Het gemak van tijdelijk personeel inhuren, zonder de administratieve rompslomp.

Payroll

  • Geen risico’s of administratieve lasten.
  • Zekerheid van juiste certificeringen.
  • Minder kosten t.o.v. het zelf doen.

Of bel: 070 303 0032

Uitzendkrachten nodig 1

Uitzenden

Logistiek personeel op uitzendbasis nodig?

Lees meer

detachering logistiek uitzendbureau prestatie

Detachering

Logistiek personeel op detacheerbasis nodig?

Lees meer

heftruckchauffeur zzp bemiddeling

ZZP bemiddeling

Logistiek personeel op ZZP-basis nodig?

Lees meer

payroll diensten 1

Logistieke diensten

Snel al onze logistieke diensten bekijken?

Check ze hier

logistiek personeel trainen klein groepje

Opleiden logistiek personeel

Personeel praktijkgericht laten opleiden?

Lees meer

logistiek advies door gespecialiseerd uitzendbureau voor de logistiek

Logistiek advies

Logistiek advies over processen, personeel en nog veel meer!

Lees meer

Handige logistieke blogs

Payrolling iets voor mij?

Heb jij een neusje voor het aantrekken van talent en wil je tegelijkertijd je volledige focus hebben op jouw business, dan is payrolling misschien wat voor jou. Wij nemen het juridische werkgeverschap over, dragen zorg voor correctie en tijdige betaling, ondersteunen met opleidingen én begeleiden het ziekteverzuim. 

Door payrolling kan jij met een gerust hart ondernemen.  Het is ook nog eens een stuk goedkoper als: uitzenden, detacheren of werving en selectie

Wij zijn SNA, ABU en NEN4400-1  gecertificeerd. Dat geeft jou ook zekerheid dat wij de zaken goed geregeld hebben en er achteraf geen onaangename verrassingen komen.

Misschien doen jullie nog niet aan payrolling maar spreekt de vorm wel aan. Het is eenvoudig en snel geregeld.  Binnen 24 uur kunnen wij een medewerker bij ons via payrolling activeren.

Wat is het verschil tussen uitzenden en payrolling?


1.
Het belangrijkste verschil tussen payrolling en uitzenden is: dat jij in control bent bij het werven van personeel, maar dat je dus niet het juridisch werkgeverschap hebt. Wij nemen de risico’s en alle administratieve lasten over
2. Bij uitzenden gaan wij de medewerker werven en matchen met jouw organisatie. Bij payrolling doe je dat zelf. De kosten voor werving heb je dan zelf, maar uiteraard wordt ons tarief ook een stuk goedkoper in vergelijking met uitzenden.
3. Bij payrolling kan je  3 contracten geven met in totaal een maximale termijn van 3 jaar. Bij uitzenden maak je gebruik van de ketenregeling die anders is ingericht en iets meer flexibiliteit geeft.
4. De medewerker werkt exclusief voor jou. Hij kan zoals bij uitzenden wel het geval is, niet tussentijds bij een andere werkgever geplaatst worden.
order map met rekenmachine t.b.v. payroll werkzaamheden voor de logistieke sector

Waarom zou ik voor payrolling kiezen?

1. Gemak: we nemen alle administratieve rompslomp over.

2. Snelheid: zodra je iemand gevonden hebt zijn wij binnen 24 uur klaar. De medewerker kan dan gelijk aan de slag.
3. Minder risico op het gebied van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij hebben de kennis in huis om dat professioneel te begeleiden.
4. Minder kosten: In de praktijk blijkt vaak dat jouw kosten naar beneden gaan door.. 
a. Geen investeringen , kosten of beheer van verloningssoftware.
b. Geen salaris specialist nodig.
5. Transparante kosten: jij hebt duidelijk inzicht in jouw personeelskosten. We specificeren ze duidelijk voor je.

De tariefstructuur is eigenlijk heel simpel. Jouw eigen cao bepaald het uurloon. Samen bepalen we welke elementen voor jouw situatie van belang zijn. Daaruit komt een factor rollen.

Payrolling tarieven.


Ons logistieke uitzendbureau werkt met een payroll factor vanaf 1.63 en kan oplopen tot 1.82. De factor vermenigvuldig je met het uurloon. Zo heb je direct inzichtelijk wat je loonkosten zijn en wat de impact is op jouw business.


De volgende componenten bepalen de factor:

1. Hoeveel mensen zet je bij ons neer. Logisch, hoe meer mensen, hoe kleiner het vaste deel van onze kosten is. We kunnen dan dus een scherper tarief insteken
2. Welke arbeidsvoorwaarden gelden er? Jij bent aangesloten bij een branche cao of hebt je eigen bedrijfscao. De medewerker wordt volledig conform die regels verloond.
3. De regels is dat we een adequaat pensioen moeten aanbieden. In de praktijk betekent het dat we de medewerker bij jouw pensioenfonds aanmelden of een gelijkwaardig alternatief aanbieden. Hiervoor moeten we wel onderzoeken wat de werkingssfeer van jouw pensioenfonds is zodat we weten welke componenten onderdeel vormen van jouw pensioen.
4. Is het een bestaande medewerker of een nieuwe medewerker?
5. Welke contractvorm spreken we af?

Van een kennismaking naar een succesvolle samenwerking voor je logistieke payroll in 5 simpele stappen.

Hoe gaan we aan de slag met jouw payroll project?

Bel of mail en we plannen gelijk een afspraak in.
Bel of mail en we plannen gelijk een afspraak in.

Onze eerste kennismaking.

We komen graag bij je langs om jouw wensen in kaart te brengen. Samen stellen we de menukaart samen. Voor jezelf moet je de afweging maken welke risico’s je bij ons wil neerleggen en wat je zelf kan dragen. Verder inventariseren we jouw situatie. Onze tarief factor varieert tussen de 1.63 en 1.82.

Die is natuurlijk scherp!
Die is natuurlijk scherp!

De offerte.

Na onze kennismaking gaan wij gelijk aan de slag voor je. De offerte zit binnen 24 uur in jouw mailbox. Wij opereren volledig transparant en leggen je exact uit wat welke marge wij maken voor het werk wat we doen.

Naast de offerte sturen we je ook een payroll overeenkomst waarin alle gemaakte afspraken (de menukaart) vastgelegd zijn.  Heb je nog vragen dan staan we voor je klaar. Liever elkaar even in de ogen aankijken en de offerte doornemen? Geen probleem!

Payrollovereenkomst getekend? Check!
Payrollovereenkomst getekend? Check!

Je bent akkoord.

Top! Wij hebben elkaar gevonden in de prijs en hebben de payrollovereenkomst getekend. Via een veilige verbinding op onze website lever je de gegevens aan van jouw medewerkers. Is dat de eerste keer een wat grotere groep? Dan doen we dat via een versleuteld bestand die wij kunnen uploaden in ons systeem.

De eerste keer nemen we onze tijd om alles goed vast te leggen en zeker te zijn dat alles 100% conform is. Vervolgmedewerkers kunnen gewoon binnen 24 uur aan de slag.

Wij houden een vinger voor je aan de pols.
Wij houden een vinger voor je aan de pols.

Monitoring.

We zijn inmiddels live en houden een vinger aan de pols. Ons team staat voor je klaar als er vragen zijn. We bepalen samen wat voor jou prettig werkt en sturen bij waar nodig.

Voor 'alles dat te maken heeft met de logistiek' kan je atlijd bij ons terecht.
Voor 'alles dat te maken heeft met de logistiek' kan je atlijd bij ons terecht.

Mogelijk meer diensten outsourcen.

Misschien heb jij ook wel behoefte aan een flexibele schil voor jouw logistieke processen.

Wij zijn de uitzend- en detachheringsspecialist op het gebied van logistiek personeel en leveren bij tal van bedrijven: orderpickers, packers, reach- en heftruckchauffeurs en nog veel meer. Ben je benieuwd naar onze aanpak? Klik dan hier.

Werk je regelmatig met ZZP-ers. maar levert het qua administratie vaak een hoop gedoe op? Wij bemiddelen door jou uitgekozen ZZP-ers . We zorgen ervoor dat foute facturen en een hoop communicatie tot de verleden tijd behoren. In de praktijk zien we vaak dat de ZZP-er door al die problemen ook te laat betaald wordt. Ook daar ontzorgen we jou volledig in.

En er is meer. Wil jij graag mensen opleiden of certificeren in de logistiek? Dan kan je dat bij ons afnemen. Wij kennen alle kneepjes van het vak. Wij hebben op die werkvloer onze handjes laten wapperen en weten van laag tot hoog precies wat er nodig is.

Aanvullend geven we logistiek advies, doen we een quickscan op jouw processen en/ of dragen we verbeteringen aan in het proces, de planning, een gezonde werksfeer en nog veel meer.

Ready to (pay)roll?

Vandaag nog contact opnemen over jouw payrollmogelijkheden?

Veelgestelde vragen over payroll

Wat zijn de voordelen van payrolling?

Het doel van payrolling is jou als klant ontzorgen van administratieve taken, het overnemen van begeleiding bij ziekteverzuim en eventueel de risico’s dragen die bij juridisch werkgeverschap horen. Je hoeft zelf geen specialistische kennis van een salarisadministrateur te hebben en geen dure systemen aan te schaffen voor de verloning. Afhankelijk van de omvang van je organisatie kan je ook nog eens goedkoper uit zijn.

Wat kost payrolling ?

Wij bieden al aan met een factor vanaf 1.63. Uiteraard is dat wel afhankelijk van allerlei componenten. Jouw branche, het risico wat je wil nemen en de omvang bepaalt de daadwerkelijke kosten. Jouw cao bepaalt het loon, de vergoedingen en alles wat er verder bij komt kijken

Zijn er ook nadelen aan payrolling?

Afhankelijk van wat jij belangrijk vindt zijn er ook nadelen.

  • Minder controle: als je gebruik maakt van payrolling ben je op dat onderdeel een stukje controle kwijt.
  • Standaard werkwijze:  Bij payrolling zijn veel processen gestandaardiseerd om de kosten laag te houden. Soms is er weinig ruimte voor een zekere mate van flexibiliteit. Dit kan mogelijk niet aansluiten bij uw behoeften.
  • Communicatieproblemen: er zit een extra laag in de communicatie naar de medewerkers. Belangrijke en gestroomlijnde communicatie is dus wel belangrijk.

Liever volledig ontzorgd worden? Kijk dan even op onze uitzend- en payrollpagina’s.

Hoe snel kan payrolling operationeel zijn?

Wij schakelen snel. Zodra we er uit zijn kunnen we binnen 24 klaar zijn om de eerste medewerkers aan te melden.

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".