Ervaringen met ons uitzendbureau

Ervaringen van anderen

Lees de ervaringen met ons uitzendbureau die anderen hebben.

Ervaar ons uitzendbureau

Maak kennis en start jouw eigen ervaring!

Krisztina Furedi

Krisztina Furedi

Logistieke held

Lees hier het verhaal van onze zorgzame kracht Kristina en haar hondje / kindje.  Gelukkig gaat het met beiden super goed!

Lees verder..

Together Everyone Achieves More 

Asen Ganchev Asenov

Asen Ganchev Asenov

Logistieke held

“Zonder Prestatie had ik niet geweten hoe ik mijn probleem zo snel had kunnen oplossen.”

Lees verder..

Together Everyone Achieves More 

Marian Viorel Poczo

Marian Viorel Poczo

Logistieke held

Het verhaal van Marian! “Bedankt Prestatie voor het voorkomen van een valse start in Nederland.”

Lees verder..

Together Everyone Achieves More 

Ervaring van Krisztina

Ik ben zo blij met Prestatie!

Op Zondag 15 mei 2022 in de avond werd mijn hondje (kindje) hartstikke ziek! Heb de dierenarts gebeld en geprobeerd uit te leggen wat er met mijn hondje aan de hand was. Waarbij de dierenarts aangaf; aangezien wij niet precies weten wat er met je hondje aan de hand is er diverse controles uitgevoerd moet worden voor vaststelling van het probleem. Hierop antwoordde ik direct: ‘prima, zolang jullie maar weten wat er uiteindelijk aan de hand is met mijn hondje en jullie hem weer beter kunnen maken’. Hun gaven aan dat de diverse controles honderden euro’s zou gaan kosten. Op dat moment had ik het geld niet en wist mij geen raad!

Maandag 16 mei 2022 stuurde ik een whatsapp berichtje naar mijn coördinator of ik mocht bellen en het belangrijk voor mij was. Ik werd gelijk terug gebeld en legde mijn probleem voor. Een uur later werd ik terug gebeld door de coördinator dat het geld op mijn bankrekening stond! Heb gelijk de dierenarts gebeld dat ik onderweg was. Na de controle bleek het gelukkig mee te vallen mijn hondje (kindje) had namelijk last van allergie er ging gelijk een last van mijn schouders.

De volgende dag kreeg ik een whatsapp berichtje van de coördinator of alles was goed gegaan met mijn hondje waarbij ik had uitgelegd dat het om een allergie ging en het weer wat beter ging.

Nogmaals bedankt Prestatie voor het oplossen van mijn probleem😉!

– Krisztina Furedi

Ervaring van Asen

Zonder Prestatie had ik niet geweten hoe ik mijn probleem zo snel had kunnen oplossen.

Ik kreeg een telefoontje van mijn huisbaas met de mededeling “over een paar weken moet je het huis verlaten’’! Ik wist niet wat ik hoorde. Betaalde altijd netjes op tijd en had geen problemen. Ik moest mijn gezin gaan vertellen dat wij over een paar dagen op straat zouden staan. Het is al zo moeilijk om huisvesting te vinden en dacht dat ik echt op straat zou komen te staan met mijn gezin! Ik heb mijn coördinator bij Prestatie gebeld en gevraagd of ik langs mocht komen om mijn probleem voor te leggen er werd gelijk gezegd dat ik direct langs kantoor mocht komen.

Na dat ik mijn probleem had voorgelegd is de coördinator gelijk aan de slag gegaan om huisvesting voor mij te vinden. Een paar dagen later kreeg ik een belletje terug van de coördinator dat ik langs mocht komen op kantoor om een huis te gaan bezichtigen. Ik wist niet wat ik hoorde, ik ben direct langs kantoor gegaan. Samen met de coördinator zijn we het huis gaan bezichtigen. Dit zag er goed uit en kon een week later verhuizen met mijn gezin naar onze nieuwe huis!

Bedankt Prestatie dat jullie mij hebben kunnen helpen!

– Asen Ganchev Asenov

Ervaring van Marian

Als je uit een andere land komt weet je niet precies waar je moet zijn om je zaken te regelen zodat je aan het werk kan gaan. Zaken zoals huisvesting, BSN-nummer, bankrekeningnummer, ect.. Via via hoor je wel wat je moet doen maar hoe en waar dat zal je toch zelf moeten uitzoeken. Mijn vriendin woonde al in Nederland waardoor het makkelijk leek zaken te regelen. Niets is minder waar.

Mijn vriendin gaf aan dat ik mij bij Prestatie uitzendbureau moest inschrijven wellicht kunnen hun helpen. Huisvesting was er al maar had nog geen BSN-nummer en bankrekeningnummer. In de zelfde week dat ik arriveerde ben ik op de vrijdag langs geweest bij Prestatie om mij in te schrijven. Moest diverse documenten overhandigen waaronder mijn BSN-nummer. Deze had ik dus nog niet waarbij de coördinator aangaf dat ik dan nog niet kon starten met werken. Vroeg gelijk of zei mij hiermee konden helpen. Er werd niks beloofd maar of ik zondag om 14:00 weer langs kon komen. Het enige wat ik toen dacht als ik weken moest wachten op een BSN-nummer hoe gaan wij de huur betalen als ik nog niet mag werken.

Zondag 14:00 was ik bij Prestatie op kantoor en kreeg te horen dat ik de volgende dag om 10:00 bij kantoor moest zijn om naar de gemeente te gaan om mijn BSN-nummer te regelen. Zo gezegd zo gedaan om 10:00 uur was ik bij Prestatie op kantoor en om 11:30 had ik mijn BSN-nummer😊de dag erop werd ik gelijk aan het werk gezet!

Bedankt Prestatie voor het voorkomen van een valse start in Nederland.

– Marian Viorel Poczo

Start jouw ervaring

Neem vandaag nog contact met uitzendbureau Prestatie op!

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".