- en distributiebedrijven)
• Uitzendbureaus (uitzendondernemingen)
• IT (IT en ICT bedrijven en organisaties)
• Bouw en infra (bedrijven uit de bouwsector)
• Logistiek (bedrijven en organisaties in de logistieke sector)
• Transport (transportbedrijven en distributeurs)
• Administratie (administratief dienstverleners)
• Schoonmaak (schoonmaak- en reinigingsbedrijven)
• Onderwijs (scholen en universiteiten)
• Kinderopvang (Crèches en dagopvang)

Maken jullie gebruik van software voor de payrolldiensten?

Ja, we maken gebruik van een app waarbij de medewerker en de opdrachtgever inzage heeft in de relevante informatie. Onze experts van de servicedesk geven graag een demo.

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".