Uitzendkrachten nodig? Kies voor: uitzenden.

Uitzenden is de beste keuze wanneer je als bedrijf op zoek bent naar een (tijdelijke) flexibele schil.

Vaste krachten voor langere tijd nodig? Kies voor detacheren.

Detacheren is de beste keuze wanneer je voor een langere periode personeel zoekt voor een vast aantal uren.

Wel het personeel, maar niet de administratie? Kies payrolling.

Payrolling is de beste keuze wanneer je de werving en selectie in handen wilt houden, maar niet het juridisch werkgeverschap en de administratie wilt.

Het meeste halen uit je logistieke processen? Kies voor logistiek advies.

Logistiek advies waar je écht wat aan hebt? Dat wordt natuurlijk gegeven door mensen die jarenlange ervaring hebben binnen de logistieke sector.

Uitzenden

Met uitzenden zorgen wij voor jouw flexibele schil. Uitzenden betekent dat wij de werkgever zijn,  en alle taken en verantwoordelijkheden als werkgever op ons nemen.

Dit zijn de 5 redenen waarom uitzenden de juiste keus voor jouw organisatie kan zijn:

1

Wij stoppen veel tijd en aandacht in het selecteren van het juiste kandidaat. Dat scheelt jou tijd en geld.

2

Pieken en dalen worden door ons opgevangen. Met name als jouw organisatie seizoens patronen kent, of als er economische tegenwind is.  Je betaalt dus alleen wanneer je ook echt werk hebt, en dat scheelt veel geld.

3

Wij nemen de volledige administratieve verwerking over. We verlonen de medewerker, regelen de urenadministratie. Dat levert jou veel tijd op

4

Wij dragen het risico op loondoorbetaling bij ziekte.

5

Je hebt meer tijd om te kijken of een persoon bij jouw organisatie past zonder dat dit extra risico’s met zich mee brengt.

5 redenen om te kiezen voor uitzenden via Prestatie:

1. Uitzendbureau opgericht door logistieke specialisten

Prestatie personeelsdiensten is opgericht voor en door logistiek specialisten. Wij spreken dus jouw taal en weten wat voor jou belangrijk is. We leren graag jouw unieke situatie kennen.

2. 24/7 bereikbaar, maar dan ook écht!

Wij staan 24/7 voor jou klaar. Je kan ons bellen in de avond of in het weekend als je een urgente situatie hebt. Wij vinden dat niet vervelend. Dat is de flexibiliteit met zekerheid die wij bieden.

3. Wij leiden ons en dus jouw personeel op.

Wij leiden mensen op. Dat zorgt niet alleen voor beter geschoolde medewerkers. We bouwen dus ook aan hun toekomst. Dat levert gemotiveerde mensen op.

4. Wij bewaken het proces van begin tot het eind,

elke dag weer. Ons team begint iedere dag om 5 uur. Dat zorgt voor zekerheid. Er kan natuurlijk altijd iemand ziek zijn. Dat weten wij dus al voor aanvang. We doen er alles aan om vervanging te regelen. Is jouw bedrijf lastiger te bereiken met openbaar vervoer. Geen probleem, wij verzorgen vervoer van en naar jullie locatie.

5. Directe communicatie met gedigitaliseerde omgeving.

Directe communicatie en een gedigitaliseerde omgeving zorgen voor een betrouwbaar en efficiënt plannings- en backoffice proces. 

Wat kost uitzenden via jullie uitzendbureau?

Wil je weten wat de kosten zijn? Wij werken met een vaste factor afhankelijk van het aantal mensen wat we mogen leveren . Onze operatie is geoptimaliseerd. Daardoor kunnen we tegen scherpe voorwaarden leveren. Bel of mail ons nu. Wij schakelen snel.

Bij detacheren doen we bijna exact hetzelfde als bij uitzenden. Het verschil is wel dat het aantal uren en de periode vast ligt.

In deze vorm heb je dus minder flexibiliteit ten opzichte van uitzenden. Waarom zou je dan voor detacheren kiezen? Het geeft de medewerker meer zekerheid, en jou daardoor ook. Je hebt meer zekerheid dat de medewerker voor de duur van de afgesproken periode bij jou blijft. Mogelijk is de medewerker eerst op uitzendbasis bij jou te werk gesteld en wil je hem of haar meer aan je binden als volgende stap. Overnemen mag natuurlijk ook. Wij juichen dat toe. Wij willen mensen een toekomst bieden, en meer zekerheid speelt daar een rol in.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een bepaald project hebt, of voor bepaalde functies een wat langere aanloop wil nemen of de medewerker wel bij jouw team past.

Wij dragen als werkgever nog steeds het risico voor loon doorbetaling bij ziekte en  regelen de volledige administratie. Daarnaast matchen wij natuurlijk de kandidaten op het door jou gestelde profiel.

Payrolling: regie over het aantrekken van personeel, maar met de flexibiliteit van uitzenden. 

Wil jij meer regie in het aantrekken van mensen, maar wil je toch het gemak en de flexibiliteit van uitzenden. Dan is dit een mogelijke dienst voor jou. Bij payrolling zijn jullie als bedrijf niet de werkgever. Wij regelen de administratie en nemen het juridisch werkgeverschap over. Het is een stuk goedkoper omdat wij de werving en selectie niet doen voor jou. We kunnen dus scherpe offertes aanbieden.

Wij zijn SNA, ABU en NEN4400-1  gecertificeerd. Dat geeft jou ook zekerheid dat wij de zaken goed geregeld hebben en er achteraf geen onaangename verrassingen komen.

Misschien doen jullie nog niet aan payrolling maar spreekt de vorm wel aan. Het is eenvoudig en snel geregeld.  Binnen 24 uur kunnen wij een medewerker bij ons via payrolling activeren. 

logistiek advies op de foto

Prestatie is opgericht door specialisten uit de logistiek. Echt mensen uit het veld die gewoon weten wat er nodig is. Die kennis zetten we in bij het selecteren van kandidaten, de manier waarop we onze processen hebben ingericht. Maar we kunnen ook meer. 

LOGISTIEK ADVIES VAN EXPERTS DIE LOGISTIEK DOOR EN DOOR KENNEN.

Wil jij dat we als onafhankelijke partij meekijken met jouw proces en ideeën aandragen hoe zaken anders kunnen. Wij doen een quick-scan van jullie operatie op basis van data-analyse, praten met mensen, en observeren van het proces. Daarover brengen we advies uit.  We zijn geen dure consultancy club maar mannen uit het veld.

MET MEER ZEKERHEID EN EFFICIËNTIE PLANNEN.

Wil je beter kunnen voorspellen hoeveel mensen je moet inhuren per proces? Wij bouwen met jou aan een eenvoudige tool. Dat geeft een stukje rust dat je het werk af krijgt, maar toch niet te veel mensen in zet.

COMPETENTIES VAN PERSONEEL TESTEN EN ONTWIKKELEN.

Ben je meer op zoek naar iemand die jouw medewerkers kan beoordelen? Bijvoorbeeld of iemand wel echt kan rijden, of moeten we iemand vanaf de start opleiden om de reachtruck of heftruck te bedienen? Geen probleem. Prestatie heeft de expertise in handen om jouw team daarin te ondersteunen.

CERTIFICERING OP MAAT NODIG?

Moeten medewerkers op voor een nieuw reachtruck of heftruck certificaat? Geen probleem. Wij certificeren op maat.

Werk je met ZZP'ers of wil je dat?

Bij Prestatie is ZZP bemiddeling ook mogelijk. Misschien ken je zelf de juiste ZZP-er al? Zo niet, geen zorgen. Wij hebben een ruim netwerk aan logistieke ZZP-ers. We stellen hen graag aan je voor.

Email Applications CSV

×

Enter an email address, separate multiple emails by ",".