Betere resultaten nodig?
Presteren zit in ons DNA.

Jaren ervaring

FTE's

Bereikbaar

header image min

Over prestatie personeelsdiensten

Interesse in werken met ons uitzendbureau? Op deze pagina lees je wat dingen die we jou kunnen vertellen. We vinden het echter veel belangrijker om te horen wat jij belangrijk vindt.

pegasus blurb2 icon1

Uitzendbureau met een oog voor logistiek

pegasus blurb2 icon2

Beknopte uitleg van waar we voor staan

pegasus blurb2 icon3

Diensten die je bedrijf snel en flexibel vooruithelpen

pegasus blurb2 icon4

Onze klantgerichte aanpak met aandacht voor cijfers

Zoek je een uitzendbureau dat met jarenlange ervaring binnen de logistieke sector? Kies dan voor Prestatie, kies voor flexibiliteit met zekerheid!

Dienstverlening op maat is voor veel bedrijven een winstgevende motor. Maar als die hapert, blijven taken liggen. Processen lopen spaak. Soms lukt het om intern oplossingen te vinden om het tekort aan capaciteit of expertise aan te vullen. Herverdeling van werkzaamheden. Mensen op andere posten. Tot blijkt dat de werkdruk te hoog oploopt.

In dat geval ligt de sleutel elders. Bij ons uitzendbureau Prestatie Personeelsdiensten.

Daar staan ervaren logistieke medewerkers op stand-by, voor advies, maar natuurlijk ook voor op de werkvloer. In overleg gewogen en gekozen, zodat hun kennis en attitude aansluiten bij de cultuur van uw bedrijf.

Onze visie

“Jij kiest het doel, wij helpen.” Ofwel: uitzenden gericht op de toekomst van onze mensen en opdrachtgevers. Wij geloven sterk dat een mensgerichte aanpak de enige toekomstbestendige aanpak is voor de uitzendbranche. Wij begrijpen dat je meer presteert als je met zin naar je werk gaat. Het maakt daarbij niet uit of je op de werkvloer staat of vanuit het kantoor werkt aan jouw organisatiedoelstelling.

Onze missie

Flexibel en mensgericht uitzenden met een klantwaardering van een 9+. We scoren nu een 8+ voor interne klant-tevredenheid, wat al uitzonderlijk is voor de uitzendbranche, maar Prestatie gaat, zoals de naam doet vermoeden, voor excellent! We werken daarom actief aan een waardering van een 9+ (4,5 ster) vóór 2024. Jouw feedback is altijd welkom. Draag jij ook bij aan jouw en onze groei?

Onze waarden

Flexibiliteit met zekerheid.” Dat is onze slogan. Flexibiliteit is hét woord dat we haalden uit onze interne onderzoeken, zowel bij klanten als kandidaten. Denk aan genoemde verwoordingen als ‘korte lijntjes’, ‘snel schakelen’ en ‘last minute oplossing’ tot het ‘flexibele aanbod’. Wij starten sinds dag 1 onze diensten gebaseerd op de behoefte van onze klanten en kandidaten. Daar zijn we trots op!

Met welke diensten mogen wij je vandaag helpen?

Een uitzendbureau dat uw logistieke prestatie vergroot.

Over onze (uitzend)krachten

De missies van onze medewerkers zijn net zo gevarieerd als hun posities. Als aanpakkers brengen zij vakkennis en ervaring mee.

Ze komen met een gefundeerde logistieke aanpak en hebben de juiste persoonlijkheid om die aanpak in uw organisatie ook tot een goed einde te brengen. Geen twee organisaties zijn gelijk. Onze oplossingen zijn daarom altijd maatwerk.

Proactief logistiek advies

U heeft te maken met uitzendkrachten die zich laten kennen als deskundige en betrouwbare partners. Zij staan graag voor u klaar. U kunt rekenen op maximale betrokkenheid en grote inzet bij de uitvoering van uw opdracht, zowel van de uitzendkracht als van onze organisatie.

Prestatie: voor resultaat

Goede begeleiding en bewaking van het opdrachtproces zijn een waarborg voor tastbare resultaten.

Wij spelen in het hart van uw organisatie dan ook graag een vitale en stimulerende rol. Samen werken aan continuïteit, dat is ons doel.

6x specialist in logistieke functies!

 

01

Medewerkers loodsen

02

Medewerker
vriezer / koeling

03

Hef- en reach truckchauffeurs

04

Orderpickers (verzamelaars)

05

Productie personeel

06

Container
lader / losser

Uitzendbureau Prestatie heeft na 20 jaar nog steeds dezelfde klanten.

U stelt hoge eisen aan uw uitzendkrachten en uitzendbureau. En terecht. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging of uitbreiding, om extra mankracht om orde op zaken te stellen of om extra kennis die u in huis wilt halen… er is altijd een bijzondere situatie die specifieke deskundigheid vraagt. Liefst per direct.

Een uitzendbureau met onderbouwde daadkracht.
Langer wachten brengt de voortgang van uw operationele processen in gevaar. Maar overhaaste beslissingen hebben consequenties voor de kwaliteit en de performance van uw organisatie. Een uitzendkracht van Prestatie Personeelsdiensten B.V. kan op elk gewenst moment zo’n cruciale periode overbruggen. Dat is waarom onze klanten al 20 jaar lang voor ons blijven kiezen, vraag het hen gerust zelf.

Wat zeggen medewerkers en klanten over ons?
1. Altijd klantgericht, flexibel en betrouwbaar;
2. Openheid;
3. Zelfstandigheid en zelfontwikkeling;
4. Reële kwaliteit met ontzag voor mens en omgeving;
5. Optimale prijs – kwaliteit verhouding.

Uitzendkrachten nodig 1

Uitzendkrachten nodig?

Uitzendkrachten nodig om flexibel te groeien of juist om pieken en dalen op te vangen? Met ruime ervaring in de logistiek kennen wij elke uitdaging – en leveren daarvoor een gepaste oplossing.

payroll diensten 1

Zekerheid met payrolling?

Administratie rompslomp? Nergens voor nodig. Bij Prestatie kies je voor het gemak van payrolling, zo is alles altijd netjes geregeld.

magazijn advies 1

Best-case based advies

Of je ons nu inhuurt als uitzendbureau of enkel logistieke medewerkers op payroll wilt, wij leveren altijd advies om kosten te besparen en resultaten te vergroten. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring met best-cases in de praktijk.

Klinkt goed, ik wil graag even kennismaken met jullie!

Super! Wij ook met jou. We horen graag wat jouw uitdagingen zijn – en wat jouw doelen zijn of die van de organisatie. Zo weet je zeker dat we je op de beste manier helpen.

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".